19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
PacsutaTibi #15207 Ez rendben, 10 évvel ezelőtt, mennyien beleöltek több 100 órákat egy mod elkészítésébe F1C-re meg rF1-re...
Ingyen!
Ezt a mod vásárolgatós dolgot amúgy sem csípem... Legyen egy felület ahol lehet a modkészítőket támogatni, és akinek tetszik, és van rá keretje, támogassa őket.
Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2017.03.12. 11:20:03 -
Jogos a dolog, de a fo gon azzal van, hogy ar-ertek aranyban erdemes munkat belefektetni; ez nem hivatalos, de nem is egy szuper-publikus vagy nepszeru mod-nak keszul, valszeg csak a liga fogja hasznalni rendszeresen nehany 10 fovel, 10-20 alkalommal. A fizika es a kiegyelitett mezony fotosabb.
Meg ha 100%-os lenne, erdemben akkor is "kevesen" hasznalnak es/vagy szetpiszkalnak, atalakitanak valami sajatra.
Tizszer ennyi felhasznalo es jobb vedelem kellene, hogy "megerje" 100%-ban foglalkozni vele.
Vagy: csak liganak keszul, nincs publikus verzio; de megvasarolhato nehanyeuro-ert ("tamogatas":P), jo vedelemmel, egyedileg kodolva, ha kikerul publikba, tobbet nem kap semmit:DDD -
PacsutaTibi #15205 Ha nem akarjátok megcsinálni akkor nem csináljátok meg. De az akkor is úgy néz ki, mint egy jobban kiszélesített rF2-es NGTC Civic.
Csak nézd meg a tiéteket, meg a felette lévő képet. A kerékjárati ív közepétől egy kicsit megy lefelé, de majdnem vízszintesen, majd függőlegesen van levágva a vége.
Míg a bsl oldalon a legrégebbi és legújabb Civic TC1-en is szépen íves végig az első kiszélesítés.
Nemtudom hogy melyik verziót csináljátok, gondolom a régebbit, hogy az új lámpával, orral ne kelljen sokat szöszmötölni. De azt még megjegyezném, hogy ezt a nagy négyzetes oldalú szárnyat, csak 2014ben használták. 2015től már egy kicsebb, picit bevágott szárnnyal mentek, már az első Barcelonai teszttől kezdve. (Ekkor még az orra régi volt a kocsiknak pár futam erejéig.)
Ezek lehet apróságok, de ha már olyan ember nyúl hozzá (Sompir) aki ért is a modellezéshez, akkor nem hiszem, hogy neki túl sok időbe tartana ezeket módosítani. És pont ezek döntik el azt, hogy egy modell szép, vagy csak elmegy..... (szerintem)
-
mumus70 #15204 Élő közvetítés ma 19:00-tól a SimraceTV 4-es csatornán, HRF1RT - rF2 - Megane Cup - Paul Ricard! Mindenkit szeretettel várunk a monitorok elé! SimraceTV 4. csatorna - 19:00 Live! -
rF2-ben egy számot kell ügyesen beírni, és nem mégy 4-5 körnél többet az autóval. :D -
Off: Ferrari és Red Bull skin már fent is van racedepartmenten. -
Apex-FIA-GT3-2012_v094.rfcmp
Audi-GTO-IMSA_v130.rfcmp
BMW-320T_v1201.rfcmp
Caterham-7-Classic-14K_v100.rfcmp
Formula1-1988_v100.rfmod
iDT-Formula-BMW_115.rfcmp
SIMCO-Clio-Cup-Central-Europe_v110.rfcmp
SIMCO-Formula1-HJK-2016_v162.rfcmp
Toyota-Celica-GTO-1987_v204.rfcmp -
Most erre mit mondjak, nem onnan való -
AC-Barcelona_v106.rfcmp
AC-Red-Bull-Ring_v122.rfcmp
Hellboy-AC-Barcelona_v106.rfcmp
Hellboy-NolaMP-2016-Kart-Extra_v100.rfcmp
Hellboy-Virginia-International-Raceway_v120.rfcmp
Magny-Cours-GP_v146.rfcmp
Sachsenring-GP_v111.rfcmp
Senormen-Milano_v100.rfcmp
Senormen-Misano-World-Circuit_v101.rfcmp
Senormen-Red-Bull-Ring_v122.rfcmp
Senormen-Snetterton_v102.rfcmp
SRT-Dijon-Prenois-Circuit_v100.rfcmp -
Annyi penzert tokeletes, meg ha a dobozokon kivul semmi koze sincs az igazihoz:D Kiveve, ha a McLaren 10 koronkent elhalalozik:D 
Az ilyen fizetos mod-ok akkor lennenek jok, ha mostantol 2-4 hetente frissitenek a szezon vegeig: modellek, festesek, eroviszonyok stb. Ha egyaltalan "egyedi" fizika van alattuk (ami nem csak motorbol gyorsabb, lassabb). Es parhuzamosan kiadni az online liga verziot is (egyen fizikas autok).
Ha valaki az ev elejen ilyen gyorsan, ilyen minosegben osszerakja, es aztan foglalkozna is vele(!), nem lenne ertelme 2 tucat masik F1 moddal szarakodni, mindenki ezt hasznalna. Nem lenne kaosz, piszkalas, gagyizas, a szervereken mindenhol F12017 alatt ugyanaz futna.
Persze, almodik a nyomor:D Mindig van, akinek kicsit mas kell (belepiszkal), meg a sajat jobb.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.03.11. 12:08:59 -
rf2 es verziója is lesz. APEX moddinggal karöltve! :D -
Off: AC-hoz már meg is jelent egy 2017-es F1 mod: LINK, én már meg is vettem, egész jól sikerült szerintem, már csak a hang miatt megérte, ez az eddigi legjobb amit hallottam. Viszont ők nem a hivatalos autókat másolták le, így legalább jogi gondjuk nem nagyon lehet. -
PacsutaTibi #15195 Úgylátszik itt az én hozzászólásaim ignorálva vannak.... 
Tibi: "Civic első kiszélesítés még mindig a BTCC-sről való... "
erre a válasz...
Emerico: "Pl a Honda tökéletes"

-
Készülget. Mi az Automobilista módra kértünk és kaptunk engedélyt. Elég sok munka van vele. Pl a Honda tökéletes, Citroen szép, Lada és Chevi elmegy, a Volvo nem túl szép. Majd meglátjuk, hogy meddig javítgatjuk. -
Valszeg mar az AC-ba is konvertaltak, valami konvertbol:D
Az R3E lenne a tuti forras, de azt eleg jol levedtek;P Regebben meg az SRW lett volna a tuti az rF2-hoz, mert +100db auto volt benne, egyszeru de "jo" minosegben, alapbol rFactor rendszer (modellek, fizika, shaderek); raadasul brutal jo, mindenfele auto volt/van benne. De a palyak sem rosszak. Es mindent szkenneltek (autok, palyak). -
PacsutaTibi #15192 Jó hír, hogy készül a WTCC mod. A Volvo azért volt ocsmány az AMS-be, mert azt a PTSims Assetto Corsa modjából konvertálták. Már ott os ronda volt, nagyon fefelé ment a lámpa íve. A többi kocsi, ha jól láttam akkor nem onnan van.
Emerico! Sompir azokat a Civic első kiszélesítéseket átdolgozhatná, mert még mindig BTCC-snek hat vele a kocsi, nagyszárny és festés ellenére is.
-
THX!! 
-
Hellboy76 #15190 Az új nyomvonal Nola Kart pályához:
NolaMP_2016_Kart_Extra.rfcmp
A telepítés után a többi nyomvonal után lesz megtalálható "W" néven:
Jó szórakozást hozzá!
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2017.03.10. 21:07:14 -
-
5 eurót még a modellek is megérnek önmagukban. :) -
Joex22 #15187 Apex F1 2017
Payware lesz, megjelenlés: ápr. vége vagy május eleje. 5 euró lesz az ára. Ha elborul az agyam és megveszem megkérem Alexet tolja fel a közösbe. :)
-
Hát, a Volvo-ra rá is fér(bár sajnos nem ilyen egyszerű szebbé tenni), mert elölről az AMS verzió valami ocsmány.
Azért hajrá. -
-
Nem, ez egy srác munkája eredetileg Automobilista-hoz. Első körben átkonvertáltam, most Sompir próbálja pofozgatni -
formula1996 #15183 Osszes autot nullarol modellezi sompir? -
-
Joex22 #15181 Azt hiszem egy friss és jó rFactor2 WTCC mod-ért sokan sok mindent megtennének... :)
Szuper, hogy foglalkozol vele... köszönöm/köszönjük... -
-
-
Hellboy76 #15178 Erről beszéltem korábban:
Már működik is és nem csak a betöltő képernyő. :)
Csak az új nyomvonalnak megfelelően "Racegroove Map"-elt pálya felület kell.
Hamarosan feltöltöm...
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2017.03.05. 21:28:45 -
mumus70 #15177 Első lépésben vissza kéne kapnia Bári Gergőt! És onnantól meg is van félig a VB cím, a többi Norbin múlik! -

"Kellemetlen" lenne a Hondanak (es Norbinak), hogy a huzo csapat/pilotak "kiugrasa" utan, most a Volvo ugorna at a Hondat;) "Elsore" eleg jol mentek, benne van a pakliban. -
Nekem a Volvo kéne. Viszont remélem, hogy Michelisz Norbi nem ugyanezt gondolja magában. :D -
Hamarosan indul RFactor2 tesztbajnokságunk!
Hogy milyen autókkal az csak Rajtad múlik! Ez elmúlt hónapok legsikeresebb Fun futamainak vasaira lehet szavazni. Ha lemaradtál volna valamelyikről, vagy csak újrapróbálnád nyílt 0-24 órában elérhető szerverünkön most minden autót elérhetővé tettünk.
Szavazás és további infó: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?6196 -
mumus70 #15173 Kell nekem egy ilyen kuka! -
-
Hellboy76 #15171 NOLA kart layout-ok kinálnak egy kombinált nyomvonalat, lehet meg is csinalom... :) -
Pitti #15170 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...mert az csak fullrealisztikus csodaszép képek készítésére való ...volt ....van ....lesz
abban viszont tényleg mindent visz... 
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.03.02. 10:51:32 -
Most "tized" akkora a beta tabor mint a CARS1-nel (hamar lezartak), plusz durvan szigoritva van a publikalas (se kep, se hang, se semmi).
Nem vagyok kocka tesztelo, 1-3 havonta ranezek, aztan annyi;) Most mar eleg jo "jatekos" allapotban van (tartalom, menuk, funkciok), de azert meg erosen alpha allapot.
A legfontosabb, hogy a kormanyzas, FFB es az autokezeles sokkal jobb. A masik, hogy normalisabb/hasznalhatobb menurendszere lesz.
A kinezetet, funkciokat a blogon, kepen, videokon hivatalosan mutogatjak, azokat latni, azzal sem lesz gond. Jol megfszorjak online-os, bajnoksag-szervezos, kozossegi dolgokkal – ha nem barkacsoljak ossze, akkor nagyon jo lesz. -
Joex22 #15168 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem semmi.. (hogyhogy nincs tele a web mindenféle gameplay videóval? :)) Ha próbáltad már, megkérdezhetem, hogy hogy tetszik eddig?
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2017.03.02. 10:24:03