19779
  • simcompany
    A burok elég szépen meg van csinálva, ahogy nézem a belseje amolyan félig fake. Annyira nem baj. Teljesen jó lenne ez rF2 alá. Használnám én AMS alatt is, csak a kutya nem játszik vele. Pedig jó.
  • MooneyR
    Na még pár, mert az előbb többet nem engedett
  • MooneyR
    Lőttem pár képet AMS-ből, a modellek egész jók, a tükör használhatatlan minőségű, a hangok szerintem kb ugyanazt a mintát használja mindegyik autó, vezetni meg a fene tudja, mentem egy-egy kört velük, de állítgatni kellene, mert bazi erősre van állítva alapból az ffb.
    A mod ai-k meg Oulton-on mindig lezúzzák magukat : )
  • atiwrc
    Valami forum, honlap a készitőkhöz?
    (Érdekelne több kép a modról,kocsikról, de a google nem barát :( )
  • Alexease
  • simcompany
    elég jól néz ki. tudsz adni kontaktot a sráchoz?
  • zolee145
    Kep alapjan nem rossz modellek.
  • Joex22
    AMS WTCC 1.0
    A fizika a készítő srác szerint is kuka.. :) De ha jól vettem ki, az úgy sem lenne felhasználva.

Utoljára szerkesztette: Joex22, 2016.11.17. 08:22:31
  • shiet
    AC-Spa 0.91-hez készített már vki jóféle AI-t?
  • shiet
    Road America 2016 v1.0:
    http://www.mediafire.com/file/53bb7h1ahqzz70g/RoadAmerica2016_v1.0.rfcmp
    https://www.dropbox.com/s/81de6oga740pmjc/RoadAmerica2016_v1.0.rfcmp
    Utoljára szerkesztette: shiet, 2016.11.17. 00:36:37
  • simcompany
    hát ez már fénysebesség :D de feelingesnek tűnik.
  • zolee145
    :)

Lehet, hogy a végsebesség sok. 350-et írnak, ami mondjuk nekem meglepő a 950 lóhoz. Ettől még lehet igaz. :)
  • Ingy2
    Kérésed számomra narancs :)

De sztem 25 mp-t lassítani kéne a kocsin mert túl gyors időnek tűnik ahhoz képest, hogy szar kört is mentem :D
    Vsz a tapadás túl erős.
  • zolee145
    Akkor tudomásul veszed és kész. De általában engedik, mert amúgy meg miért ne? Persze ha meg akarja később csinálni rF2-re akkor nem fogja, de akkor meg nem is kell. :)

Egy dologhoz van joga: a modellezés miatt azt mondja, hogy csináld meg te is, és kész. Modellezd le, lopd meg te is az ES Eventset, vagy FIA-t.
  • haflac
    Ok,megkérdezed,mert illik.És ha nem "engedi" meg?Az meg totál nevetséges,mert szinte biztos,hogy neki semmilyen joga nincs semmire,és mégsem engedi meg. :)
  • simcompany
    Illetve mi nem tudhatjuk, hogy ki a valós jogtulajdonosa a WTCC brandnek. Bár valószínűleg az Eurosport Events, nem az FIA.
    Mivel a jogot eladták a Raceroom-nak, valószínűleg egy modra ugranának. De átnevezve XTCC-re, fake autó nevekkel, pont bekaphatják.
  • zolee145
    Kicsit hülyén hangzik majd amit írok, hiszen alapvetően igazad van jogi téren. Csakhogy a FIA nem abból él, hogy eladja egy játékba a jogokat. Ha ez mégis megtörténik akkor valószínűleg kereskedelmi céllal veszi azt meg egy cég, aki aztán keres a kész termékkel. Főleg ha más platformon van, ezt a modellt átkonvertálni bár lopás, de mégis az a kategória ami hallgatólagosan elfogadott, a cégek részéről is. Egy Forza-nak nem oszt nem szoroz, hogy pár autóját átrakják rF2-be, vagy AC-ba.
    Viszont egy modder a saját szabadidejét, munkáját rakja bele egy modellbe, mindezt ingyen. Nem az autóra kérsz engedélyt, hanem a munkájára, és nem kell, hanem illik. :)
  • simcompany
    jó, ne menjünk vissza a dinókig
  • haflac
    "engedik"? Ők szerinted kaptak bármilyen engedélyt az FIA-tól?
  • zolee145
    LaFerrari. Béta, szóval ez amolyan nyilvános béta teszt. Nem kell meglepődni, ha nem csillan a fény a lámpán, vagy épp kanyarban eltűnik előlünk a kormány kerék, mivel a pivot pontja nem a kormány közepe, hanem az autó közepe. Még annak idején (jó régen) küldte a brazil koma, most Emerico becsomagolta (köszi itt is).

Általában használtam hozzá az ABS-t, kipörgésgátló csak vizen kell. Ez nem azt jelenti, hogy szárazon nem lehet eldobni, csak azt, hogy egészen jól kontrollálható. Nincs külön esőgumi, utcai van rajta, az meg esős. Szóval inkább úgy mondom, hogy nincs hozzá slick. :)

Ferrari LaFerrari beta
  • simcompany
    totálisan egyetértek. egyenfizika van, egyenviselkedés nincs. mivel a modelek mások, így máshogy viselkednek a kocsik. de szerintem ez nem baj
  • zolee145
    Mindig is azt mondtam, és tartom is, hogy nem lehet egyen fizikát csinálni. Képtelenség, mivel eleve a modellek nem ugyanolyanok, és a fizika több ponton is kapcsolódik a modellhez. Még rF1 alatt nézegettem, hogy hiába tettem be valami alá ugyanazt a fizikát, minden fájl egyezett, de mégsem ugyanúgy viselkedett. Amihez csináltam az viszonylag jól, az összes többit meg érzed, hogy valami nem stimmel.
    Rendesen kiegyenlíteni csak súlybüntivel lehet, ami azért pályafüggő is. Szóval tökéletes egységesség csak márka kupánál van.
  • Alexease
    Vagy realis online egyenfizika:D

Sosse modoltam autot, tuti nem egyszeru 5-fajtat megcsinalni szinte nulla adatbol; nem tudom hogyan szoktak online-ra beloni (gondomom egyenfizikaval), de megoldhato lenne az upgrade-reszben, hogy offline "normalis" de online-ra valasztott csomaggal sulybuntetessel vannak kiegyelitve (a citromnal az anyos ulesen is ul valaki:D)?
  • zolee145
    Reális fizika kell, vagy legyen esély Citromon kívül mással is? :D
  • simcompany
    Ha megjelenik, és engedik az átrakást, én megcsinálom
  • Joex22
    Nemrég volt itt szó rFactor 2-es WTCC mod-ról. A Europen Endurance Center fórumán valaki épp lelkesen csinálja Automobilista-hoz a modot, aminek a modelljei elég jól néznek ki (legalábbis az én szememmel). Tök jó lenne, ha valaki látna benne fantáziát és rakna alá fizikát, végre lenne egy jóféle rf2-es (friss) WTCC mod.

Képek:
    Citrom
    Chevi
    Lada
    Volvo
    Honda

Utoljára szerkesztette: Joex22, 2016.11.13. 10:28:15
  • Adebayor
    ok, köszi. akkor majd legközelebbkipróbálom úgy
  • Alexease
    Van valami megoldas a verzio novekedesre is, mahogy kell osszecsomagolni, a valtozast vagy plusz tartalmat hozza kell fuzni, nem lecserelni az elozot. Vagyis fent lesz az 1.0, aztan 1.1, 1.2 stb. De hogy ez vMod-oknal mukodik-e, azt nem tudom.
  • Adebayor
    mert én vagyok az admin a ligában :D És én rakom össze a modokat. És gondoltam, hogy a nagyon lassu netem miatt nem töltök fel egyszerre 6 pályát, hanem egyenként csinálom. A terv az volt, hogy mod1.0 az első fordulós pályával, majd mod1.1 a második pályával, stb.
    Aztán azért akartam csak verziót modositani, hogy ne legyen a tagoknak 25 féle modja, hanem csak modosuljon.
  • Alexease
    "Verzió-t módosítottam." Minek kellett modositani?!:)
    Ha rendesen ossze van rakva egy mod (autp, palya, vMod, rrfmp stb.), akkor a "csomagban" kodolva vannak a verziok es egyebek is. Barmi elteresnel hiba lehet.
  • simcompany
    Ha az adott verziójú pálya és autó megvan, akkor mennie kell a replay-nek. Ha bármelyik változott, akkor nem fog
  • Adebayor
    újra? :D
    A szerveren mentem vele, hát akkor logikus hogy telepitve kéne lennie, mert különben nem engedett volna fel. Full káosz az egész, nem értek semmit.
    Verzió-t módosítottam. Tuti hogy az a rossz. Nem teljesen uj vmodot álítottam össze, hanem ugyan azon a néven, de más verziószámmal. Gondolom verziók keverednek. Akkor ez igy nem müködik sehogy sem?
  • simcompany
    Hát telepítsd a modot
  • Adebayor
    Sziasztok.

Van egy mod, ami müködik a szerón, mindenhol. Lehet vele versenyezni, de a visszajátszást nem lehet lejátszani, mert azt írja, hogy nincstelepítve a mod.
    Am nürburgring a pálya. Ötletek?
  • simcompany
    Az hogy pl valójában az autó 5-5cm magasan van és "speciálban" írnak ki más adatot.
    A valóságban meg 12cm az autó magassága minimum
  • bardocz
    Azért jobb volt még akkoriban, amikor tudni kellett vezetni az ABS/TS-s autókat is, nem csak digitális gáz meg fék. Azóta nem is vagyok sehol velük
  • Alexease
    Egyik ceg sincs egyszeru helyzetben, mas mas hozzaallas, celok es lehetosegek.

Az AC neha kap valami reszletesebb infot, neha kiprobalnak valami autot is (persze messze nem szimes/jatekos stilusban/hatarokon:P), de ok a bevitt adatok es a vezetesi elmenyre hangoljak ra az engine-t. Nem akarnak tul tudomanyosok lenni, csak jo legyen;) "Ne szamolja" hanem "csinalja azt" a hozzaallas. Ami mukodik.

Az ISI az iroasztal mellol rakja ossze az autokat, naluk az alap engine hatarozza meg a mukodest, ami eleg tudomanyos;) De rendes adatcsere es szemelyes tapasztalat nelkul nehezkes.

Az iR meg a masik veglet. Ott minden tudomanyos, valodi mernokok es volt csapat fonokok, versenymernokok epitgetik a virtualis autot, kizarolag brutal mennyisegu ketiranyu telemetria alapjan; sok a versenyzo es csapat visszajelzes, de a fun factor-os reszt hianyoljak, inkabb fejlesztenek meg 1-2 evet hogy mukodjon;)
    Pl.: evekig mukodtek az ABS/TC-s autok ABS/TC nelkul ugy, hogy szuper szimulaconak reklamoztak:) Kamut nem tesznek bele;D Addig ,meg szenvedj vagy hidd el;P

Ami modder cucc, az meg eleve kerdeses. Ott a hozzaferheto adat es a szemlyes tapasztalat is erosen hianyos:D
  • lac coo
    Olyan rossznak nem tunt nekem a Clio, a lenyeg ugy is a gumi, azt meg nem lehet lemerni collstokkal...:)
    Mikor a gumi kesz akkor meg jon a csalas itt-ott.
  • Alexease
    Van kozvetlen kapcsolata az autoval es a versenysorozattal:)
  • Hellboy76
    Ez már jó link lesz. A1 Ring scan: https://www.youtube.com/watch?v=zoa_Grc5WXo