19779
  • simcompany
    Az lehet, de ha elküldöd a kurvaanyjába, zokon sem veszi :D
  • El Gigante
    ma is van funrace mastersen
  • formula1996
    Én mennék ligába meg nyomtam is évekig, viszont már nem tudnám garantálni, hogy ott legyek minden futamon+meglegyen 20-30kör hotlapson (hol mennyi kell), ezért nem is jelentkezem. Mikor voltak itt GTR Masterses funracek amikor tudtam mentem. Viszont gép ellen akkor indítom el a versenyt amikor akarom, ha megtalálja az ember a megfelelő AI beállításokat a pályákra meg autókra akkor azok ellen is jobb menni, mint egyedül offline körözgetni.
  • zolee145
    De, pont az. Most pl pont ezt csinálom egy ideje a GT500-as Nissannal. Előtte meg Clioval. Pályát ismerem, autót ismerem, pár dolgot állítok, vagy épp van mentett setupom és kész. Az időjárással többet vacakolok mint az összes többivel. Kitalálok valamit, aztán az alapján megyek egyet. 1-1,5 óra. Kb ennyim van rá, és ez mondjuk heti 2-3 alkalom. :)
    Persze jó lenne ligázni, régebben szerettem, de gyakorlás nélkül sehol sem lennék, a mezőny végén keresni a pályát meg nincs kedvem. :)

Az rF2-es ai jelenleg a legjobb. Pl Barcelonában támadnak, védekeznek, jól mennek. Szóval jó móka. :)
  • lac coo
    Hat amig 30 fps el megy 15 autoval addig en tuti nem tudok onlinozni :)))
  • Szabbi97
    Ezt azért csak nem lehet így kijelenteni :D
  • simcompany
    Ez nem az a játék :D
  • formula1996
    Pontosan ez a helyzet
  • zolee145
    Azokat erdekli az ai akiknek nincs idejuk/gepuk ligazni, de ha van egy szabad ora szivesen tolnak egy tizkorost a gep ellen. :)
  • lac coo
    Ez az egy ertelmes AI van a piacot, hogyne

erdekelne ! :)
  • simcompany
    Komolyan. Ki a fenét érdekel, hogy mit csinál az AI?
  • formula1996
    Nálam a decemberi update óta teljesen rossz az SC. Össze vissza előzgetik meg az AI-k aztán random zöld lászló és aki elsőként ér a célvonalhoz (lehet hogy ez egy lekörözött AI) akkor ő lesz az első Ha neked is csinálnak random hülyeségeket SC mögött akkor legalább tudom hogy nem csak nálam szar:D
  • zolee145
    Barcelonában jól működik. Silverstone-ban is elég jó. Annyira az rF2 ai nem rossz, ha a jó a pálya.
  • mumus70
    Soha semmilyen játékban nem működött eddig jól az AI. Ami vicc így 2017 tájékán.....
  • zolee145
    Ez a GT500-as Nissan valami hihetetlenül jó Suzukában. Viszont az ai, valami nevetségesen idióta, szóval normális versenyt nem lehet menni ellenük. Ráadásul nem tudom mikor lettek ilyen idióták SC mögött. Régebben azért ez jól működött. Vagy rosszul emlékszem?
  • zolee145
    Remélem a fizikát egy az egyben ellopják a gyári GT500-ból, és csak a 2000-es turbó motort rakják bele, meg pár módosítást a hangokban. Ha kap egy olyasmi fizikát mint annak idején a DTM modjuk akkor... nem is folytatom. :)

• zolee145
    Attól függ. Ha jól van megcsinálva a segítség akkor tud gyorsabb lenni mint segítség nélkül. Viszont ha egy nem túl erős autó van, és a segítség teljesen befullasztja a motort akkor természetesen lassabb.
  • simcompany
    Segítségekkel játszani, olyan mint egy leeresztet guminőt dugni :D
  • Adebayor
    Igy van, kislányok vannak mindenhol :D De szerintem már rájöttek, hogy helpek nélkül gyorsabb az autó :D
    Jó lesz ez igy, aki használja, használja. A lényeg a létszám.
  • mumus70
    Mert van pár "kislány" a csapatban, megsértődnek és inkább nem indulnak ha csapkod a hátulja..... :D :p "juuúúuuúúújjj, kipörög a kereke, neeem jövök! " :D :D Akkor már legyen létszám......
  • zolee145
    Akkor már csak egy kérdés: ehhez a modhoz miért engeditek a kipörgésgátlót?
  • mumus70
    Kuplunggal rajtolok, ellenben sejtem mi lehetett a baj, baszkuráltam az Xperience konfigolást, ez meg lent volt közben tálcán, és sikerült bekapcsolnom valahogy a kipörgésgátlót, mindkét rajtnál tulajdonképpen időben indultam, csak visszafulladt és megtorpant a kocsi, nem volt fordulatszámom.
  • zolee145
    Kellene neked egy kuplung. Ha viszont azzal rajtolsz akkor gyakorolni kellene. Elég szépen sikerült beragadni. :)
  • Alexease
    Ha utana minden reszet hasonloan elfekezed (visszakerekited), akkor talan me fog razni:)
    De nem, ha elkockaztad valahol, az nem mulik el;) Igazabol ezt szinte azonnal cserelik, autotol fuggoen hasznalhatatlan lesz a kezeles (durvan raz, es ha ugy jon ki a fekezes, azon a reszen gyorsabban allora fekezodik a kerek).
  • Adebayor
    Hali.

ha nagyon elfékezem a gumit, és rázni kezd a kormány, az elmúlik egy idő után, vagy azt már cseszhetem? :D
  • b-type
    Igen, egy kicsit lecsúsztál az ideálisról, de maga a fordított rajt csak egy sansz, kell hozzá a hátsó gyorsak türelme, és mindenekfelett egy kis szerencse is hogy a sanszot egyáltalán legyen módod megjátszani.
  • mumus70
    Én azt se tudtam melyik naprendszerben vagyok annyian vettek körül.... valami nem gyerebe a rajtolásommal.... :D
  • b-type
    biztos voltak viták a második futam után :))
  • mumus70
    A tegnapi adás felvétele 720p HD! Jó szórakozást!
  • zolee145
    Köszi. Majd nekilátok ha lesz időm.
    Jó lenne ha lehetne mókolni azokat a dolgokat amik nem befolyásolják az autó teljesítményét.
  • mumus70
    Ma 19 órától kezdjük az új Renault Megane Cup sorozatunkat, melyet a Simrace TV élőben közvetít a 4-es csatornán! Minden érdeklődőt szeretettel várunk a monitorok elé!

HRF1RT League - Megane Cup - Sebring - Élő közvetítés, Simrace.tv 4-es csatorna, 19.00-tól!
  • Alexease
    Maghogy nem megy.

1. "Uj" autokent:
    - Kicsomagolod ezt: NissanGT500_car.mas. Ha uj hang is kell bele, akkor ezt is: NissanGT500_sounds.mas
    - Ebbol SFX fiszkalas.
    - Aztan ez az 1/2 vissza.
    - rFCMB-be vissza.

2. Elvileg uppdate-kent (de felesleges).
    A 4. lepesnel, ha mukodik, sose probaltam, a masik 2 MAS csak virtualisan, es jelolni az update-et.

De az uj auto jobb, nincs kaosz.
  • zolee145
    Hangokat is csak úgy tudok változtatni, ha újra csomagolom a mas-t? Kicsit fentebb húznék a backfire hangon a GT500-nál, meg kéne valami rendes rpm limiter hang is.
  • Danecay
    Már el is távolították :)
  • Alexease
    Amig nem lehet rendesen lekodolni, rendszerbe regisztralni vagy akarhogy vedeni a modokat, addig mindig ez lesz:(
    Nem lenne gond, ha lenne boven alaptartalom, es nem a odoktol fuggne a program nepszerusege, hasznalhatosaga, megitelese stb.
  • Alexease
  • zolee145
    Ezen én is csodálkoztam. Gondoltam fura álnév, de nem kritizálom Emerico-t, ha neki tetszik nem szólok bele. :D
  • simcompany
    Úgy tűnik. Gondolom van valami ligája, és azt hitte így jobb. Vagy mit tudom én. Katyvasz lesz ebből.
  • bottleopener
    Azt láttad, hogy a SIMCO Clio Cup IV 2016 fel lett töltve a workshopba Amrish Seunarain által?

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=857122945

Mintha csak duplikáció lenne.
  • simcompany
    Ez már az új verzió, az első nem volt ennyire jó.