rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most jöttem rá, hogy te voltál ott szombaton a Ringen. 😄 😄
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Akkor inkabb az APEX GT3 vagy az URD EGT.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Wheatley GTX1080-a elég szépen hozza a 60-at 3 monitoron, a te kártyád pedig nem annyival gyengébb...
PCIE3.0 x 16-os slotba van téve?
Mintha egy osszebarkacsolt, regi, elavult autoba pakolnal izom motort: elegetne a gumit, eltekeredne a kasztni, kiszakadna a felfuggesztes, szetesne a valto, besulne a diffi stb😊) <#idiota>#idiota> Persze, kicserelhetsz benne mindent, de akkor sem lesz az igazi, csak sok penz es kinlodas;D
De azt a motort 8 eve farigcsaljak eleg profin. Folyamatos bevetel, minden engine funkciora sajat szakember, akinek akar 2-3 evet is adnak, hogy osszerakjon valamit. Es ott van valodi 64bit es DX11 is.
Es bar realroad-ban es a hozzatartozo dolgokban utolerhetetlen top kategoria, de a mai napig nincs benne real tukrozodes (ez zabal a legtobbet) es "statikus" a bevilagitas (nincsenek dinamikus, mozgo fenyek es arnyekok, ez a masik durva zabalas). Valszeg azert nincs is ez a ketto, mert ha lenne, mindenki be akarna kapcsolni, ami azonnal lezabalna a gepeket (amugy ma mar, aranyaban az iR sem olyan gyors, mint korabban volt).
Sajnos az rF2 egy tizeneves engine-re radrotozott cucc, teljesen elhibazott koncepcioval. Az rF2 engine szinten szinte nullat fejlodott az utobbi 3 evben, mig a tobbiek (AC, iR) folyamatosan gozerovel fejlesztettek, raadasul nexgen hozzaallassal.
No mindegy , nem ez a lenyeg, ezen en mar tul vagyok ,elavult szar azt kesz, de gondoltam azert ezzel a kartyaval csak nem lowba kell tolnom egy hat eves jatekot 😊
Nem sok mindent kell kikapcsolni , csak ami csinal is valamit a latvannyal 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.28. 16:50:12
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Sajnos rF2-ot nehez tesztelni, mert az eltero minosegu es optimalizaltsagu tartalmak miatt (gyariak is!) durva kulonbsegek lehetnek (a modok meg teljesen mas kategoria, ott az egyszeru bug is belassithat). De tuti lehet talalni olyan kompromisszumos beallitast, amin normalisan mukodik. regen hasznaljak, regebbi gepeken.
Ezt felesleges az AC-hoz hasonlitani es azokat a dolgokat elvarni (Ott megy max-on, itt miert nem?!). Az rF2 sokkal tobbet szamol, teljesen mas vilag (napszak, idojaras, valodi realroad, gumik, lampak, 64bit, de csak a sima adatatvitel es DX9).
Szerintem lazan lehetne talalni olyan beallitast, cockpitbol meg allohelyzetben is, ami mukodik, es minimal vagy nulla a kulonbseg latvanyban a magassab beallitasokhoz kepest. Menetkozben meg total "ertelmetlen".
Egyelore ott tartok, hogy megyek lefele grafikaban, es semmi nem valtozik 😊)
Szerintem a shadow blur is felesleges es minden AA is, menetkozben, cockpitbol ugy sem latni.
De szerintem, ez ismet csak meddo probalkozas toled, az uj kartya miatt, kicsit teszteled, allitgatod, de ugy sem hasznalnad komolyan, az esetleges fizika/FFB/szimulacio/szolgaltatas plusz ugy sem erdekes, jo neked az AC 😊 <#idiota>#idiota>
Egyébként meg, próbáld ki kérlek a javaslatomat, max. utána kedvedre visszapakolhatod ha mégse jó 😊
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.08.28. 14:04:31
Az milyen mar, husz ev kellett ilyennel trukkozni 😊
1. Mindent maxolj ki.
És csak ezeket állítsd
2. Anti-Aliasing: off
3. FXAA: off
4. Sync: Video
5. Shadows: Medium
6. Shadow blur: Fast
7.Enviroment reflection: off
8. Visible vehicles: 15 (vagy akár kevesebb)
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.08.28. 13:58:32
De mondom ,semmi az ég világon nem változik, bármit tekerek bárhová 😊
Olyan droppok vannak ha közel megyek más autóhoz, hogy használhatatlan.
Jelenleg minden megy szinte tök csutkán a gépen, kivéve ezt 😊
Ha gondolod, adok egy olyan mintát, amit én használok, annak működnie kellene.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.08.28. 13:51:57
De nem birok vele , akarhogy veszem lejjebb ugyanannyi, semmit nem gyorsul.
Azt nem vagom akkor, az jo gyors volt eddig.Most meg nem neztem.
Ezeket ha berakod Suzukára, pokol...
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.08.28. 12:29:26
Tempóért az enviroment reflectiont kell Off-ra rakni. Nem Low-ra, Off-ra. Ha nem Off-ra rakod, csak idegesíteni fog, mert olyan ritkán fog mintát venni mintha akadozna a játék.
A road reflection maradhat High, főleg hogy sokat hozzátesz a grafikához.
Jobb palyakon eleg jol hasznaljak a realroad-ot es a szelarnyekot.
Nezd meg a frissebb Imolat (Senormen-Autodromo-di-Imola_v110.rfcmp), konvert, kicsit akadosabb itt-ott, de teljesen jo.
Parhuzamosan menni AC vs. rF2-vel, hasonlo autokkal (pl. URD-EGT-2015_v200.rar) jo buli.
Annyi elonye lehet a gyors es sok VRAM-nak, hogy a 3 FULL-nad van vagy 1,5Gbyte az kepadat masodpercenkent (60fps), vnhol szamolnia😉
Ami meg esetleg lassithat/gyorsithat, az az nVidia drivernel a fix PreRender beallitas. Program fuggo is, de nalam van ahol megszunteti az akadas es/vagy 20-30%-kal tob fps van (talan 2-es beallitason jo).