19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Kipróbáltam a GT500-as Nissan-t. Olvastam itt korábban 1-2 véleményt, szóval fenntartásaim voltak, de nagyon tetszik. Kicsit talán hamar elfogy a gumi, de az lehet az én stílusom, vagy épp a setup miatt, majd még próbálgatom. Viselkedésre szerintem nagyon jó, valami ilyesmi elképzelésem van egy ilyen autóról. -
-
mtom1984 #15085 Segítséget kérnék. A játékban amikor startolok, akkor az ellenfelek épphogy elindulnak és nagyon lassan gyorsulnak fel, közben én rendesen tudok. Mi lehet a probléma? Minden pályán és minden moddal ez van. A másik kérdésem pedig, hogy van e info a Pannonia Ring állapotáról a játékhoz?
Utoljára szerkesztette: mtom1984, 2017.02.05. 18:02:52 -
Ha ebből a Swift Cup Europe-os autó lesz, bármiben tudok segíteni! -
Adebayor #15083 Arra mi az ellenszer, hogy megy az ebmer, és random ad stop and got? vagy hogy elmér valaki egy féktávot, levágja a kanyart, és figyelmeztetés nélkül kap stop and got- de egyszerre 5öt? :D -
Régit kezdtem el, tanuló fázisom áldozata lett, kb előről kéne kezdenem, hogy értékelhető szintet elérjen, kicsit kipofoztam, de nem szívesen mutogatnám nyilvánosan. :)
Itt látszik a kettő közti különbség:
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2017.02.04. 11:11:02 -
Anno elkezdted AC ala is , nem, abbol lett valami vegul ? Amugy jok ezek, en is szeretem, sajnos rf2 clio, meg AC kisfiaton kivul talan nincs is jelenleg jo kavedaralo....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.02.04. 11:01:11 -
;) 5 ajtós utcai már teljesen kész van modell szinten, ennek még a belseje hiányos. Imádom, ahogy ezek püfölik egymást, brutál kanyar tempókkal, nekem külsőre is nagyon bejön, a technika ami benne van pedig egy kihaló félben lévő igazi gyöngyszem. -
bottleopener #15079 Most jövök rá, hogy modder-nagyhatalom vagyunk. :D -
Csak a Suziki...! :)
-
PacsutaTibi #15077
-
Tommy78 #15076 Brutàlisan szép munka ;) -
-
Az enyémben is. :)
-
A műhelyünkben elkezdődött valami! vol.3
FB poszt
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2017.02.03. 21:00:56 -
Adebayor #15072 Nemtudom mit hisztiznek egyesek. Mit várnak, egyből megváltik a világot? legalább dolgoznak a játékon. -
Betyarkoro #15071 Lehet.
Dx11 Q1.
Fizetős meg valószínűleg utána ha nagyon magabiztosak akkor meg Dx11 el együtt. -
Arról lehet már valamit tudni hogy mikor kezdik el kiadni a fizetős DLC-ket illetve mikor jön a DX11?
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.02.02. 17:06:05 -
Támogatom az új alapok lefektetését, én a modderek számára ebben a hónapban elérhető új fejlesztési csomagot várom nagyon, dolgozom egy projekten már egy jó ideje, legjobban az rf2-nek örülnék mint célállomás, de olyan kacifántos útvesztőket látok a fejlesztésnél, hogy már most a hajamat tépem, egy esetleges szerkezeti váltás viszont az ígértek szerint egységesítene dolgokat és bízom abban, hogy átláthatóbbá is teszi majd.
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2017.02.02. 13:42:07 -
Amig nem lesz fix DX11 es ahhoz tartyozo mukodo dolgok, addig massal nem nagyon tudnak foglalkozni. Csak normalis alapra lehet epiteni.
Tobb gumikeverek csak ennel az autonal "ujdosag", az mindig is letezett;) -
Ez hivatalosan meg annyi sem, mert maradt a verzio szam, foleg az autot update-eltek es minimalisan a build-et (1108 Update 2).
AC-ban es iR-ben is van 1-2 ilyen a nagyobb build utan, csak nem hetekkel, hanem napokkal a megjelenes utan;) -
De nen leszolni akarom oket, mert legalabb valami van, lesz....
Mar az jo , hogy lesz tobb gumikeverek... -
Még annyi se. :) Nevetséges. -
Mas jatekoknal ez olyan ezredes szamjegyu quickpatch.... :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.02.02. 09:03:00 -
Új update -
Betyarkoro #15062 A van néhány idióta komment a videó alatt. -
jaj tudom, tényleg, én vagyok a hunyó -
Mikor? nem is emlékszem :D -
Pitti #15059 Sajnos versenyzők mérnökök bevonását nem lehet, mert az már üzlet és ingyen reklám lenne. Teljesen tisztán szakmai alapokon ez sosem jöhet létre. Sajnos...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.01.31. 22:04:42 -
twinr #15058 Bende Imrét... A nagyfőnököt. De közbejött neki valami... -
Kit hívtatok meg rF2 részről? -
Pedig volt meghívva az rF2-re is vendég... -
tbazsi95 #15055 VSR-SRS F3 Barcelona adás
-
Jó lenne, ha az új stúdióval kicsit új üzletpolitika is indulna. Most a Steam-es felülettel nagyon könnyű külön választani az egyéneket, lehetne rendszerezni őket, pontokat gyűjteni, matchmaking-et csinálni, és biztosan fel lehetne húzni közel iR szintre, ha valóban foglalkozna vele a cég. Sajnos hiába nem akarják belátni, más vonalon is ez a nyerő (lsd.: iR, Rocket League, illetve kb az összes közösségre épülő, a szinteknek, pontoknak lényegi értelmet adó játék). Ezt az egyet hiányolom egyébként az iR-hez képest, mert fasza a SIMCO-nál menni (nyilván, mikor megyek és nincs lerogyva a kormányom), de közel sem az én szintem, és sokkal jobban tetszett az iR kipróbálásakor a hasonló szintű játékosokkal való versenyzés. -
Meg nem is volt képviselője, de képben voltak rF vonalon, ami elvárható egy jó szimestől. Ez egy jó beszélgetés volt, és sztem a rangsort is csak azért kellett felállítani, hogy legyen mégis valami vezérfonal ami vezeti a műsort. Sztem pl. az AC és az rF2 van egy polcon ligabarát szempontból, rF2 itt erősebb alapból, de APP-ból az AC is felhúzható mellé. Az iR nem a ligák köré épül, ők maguk adják a 'ligát' ...ez tetszett is, van olyan koncepció ami a közösségre bízza a versenyzés minőségének megoldását, és van ami maga akarja megoldani, mindkét megoldásnak vannak előnyei és hátrányai.
A versenyzői véleményre épülő megítélés valóban ingoványos talaj, hiszen talán az iR rendszere az egyetlen ahol tudhatod hogy ki kicsoda.
illetve egy valós versenyzőnek is az egyetlen látható út, az AC és rF2-ben ligát kell találnia...ahogy az meg is történik, vagy meghívásos alapon, vagy ki tudja hogy, az IR adja a rendszert és kész lehet menni.
Az egyetlen igazán eldönthető kérdést, hogy melyik szim a legjobb egy autó viselkedésének visszaadásában, csak nagyon komoly munkával lehetne kideríteni, versenyzők és talán versenymérnökök bevonásával, sok időt és energiát rááldozva, ...és mit érne a végeredmény? Valójában senkit nem érdekel, aki rF2-t használ az nem fog áttérni AC-ra, vagy iR-re és viszont sem. Talán az rF2 ha összerántaná magát talán fel tudná venni az AC és RRR táborát, de sokat kell változni, és ott vannak a konzolosok is.
Mindenkinek magának kell eldönteni, és tiszteletben tartani a többiek más döntését is. ..ez alap viselkedési forma lenne, és hogy ez nem működik arről nem ezek a játékok tehetnek. ...legyenek bármilyenek. -
Meg a tartalom, meg az online kozosseg stb.;)
Mint szim., tobb "beszelgetest" erdemelne, de nepszeruseget az ISI elegge lehuzta/elhanyagolta/elcseszte. -
Mondjuk az is igaz, hogy ez is a legkevésbé Júzör Frendli sajnos. -
Adebayor #15050 sok szó nem esett az rF2-ről. Hát igen, el volt hanyagolva nagyon az utobbi időben. Na meg az a léyneg, hogy valami csili-vili legyen, és az a király. -
-
formula1996 #15048 Kis segítségre lenne szükségem, aki jártas programozásban. Készülőben van egy kijelző, ehhez hasonló. Próbapanelen megcsináltam az áramkört (arduino), illetve egy programot ami továbbítja az adatokat a játékból. Jelenleg az rfactor plugin egy .txt fájlba írja ki az adatokat a program pedig olvassa és továbbítja soros porton működik is, viszont ez így szaggatáshoz vezet sok autónál, terhelésnek teszi ki a merevlemezt a sok írás olvasás. TCP/UDP sockettel kéne valahogy átküldeni az adatokat, de ez sehogy sem jön össze nekem. Valaki tud ebbe segíteni, vagy foglalkozott ilyennel? 
Egyenlőre még csak a sebességfokozatot mutatja, plusz a fordulatszám LEDsor. Bővítem majd több LEDre illetve sebesség kijelzése, meg pozíció.
Utoljára szerkesztette: formula1996, 2017.01.30. 18:44:08