19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
shiet #14487 Honnan tudod hogy csalt adatok? -
A durva az hogy még csak meg sem próbálták a valós adatokat beleültetni. Elhatároztak egy vezetési élményt, ahhoz alakítottak ki egy egyen fizikát. Az eredmény egy (valakinek) élvezetes fizika, a valóságtól teljesen elrugaszkodva.
Persze gondolom azokat megnézték, hogy adott pályákon kb az legyen a köridő, meg a sebesség, de itt véget is ér a szimuláció.
A SIMTEK GT3-as modja a másik fele.
De ez hagyján, modderek, azt csinálnak amit akarnak.
De mikor az ISI Clio modjába belenézek, és teli "csalt" adatokkal, akkor ledobom a hajam. -
70 nanometer, az valoban nem valami jo:)
-
Hát ha egy GT3-as autónál 70nm az első rugó, akkor ott már eleve rossz minden. -
A Flat6-nal is ugyanez volt, jott patch, azota olyan mint egy csonak...Brrr... -
Sajnos naluk, valakinel ez a koncepcio;) Nalam se sokat volt fent:(
Talan lehet mereviteni es kemenyiteni az autokat, ha az a gondja, talan meg mukodhet is. De ha valami alap koncepcio baja van, akkor hasznalhato lesz de kezelhetetlen. -
én sajnos sarkosabban fogalmaznék, full bugyuta, és rossz a fizikája. ahogy az az Enduracers módoknál szokott lenni. -
shiet #14480 Gondolom mások is próbálták már az új Enduracers modot. Nemtom ti hogy vagytok vele, de az összes autónak amit eddig kipróbáltam benne ugyanaz a baja, mint a Flat6 modnak, az autó hátsó fele ide-oda billeg/lebeg/nemtommitcsinál még egyenesben is, legalábbis ezt érezni a kormányon. Eléggé kétlem, hogy ez életszerű lenne. Erre van vmi setup gyógyír vagy ez ilyen? -
Hellboy76 #14479 Mondjuk egy ilyennel:
http://www.riegl.com/products/unmanned-scanning/ricopter/
Hihetetlen pontossagi jellemzokkel birnak mar ezek az eszkozok. -
Sose ertettem ezeket mivel szkennelik...dronnal ? :)) -
Laser-Scanned Charade Track for rFactor 2 On The Way
-
Joke1RS #14476
-

-
-
Ezer köszönet!
-
Miert lenne kar?! :) Ha mukodnenek, akkor mitol lenne jobb az rF2 az rF1-nel?:)) Ez igy teljesen normalis: jobb grafika, tobb funkcio, jobb es reszletesebb fizika es FFB, es meg sok mas dolog. -
alexander1993 #14470 Kár, azért köszönöm. -
Nem. -
alexander1993 #14468 Hello! Azt szeretném krédezni, hogy rFactor 1 modok, pályák, egyebek futtathatóak rFactor 2-n is? -
Es kozben bezartak az ISTrackTeam Twitter csatornat is. Lassan minden atkoltozik az S397 ala. -
Hát ez elégé wow -

-
shiet #14464 Fixáltam a rázókő problémát így nem fog leesni az autók kereke.
Beállítottam a vizes út tükröződéseket, kicseréltem a "csillogó" gumifalakat, a villódzó kerítéseket, a matt tükrőződéseket meg még jópár dolgot, szal ha kész az AIW akkor letölthetővé teszem az 1.0-t.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2016.11.04. 23:39:03 -
New Version of FIA GT3 for rFactor 2 Available -
Koszi, cserelve! -
rF2 fórum elköltözött -
-
Na, ma még jövök egy rF2 vs Real videóval :D -
Ment. :) -
a legnagyobb idei sebességünk az 209 volt a Slovakiaring-en. a végsebessége nincs meg, hisz ez mindentől függ, szél, guminyomás, emelkedés, stb. elméleti lehet csak, de az az áttételből kiszámolható. -
Végsebesség adatod van esetleg? VLN futamon láttam olyat, hogy az emelkedő végén is tartotta a 220-at, lefelé belement asszem 224-225-ig. De sík terepen vajon mennyi lehet? -
az nagyjából jó -
Kormányról nem találtam sok dolgot. Nem tudom jó-e ami most benne van? Mármint a kormányszög, és a kerék elfordulása.
Amúgy ma még tesztelgetek, aztán holnap küldök egy első verziót. -
jutottál vele valamire? kell valami segítség? -
WOW! Ma mentem rajta (a vizesen:P), nagyon jo! Orok hala! -
Ez a vilag legjobb palyajam nagy kedvenc:DDD Ennek a "mini/club verzioja" a Cadwell Park, a masik kedvenc:P -
Na ez viszont kifejezetten minőségi, grat!
Sose mentem még ezen a pályán, de nagyon tetszik. -
Jobbra számítottam :S
A Corvette okés, de a P2 nekem nagyon fura. Valahogy folyamatosan olyan érzésem van, mintha menne el a segge, de a kormányon ezt nem érezni, nem is tudom, mint valami 4 kerék kormányzás. -
Ez teljesen igaz. Én is aludtam rá inkább egyet. És arra jutottam hogy inkább megcsinálom rF1-re. Mivel nem egy évadról lenne szó, hanem 1950-től vagy is a kezdetektől a mai napig. Vagy is hát csinálnám, de eddig elment rá a fél napom, és nem működik. -
Altalaban a dobozt es grafikat visznylag gyorsan megcsinaljak, de a fizika, gumi es egyeb dolgok, amitol valoban jobb lesz, pontosabban ertelme lesz attenni rF2 ala, az mar nem egyszeru. Ott napoikkal vagy hetekkel lehet szamolni. Nem hiba jon ki egy-egy komolyabb modder csapattol is egy auto (csomag) honapok vagy evek mulva. A "hivatalos" BT44 is, amibol a blog-ot irjak, es valszeg ertenek hozza, fel eve keszul (a fizika, a doboz mar keszen volt, autozhato formaban).