rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tukrozodes tuti sokat zabal, azt nem erdemes eroltetni. Foleg, hogy itt van palya tukrozodes is, egyreszt az eso miatt, plusz xy palyan, szarazon, nagy melegben is van valami tukrozodes (delibab😛) szeruseg. Es azt a tukrozodest, a "legegyszerubb" modon szamolja, az egesz palya tukrozve van fejjel lefele, es folyamatosan rendereli.
Nalam a GFX ilyen:
A Wheel Range nem tudom mit allit pontosan, nalam "nem csinal semmit". A lenyeg, hogy a kormanyszog erzesre jo legyen, mert ha tobb mint kellene (amit belottek az auto fizikajaban), akkor szar lesz az FFB (kozepen fityegos, laza, sokat tekeros stb.).
Ha nem allitja utana, akkor a controller resznel, baloldalt, alul a gorbes allitasnal erdemes korlatozni a "ket oldalt" (MAX L, MAX R).
Nalam ilyen (de en a kormanyszoget a G25-rol tudom fizikalisan kapcsolni):
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Kormanyon semmit nem allitgattam a jatekba, de ugy tunt a Meganenak igy is jo volt , beallitotta hozza. Virtualis kormanyt azt nem tudom mert az nalam nincs .
A wheel range-t gondolom 100-on kell hagyni...
Fps az erdekes, egyszeruen nem birja az engine ezt a picit reszletesebb autot, gyozom visszavenni a grafikat, de ha kozel megyek az enemyhez siman 40 korulire esik vissza.Clional ilyen nincs , bar az elegge baltaval faragott modell, igaz hasznalatra teljesen jo. Csak nem lenne hulyeseg valami ujabb DX verziot ala drotozni. Vajon a regi Megane elerheto ugyanezzel az uj fizikaval ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.28. 09:47:57
De utana manualisan allitsd hozza a koramnyt az autohoz, baloldatlt, a steeing resznel (balra teker es OK, aztan jobbra es OK).
Az autonal a garazsban probald kikapcsolni a kormanyszog hozzarendelest, talan az csinalja. De utana a konfig reszben allitsd be hozza azert a kormany (mert amihez 450 kellene es 900-on probalod, eleg fityegos lesz😛).
Persze jobbb lenne full-os rF2 stilusban, de hat nincs annyi ember aki ilyen mennyisegu tartalmat osszerakjon rendesen. Mar az is nagyszam, hogy at letty konvertalva az egesz.
A regi formulakbol az ASR cuccok eleg jok, nullarol keszulnek, eleg korrektekk.
Tiszta idegesito, megyek akarmivel , leveszi pl 720-ra, utana meg mas jatekban csak lesek higy nem tudok az uton maradni...
Persze alapbol az rF2 sem a kifejezett photomode engine;D De egy jol osszerakott, rendes rF2 cuccnal, jol elkapott napszakoknal nem olyan rossz, foleg cockpitbol (vannak "real" pillanatai). De kulso nezetbol (visszajatszas es egyeb), teny hogy eleg gazos tud lenni. De ugy sem onnan hasznalja az ember😄
Sajnos a DX9 es a normalis postprocess hianya sokat szamit.
Monza:

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Meg nincs fent, toltodik (1.3G😎, de innen elerheto: http://isiforums.net/f/showthread.php/29671-Formula-1-1988-released/page2
"Termeszetesen" rF1 konvert (Carrera4), normalisa(bba)n atrakva, de persze nem full extras dologra kell gondolni.
De a lenyeg, hogy teljes evad, vagyis osszes auto, osszes pilotaval, festesekkel, es talan ami fontosabb, 16 palyaval!
Amelyek kozott olyanok is vannak, amelyek ritkasagnak szamitanak, es mar csak miattuk is elvezetes kiprobalni/hasznalni, mint pl.: regi Hungaroring, Hockenheim, Mexico, Imola es Silverstone; vagy a "regen hasznalt" F1 palyak: Adelaide, Jeres, Estoril, Detroit.

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.08.27. 16:21:43
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.08.27. 14:00:47
"Nulla tenaci invia est via"
A gyari tartalmakhoz, ha mukodokepes lenne Steam-en, jobb megoldas lett volna a "DLC", ingyenesen, bar a content manager miatt, valszeg azt is pluszban tarolni kellett volna.
A lenyeg, ez a rendszer nem Steam-re lett tervezve, a jelenlegi megoldas a szukseges rossz😉))
szóval gyanús hogy ez mégse az üres játék.. 😄
Akkor egy fokkal jobbb/rosszabb lett, attol fuggoen, mit nevezunk elonynek vagy hatranynak😉
kösz megnézem, gondoltam erre is, de azt hittem a gyári tartalom az nem műhelyes ...
jelenleg 144 letölthető tartalom van, ebből 69 "gyári", pl. a Clio (feliratkozás gombra kell kattintani és kezdi is tölteni)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.08.27. 10:25:40

Hogy micsoda... ?
Illetve mikor fogod Alexnek odaajándékozni a levetett vackodat? 😄😄
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.08.26. 04:20:52
Valahol ki kell beszelnie a kinjait, most az rF2 topic volt s soros😉 MIvel nagy formalom a jatekkal kapcsolatban nincs, es talan tanl belole mas is, igy elfer.
Ha a szimezes kozben odaegett, a rantotta serpenyo aljarol valo felvakarasanak praktikus megoldasai lenne a tema, az mar nem feltetlenul ferne bele a topicba, bar tanulsag jellege azert lenne😊
Es ennel a resznel megemlekeznek egy regi ejszakai online versenyrol, amikor 2-3 oran keresztul foztem a kavet a gaztuzhelyen... Orok emlek a lakas fustelenitese es a megroggyant aluminium kotyogos felvakarasa a tuzhelyrol😄 <#zavart1>#zavart1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként is, már majdnem egy egész oldal OFF, lac coo problémájával.😄 Tőlem mindenki úgy csinálja, ahogy akarja.
Nem akarok csipkelődni, de jah, ha nincs kábel akkó nem megy, eddig én is eljutottam az évek alatt 😊
Nem az...
Van az a sata kabel az ssd-n...az ugye le tud csuszni onnan...no most jovok a kepbe en ....😊