rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ijabb szimet csinalni szerintem hulyeseg, valami Raceroom IR fele dologra tippelek....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Legalabb is gondolom egy jelenlegi AC konvert palya nem fog futni csak ugy magatol a gyorsabb DX 11 ben...?
Szaporodnak az infok, korvonalazodnak a dolgok😉
- Azert csak szamitvalamit, hogy a ceg fonoke, regi szimes, az rF1 ota kapcsolatban van az ISI-vel, "egyutt dolgoztak" es az Automobilista-ba is "kozremukodtek".
- Szabad a palya, csinalhatnanak rF3-at is, de egyelore csak az rF2-re koncentralnak, ezzel akarnak "evekig"
- Az osszes tartalom gyarto
- A DX11-gyel eloszor plusz teljesitmenyt szeretnenek es persze a VR tamogatast. Aztan adja magat a latvany fejlodese is (shaderek, PP stb.)
- Eloszor a teljes GUI es menurendszert akarjak atalakitani .
- A fizikai, hang, elektronikai
- Keresik a fizetos tartalmak bevezetesenek a lehetoseget is😉
- A modder tamogatast es dokumentaciokat is megprobaljak normalizalni.
- Ha lesznek uj licencek (autok), akkor a DLC kiadasnal a sorozatokra akarnak koncentralni (egyfele sorozathoz tobbfele auto/kategoria?!), es nem vegyes/darabos autokat kiadni.
- Palyakat nem tennenek a csomagba, azok kulon lennenek.
- A masodik reszben lesz az rF1 gumi megmagyarazasa; az online resz; es ami meg erdekes lehet, a Reiza kapcsolat (talan tartalmak, licencek).
Van, ami nem változik. <#buck>#buck>
"Nulla tenaci invia est via"
Igy legalabb isztazodott, en is valami ilyesmire gondoltam. Nem mintha ismernem az uj studiot, de ilyen nulla infoju videot azert csak nem fognak kitolni;D
Modellezést mutogat Maya-ban. Sztem csak mókázott ezzel egy kicsit, talán nem kell belegondolni többet...
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.09.25. 18:56:05
Mivel még nincs kész, így főleg a programozók csesztetik az enginet, akik, hát valljuk be töredelmesen, nem dizájnerek. 😄
Azért ha képesek voltunk 5 évet várni, miközben csak a fingreszelés ment, akkor csak nem most fogunk kiborulni mikor végre fejlesztik a motort... 😄
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.25. 16:11:21
De nincs semmi info, hogy ez hivatalos lenne, talan csak valaki beprobalkozott. De ez amugy sem funek nez ki, inkabb valami ujhagyma vetemenyes😄
Az rF2-nel nincs (nem tudok rola;P) forced "segitsegek" (kuplung, ABS, TC, ami az autoknal van beallitva), igy neked kell a megfelelo "segitsegeket" bekapcsolni. Vagyis a full auto kuplungosokhoz tuti be kell kapcsolni.
De a duplakuplungos jo kerdes, mert az megint mas teszta😉 Oda nem kellene, mert az autonal kell valamit mokolni a motor/valto vezerlesen.
Majd valami rF2 MOD hozzaerto megszakerti;D
Ha ilyenek lesznek, lehet erdemes lesz kikapcsolni a frissitest Steam en ! 😉
Az hog az elejen kint van az uj rF2, attol meg lazan lehet magan ember is.
4-5 eve (!), az atallas kornyeken volt a GT3 mar pillangos, a Cup meg meg botos de mar akkor is ket pedalos).
10 (!) eve meg 3-pedal es HPattern.
Azt nem tudom soha, ezeknel kell e a segitsegeknel az automata kuplung vagy nem ? Tudom, hogy megy anelkul is ha olyan az auto ha nem, de vajon normalis mukodeshez kell e, vagy van a modban sajat automata kuplung ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.25. 15:03:00
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Ha hivatalosabb lenne valami infoval, talan azthinnem, hogy uj, shaderezett, automata "3D" fuvezes, ami OK, de igy lehet "valakinek" a manual fu probalkozasa is😊
Ilyet reklamoznak, es ez valami rajzfilmszeru, 20fps-sel szaggato valami:/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nalam lepusztult gepen butitva van, kis felbontassal; OK, volt rajta egy realtime kek szuro es foltok, de azert "ertelmesebben" nez ki, de legalabb nem szaggat ennyire;D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Max a palyak lehetnenek erdekeset, de a listat elnezve, azok is mar a meglevokbol vannak kivalasztva, atnevezve, atlalakitva.
Ha nem akarsz naluk indulni, akkor "felesleges"😊
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.09.25. 11:01:46
Az autó simracingzone.net név alatt fut.
Semmi különbséget nem éreztem/hallottam a Flat6-hoz képest, annyi, hogy itt egy alap fehér autó van, skint gondolom a csapatok csinálnak maguknak.

http://www.simracingzone.net/forum/viewforum.php?f=245
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Utoljára szerkesztette: Joke1RS, 2016.09.22. 09:07:51
http://www.bsimracing.com/rfactor-2-march-engineering-761-in-game-footage/
Főleg, hogy a sok kuponos oldalon lehet formula BMW-s tesztvezetést vásárolni, amivel szemezgetek egy ideje. (megnézni hogy "milyen az FFB" <#buck>#buck><#nyes>#nyes>)