19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Joex22 #15047 Senormen-Misano után egy kis Senormen-Milano :) -
mumus70 #15046 -
nem bug, át kell irkálni dolgokat. persze, felhasználó barát -
Nincs ott valami bug a pályán? ..hogy lehetne a pálya hőmérséklete 20+ fok -12 fokos hidegben, esőben(hóban)? -
weather plugin az a valós időjárást hozza be. de ha te mást akarsz, azt beállítgathatod simán -
Adebayor #15042 és csak ez a lehetpség? vagy valós, vagy full száraz? -
weather pluginnal valós idejű időjárás van, kb 2 perc csúszással. hó nincs, akkor esik.
a pálya hőmérséklete is a levegőből adódik, de ehhez a szerver oldali beállításokon kell változtatni. -
Adebayor #15040 Hali
Szerverre elvileg minden féle időjárást be tudok álitani ugye?
Mik vannak?
-élő idájrás. Ezt ismerem, ha jól van beálitva a pályán a koordináta, akkor olyan idő van mint a való életben. Legalább is papíron.
Viszont igy télen eléggé fura, hogy -12 fok a levegő, és esik az eső. Gondolom élőbe hó lenne :D
Na meg a pálya hőmérséklet valamiért mindig 29 fok, még igy is.
Úgy nem lehet beálítani, hogy eső is legyen, de normális hőmérsékletekkel? Tehát random az egész, de mégse élő.
Utoljára szerkesztette: Adebayor, 2017.01.27. 09:19:16 -
Hellboy76 #15039 Nem tudom ez volt-e már:
-
neilszab #15038 Renault Clio Cup Fun futamok!
Újabb rF2 futamokkal jelentkezünk, csütörtök és szombat este a kupás Clio-kat fogjuk közös erővel meghajtani, a hozzájuk illő Toban és Craft versenypályákon! A részvétel nyílt, a gyakorló szerver 0-24 elérhető, gyertek!
rF2 futaminfók: http://gtr-masters.hu/tema/6150
További futamok: Masters futamnaptár -
Jess0 #15037 any chances of future GSCE historic Interlagos or Imola conversion? they would be great with F1 1975 mod (and upcoming F1 historic mods) http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=847990920
-
Vegyigyümi pálinkafa
-
Hellboy76 #15035 :) Gondolom a sporttárs a billboard növényzetre gondolt, hogy a megszokott RF2-es látványt adja. Némi fps-t és betölteni való méretet is lehetne vele spórolni. -
Én szeretnék látni néhány fűzfát ha lehet, és diófát.
(ki nem szarja le :) ) -
Hellboy76 #15033 Köszi, néhány (2-3) gyári pályán van működő torony. Ezeket a fontokat mondjuk Matsusaka(Susuka)-ról capcaráztam és persze túlzott szájbarágós irodalom erről sincs. Egy régi RF1-es hozzászólásban találtam részleteket hozzá. De érdekesség, hogy a TrackMap plugint bekapcsolva megjelenik a kijelzőn is ez+az. 
A fákat is le lehetne cserélni valóban, az mondjuk egy komolyabb munka. Hátha javulni fog a látvány DX11-el... -
Már rF1ben is volt (pl. Barber)
-
Joke1RS #15031 Profi ! Igazán alapos vagy. Bár nem figyeltem, de nem találkoztam még működő toronnyal.
-
-
formula1996 #15029 Esetleg a fákat nem fogod lecserélni? Elképesztő rondák
-
Nayon belejottel!
-
Hellboy76 #15027 Közben még mindig Barcelona. Működik a scoretower:
(csak a sorrend, az idő állandó)
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2017.01.22. 18:08:22 -
bottleopener #15026 Chaten 2-3 panasz is beérkezett egyszerre a tömeges letöltésről, szal nem vagy egyedül. Valamit a Steam változtatott a háttérben. -
Az jo lesz , imadok 20 fps sel jatszani ....:)))
Pont ide valok azok a modellek ! :) -
Tetszik ez a "muhely"!:))
-
Remelem neki alltak atpakolni az AC autokat:DDDD -
Szabad kérdezni mi ez? Annyi ilyen mod van már. Most ez új, vagy átdolgoztok valamit? Vagy átkonvertáltok? Vagy most mi van? :) -
A műhelyünkben elkezdődött valami! vol.2
FB poszt -
Első indításkor autómatikusan minden gyári cuccot leszed -
Nincs meg valakinek az advanced car setup guide? -
Hellboy76 #15018 Nem telepítettem, csak elindítottam, erre vmi. 50 dolgot letöltött. Workshop-ban se vagyok feliratkozva. Na mindegy... -
Ha nullarol tepeitetted, akkor kepes* feltenni az osszes hivatalos tartalmat, ami alapbol Steam Workshop-os (vagyis letolt, 11GB, aztan install).
*En regen telepitettem, akkor igy mukodott. -
Hellboy76 #15016 Rengeteg letöltéssel indul az RF2, tudja vki, hogy ez mi? -
shiet #15015 Jó látni, hogy van vmi fejlődés. Ez megér egy
-
Majdnem pont 24 órával előtted linkelték :D -
attila46 #15013 http://www.virtualr.net/take-first-look-rfactor-2-directx-11
-
Joex22 #15012 Ez nagyon relatív :) Nekem is volt olyan konfigurációm, ahol jobban futott, mint az AC (AC-ban kevés volt neki a procim), de egy normális konfigurációnal az AC jelentősen jobban fut. Szóval kell a sebesség.
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2017.01.20. 10:53:09 -
Nálam jobban fut mint az AC, pedig minden maxon van(maximális mennyiségű AI mellett), szerintem sebességre nincs szükség csak legyen szebb. -
Nekem igy is jo, vagy egy kicsit szebben, de gyorsabbnak kell lennie.
Ennek semmi koze realroadhoz, meg fizikahoz, szep auto modell alatt egyszeruen osszeszarja magat a grafika...Ha elengedem az AI kat , hogy csak valami sokadik lod latszodjon akkor eszhez ter.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.01.19. 20:25:33 -
Vakon szoktal gepelni, es csak a vegen nezel fel?!:))) 
Azert van az AC-n menetkozben is PP, a lensflare, bloom, HDR, godray es egyebek. A melyseg es az motionblur inkabb allokepeken, de mukodik az menetkozben is.
De az elso resz amitol jobb lehet rF2, az a bevilagitas es az arnyekok. Jelenleg ezeket csinaltak. Aztan johet a tobbi.
Azert nem olyan rossz az rF2, meg a jelenlegi "fapad" DX9 sem. Osszessegeben a fenyek/arnyekok eleg jok, a shaderekkel sincs gond. De nem erdemes hasonlitgatni egy ~10 evvel fiatalabb renderrel.
A sebesseg meg erosen relativ. Olyan gyors mint az AC sose lesz;) Egyszeruen sokkal tobet tud: realroad, napszakok, reflektorok, palya vilagitas, komolyabb AI es szabalyok, idojaras, felho arnyekok:D, egyebek). Es tutom, hogy nem attol lesz jo, de akkor is cseppet mas gumi van alatta ami latvanyra is mukodik.
Ha lepucolnank rola minden, akor az rF2 tudna olyan gyors lenni:D
-
mONDJUK EZEK PONT NINCSENEK ac-BAN SEM JÁTÉK ALATT, MAX A BLŐR, DE 3 MONITORON AZ SEM :)
dE REMÉLEM AZÉRT NéHÁNY SHADER CSERÉNÉL TÖBB LESZ EZ, MERT IDE LEGALÁBB KÉTSZERES LÁTVÁNY KELLENE, NÉGYSZERES SEBESSÉGGEL ,HOGY KÖSZÖNŐVISZONYBNAN LEGYEN A MAIAKKAL .
( Upsz ,sorry ...)