19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
shiet #15327 Nekem csak az a bajom ezekkel a screenshotokkal, hogy mindig csak napfelkeltekor/naplementekor készülnek, mert az az egy napszak, amiben jól néz ki a játék a nap megvilágítása miatt, minden kicsit sárgás és nem tűnik minden kimosottnak és szürkének. Örülnék ha nappal déltájt is jobban nézne ki. -
formula1996 #15326 Nem probaltam, de nem hiszem mivel gozerovel a DX11n es a VRon dolgoznak hogy minel jobb legyen -
ManoNegra #15325 Megoldódott, a tűzfal blokkolta a launcher netkapcsolatát. Azért köszi. -
Az ablaktörlő működik végre? Elvileg a dx9 miatt kapcsolták ki anno azt hiszem, legalábbis egy fórumtag azt írta a masters fórumán 
Nekem eddig sem volt bajom a grafikával, igaz, minden maxon van. Úgy azért annyira nem annyira ronda -
ManoNegra #15323 Segítséget szeretnék kérni. Megvettem ma ezt a játékot, fel is telepítette a steam, de elindulni nem hajlandó. Azt írja, hogy nincs aktiválva. Biztos csak valami egyszerű dolgot kellene tennem, de fogalmam sincs hogy mit.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2017.04.21. 16:50:31 -
Az akkor bukta, nem ugyanannyi kell legalabb haromszorozni kellene . -
formula1996 #15321 Yebist onnan tudom, hogy a játékban láttam :P viszont sajnos nem lehet kozzetenni semmi kepet,videot a betarol -
Joex22 #15320 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"At the same time we kept two very important goals in mind: we needed to ensure that, with the same graphics settings, the DX11 engine is at least as fast as the DX9 engine, and that existing content is still compatible with the new engine, so all the content out there can still be fully enjoyed."
A Roadmap-ben azt írják, hogy minden egyes grafikai beállításnál alapkövetelmény, hogy DX11-en legalább akkora teljesítményre legyen képes, mint DX9-en volt. Tehát ha 25 FPS-re ráraknak PP-t, akkor továbbra is legalább 25 FPS-ed lesz. Konkrét számok majd csak akkor lesznek, ha élesedik, de előfordulhat, hogy gyengébb beállításon jobban fog kinézni, mint eddig, és több FPS-ed is lesz. Persze csodákra azért az első pillanatban nem szabad számítani, de az eddigi ~0 fejlesztéshez képest fantasztikus dolgok történnek.
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2017.04.21. 10:56:29 -
Az fps-re en is kivancsi leszek;) -
Mindegy hogy nez ki az mar mindgy, csak valami fps legyen vegre...
Ha a 3monitoros , sebb autos 25 fps-re siman ratesznek egy PP-t, az ugy erdekes lesz :)) -
A beta teszterek tuti probaltak;)
Nem lattam a szovegben, hogy Yebis-t hasznalna PP-re, de az lenne a logikus (eleg gyors, jol konfigolhato), mashol is azt hasznaljak (pl. AC).
Ha normalisan beepitik, akkor minden resze ki-bekapcsolhato (HDR, motionblur, godrays, DoF, lensflare stb.). De a color es effekt mappok is cserelhetok, ha valaki mast szeretne. A toner map is jol nez ki.
A kepek alapjan maradtak a "realisabb" (nem eltulzott) dolgoknal, ai eleg jo.
Persze zsigerbol nem erdemes majd azonnal osszehasonlitani mas progival (pl. AC), ez meg eleg beta lesz. Raadasul az itteni teljesen dinamikus napszakok, ejszaka, a fenyek, az idojaras, tukrozodesek, felhok (es ennek inkabb a kozgasa, arnyeka, dinamikaja szamit:P) kicsit bonyolit a dolgokon.
Plusz a tartalom. A legjobb esetben is csak a gyari tartalmakat (vagy annak eg reszet) tudjak atteni "rendesen" az uj rendszerre.
Valszeg azert megoldottak (kompromisszumosan, mashog nem megy), hogy mindenhogy mukodjon. -
formula1996 #15316 Színek jobbak lettek sokkal. Viszont ez a PP (yebis engine) nekem nem jön be egyenlőre. Valaki próbálta már? -
Joex22 #15315 Ez azért bitang jól néz ki! :) (Roadmap)
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2017.04.21. 08:11:05 -
Jövő héten jön a public verzió
-
Sziasztok!
Arra kérnénk minden érdeklődőt akik indulni szeretnének a WEC2017 bajnokságon, hogy ITT is adjátok le a csapatjelentkezéseket, mert ITT tudjuk igazán összesíteni/átlátni a jelentkezőket.
Az első bajnoki futam jövő szombaton lesz, viszont az időmérő már a mai nappal elkezdődik, melyre összesen 3 alkalom van meghirdetve (link), ezért is szükségszerű lenne, hogy mielőbb leadjátok a jelentkezéseket.
Jó felkészülést!
-
Hellboy76 #15312 En egy gokartpalyat csinaltam eddig penzert, de az osszeg tenyleg csak jelkepes volt.
Aztan meg ott van az a resze is, hogy sok idot eltolt az ember neha olyan dolgokkal, ami egy palyan csak aprosag, de aki kesziti meg nem ismeri. Pl. billboard tree. Szoval sok dolog van, amit meg tanulnia kell az embernek es nem bizti, hogy vki kifizeti az en tanoraimat. Vmint ha vki fizet erte, elvarja a minoseget es az utolso par %-ra aranytalanul sok idot kell forditani tesztelessel egyutt. Ott van meg a hatarido kerdese is. Mivel ezt az ember szabadidoben csinalja, abban is nehez lehet megegyezni.
Eddig nem nagyon szamoltam a ratoltott idot, de inkabb a 2honap fele kozelit. Egy adott feladat eseten azt is elnkell donteni erdemes-e konvertalni es abba idot tenni, v 0-rol felmodellezni. Aztan mennyi adat/foto van, leginkabb a palya magassagi jellemzoit nehez valosaghoz kozelire kesziteni (google top ugyebar adott)
Szoval eleg sokvaltozos, de biztosan meg lehet egyezni... -
Amennyiért megérné egy pályakészítőnek, vagy konvertálónk annyit szerintem senki nem fizet. Épp ezért készülnek olyan pályák, amik a készítőnek fontosak, így nem számolja az órákat. Mondjuk ezelőtt 8-10 évvel volt egy sima adatrögzítőnek 1000 Ft-os órabére. Kétlem, hogy van akinek megér egy pálya 150-200 E Ft-ot. :) -
Persze, nem tudom mennyit szeretnel fizetni, talan teljesen rossz az elkepzelesem, es lehet boven annyit, amennyiert eldobalnak minden ami a kezukben van, es vadul elkezdenek palyat szerkeszteni neked;DDD -
Ez mar korabban is felmerult, akar csoportos tamogatassal is. Sajnos maceras a dolog. Palyat kesziteni, valoban jo minosegben (nem csak latvanyban!), valoban nagyon sok ido (hetek/honapok). Ha valaki "csak" a penzert csinalna (eppen nem kell neki, nem hobby, nem kedvenc palya, nem erdekelne stb.), akkor munkaoraban rengeteg lenne, es meg jelkepes osszegert is huzos ara lenne.
Hellboy-t kellene megkerdezni, ha egyaltalan szamolta valamikor, mennyi ido x helyrol attenni normalis minosegbol 1 palyat. ISI engine-bol (pl. AMS) egyszerubb, AC-bol valszeg sokkal huzosabb.
De valszeg nem a penztol fuggne, egyszeruen mashogy all hozza az ember, ha igy vagy ugy "kell" csinalni valamit. -
Koszi, csereltem. -
mtom1984 #15307 Volna egy kérdésem azokhoz, akik tudnak rFactor 2 pályát szerkeszteni, például konvertálni Assettóból, rFactor 1-ből vagy máshonnan. Tudom hogy sok munka elkészíteni őket, és én is megpróbáltam már de nem jött össze. Ezért arra gondoltam, ha fizetnék egy-egy pálya elkészítéséért, akkor érdekelne e valakit a jövőben ez az üzlet. Természetesen publikus lenne, csak én fizetnék érte hogy elkészüljön. Kérem akit érdekel, akkor priviben írhat, és megbeszélhetjük miként lehetne megvalósítani. Így talán több pálya is elkészülhetne, sokak örömére. -
Alex, pls cseréld a fenti képünket. Köszi
erre -
Vivát! -
Hellboy76 #15304 Az elvileg andorra.
Magyar, holland, argentin es japan fog meg belekerulni.
Az osszes lelatot es nyomi satrat is lecserelem isi track-esre.
Vmint az elso fektavnal sincs lelato, azt is butykolok oda.
A cam fajt is rendbe kell rakni, mert neha csak a keritest mutatja, egy-ket palyakozeli kamera is kell.
A vizes es karosszeria tukrozodeseket mar beirogattam.
De most csak rokon pc-jen tolom, minden progit most teszek fel es igy kicsit korlatos -

-
Solt #15302 
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.04.15. 18:19:00 -
PacsutaTibi #15301 Okés!
Azt hiszem a románt azt kiveheted, nemtudom hogyan került oda.... :D -
Hellboy76 #15300 Az eredetibe sinbin-ek nem raktak, de termeszetesen csinalok egyet, az elsot, hogy tisztan lehessen latni. Meg egyet Lopez tiszteletere is, ill atnezem a mostani mezonyt, hogy mindenkie ott legyen. -
PacsutaTibi #15299 
Magyar zászló azért remélem van!
-
Hellboy76 #15298 Csak úgy egy kép Marrakech-ből:
Animált zászlók, bírok, csapatok a pitwall-nál
"még érdemes lenne Losail-t, Motegi-t és Mugello-t megnézni"
A felsoroltakból mondjuk engem csak Motegi érdekel. -
mtom1984 #15297 Ez remek hír, hogy lesz egy rég keresett pálya. A MOTOGP15-ből még érdemes lenne Losail-t, Motegi-t és Mugello-t megnézni, jól meg vannak csinálva az új épületekkel együtt. Ezek a pályák hiányoznak az rFactor 2-höz.
Utoljára szerkesztette: mtom1984, 2017.04.14. 12:46:23 -
Hellboy76 #15296 Rendben, közben sikerült kicsomagolni a MOTOGP15-ből a textúrákat és rip-elni 3dsmax-ba a modelleket. Csak mert ott több épület is meg van csinálva és talán részletesebb.
Ünnepek után foglalkozom vele...
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2017.04.13. 08:03:46 -
Norbixx75 #15295 Ahogy ígértem az általam konvertált Circuito Termas de Rio Hondo rF2-es , (XtremeFactor) nemhivatalos változat , nincs teljes kész (pályabírók, reklámok, nem tökéletes realroad) ... anno eddig jutottam ... de játszható.
https://drive.google.com/file/d/0B1-lCGJV7q0bN3dJNnlFbFFlUXM/view?usp=sharing
THX
-
bottleopener #15294 Igen -
VR-bol screenshot (bal-jobb szem)?! -
bottleopener #15292
;) -
Norbixx75 #15291 A linkeken csak a fotók vannak :) , estére itt megosztom az eddig kész, részemről működőképes rF2-est ... -
Hellboy76 #15290 Üdv, en is megneztem az rF1-es verziot.
Egy epphogy jatszhato verziot ebbol is lehet csinalni nem tul nagy idorafororditassal.
Koszi a linket, lehet kicsit folytatom az elkezdett verziot. Veglegesre nem igerem, majd onnan folytathato lesz.
Kozben Marrakech fejlodik, palyabirok, arnyekok, vakito materialok "szurkitese"... -
Norbixx75 #15289 Üdv.
Az XtremeFactor-os, rF1-es van simán konvertálva 3DSimED-el rF2-re ; egyenlőre realroad shader és zászlós emberkék nélkül
.... nem hivatalos verzióként csináltam ... de az alapokat oda tudom adni befejezésre, esetleg később be is fejezhetem (mostanában kevés időm van ilyesmire )
https://drive.google.com/file/d/0B1-lCGJV7q0bWGl4Z205U1pyUk0/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B1-lCGJV7q0bUldoY1RTdWZJUGs/view?usp=sharing
Utoljára szerkesztette: Norbixx75, 2017.04.11. 21:32:56 -
mtom1984 #15288 Nem, sajnos azóta sincs hír róla. Számtalan ilyet láttam, hogy elkezdik, vagy talán be is fejezik, de mégse érhető el sehonnan, hiába írunk nekik, válasz sincs. :)