19779
  • lac coo
    Gyári Megane-t nézd meg, egy rajtnál. Esetleg a Simco Clio modot, abban már nem baltával faragott modell van .
  • GeriDoc
    Kipróbáltam a demót (utoljára kb. 1,5 éve), és meglepődve tapasztalom, hogy minden max-on, 3X AA-val, no FXAA-val, practicen 6 AI-val 90-100 fps, kikapcsolt tükrökkel 110 körül, esőben is. Mit próbáljak, ahol probléma lehet az fps-el? Vagy ennyit optimalizáltak rajta mostanában?
    U.i.: Ja, és teljesen jól néz ki.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.05.01. 18:45:41
  • Alexease
    Next one: USF2000 :)
  • formula1996
    A bétához most jött kettő perce frissítés, szerintem ez fog kimenni publicba is lassan.

De remélem Nolan és Joesvillen kívül jön más frissített pálya is még ma.
    Utoljára szerkesztette: formula1996, 2017.05.01. 17:09:01
  • Alexease
    Elvileg/allitolag 19:00-kor lesz update. De kozben megjott a Nissan GT500-as update is a Nolan melle.
    Nem tudom mennyi gyari tartalom lesz DX11-re is frisstve (valszeg nem az osszes), talan azokat a program megjelenesig kitoljak, ne akkor legyenek a durvabb letoltes fennakadasok(?!).
  • lac coo
    Lehet mar egy hete mukodik, csak senki nem vett eszre semmit ! :)
  • Alexease
    A beta-rol nem olvastam, lehet csak a neveben lesz beta (vagyis nem kulon elerheto Steam opcio).
  • Fehercsoki
    Igen steamen, de majd csak ha megjelenik a patch, addig nem látod.
  • Adebayor
    jelentkezni kell a bétára, vagy hogy? mert az automatikus frissittés a játékoknál be van állítva már kezdetek óta.
  • El Gigante
    Nem, azt neked kell engedélyezni!
  • Adebayor
    IGy, hogy bétaként jön a frissittés, igy is le fogja tölteni automatikusan a steam? Lehet hülye kérdés, de most ezen gondolkodtam :D
  • Alexease
    Valami tortenes mar van, Nolan lefrissult a hatterben;)
  • Alexease
    A CARS eleg jol befutott. Csak a PC-s eladasbol fizettek vissza, de meg ugy is boven 100EUR felett kaptam toluk.
  • Betyarkoro
    Nem tudom mi tartotta vissza ISI-t. Biztos sokan fizettek volna pár cuccért hozzá a szaros multiplayer helyett.

Egyébként pcars igen jól teljesített. 3x is kaptak kifizetést pcars 1 után azok akik adtak pénzt nekik. :D
  • Alexease
    Ezert kell fejleszteni az engine-t, ne legyen korlat a tizeneves DX9 es az ahhoz tartozo API.
    Mert a DX verziok nem csak a szepet/szebbet es plusz effekteket jelentik, hanem a modern processzorok (CPU/GPU) es a 3D/textura/shader lehetosegek kihasznalasat.

A 3 monitor problemas, az rF2-be "csak belekerult", nem arra lett "gyartva". A 3-szoros "latvany" azert sokat szabal, ha nincs optimalizalva.
    Az tartalom optimalizalas idoigenyes. Szerintem meg a gyari tartalmakkal sem foglakoztak rendesen, a MOD-ok meg eleve problemasak. Orulnek ha osszeraknak valamit es mukodik. Raadasul a legtobbet online-ra "allitjak" be es sajat igenyekhez, gepekhez (ami lehet atomeromu vagy egyszeruen kissegg igeny).

Az rF2 hanyatatott sorsu program;)
    Az rF1 utan "nem tortent semmi"; aztan beletoltak a regi engne-be az ujdonsagokat (gumi, idojaras, realroad), bereklamoztak; aztan ismet evekig semmi; megjelent az elso verzio, aztan lealltak 1 evre. Utana "felporgogtek", reszelgettek 1 evig, aztan ismet lealltak;) Az elmult 5-6 evben, talan ha 1-2 evet foglakoztak vele, a tobbi inkabb csak patch-elgetes volt. Meg neha beletoltak valami "kulsos" tartalmat.
    A bevetel meg logikusan "nulla". Sot, meg tervben sem volt, hogy lesz kesobb beveteluk (AC = DLC; CARS/CARS2 =DLC + CARS2).

Az S397-nek nem lesz konnyu dolga, "Re-Animator"-os megoldasokat kell alkalmazniuk:DDD
  • lac coo
    En leginkabb abban latom a hibat, hogy rf2 keptelen kihasznalni egy modernebb gepet. Processzor, videokartya pihenget jatek alatt mikozben fps nulla.
    Szamtalanszor leteszteltem mar, egyertemu hogy leginkabb a magas poligonszam fekteti ki...Nalam legalabb is .A gyari , regi autokkal nincs baj, bar nyilvan annak se 80 fps t, hanem 200-at kellene hoznia, de az legalabb hasznalhato. De egy szebb mod, Simco Clio, vagy ISI uj Megane ja viszont mar sok neki, 3 monitoron biztosan, egy monitorra meg pont beferhet.
  • tobias88
    Utána is összetudod, meg fog maradni a dx9es rész is elvileg. A kinti beállításokban benyomod hogy dx9 vagy 11 és kész. Ha azt vesszük, hogy nőni fog az fps akkor ugyanakkora fps mellett szebb lesz a játék. Nagyon kevesen tudtak eddig normálisan maxon játszani. Nekem egy i7 4790K mellé van egy GTX1060as, de nincs minden maxon így sem...
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.05.01. 10:38:13
  • Alexease
    Azert az iR csaloka;)

Termeszetesen, nagyon szep a render amit oszeraktak, de az elsosorban inkabb "csak" igenyes.
    Persze mar DX11 es 64bit, eleg toppos realroad-dal (szamitas es megjelenites), plusz az ahhoz kapcsolodo effektek.

De (nagyon) sokat szamit, hogy meg statikus a napszak (felhok, fenyek, arnyekok), statikusak/nincsenek valodi tukrozodesek es nincs AI csak online. Raadasul, minden a vegletekig optimalizalva van (sok ido es sok ember).

Es azert az iR is lassult az elmult idokben. En meg mindig azzal a geppel nyomulok (proci, alaplap, memoria), ami akkor volt, amikor az iR megjelent:DDD
    Azota legalabb 3-mal osztani lehet az fps-szamot, pedig a videokartyam "mar" frissebb (4 eves).

De teny, hogy sajnos az rF2-vel nem foglakoztak rendesen, a jelenlegi latvannyal es tudassal, azert illene 1,5-2-szer gyorsabbnak lennie.
    Azert egy jol optimalizalt autoval es palyaval, csak online, valszeg van olyan gyors, mint egy AC vagy iR.

Persze AC/CARS offline-nal lehetne hasonlitani, azok "mennek" rendesen, de azokat 5 eve napi szinten reszelik, normalis/komoly bevetelekbol;) Raadasul az AC meg "hianyos" is (rendes realroad, reflektorok, ejszaka stb.).
  • lac coo
    Offline nem akarom, gyerek is hasznalja...
    Az a baj, nem tudom pontosan milyen tartalom frissul majd.Vagy minden ...?
  • Betyarkoro
    Tedd steamet offline. Kezdj játszani csinálj videót, képet meg amit még szeretnél. Várd meg updated és csináld meg az új képet és videót.
  • lac coo
    Automatikus frissitest mar nem is lehet kikapcsolni ? Osszehasonlitanam pontosan mi valtozott...
  • lac coo
    Hagyjuk mar ezt...Ha egy IR elszaladgal 200 fps el, sokkal szebb graffal, akkor ennek is illene.igen, tudom ott nincs dibamikus napszak, de akkor is.
    En latvany javulast nem igen varok, fps viszont jo lenne...
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.05.01. 10:16:27
  • attila46
    köszi
  • El Gigante
    Naja, de ha Project Cars szintű megjelenítés lenne, ezzel a fizikával, nem sokan engedhetnénk meg hogy játszunk vele!
  • Alexease
    Most mar kizarolag Steam-es, igy ha megjelenik, azonnal automatan tolti a kliens (ha be van allitva).
  • oneal1
    Hat kb:)
  • Szabi #15421
    jé, így már simán hozza GT Legends grafikáját.. :D
  • Betyarkoro

Itt egy új videó a sráctól. Kiderült hogy éjszaka az árnyékkal gubancok vannak ha nincs maxra állítva a beállítás.
  • Adebayor
    Valamikor ma
  • attila46
    Még nem látom sehol!!
  • attila46
    Mikor és hol lesz elérhető az open béta dx 11???
  • haflac
  • Solt
    Hmmm... lehet az lenne a legjobb, ha T300, aztán majd ahhoz egy V3 ami utána úgyis örök darab, a bázissal meg kivárom milyen direct drive kormányt hoz ki a Fanatec! :)
  • Adam Jonas
    Thx!
  • lac coo
    Nagy vonalakban en semmi valtozast nem latok, remelem legalabb gyorsabb lesz.
  • tobias88
    Kocsiknál ahogy nézem nincs is árnyék éjszaka, olyan mintha ki lenne kapcsolva
  • Betyarkoro
    Videóban minden maximumra van állítva az árnyék kivételével ami egy beállítással lejjebb van véve.

Az idő 16x-osra van beállítva.

• Betyarkoro
  • GeriDoc
    A kormány ugyanazt az érzést adja, csak ezen több gomb van, és nincs már benne az encoder tárcsa, ami el szokott repedni a 25-27-esekben. Az alján a lecsapás driftnél elsőre zavaró lehet, de hamar meg lehet szokni. A fékpedál útja nem kevesebb (ugyanúgy 255 egységnyire érzékeli az iR), csak benne van a treshold gumi (gyakorlatilag Nixim mod), ami miatt kb. 3/4 útnál felkeményedik. Egyértelműen nagy előrelépés a sima rugóhoz képest, plusz most már a heal and toe is kivitelezhető. Összeszerelésre ugyanaz, mondjuk nekem jobban lötyög a gázpedál, mint a 27-esen, de nem zavaróan. 2 hónap után nagyjából ennyi a tapasztalatom.
  • Ingy2
    Az Alcantaráshoz a 3 pedálos van(T3PA), kb egy szint a G25-G27 pedáljával. De ott van a T3PA Pro pedál upgrade-nek. Nekem elég az alap mert jól működik, lehet állítani a pedál elrendezésen picit amivel a Heel-n-toe-n sikerült javítanom. Fanatec-et nem próbáltam de már ez is nagy előre lépés a Logihoz képest, jóval analógabb FFB, az Alcantarás kormány 30 centis(ez is fontos), majd minden játék/szim új dimenzióba lép, mellette a kompatibilitása is bejön, hogy PS3-ban GT6 alatt mindenféle állítás nélkül (váltóval együtt) kiválóan működik( Pl.: Corvette ZR1 utcai gumival/kézi váltóval Nordon sikítozós). Meg ha lesz értelme hogy vegyek PS4-et, ahhoz is jó.
    Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2017.04.30. 20:39:38