rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Franc tudja, jobban erdekel mit forral ISI mint ez a barkacsolas.
Ijabb szimet csinalni szerintem hulyeseg, valami Raceroom IR fele dologra tippelek....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
A "barkacs" DX11-gyel mukodhetnek, esetleg gyorsabban is, de ahhoz, hogy valoban jobb legyen, a palyakat is at kell alakitani (uj shaderek). Ilyen barkacs DX11-gyel nem akart mar az ISI foglalkozni. Valszeg az uj studio is ugy szervezi majd, hogy eloszor legyen valami DX11 (kicsit gyorsabb, de legalabb VR-rel, es kicsit szebb), aztan raszannak tobb idot, es kesobb lesz normalis(?!).
lac coo
ISI meg megcsinalja az Iracing masolatot ? 😊))

lac coo
De akkor gyakorlati szempontbol nem fog valtozni jo ideig semmi, marad a felujitott gyari tartalom, vagy a modok lassabb regi megoldassal mint most....
Legalabb is gondolom egy jelenlegi AC konvert palya nem fog futni csak ugy magatol a gyorsabb DX 11 ben...?

Alexease
<#eljen>
Szaporodnak az infok, korvonalazodnak a dolgok😉

- Azert csak szamitvalamit, hogy a ceg fonoke, regi szimes, az rF1 ota kapcsolatban van az ISI-vel, "egyutt dolgoztak" es az Automobilista-ba is "kozremukodtek".
- Szabad a palya, csinalhatnanak rF3-at is, de egyelore csak az rF2-re koncentralnak, ezzel akarnak "evekig" foglakozni.
- Az osszes tartalom gyarto atment az uj studiohoz, a licenc es kommunikacios reszen osztoznak. Vagyis osszedolgoznak, ami jo dolog.
- A DX11-gyel eloszor plusz teljesitmenyt szeretnenek es persze a VR tamogatast. Aztan adja magat a latvany fejlodese is (shaderek, PP stb.)
- Eloszor a teljes GUI es menurendszert akarjak atalakitani .
- A fizikai, hang, elektronikai reszeket is javitani es boviteni fogjak.
- Keresik a fizetos tartalmak bevezetesenek a lehetoseget is😉
- A modder tamogatast es dokumentaciokat is megprobaljak normalizalni.
- Ha lesznek uj licencek (autok), akkor a DLC kiadasnal a sorozatokra akarnak koncentralni (egyfele sorozathoz tobbfele auto/kategoria?!), es nem vegyes/darabos autokat kiadni.
- Palyakat nem tennenek a csomagba, azok kulon lennenek.
- A masodik reszben lesz az rF1 gumi megmagyarazasa; az online resz; es ami meg erdekes lehet, a Reiza kapcsolat (talan tartalmak, licencek).
MO: "Just to avoid confusion, we will release another build this year that includes the fixes that are being worked on. "

Van, ami nem változik. <#buck>
Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Alexease
iDT-Formula-BMW_100.rfcmp
Japanese-Super-Formula-2016_V151.rfcmp

Nibiru-Barbagallo_v100.rfcmp
Alexease
THX!
Igy legalabb isztazodott, en is valami ilyesmire gondoltam. Nem mintha ismernem az uj studiot, de ilyen nulla infoju videot azert csak nem fognak kitolni;D
A fickó itt tolja a dolgait: http://isiforums.net/f/showthread.php/29690-Maya-to-gJED-Tutorials-%28By-Gijs-van-Elderen%29
Modellezést mutogat Maya-ban. Sztem csak mókázott ezzel egy kicsit, talán nem kell belegondolni többet...
lac coo
Ilyent nem mutat meg epeszu ember, az a lenyege, hogy jol nezzen ki, nem az , hogy van ulyen is benne . Marha ezt tenyleg az uj csapat rakta ki...

lac coo
Egy biztos. Legutolso sorban valami 3D fu shaderre van szuksege rf2-nek ! 😊

Adam Jonas
Gondolom ha ennyire biztosan állítasz dolgokat, akkor tisztában vagy a "sandbox" fogalmával is.

A funkció megléte és az artwork minősége nem összekeverendő. Szerintem ezt látjuk most gyakorlatban.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.09.25. 18:56:05
lac coo
Annyira kepes a motor amire a fejlesztok kepesek se tobb se kevesebb ! 😊

Maximum néhány hete hegesztik az új motort, még ők sem tudják hogy pontosan mire képes, ezért is van a nevében, hogy experiment. Keresik a határait,
Mivel még nincs kész, így főleg a programozók csesztetik az enginet, akik, hát valljuk be töredelmesen, nem dizájnerek. 😄

Azért ha képesek voltunk 5 évet várni, miközben csak a fingreszelés ment, akkor csak nem most fogunk kiborulni mikor végre fejlesztik a motort... 😄
Alexease
Az AI-nak jo a reakcio ideje, figyeld oket😄
lac coo
Valami rajtlampa kijelzes nincs amugy, tudom nem getreal, de sok palyan egyszeruen nem latom hatulrol a lampat ! 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.25. 16:11:21

lac coo
Ez mar igy marad ! 😊 kicsit gyorsitsanak rajta azt jovan, nem birja ez a jatek a szep automodelleket ! 😊

Alexease
Itt kicsit ossze-vissza mennek a dolgok😊
lac coo
Abs meg tc lehet, hogy van , a setup reszen jelzi is 1-esnek , igaz allitani nem lehet. De en sem tudom hogy mennek ezek a dolgok itt rfben....

Alexease
Ha valoban ok csinaltak, akkor attol fuggoen "jo vagy szar", hogyan van osszerakva. Ha manual fuvezes, akkor semmi; ha shader-bol van valami programozva, akkor mar van ertelme: nem kell modellezni, a program pakolja ki, dinamikus, automata LOD-dal, kulon options beallitassal stb.

De nincs semmi info, hogy ez hivatalos lenne, talan csak valaki beprobalkozott. De ez amugy sem funek nez ki, inkabb valami ujhagyma vetemenyes😄
Alexease
<#idiota>

Az rF2-nel nincs (nem tudok rola;P) forced "segitsegek" (kuplung, ABS, TC, ami az autoknal van beallitva), igy neked kell a megfelelo "segitsegeket" bekapcsolni. Vagyis a full auto kuplungosokhoz tuti be kell kapcsolni.
De a duplakuplungos jo kerdes, mert az megint mas teszta😉 Oda nem kellene, mert az autonal kell valamit mokolni a motor/valto vezerlesen.

Majd valami rF2 MOD hozzaerto megszakerti;D
lac coo
Ne bolondozz mar, ezt kar volt megmutatniuk is, ez semmi, nulla, kezdo maxosok csinalnak ilyesmiket, meg vagy husz eve lattam ilyen fuvet jatekban ! 😊
Ha ilyenek lesznek, lehet erdemes lesz kikapcsolni a frissitest Steam en ! 😉

Alexease
Inkabb az a gondom, hogy egy "nevtelen" csatornan van (ha hivatalos akkor miert nem a studio csatornajan) es nulla info van alatta.
Az hog az elejen kint van az uj rF2, attol meg lazan lehet magan ember is.
lac coo
Ok, kosz az infot, de kell a segitsegeknel az autokuplung vagy nem ? 😊)

Alexease
Ez uj Porsche cucc, automata kuplung, ket pedal, pillango valto (indulashoz kell kuplung).
4-5 eve (!), az atallas kornyeken volt a GT3 mar pillangos, a Cup meg meg botos de mar akkor is ket pedalos).
10 (!) eve meg 3-pedal es HPattern.
Adam Jonas
Valamit próbálgattak. De, legalább már ez is valami, ahhoz képest, mint amit az ISI művelt az elmúlt pár évben.

lac coo
Egesz jo ez a Porsche mod ! Olyan IR RUF fele de annal jobb .

Azt nem tudom soha, ezeknel kell e a segitsegeknel az automata kuplung vagy nem ? Tudom, hogy megy anelkul is ha olyan az auto ha nem, de vajon normalis mukodeshez kell e, vagy van a modban sajat automata kuplung ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.25. 15:03:00

lac coo
Szep ez a fu, kifejezetten modern megoldasnak tunik ! 😊

Szerintem.(már nem volt szerkesztési lehetőségem)

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Ez már a studio 397 műve.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Alexease
Ez most mi?!😊 <#idiota>
Ha hivatalosabb lenne valami infoval, talan azthinnem, hogy uj, shaderezett, automata "3D" fuvezes, ami OK, de igy lehet "valakinek" a manual fu probalkozasa is😊

Alexease
Most hogy "uj cegnel van" az rF2, talan kicsit tobb az aktivitas, de azert a minosegre odafigyehetnenek, mert ez inkabb negativ reklam.

Ilyet reklamoznak, es ez valami rajzfilmszeru, 20fps-sel szaggato valami:/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nalam lepusztult gepen butitva van, kis felbontassal; OK, volt rajta egy realtime kek szuro es foltok, de azert "ertelmesebben" nez ki, de legalabb nem szaggat ennyire;D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Alexease
Az a bajnoksag reszere van "atalakitva" (sajat elnevezesek es egyebek, talan az autoba vagy setup-ba is belepiszkaltak), az auto szerintem (is) az EnduRacers-Flat6-Series_v100.rfcmp.
Max a palyak lehetnenek erdekeset, de a listat elnezve, azok is mar a meglevokbol vannak kivalasztva, atnevezve, atlalakitva.

Ha nem akarsz naluk indulni, akkor "felesleges"😊

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.09.25. 11:01:46
Bemásolgatod a rFactor 2\Packages mappába (kivéve a pace car-t, azt írja, hogy hová), aztán a launcher content-nél install.
Az autó simracingzone.net név alatt fut.
Semmi különbséget nem éreztem/hallottam a Flat6-hoz képest, annyi, hogy itt egy alap fehér autó van, skint gondolom a csapatok csinálnak maguknak.
lac coo
Ezt hogy kellene telepíteni, vagy bemásolgatni ?
http://www.simracingzone.net/forum/viewforum.php?f=245

Ingy2
Érdemes, engem is meglepett az Automobilista.

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Én ezt inkább úgy írnám: Bármi más jobb, mint az Rfactor murván.... <#eplus2>

bardocz
Ez nem murva épp. Amit próbáltam benne anno az nem győzött meg. Számomra az LFS rallycross volt a legjobb ilyen téren. Meg persze az RBR- bár ott is főleg az aszfalt szakaszokon mentem. Automobilistát még nem próbáltam ki, de ki kéne már.
simcompany
pedig az rF nagyon nincs is kidolgozva murvára. igaz még úgyis sokkal jobb mint bármi más. kivéve automobilista

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

bardocz
rFactor-ral nyomja Loeb 😊
Én azt sem bánnám, csak jó fizika legyen alatta. Még az F1'71 volt gondosan megcsinálva rf1-re, azt is átkonvertálhatná vki.

simcompany
én mondjuk nem értem ezt az újra modellezést. az egész évad kész rf1-re, csak át kell rakni. teljesen jó modellek azok is

Jól néznek ki ezek a vasak.

Az argentin srác néhány éve kezdte el lemodellezni a '75-76-os autókat link:F1 1976. Bár nem tudok angolul, úgy sejtem Ő csak modellezésben profi, a játékba betenni valaki hozzáértőre van szüksége. Ezért még csak egy járgány készült el, de remélem jön a többi is. Én is imádom a régi versenyautókat és ha ez a mod elkészül, kiegészítve a Brabham BT44 (ment még 1976-ban is) fizikájával, az egyik kedvencem lesz.
Utoljára szerkesztette: Joke1RS, 2016.09.22. 09:07:51

Szabi
<#szeret>

"Nulla tenaci invia est via"

simcompany
mondjuk én meg a historic cuccokra recskázok 😄

http://www.bsimracing.com/rfactor-2-march-engineering-761-in-game-footage/

Mások vagyunk, engem megmozgat minden lassabb OW 😊
Főleg, hogy a sok kuponos oldalon lehet formula BMW-s tesztvezetést vásárolni, amivel szemezgetek egy ideje. (megnézni hogy "milyen az FFB" <#buck><#nyes>)