• atiwrc
    " OK, de regen a szimekben "nem volt semmi", se rendes kinezet, se "rendes" tartalom. "

Mondjuk, ha az alap Rf1-re gondolok, modolhatóság nélkül nem igen lett volna ilyen népszerű, azzokkal a kitalált verdákkal.

OFF
    Az AC szerintem ott cseszte el ezeket a Porsche Pack-okat, hogy nem ezeket a mai utcai Porschekat kellene beraknia, aminek nagyrészével szerintem alig mennek, ( tudom valószínülleg a gyártó ezt kérte), hanem pl ezeket, amik nekem pl nagyon hiányoznak:

Nem tetszik nekem sem ez az időszak amit most élünk, mert vagy úgy le van zárva valami hogy még skin-t se nagyon lehet belerakni, (pl wrc5-6, loeb) és kevés a tartalom benne, vagy rengeteg tartalom van de kb a 70% felesleges (pl forza).

Ami még érthetetlenebb, hogy kb a CMR2 óta a rally-s, de még asszem a pályautós simekben nem volt Evo6-os lancer, pedig biztos sokak kedvence, aztán a Project Carsban lett egy Evo6 TME, volt asszem a loeb-be és beleraják még dirt4-be és a gravelbe is. De egyiknek se jutna eszébe, hogy esetleg egy evo5-öst(/vagy azt is) adjon ki ami hasonló de azért mégis másabb....
    Kicsit azt érzem hogy egymást nézik a simkészitők, ha van az egyikbe legyen már az enyémbe is, de ugyanolyan véletlen se jutna senkinek eszébe hogy a Mercedes 190Evo alá egy 6 águ felnit rakjon(talán a raceroom az egyetlen kivétel, ott már láttam olyan felnit), vagy ne adj isten a szélesebb Klasse-1-es változatott csinálja meg belőle.

Zolee145!
    Rf2 pályát már rég próbáltam, de ott is volt valamelyik pályán egyszer hogy nagyon távoliak voltak a kamerák. De épp a hétvégén dühöngtem az AC-s pálya készitők miatt, hogy hogyan lehet valaki ennyire igénytelen(az ütközéssel nem rendelkező fák mellett), hogy még annyira sem képes kiadás előtt, hogy legalább a föld alól a rajtba, vagy valahova fentebb húzza a kamerát, ne a föld alatt legyen. Egy kis keresgélés után találtunk néhány nem a készítőtő származó kamerát pl Magny Cours- hoz is végre, de ott van Targa Florió, is pl ami tudom hogy nagyobb falat, de éppen azon agyaltunk a tesómmal, hogy ha elvileg nem mozgatták a pályát( nem nagyították), akkor az Rfactoros camból, egy jól meg írt programocskával pár pillanat alatt kész lehetne a cam.......
    ON
    Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2017.03.15. 08:43:41