rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
- Arak, vasarlas, elofizetesek: "atgondoljak" 😊
- 2017-re elsodlegesen a "szokasos": DX11, VR, GUI/menuk, matchmaker.
- DLC: tervezik a rendszert, igy a bevetel miatt tobb lehet a normalis licenc, es esetleg meg lehet szkennelt palya is.
- Korrektebb buntetes, palyalevagas, bunteto pontok stb.: igen.
- Hybrid autok: valami lesz.
- Normalisabb kuplung/valtas: kivansaglistan😉
- A.I.: lesz valami javitas/bovites, elsosorban ovalra.
- Offline bajnoksag "szerkesztes": az uj felulettel lehetrseges lesz valami.
- Gumi szabalyok (keverekek, limitalt hasznalat): probalkoznak valamit😊
- Uj update: mar ebben az evben lesz valami, sok kissebb dologgal, mar csak Steam-re;; uj tartalmat is terveznek, de azt patch-en kivul.
- Dinamikusabb palya homerseklet (felho, eso): lesz.
- Ablaktorlo es szelvedo effektek: lesznek, de majd csak a DX11 utan.
- gJED fejlesztes (DevMode editor): lesz, de az is csak mar a DX11-re.
- VR beta vagy idopont: majd ha kesz lesz, de meg messze van😊 Ahogy mondani szoktak: Nemsokara kesz van, mar majdnem elkezdtem😄DDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A foltokkal nincs gond, ha 2-3 napig nem sikalom le a bukomat, nalam szarabb a helyzet, foltosabb es zavarobb (foleg ha "poenbol" az arcomra ablakmosoznak😄DD). Persze dupla plexit hasznalok (+Pinlock), de nem is megyek ennyivel, csak varos es cammogok😄
A lenyeg, bukosisak-szimulacionak nem rossz;D
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.10.02. 12:41:07
Korabban tesztelgettem, most nincs fent. Van sok egyeb beallitasa is (elelmosasok, elesitesek, szinezesek, kamu HDR/melysegelesseg/motionblur, kulonfele effektek), de mivel nincs mibol szamolnia (valodi fenyforras, depthbuffer, framebuffer, mint egy valodi Post-Process engionenek), igy tobbet lassit mint hasznal😉 De a kep-szuro nem lassit, es neha meg jol johet (csokkent
Talan meg a kamu (nem kap rendes infot a shaderbol) light-glow is mukodhet (bizonyos fenyessegi feluletek glow-ozasa).
Ezen jobban latszik a szuro:
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Regebbi video, realtime vettem fel, igy ebbol a nezetbol mentem (nem volt egyszeru😛), es kicsit akad a hang is😊)) ReShade-del van, kek szuro foltokkal😊
"Gyengebb" turaautohoz lenne hasonlatos, de olyan felepitessel, valtoval, hajtassal nincs semmi.
Ez bukta, mindig az kell ami nincs😄DD
Kinek van kedve este funra ? 😊
Csak ne GT anyamkinja, az mar a konyokomon jon ki....
Persze nem a DX11 megjelenesehez adott datumot, nem 50 divat auto licencet jelentett be, de azert korvonalazodnak a dolgok:
- a tartalom bovitesnel, mint eddig, foleg a "versenyautokban" gondolkodnak
- maradnak a hivatalos kulsos tartalmak (3PA);
- leirta az rF1 gumi szuksegesseget (amit azert jol meg kell magyarazni)
- kapcsolatot a Reaiza-val
- MOD, modding tool, MAX stb.
- online, matchmaker, steam workshop es tartalom letoltesek fejlesztese
- marad "open racing sim", nem "zarkoznak be" valami rendszerbe mint az iR
- es persze a DX11-hez fejleszteseket is terveznek (pl. vizes szelvedo😛).
Ertem en, hogy valosagban se ugy megy, hogy poccintek egyett, de ez ugy mar fura nekem 😊)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
„We just banned 97 steam keys. These keys were purchased using stolen credit cards (person purchased non-steam, then requested steam keys for each account).
Do not buy Steam keys for rF2 from any resellers we have not linked to. There are no refunds on those keys, we don't get to keep stolen money. Contact us to query if any site or sale is legitimate or not. - TW”
Ami van es elvezem az jo. Rf2 jo elvezem, IR tapad mint a csuda vagy epp semmenyire nem tapad ezt a kettot tudja de az is jo, AC eleg szepen reagal az auto tomegere az is nagyon jo. Dirt Rally megint csak teljesen elvezetes murvan. Es mind a negy tok mas, megis jo. 😊 Nyilvan sorrend az megvan, de attol meg mindegyik jo.
Esetleg olyat lehetne csinálni, hogy külön jelezné a felület, és külön a szerkezet hőmérsékletét.
Utoljára szerkesztette: zolee145, 2016.09.26. 14:33:11
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Addig viszont nincsnek konkrétumaim a jelenlegi rF2 állapotról 😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: simcompany, 2016.09.26. 14:12:00
lehet ezt a progit fejleszteni is. aki a historix-t átrakja az meg beüti az adatokat és kész a gumi.
Ez 'csak' egy nyomorult gumi, ha meg van már csinálva jónak akkor nem akarja a modder a hosszirányú tapadási számokat átírni..csak alá akarja tenni az autójának. Én nem variálnék visszafele, pláne a gumival, mert az egyik legmeghatározóbb rossz volt az rF1-ben sztem(!) hozzátéve persze
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az rF2-ben a gumi fizikája vezetésre élvezetesebb és érzékenyebb. De nem reális.
A gumi melegedését valami miatt (tippem szerint az F1 közvetítésekben volt látható fake melegedési kép alapján) a gumi csúszásához kötötték. Persze ha a gumi csúszik, melegszik. De nem így. Ráadásul mivel a csúszásból ered a melegedése így az esős gumi is abnormálisan melegszik, valóságban az ember vért izzad mire megmelegíti, hiába csúszkál.
Az rF2 gumi viselkedése alapjaiban hibás, de azt is értem hogy nagyon máshogy nem tudták megoldani. A dőlés része teljesen rossz, rF2-ben lényegében nagyon kicsi dőlés kell, különben túlmelegszik, valóságban akkora dőlés kell amekkorát csak bírsz, annál jobban betapad. (kivéve persze a hátsó tengelyt első kerekesnél.)
Röviden, játék szempontjából élvezetesebb az rF2 gumi, de ha getreal, akkor már nem valós a működése, az rF1 gumi sokkal közelebb volt ahhoz.
Utoljára szerkesztette: simcompany, 2016.09.26. 13:50:35
A rendes rF2 gumi marad az alap, a gyari cuccok es a normalis modder csapatok ugy is azt hasznaljak. A tobbi meg ugy is mindegy, nem a gumin fog mulni, hogy jo vagy nem jo (ott a felfuggesztes is barkacs lesz😄D).
Szal nagyon nem értem miért kell az rF1 gumija, ahogy írtam sokféle modosítást végigpróbálgattam és nagyon szűk mozgásterük volt, összességében egyik sem volt az igazi, egyáltalán nem, és messze az rF2 gumija alatt.