19779
  • formula1996
    Installedbe telepites utjan mennek a cuccok, ha csak bemasolod szerintem nem fog menni :D de kiprobalod es kiderul
  • shiet
    "Ide kell bedobni? rFactor 2\Installed\Locations\ACSpa\0.91"

Nemtom, hogy ez így működik-e... működik?
  • simcompany
  • simcompany
    Az F4-től nagyon messze van :) Ez egy Formula Ford lényegében szárnyakkal, legalábbis azt az erőt képviseli. Az F4 pedig a Formula Renault és az F3 között van, kétszer olyan erős, stb.
  • Alexease
    Szerintem tuti auto, igazabol F4, egyszeru de elvezetes, de a valoban gyors korhoz csapatni kell:)
    Az USF2000 meg eleve nepszeru, lenyegeben utanpotlas sorozat, van a formula, a Pro Mazda (MX5) es az IndyLight. Ez alapjan, talan lesz MX5 is;)))

Nekem az alap rF2 tartalommal nem lenne bajom, versenyszimulator (de van "utcai" is benne), van "miden" letezo sorozat. De ezekkel eladni, foleg ilyen elnagyolt autokkal, nem lehet;) Szigoruan nezve, valodi versenyzesre (online), boven jo lenne, de ma mar, az AC/CARS korszakban, nem kell a nepnek (5-10 eve meg jo lett volna).

Pedig hasznalatban az AC-nak "sincs" ertelme a 100 autojanak, de persze jol neznek ki, latvanyosak, jol mutat a sok nepszeru marka es tipus, gyujtogetni tokeletes. Ha esetleg "most" egyszerrre megjelenne a jelenlegi tartalom, rendes gyujtgetos, auto nyitogatos karrierrel, nah akkor igen. De igy, havonta jon 7-10 auto, esetleg megyek mindegyikkel 1-2 kort, aztan annyi.

Hiaba lenne kozte egy kedvenc auto, amire esetleg vagyott az ember es/vagy megtetszett neki, free szervert lehetetlen talalni mind a +100 autora, bajnoksagot meg max hetente egyet futnak, 1-1 autoval.
    De hat annak a mennyisegnek, markaknak, minosegnek, akkor is jobban orul az ember, meg ha fizetos is, ha ugyanugy nem hasznalja, mint az rF2 cuccokat:D
  • MooneyR
    Ide kell bedobni? rFactor 2\Installed\Locations\ACSpa\0.91

Road America-t néztem, mentem pár versenyt ai-val, az tetszett

Nem rossz ez az USF2000, de inkább érdekes. Totál rookie kategória, azonnali sikerélményt ad, valószínűleg kedvcsinálónak tették be a játékba, hogy az újakat bevonzza. (mondjuk jobb, mint a quad, rc, télapós-fagyis-kamion borzalmak..)

Kíváncsi leszek mit sikerül javítani a jövőben a játékon, ha gyorsul és szebb is lesz valahogy a kinézet, az autómodellek egy része szerintem kuka, mert bűnronda egyik-másik (kodi, nissan 370z, clio, stb.) ezekkel mi lesz?
    Az lenne a legjobb, amit Reiza csinált, Stock Car cuccok nagy részét "felturbózva" átpakolta egy új címbe, a régiek megkapták ingyen az új játékot....
    de ezzel is az a baj, hogy az rF2-ben annyira kevés gyári tartalom van, hogy nincs mit átpakolni , van kevés road pálya, a többi az mind oval, van pár formula és historic gép és kész... Új tartalmakat elkészíteni a mai igényeknek megfelelően pedig gyakorlatilag években mérhető, látom most a PC2-n is, elkezdték gyúrni hivatalosan 2015. szeptemberétől és talán 2017. év végére ki is adják (mondjuk kicsit más tészta).
    Szóval nagyon kíváncsi leszek, hogy alakul az rF2 sorsa, örülnék ha megindulnának végre, mert még mindig ez a szim amit a legjobb vezetni, csak ma már ez édeskevés, hogy bevonzza az embereket.
  • shiet
    Itt van AC Spa AIW: https://www.mediafire.com/?b0ybx7vkm2669h2
    Próbáljátok ki, én csak néhány autóval teszteltem.
  • bottleopener
    Mire értesz az elszólás alatt?
  • Alexease
    Az iR-nek a bevezetes utan azert kellet fel-egy ev, amig "rendesen" atalltak. Elvileg most az ev vegen zarjak le vegleg a DX9-es idoszakot. Persze, naluk azert ma, mert egy folyamatosan frissulo, elofizeteses, rendszert uzemeltetnek, nem tehetik meg, hogy elvagjak az embereket a hasznalattol.

Es az iR-nel azt is erdemes figyelembe venni, hogy meg mndig "statikus" a bevilagitas (dinamikus napszak, ejszaka, palyabevilagitas), egyszeru kep a hatter es felhok, nincsenek realtime tukrozodesek sem idojaras, es semmi postprocess (HDR es tarsai). Ezek azert zabalnanak:D
    Azert az rF2 sem olyan lassu, total kikapcsolt tukrozodesekkel es statikus napszakkal szarazon (es persze egyedul vagy online, AI nelkul).

Ha jon is az rF2-hoz, azert nem art neki 3-6 honapot adni, ki kell forrnia magat. Foleg, hogy az rF2-nek nem lesz (normalis) bevetele egy jo ideig ("ingyen" csinaljak), es persze a technikai es programozoi hatteruk sem olyan mint az iR-nek.

Plusz Gjon korabbi "elszolasai" alapjan, itt a koritesen is sokat kell majd gyorsitani (pl. fizika), nem eleg csak DX11-re valtani.
  • bottleopener
    Lesz helye az év eleji DX11 frissítésnek. Az Iracing anno közel duplázott FPS-ben az új DX-szel, reméljük itt is hasonló lesz a helyzet.
    Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.11.27. 17:45:35
  • zolee145
    Próbáltam volna, de megfogta a gépemet. :D

Valószínűleg pont azon a határon vagyok, hogyha jól el van találva a LOD-olás akkor megy, ha nem akkor nem. De nyilván kocsi függő is, mert a LaFerrarival tudok menni a Nordon, de a Clio-val már nem. Közben a Clio-val jó meccseket nyomok 9 ai ellen Barcelonában, de az ugyanúgy AC konvert Brands Hatch-ben egyedül is akad.
  • bottleopener
    Én kipróbáltam, de gondban vagyok, mert nem ismerem a pályát. Még.
  • Szabbi97
    Jólkinéz :)
  • simcompany
    tükrök, ablakok is készen, fizika egyre jobb

• zolee145
    Nálam eleve úgy működött, hogy vannak benne turbók. Ha jól emlékszem vagy 2-3 napig szívtam vele, mire a Garrett katalógusból bevittem az adatokat az Access-be. :D

Amúgy ha lenne rendes leírás nem lenne ám nehéz összedobni egy olyan programot amibe beviszel minél több adatot, és szépen megcsinálja a fizika fájljait. Olyan ziccereket hagynak ki, hogy az hihetetlen. Nekem egy hónap volt annak idején a motor. Mindezt úgy, hogy 3 hétig csak az infókat vadásztam. Az ISI-nél nyilván ezerszer jobb programozók vannak mint én, plusz tudnak mindent a saját szoftverükről. Ha az alatt a pár év alatt lett volna egy szabad hétvégéjük meg tudták volna ugyanezt csinálni, csak jobban.

Na mindegy, majd elkezdem őket csesztetni, hátha valamikor jövőre csinálnak egy leírást. :)

Szeretem az excel-t, tökéletes arra amire kitalálták, de ide elég gáznak érzem. Nekem is van egy excel-em amibe az évek során összevadászott dolgokat bevittem, így elég sok számítást megcsinál helyettem, nem kell képletekkel vacakolni. Az más kérdés, hogy van-e a Földön ember rajtam kívül aki el tud rajta igazodni. :D Ugyanis amikor épp kellett valami ahhoz összeszedtem a képleteket, és ahol éppen volt üres hely csináltam neki egy felületet. Plusz a kábel tv egy kb 3 évvel ezelőtti csatorna kiosztása is rajta van, mert épp meg volt nyitva amikor lefuttattam egy csatorna keresést. Szóval ilyen szintű káoszt kell elképzelni. :D

Na mindegy, hátha az új cég több figyelmet fordít arra amiből meg akarnak élni. :)
  • simcompany
    válaszolnak a fórumon! legalábbis az én együgyü kérdésemre jött válasz :D emailben ugyanolyan lassúak
  • Alexease
    Allitolag tervezik frissiteni es boviteni a DevCorner/Blog reszt, ha fizetos modder cuccokat is akarnak, akkor kenytelenek lesznek normalis leirasokat adni. Senkinek sem jo, ha fake cuccok kerulnek ki vagy a forumba ertekeznek honapokig valamirol.
    Nem tutom milyen a programozo kapacitasuk, de csinalhatnanak valami normalis feluletu full-os auto "editort". Persze, jo az excell is, de azert komolyabb lenne egy progi, ami rendesen ossze van love mukodesre, kinezetre, es folyamatosan frissitik, bovitik. Lehetnenek template-ek is benne: komplett gumik, motorok, valtok, diffik, turbok stb. ttipus szerint;)
  • zolee145
    Azon agyalok, hogy vajon a Studio-397 mennyivel nyitottabb csapat mint az ISI? Szóval ha az ember kérdez tőlük akkor válaszolnak?
    Igaz nem idei téma, mert most semmi időm, de a kis motor faragó progimat tervezem, hogy átalakítom, meg másik nyelven írom újra. Láttam már akkoriban is új motorféket, meg biztos van még egy-két apróság, plusz akkoriban is volt kérdés amire nem találtam választ. Vajon ezekkel meg lehet őket keresni? Nem lenne rossz egy leírás, hogy mi hogyan van.
  • simcompany
    Szerintem még sosem mentem AI ellen sehol :D
  • shiet
    Ha vki próbálta már és használja Road Americát (amit készítettem) AI ellen, akkor pls írja le a tapasztalatait, köszi.
  • simcompany
    mai tesztfutam mutatja, ez tetszik a népeknek

• formula1996
    Azt a videót :D
  • Alexease
    Mit? :)
  • formula1996
    Betudja valaki linkelni? :)
  • Alexease
    Fomenus van, az OK, de en a mar betoltott autos/palyas reszre gondoltam;) Bar az csak extra, elfer kint is;D A plugin megoldas jo, ezek altalaban kicsit zabaljak a gepet, valakinek a kijelzese sem kell, igy a ki-bekapcs kotelezo.

• Alexease
    A fizika programozasba nem tudom mennyire akarnak/tudnak belemaszni. Elvileg van valami emberuk, azert az AMS-be is belenyultak rendesen.
  • simcompany
    A plugin ki/be kapcsoló most is benne van. Szerintem azért plugin, hogy mindenki a saját ízlése szerint baztassa. De láttam videót Studio-397-es arctól, és ott már picit más az UI, és ott volt Delta csík
  • zolee145
    Ha van egy kis eszük megcsinálják a hibrid és az elektromos hajtásláncot. Annak nagyon örülnék. :)
  • Alexease
    Az ISI-vel az is volt a gaz, hogy szinte semmi ilyet nem epitgettek bele a progiba. Legalabb annyi eszuk lett volna, hogy az ilyen nepszerubb, jobb dolgok (delta, map, gui) keszitoivel megegyeztek volna, atnezik, ellenorzik, optimalizaljak, esetleg csinalnak egy plugin ki-bekapcsolo menut (nem csak a fomenube), aztan beletoljak.

Ott az AC, ami a megjelenesnel szo szerint SEMMIT nem tudott, de licences volt es szep (meg persze elvezetes vezetni), aztan az elmult evekben lenyegeben MINDENT belepakolt ami kell. Vagyis nem csak szep lett, tartalmas es fun (persze mar ezek mitt is nepszeru lett volna), de a kismillio allitgatas es lehetoseg is belekerult.

Az S397 nem tutom ezen a terek mit akar csinalni. Persze jo lesz (elvileg) a DX11, kell a VR is, meg a tartalom, de magat a prgramot is erosen helyre kellene pofozni. (Uj GUI lesz, kiderul mit takar.) Az AMS-bol is eleg jo programot faragtak.
  • Joex22
    Nincs mit, nagyon hasznos plugin :)
  • KTMNORBI
    Köszi ez gyors volt
  • Joex22
    rF2 Delta Best time plugin
  • KTMNORBI
    Felül középen az az iracing-es idő állapotsávot honnan szerezhetném meg? Tetszik nagyon
  • Hellboy76
    Alex, majd privit nezzel legy szives, koszi
  • simcompany
    USF2000 letölthető verzióban
  • simcompany
    Szerintem mindent meg tudok szerezni, ami kellhet, tervrajz, domborzati kép, stb
  • formula1996
    RaceRoombol kene valahogy atrakni hungaroringet ha lehetne
  • shiet
    Én nem vagyok egy nagy túraautó fan, FWD fan meg pláne. de az autó hangja nem rossz.
    Szóval milyen adataid vannak Hungaroringhez?
    Utoljára szerkesztette: shiet, 2016.11.24. 11:42:25
  • simcompany
    nyugi, nem fogják dicsérni :D
  • simcompany
    Ez a pálya, halál komolyan, a GP4-ből kovertált Hungaroring tovább farigcsált verziója. Mitudomén, kb 2001-2002 óta ugyanazt farigcsálja mindenki. A szintkülönbségek alig érezhetőek. A pálya hossza sem jó. A kerékvetők totálisan rosszak. De majd csinálok összehasonlító videót, abban tökéletesen látszik.
    Utoljára szerkesztette: simcompany, 2016.11.24. 07:47:36