rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én ritkán írok, mivel már több mint fél éve nincs rálátásom 😞
de nem volt rossz tavaly nyáron az rF2...csak..mindenki leírta már, kicsit későn áll/állt össze...és a moddolt cuccok (autók) gyengék, e30....pfff, nem is mernék bímert nézni.
pályák vannak, grafika nagyon gyenge...lehet mondani ezt, meg azt....de múltkor linkeltem ide ahogy a valós formulaE versenyzők nyomják vele..ha nem mondják hogy rF2 simán rF1-nek nézem nagyon lehúzott grafikával. Ilyet megosztásra se szabadna engedni, ráadásul kikapcsolt töréssel mentek..szörnyű, aki nem tudja milyen értékei vannak annak nagyon félrevezető élményt ad.
Egyedül az tetszett ahogy ráéreztek a szimezésre lassan.
AC-t most hagyom, szíve-joga mindenkinek eldönteni, csak azon szoktam hőzöngeni ha csak kardozni emlegetik. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
- A VR most nagy hype, tuti meghatarozo lesz, de egyelore nagyon az elejen van. Ezekert a "teszt verrziokert" meg horror osszegeket kernek erte, minimalisan engedhetik meg maguknak. A VR tamogatottsag elony, de nem meghatarozo, foleg nem egy rF2/ISI "problemaban".
- Egy jobb, kezelhetobb, divatosabb lobby/matchmaker esetleg elony lehetne, de kerdeses.
- Mukodes szempontjabol, elsosorban EN a onboard elektronikakat eroltetnem (ABS, TC - normalis allitas, korlatozas, hozzarendeles) es barmilyen egyszeru szelvedo effekt megoldast. "Nem kell" CARS-szintu latvany,ablaktorlo, fizika, de valami minimalis visszajelzes nagyon jo lenne az esorol. Ejszaka, de meg nappal is, tobbszor trefalt meg a palya csak egyik reszen gyengen szemerkelo eso, amit az aszfalton meg nem feltetlenul latni. Ami persze mondhatjuk, nem is befolyasolja a tapadast, de azert megis.
Mint szimulator, vezetesi elmenyre nekem meg mindig a legjobb. Meg a grafikaval sincs nagy gondom (medium beallitason, regi geppel), "szerencsesebb" fenyviszonyokkal, normalisabb auto/palyaval "teljesen jo". Kar az "aprobb" benazasokert, barkacsert es felbemaradt dolgokert.
-Komolyan körbejárják a fizetős modok lehetőségét.
-Komolyan terveznek 2016-os F1-es autót készíteni. Vagy licenszeltet, vagy Formula ISI-t.
-Az egész VR sztorira maximum akkor kezdenek ránézni, amik néhány hónapja már használják az emberek a végleges kiadásokat. Eladást szeretnének belőle generálni, szóval csak kritikus tömeg esetén fognak foglalkozni vele.
-Dolgoznak egy normális lobby/matchmaker kombón.
-Az el nem készült, de beígért fícsöröket végignézik belsőleg hogy mit halasztanak későbbre, és mit dobnak a kukába. :S
Most a fókusz az rF2-n van, de valami újat már kiterveltek (nem rF3):
http://isiforums.net/f/showthread.php/28398-Image-Space-Incorporated-Exclusive-Interview
Wheatley: "I just think gradually we'll get Gjon beginning to demand a smaller percentage of rF2 versus the new project as we go forward. As the Q&A says, rF2 is currently focus. I don't know if there will ever be a time when rF2 occupies 0% of dev team focus, maybe never, it's up to the man with a plan."
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.03.20. 09:13:24
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az AC nem ilyen. Az a valami, ami közösen megvan a fenti 3 programban, hiányzik belőle. Pedig úgy szeretném szeretni vezetni. De hányok tőle.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.03.20. 03:27:22
r3e ffb update
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Aztán feltettem a Semi Slicket és sztem ennek több köze van az utcai gumihoz mint a semi slickhez. Egyrészt be is veszi a kanyart másrészt lehet pajkosan is vezetni vele(far kidob megtart kipufog<#idiota>#idiota>). Semi Slicknek azért sínautósabbnak kéne lennie. Csak annyit kéne tenni hogy átnevezik a gumikat. Semi -> Utcai Sportgumi, Street-> Teszkós ingyen Debica <#idiota>#idiota>
Mostanaban ritkan tudok autozni, massziv ido hiany, de ha igen, akkor altalaban rF2. 60x gyorsitassal "24 oras" verseny, 24 perc alatt😄
az új gumi nekem sem tetszik, de összességében nekem a legösszettebbnek AC tűnik. Lehet eccerű, de ami végén kijön a legautósabb ...
rF2 meg halott , ez már a kutyáké .
(GTR2/3/X(nagy kedvenc<#idiota>#idiota>) Group 5, TCL stb.)
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2016.03.19. 22:46:55
En a tuleroltetett competition dologra ertettem, hogy az mar eleg gagyi. Persze minden programot szet lehet eroltetni, az az R3E-t nagyon😛
Egyébként, ha reálisan nézzük, kb. mindegyik szimnek van valami szarsága, amitől sírógörcsöt tudnék kapni.
Raceroom-on nem tudom mit szerettek, iszonyat gagyi 😄
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
De minden masba is eleg jol belehuztak: kep es hang minoseg, latvany, tartalom, szolgaltatasok, AI stb. Semmi bajom nem lenne vele, egyedul a kormany/FFB ami olyan amilyen😊
Az FFB fejlesztesre kivancsi leszek, de nekem meg mindig "csak" az eredeti piszkalasanak tunik (minimum FFB bevezetese ugy mint mashol, es hasonlok). Vagyis cukrozzak a taknyot. De NE legyen igazam!😊
Fizikara az rF2 tuti top. Persze rendes autoval es palyaval, "normalisan" hasznalva, "eszszeru" elvarasokkal. Ezt szeretem a legjobban vezetni, bar a korites valoban kerdeses.
Az R3E teljesen jo lenne, rF2 fizikaval😊
A CARS is massziv barkacs, igazi hybrid, sok anomaliaval, csak tudott "jobb" lenni, mert dollar milliokbol farigcsaltak;P
Jo az AC! 😊 De el kell fogadni, hogy ok se giga ceg es szelesebb celkozonsegnek keszul. Nem egy simulator-nextgen, de Kunos azert beletalalt a tutiba, eleg jo ar-ertek-hasznalat-tartalom-szim aranyban tartjak.
Automobilista is jó, persze, hisz rF engine, de azt meg a kutya nem használja.
rFactor2 miatt meg azért vagyok elszontyolodva mert, lehet jobb a fizikája mint a többinek. De a sufni tákolt grafikának tűnik a játék amikor vagy mod autok vannak eredeti pályán vagy fordítva és ez nekem felettébb zavaró, egész jól elvoltam mostanság a Raceroom-mal és a pCars-al bár az utóbbinál a túl spirázott aszfalt göröngyök és a fizikában fura anomáliák pl. az utcai Audi R8 futómű, meg leakad a kasztni Nordon. De tartalom és hangulat tekintetében jobbak mint az rF2. AC-ról nem beszélek mert B-type még sertésnek venné a szubjektív véleményem.<#idiota>#idiota>
Egy uj koncepciohoz (rF3-at tagadta!) meg durvan bele kellene csapni a lecsoba, mert amire elkeszulnenek valamivel, addigra a tobbiek mar a vilag vegen lesznek tudasra es tartalomra is.
Annak, aki meg sem nezi:
- Negyen vannak, Wheatley-vel egyutt, aki igazabol csak a licenszeket intezi (nem a sok tartalmat, hanem a kulsos licenszelt szimcenteres dolgokat😛PPP), plusz 4 fix kulsos auto es palya epito.
- Kerdeztek nehany "divatos", hianyzo, mashol bevezetett dologrol: DX11/12, VR, komolyabb realroad, esos szelvedo, valto kezeles, modern F1, ABS/TC rendes kezeles/allitas, tores stb. Ezekre a valasz, vegyesen: nem tudom, nem, nem hiszem, nem lehet, talan, nem fer bele, nincs ido, kicsik vagyunk es hasonloak😄
- Jon majd 3PA Suzuka es Toban.
- Autokbol majd Super GT meg Daytona Prototype. Ha kapnak hozza adatot. Kerni nem kernek, majd talan jon valamikor😄DD
- Meg foglalkoznak az rF2-vel, tamogatjak "sokaig", de ne varjon senki semmi kulonlegeset.
- Egyeb funkciokhoz: a program modolhato es plugin-rendszer. Ha valakit erdekel es van ra igeny, akkor csinalja meg hozza;D Nekik nem fer bele. (Ez igy kicsit sarkitott "forditas", de a lenyeg valami hasonlo;P)
RD ISI interjú
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
De ha drotoznak jo fizikat ala, akkor azert kapkodjak majd mint a cukrot. Mondjuk szerintem nem fognak....
Ettől nem lesz használhatóbb játék, de azért brutális:
https://forum.sector3studios.com/index.php?threads/in-response-to-the-so-called-leak.4459/
Unreal Engine 4
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.03.18. 00:45:19
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.03.17. 23:33:50
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Azonban autót nem nagyon lehet átkonvertálni. Lehet, de kurva macerás. Na, ebben kéne adniuk segítséget.
Nemhivatalosan pedig olvasgatom a szóvivőjük álláspontját, és abból lehet következtetést levonni. Úgy néz ki, hogy kb. 2 évig még biztosan reszelgetik fél gőzzel a játékot. Kb. ennyire lát a cég előre, de egyáltalán nincs kizárva a további sem, csak egyelőre ennyi van a horizonton. Ez egyébként az ő tempójukban egy reális időtartam, addigra össze tudják lapátolni a hiányzó játékelemeket és tartalmakat.
Ismerve a helyzetüket, nem lesz egyhamar rF3. Nem tudnának mit adni extrában.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.03.17. 22:46:06
Frissitgettek, az elozo hasznalhato volt, ez (meg) nem tudom milyen.
Lehet, hogy nem a legpontosabbak, Bathurst aszfalt minősége olyan mint Nográd megye egyik zsákutcája amit telibevert egy meteor eső, de legalább kinéznek valahogy.<#lama>#lama>
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2016.03.13. 20:03:13