rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Egyébként sem vallaná be, ha elszúrta, mivel már megírtam, hogy hogy tudja megoldani.😊
#13901: 😄 Csak ugye, hogyan...
#13898: Ez nem woodoozás!😄 Ha normálisan használni is akarod, akkor ez a menete, vagy Win reinstall. De ok, te dolgod.😊
Meg, mikor már az NVIDIA vga drivert telepíted, akkor kapcsolt be a "Tiszta telepítés" opciót alul, és egyénit válaszd.
Majd válaszd ki ami kell, és csak azt telepítsd.
Ha ezután is elszúrod, akkor Win reinstall lesz!😊 Én, mondjuk alapból megejteném, de Te tudod...
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Ha tisztan akarsz kezdeni, akkor erdemes egy restart-ot beiktatni, biztos ne talaljon meg semmit.
Egyszeru uninstall a programoknal. Ha korabban "egymasra voltak" telepitve a driverek, addig erdemes csinalni, amig semmi driver nem marad, csak a csupasz Win.
Drivert egyebkent hogy kell leszedni eleg csak eltavolitanom az eszkozt azt csokolom ?
Tam aktivalas (Steam kulcs igenyles) a banner alatti linken.
A masodik bekezdest nem igazan ertem😊
Egy gepen 2 Steam acc van, mindkettonek sajat rF2 licensszel? Ha igen, akkor mukodnie kell, ugy mint minden mas proginak.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Ha felrakom egy gépre egy Steam acc-al, akkor ugyan azon a gépen később egy másik Steam acc-al is lehet majd minden para nélkül használni? (akinek szintén megvan a rF2, úgy értem)
Köszi Szépen! <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.08.25. 11:35:26
En biztosan onnan keresnék egy megfelelot. A befoglalo merteket gondolom tudod. Ha nem vmi orias lelato kell, akkor pl. Mill Metro Park, Toban...
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Maxban meg nem megy a modellezes, csak a szukseges map-eleseket tudom jelenleg megcsinalni. Objektumokat google sketchup-ban modellezem.
Oval palya?
Nincs kedved lelátót modellezni? Egyszerű mint a faék, és végre be tudnám fejezni Houstont. 😊
Csak kuldj egy linket a palya es a domborzat gmt-hez. 1-2 nap es RF2-es szabvany kinezete lesz. Csak attexturazas...
A fenti fotóhoz SAS Planetet használtam, ismerem. 😊 Ez egyébként még mindig BTB-ben készül, szóval nem hinném hogy 3ds max-szal ebbe bele tudsz nyúlni, de köszi.
Emerico a Hungaroring nincs a kedvenceim között és egy pályát megcsinálni amúgyis qrva macerás és sokáig tart. Egyébként még nem vezettem a valódi Hungaroringet de Assetto Corsához van egy Hungaroring mod, az egész jónak tűnik. 😄
Amúgy a pályát magamnak kezdtem el készíteni, mert ugye már van két verzió és úgy gondoltam, hogy az emberek hülyének fognak nézni, ha elkezdek egy harmadikat.
Hellboy76: épp a fentiek miatt nem fogom elkérni az egyéb objecteket a meglévő pályák készítőitől. Nem hinném, hogy hajlanának rá.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2016.08.24. 11:46:50
Utoljára szerkesztette: simcompany, 2016.08.24. 11:24:50
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Ha max-os segitseg kell (realroad/multilayer grass dirt), csak szolj.
A Google kepek osszerakasat nem tudom ki hogyan csinalja, aki foglalkozik ilyesmivel. De nagy segitseg lehet a SAS.Planet nevu progi. Barmilyen nagyitasi szintig osszerakja a Google fotokat logok nelkul.
Az egyik legjobb, vegigmenni iR-rel a palyan, aztan teljesen fuggoleges nezetbol csinalni kepeket kozelrol es tavolrol, es osszerakni oket egy bazinagy kepnek😄DD
Kedves Versenyzők!
Elindítottuk az IndyCar 2016 Bajnokságunkat, amit az rFactor2-vel fogunk lebonyolítani. A Bajnokságot az ISI által hivatalosan kiadott IndyCar moddal teljesítjük.
Mint azt sokan tudjátok, sokunk nagy szenvedélye az indycar és ezzel együtt az ovál versenyzés. Ezzel a bajnokival szeretnék adózni a szenvedélyünknek és visszatérni a “gyökereinkhez”, továbbá szeretnénk megismertetni mindenkit ezzel a más és különleges világgal!
Ezért a BAJNOKI INGYENES!!!
A bajnokság öt fordulóból áll:
2016.09.11 Phoenix International Raceway(250 kör – Short Oval)
2016.09.25 Texas Motor Speedway(248 kör – Speedway)
2016.10.16 Pocono Raceway(200 kör – Speedway)
2016.11.06 Indianapolis Motor Speedway(200 – Speedway)
2016.11.20 Streets of Long Beach(80 – Street)
Hotlap/LiveTiming
További részletek és jelentkezés: LINK
simraceseries.com
Code-iék minden keritésdb-ot, beton ütközőt külön modellként rakták bele, így ~3200 gmt nem tetszett neki. Folytatom 😊
Esetleg erre van vmi határérték mennyi gmt-t lehet egy mas-ba tömöríteni? Mert akkor ahhoz tartom magam.
// Ferrari F140 FE and HY-KERS
// 900 Nm @ 6750 rpm
// 949 HP @ 9000 rpm
// Displacement:6262 ccm
// 12 cylinders, 48 valves
Igazából az rF2 óta nagyon jól működik a segítség. Legjobb példa erre a rajtprogram. rF1-ben ez annyit jelentett, hogy még taknyos jégen sem forgott el a kerék. rF2-ben viszont szépen be lehet lőni, hogy úgy induljon ahogyan a valóságban, vagyis nem engedi el a fordulatot, inkább kipörög egy kicsit a kerék. Az egyéb elektronikákat is be lehet úgy lőni, hogy kívülről úgy tűnjön mekkora király vagy, miközben az autót az elektronika engedi megcsúszni, és az is fogja meg. Pont mint a valóságban. 😊
Aktív aero nincs, csak a DRS, de az nem játszik utcai autón. Mondjuk a fék jó lenne, de csak úgy, ha a fizikát is módosítja, nemcsak látvány elem.
Az rF2-ben csaloka lehet, nem tudom mit lehet allitgatni a fizikan. A TC es ABS OK, de ezekben van mar automata fekero elosztas, E-diffi, automata aero, meg eleve az ESC (es gondolom az egesz ossze van drotozva a felfuggesztessel, doles, csavaras es kismillio erzekelovel). Es egy ilyen szintu autohoz mar ezek kellenek, mert enelkul totaal hasznalhatatlan lenne.
Az AC-ban ugy ahogy le vannak modellezve (ESC), valszeg egyszeruen, de mukodik. Az rF2 gozom sincs.
Eltelt pár óra, most rákerestem a neten egy valódi körre. Na a faszi ugyanolyan óvatosan vezet mint én (a többi pályán lévőt persze előzgeti). Manettino CT off állásban van ahogy látom, vagyis asszem Karotta mondta, hogy ez a "talán meghalsz" állás. Ezután még egy van, az ESC off, ami a "biztosan meghalsz" állás.
Ha a "talán meghalsz" állásnak megfelelően állítom be a segítségeket akkor egész jól elboldogulok az autóval a Nordon. Más pályán, pl Barcelona, vagy Yas Marina kikapcsolt segítségekkel is lehet mókázni, van hely ha hibázol. Meg persze nem dobál annyira, hiába lézeres Barcelona is. Nyilván másabb azért egy rendes épített pálya, mint a Nord, ahol leaszfaltozták a domborzatot. 😊
Na mindegy, szóval lehet, hogy jó a fizika. 😊