19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
formula1996 #15407 Nem engedte már editálni de:
Egyébként tavaly, a hungaroringi wtcc futamon volt kint raceroomos stand, ott mentem a fanatec clubsport wheel base V2-vel na azóta kívánom a kukába a G27et
. Valami elképesztő élményt adott, viszont a loadcelles fékkel nemtudtam megbarátkozni a 3kör alatt, hogy mennyire kell taposni, de így is 10. idő körül mentem.
-
formula1996 #15406 Thrustmasterbe engem ez a nagyon műanyag hatás zavar :D Meg nem ismerem a pedálját de ránézésre gagyi. Arról mi a vélemény? Nekem a G27pedáljába GTEYE rugók vannak. Ezen gondolkodtam el, szerintem nincs vészes árban, viszont a kiegészítő loadcell pedál hozzá valamint valami más rim már húzóssá teszi
-
Teljesen jó sztem ez a pedál is én is gondolkodtam rajta, csak végül a V3 lett
-
Solt #15404 Ugyanezt néztem ki magamnak, csak ezzel a pedállal: LINK
Ez a szett és a T300 között töprengek én is... lassan ideje lenne elengedni a G25 kezét! :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.04.30. 19:31:06 -
Most ruháztam be egy CSL Elit-re BMW M3 GT2 rimmel v3 pedállal. G27-ről váltottam, TM-ről nincs véleményem, de amit a Fanatec ad élményben azért az húvazze, persze árban ksok, de ez volt az álmom, szal szakítottam a Logis korszakkal. A kormány visszajelzések, pedálon a gáz és fék adagolása annyira finom, hogy amikor megyek vele mindig mosoly ül a szám sarkára.Az sem elhanyagolható, hogy mindezt csendben teszi.Persze ha anyagiak és asszonypajtás támogatta volna OSW lenne most itt, de úgy gondolom a Fanatec biztosan a T300 pedig hasonlóan nagy ugrás lehet G27 után. -
Ha már itt tartunk, jöhetne egy G27 vs G29 vélemény is a témát illetően, mert annyira vegyeseket hallok...Sokan azt mondják, hogy mennyire jó a G29, mástól meg azt hallom, hogy G27 után elég nagy csalódás a dolog, mert pl. kisebb a fékpedál útja... -
CSL Elite azért jóval drágább mint a T300, de nem annyival jobb, szóval ár-érték arányban a T300 a jobb választás, Ingy2-vel egyetértek, tényleg óriási a különbség, sokkal jobban lehet érezni mindent, én nem tudnék visszatérni a G29-hez a T300 után. -
G25-ről váltottam, ég és föld az FFB, nem olyan érces és nem szedi szét az ember kezét.Jobban lehet érezni a kocsit, könnyebben lehet határon autózni. Most vettem hozzá TH8A váltót ami külön élvezeti faktor Nordon régi utcai autókkal. Az Alcantarás verzió amit vettem 120 környékén vesztegetik de sztem megéri. -
formula1996 #15399 OFF: Egyébként a T300 milyen a logitechez képest? Mennyivel jobb? Nekem G27van, de kéne valami komolyabb. T300 illetve fanatec CSL elite-t néztem.
Emerico - A wtcc mikor tölthető?
Utoljára szerkesztette: formula1996, 2017.04.30. 16:49:40 -

Mondjuk ezt jó tudni. -
Sikerült megoldanom, driverben a Periodic 0-ra volt állítva, ez valamiért teljesen kikapcsolta az FFB-t rF2 alatt (de pl. AC alatt volt FFB), 100%-ra állítottam és most jó. -
Próbáltam sokkal nagyobbra is, de semmi. G29-el működött pár hónapja, azzal még a 0.7 is túl erős volt.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.04.30. 13:23:24 -
Multipliert feltolni 2-re? Nálam az 1 iszonyú gyenge (u az a kormány). -
Olyan problémával találkozott már valaki, hogy nincs FFB? Thrustmaster T300-am van, előtte G29-el működött. Más játékban nincs ilyen, tehát biztosan nem a kormány hibás. Próbáltam a megfelelő profilt betölteni, próbáltam a Detect-et, illetve próbáltam gombonként konfigurálni a kormányt. A multiplier 1-re van állítva, az FFB pedig "Wheel"-re. Ezen kívül a 64 bites exe nem indul el valamiért. (természetesen eredeti, steames változat) A kormányzás és minden gomb egyébként működik, csak FFB nincs valamiért. -
mtom1984 #15393 Steam-em van, de újabban nem indít el semmit. -
Betyarkoro #15392 Virágbolti verzióval játszol? :D -
mtom1984 #15391 Segítséget kérnék. Megjelent a Val de Vienne pálya és steam-en lehet tölteni. De nekem szokás szerint nem jön le. Valaki fel tudná tenni sima letöltési linkre?
Itt a pálya:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=914818073&searchtext= -
Ez a DX11 update az rF2-hoz inkabb "csak" szukseges technikai elorelepes lesz, a hozzaadott lehetseges koritesekkel (modernebb feny-arnyek, texturak, shaderek, effektek). Ennyi ido alatt nem az a cel, es technikailag sem lehetseges, hogy AC foto rendert vagy CARS latvany/effekt orgiat rendezzenek;) Az AC/CARS 4-5 evig reszelte a DX11 rendert es rendszert, nem olyan egyszeru a dolog (foleg meg gyors is legyen). De az rF2-nek nem is az lenne a celja, hogy ezeket probalja uberelni.
Legyen kicsit szebb, modernebb (ne tizeneves GFX technika), latvanyosabb, mukodjon a VR, esetleg kicsit gyorsabb lesz (DX11, optimalizalasok). Ha ezek miatt kicsit "nepszerubb" lesz, tobbet hasznaljak, lehet alapozni a DLC-re (valami bevetel is legyen), es lesz alap a normalis tovabbfejlodeshez.
Latvanyosabb szelvedo, eso es egyeb dolgok meg odebb vannak. Egyelore legyen egy mukodo fix DX11 engine-juk. De a mod-olas, mod-ok es az orokseg miatt amugy sem lesz egyszeru tovabb lepni.
Az AC-nal bo 2 ev kellet, amig az alapbol DX11-re tervezett engine-re, a megjelent programra (early access, aztan v1.0) nem csak latvanyos, hanem szimulatorklent/jatekkent mukodo programot hoztak ossze. Mert szep es jo volt, meg gyors, de az elejen se AI, se online, se semmi "jatekossag", mukodes nem volt benne. Rendes napszak, ejszaka, fenyek, dinamika, idojaras most sincs bene, es nem is lesz.
De meg az iR-nek is, ami elegge mas vilag, bo 1 ev kellett, amig tisztan at tudtak allni DX11-re (persze, naluk a rendszer/elofizetes is "hatraltat"). Es ok latvanyban nem tettek hozza "semmit", inkabb "csak" technikai atallas volt, "semmi" latvany dolog nincs benne (persze, azert ok alapbol sem rondak;P).
Az rF2-tol valodi erdemi javulasokat (fps vagy valami latvany valtozas, pl. eso), talan majd ev vege fele erdemes (el)varni.
Addig a lenyeg: az rF2 tulelte, mukodik, foglalkoznak vele, lehet tesztelni (a megjeleno DX11 open beta lesz!); aki "szimesebb" szimulatorra vagyik, nem elofizetessel es csak online-nal, annak is lesz frissebb programja. -
formula1996 #15389 Tul sokat ne varj tole :D -
Nekem steam nélkül emlékeim szerint nem töltötte be a szervereket, amikor próbáltam -
Betyarkoro #15387 De lehet játszani steam nélkül. Annyi hogy nem kap semmi updatet studio 397-től. -
Esővel mi a baj? Szélvédőn megjelenő cseppek és az ablaktörlő hiánya ami zavar csak azzal kapcsolatban.
Jelenleg átlagban 330 játékos játszik egy adott pillanatban steamen rfactor 2vel. Gondolom már steam nélkül nem lehet, szóval jó viszonyítási alap lesz:
http://steamcharts.com/app/365960 -
Engem csak az fps es az eso erdekel, ezek javitasa nelkul a tobbi halotnak a csok. -
Egyetlen hibája a játéknak, szóval remélem tényleg sokat számít majd az update. Láttam már dx11es ronda játékot is, szóval azért az önmagában nem jelent semmit. Mindenesetre rosszabb nem hiszem hogy lehet, maximum a Trackmap miatt, mert az nem fog menni egy ideig. -
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.04.29. 10:10:19 -
Ez még januári videó, de wow. 5:00-tól érdemes nézni.
-
így
-
Betyarkoro #15380 http://imgur.com/a/cd3hW
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.04.28. 22:23:51 -
Betyarkoro #15379 Csillognak a kocsik. :D -
Persze vágom, de ennek így akkor sincs semmi értelme. Ez mégsem egyenértékű egy fejlesztés alatt, kiadás előtt álló játékról készül kémfotóval, hiszen az rF2 több mint 4 éve piacon van. Itt a ráncfelvarráson lenne a hansúly ami ezen a kamerás felvételen viszont egyáltalán nem látszik.
Nem akarok persze én ezen vitázni, csak egy észrevétel volt :) -
Betyarkoro #15377 Fél éve dolgoznak rajta és 0 pénz jött be nekik vele. Tuti hogy lesz nekik legalább 1 szezon dlc tervük. -
Ezt még mindenképpen fejlesztik. VR támogatás sem végleges, az egész UI más lesz, stb...
Persze hogy érdemes megvenni
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.04.28. 14:45:18 -
Betyarkoro #15375 Ez az egyik devtől van. :D Nekik szabad lol. -
Elvileg tiltott minden, örülni kell ennek is. Mondjuk én jobban örülnék egy gameplay-nek mert a visszajátszásnál azért a cpu nincs úgy leterhelve. Majd hétfő este kiderül, mindenesetre remélem hoz még nekik pár vásárlót 
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.04.28. 14:43:50 -
GeriDoc #15373 Na, azért így már kezd rendben lenni.
Arról tudni valamit, hogy belekezdenek egy új projectbe is, vagy ez marad (mármint az rF2), és ezt fejlesztik? Szóval a lényeg, hogy érdemes még megvenni?
-
Kamerás?
-
Betyarkoro #15371 Egyrésze fog. Az egyik képen látszik hogy silverstone is frissült.
Szerk.: A másik meg hogy ők írták a havi blogba is. Hogy konkrétan mi arról nincs infó.
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.04.28. 14:02:02 -
Betyarkoro #15370 https://cdn.discordapp.com/attachments/253557076645773312/307188491467489280/video.mov
10sec annak aki kíváncsi. :D -
formula1996 #15369 Arrol valaki tud valamit hogy a gyari tartalmak is frissulnek mind majus 1en? Jelenleg csak a nola,joesville,formula3.5,camaro ami friss. -
Joex22 #15368 Ha még nem unjátok a képeket :)
Forrás: rF2 hivatalos Facebook oldal, no Photoshop.