rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

simcompany
simán lehet bemásolni dolgokat, ugyanaz, csak steam-ből indítod

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Adam Jonas
<#gun><#violent> <#banplz>

Dietrich
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3000 Ft asszem 1 évre a megújítás nem cigánykodok ilyennel már öreg vagyok hozzá 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
várjunk csak.
ha steames verzió, akkor nem tudok berakni liga modokat vagy mást csak innen a workshopból?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
<#worship>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én nem venném meg,mert a 1098-as virágboltin is megy a multi rész.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Alexease
Mukodik, nincs vele gond. A Workshop-ba "integralt" gyari modok kicsit "kaotikusnak" tunnek es/vagy helypazarlonak, de nincs vele gond, hasznalhato.
Alexease
Az elhalalozast a publikus, ingyenes MOD-kent megjjelent valtozatra ertettem😉
Dietrich
Nekem jó lenne mert egyszerűbb használni csak mik a tapasztalatok vele?

Adam Jonas
Nem halálozott el, mert éppen az lesz ebben a competition-be benne. 😉 Csak a sorozatnak készült, nem publikusba.

Alexease
Ha jo a Steam is, akkor oda csak az email/password paros kell, es kuldik a Steam-es aktivalo kodot.
Dietrich
Sziasztok.
Lehet leporolom az rf2-t. 😊
2012 januárban megvettem az akkori beta verziót aminek aztán lejárt a licensze. Amit akkor küldtek vásárlás után emailt kinyomtattam most nézem azon van egy CPU HD és MAC sor hozzá számok.
Na most én azóta procit, alaplapot is cseréltem.
Mi a menete, hogy megvegyem a frissítést hozzá? Elég ezen az oldalon beírnom az emailt és jelszót vagy nekem újra meg kell venni a játékot?
Bocs ha hülyeségeket kérdezek, de bő 3 éve még a kormányom sem volt bekapcsolva..mondhatni nem vagyok naprakész azóta steamen is megjelent a játék. 😊
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2016.09.15. 21:15:14

Alexease
Es eladnak belole vagy 5 darabot😄
sertrex
Biztos megy XBOX ONE-ra és PS4-re. 😉)

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Alexease
FB poszt a nagy bejelentesre: "New Build" 😊 <#idiota>
Alexease
Talan beleszodtek a logoba az uj program nevet (betujeleit), mivel az nem rF3 lesz, hanem valami mas. De aztan lehet csak design-os😛
simcompany
Igen, már az is hír, hogy lesz bejelentés 😄 De rF2 van a logóban. Meg olyan modern szerű. De igazából zagyva

Alexease
Semmit😊 Nagy bejelentes lesz😉
Nem is akarok tippelni, mert mar az is nagy bejelentes, ha megjelenik egy update, valami erdemi valtozassal😄DD

simcompany

Szabi
hivatalos megkeresésre csinálták, de nem kaptak engedélyt hogy publikusan kiadhassák.. :-/

"Nulla tenaci invia est via"

Alexease
A Formula-E MOD is elhalaozott, eredetileg talan a MAK Corp csinalta volna, hivatalosan, rF1-re es rF2-re, osszes autoval es osszes palyaval. valszeg kozben tul nepszeru lett a sorozat, es most mar nem igy mukodik😊
Adam Jonas

Sose láttam még ily szép fákat..... <#zavart1>
Alexease
Alexease
En is igy vagyok vele, 5-6 eve huzodik a dolog;DDD
zolee145
Megállapítottam, hogy a gépem már alkalmatlan a ligázásra. Fejleszteni nem akarom, teljes csere kell, már kár lenne költeni rá. Szóval megvan az új projekt. 😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Alexease
Senormen-Autodromo-di-Imola_v120.rfcmp

Alexease
A cache-t nem lehet torolni, mert azt azonnal torli, aztan meg ujra letolti, installja😉 Az elso steam-es installomat igy duplan kezdtem, mer ahogy meglattam a tizengiga cache-t, azonnal toroltem😄
Amit meg workshop-bol tolt az ember (vagy valami gyari update), az fent hagyja a workshop konyvtarban is😊

De en meg a legelejen tettem fel, akkor mukodott igy, talan azota ez a resze is valtozott.
zolee145
Remek. Később tudom törölni ami nem kell, vagy ha töröltem érzékeli, és egyből újra letölti?

Alexease
Elvileg ha lesz uj verzio, azt mar/majd nem adjak ki normalban, csak a steam-hez.
Allitolag mar nem poakolja fel azonnal az osszes gyari cuccot, csak ami ki van jelolve a workshop-ban (bar a cache talan akkor is fent van "feleslegesen", ami ~13G😎.
zolee145
Lenne pár kérdésem: hogyan működik ez a steam-es rF2? Egyáltalán kötelező-e steam-essé tenni, vagy simán megújítom a licenszet vagy mi, és akkor ugyanúgy használhatom ahogy eddig? Nincs most erre 80 GB-om, elég annyi mod meg pálya amit most használok.

simcompany
Alapvető problémák online versenyeken jönnek elő. Meghülyülő időmérés, rossz safety car pozició, főleg AIW gondok, stb

Alexease
AC palya konvertbol Barcelona amivel volt/van foglalkozva, a tobbi korabban megjelent palya mar csak a verzio szamozasa miatt is "gyors" konvert, aztan ugy maradtak. Talan a mostani Red Bull Ring ami meg hasznalhato (persze nem testeltem, csak mentem nehany kort;P), de azert itt is vannak optimalizacios gondok.
Azért az egy kicsit vicces,hogy a lifetime a steamen, itt ahol én élek 79.99 eur,a weboldalukon meg 64.99 eur.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

simcompany
Sajnos ami AC konvert pályákkal találkoztam, azok eddig mind bugosak voltak. Ami nem az AC hibája valószínűleg, hanem aki konvertálta lefelejtett néhány dolgot. Egyébként meg semmivel sem szebbek, csak a hype miatt, fú, lézerszkennelt, meg a faszom.

tonio2006
AC + pCars ha minden igaz.
Adam Jonas
Pedig ahogy olvasgatom, elég nagy esély van rá 😄

Alexease
Csak ha a frissbol van konvertalva, az valszeg reszletes is, es a konvertnel nem nagyon szoktak optimalizalni.

Pl.: latotavolsag 10km, arnyekok lathatosaga hasonlo tavolsag😊
A palyan minden alkatresze 1db LOD-hoz tartozik (ami egy AC palyanal, ahol a "3D-s" fu annyit foglal mint maga a palya, eleg huzos, foleg hogy atlatszo shaderek), igy hiaba a med/hig/max beallitas, es meg az is arnyekot vet, amit meg helikopterrol sem latni😄
Vagy mi latszodik a tukrokben, mi tukrozodik az aszfalton stb.
Sajnos az optimalizacio, AIW es egyeb "kiegeszito" dolgok is rengeteg ido.

Volt palya ami hasznalhatatlan volt (<30fps), kicsomagoltam, allitgattam ezt azt (gyorsban, csak barkacs modon), "ugyanugy nezett ki mint korabban", s utana ment fix 60fps-t😉
zolee145
Amúgy ja, teljesen jó. Ha jó az alap pálya azért az rF2 sem olyan ronda. Persze nem pCars, de na.
Jöhet még több ilyen pálya. 😊

Alexease
Igen, o volt, a legnormalisabb AC konvert!

A tobbi (Nord, Spa, Brands) felbehagytak, ugy maradt ahogy atraktak, ossze-vissza vannak elnevezve stb. Persze, mar az is csoda hogy mukodnek (foleg Nord).
zolee145
Te konvertáltad? Akkor a legjobb helyen mondtam el. 😊

Kösz az infót, javítottam. Majd lesz egy újabb verzsön
lac coo
Meg messzirol nezel bele !'😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Az is egy cso, csak nagy a falvastagsaga es nagyon kicsi a melysege😊 <#idiota><#zavart1>
lac coo
Nem olyan !!! <#falbav><#idiota>
Inkabb mintha egy nagy kartonnal ki lenne takarva a latvany, kozepen egy lyukkal ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Senormen-Snetterton_v101.rfcmp
Alexease
Ami lenyegeben meg igaz is lehet, mert ha a monitor meretemet nezem es a fejtavolsagomat, akkor valoban olyan, mint ha egy bazinagy negyszogletu csovon keresztul nezelodnek😄D
macleody
A tökömbe lehet így vezetni, nekem ettől csőlátásom van 😄
Alexease
Felbuzdulva a "turaautos" GP3 futamon, egy kis rF2 GP3 😊
Aggresszivebbb AI-val eleg jol toljak, meg ha konvert plya es valszeg nem is teljesen kidolgozott az AIW.

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.09.04. 17:00:40
Alexease