MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi lenne ha csak a mostani átlag technikát építenénk be a mech rendszerbe?
Rakéták 1200 m-ig <#conf>#conf>
Autocannon 3-400 m-ig <#fejvakaras>#fejvakaras>
Lézer 1000 m-ig <#falbav>#falbav><#ticking>#ticking><#guluszem1>#guluszem1> ember nincs is rá jó smiley mit gondolok😊
Ott meg õ eset át a túloldalra és ráadásul összefüggéstelen, minden logikát felrúgó elgondolás.
Viszont a történetek jók némi kis bakival.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ha belegondolsz, kényszerpályán voltak. Igazából a szerencsétlen fejlesztõk az egyre táposabb és táposabb fegyverek illetve fegyverrendszerek miatt nagyon-nagyon átestek a paci túloldalára.
Rotary AC-k, Heavy Laser-ek, Heavy PPC-k, Heavy-Assault Gauss Rifle-k, Improved Heavy Gauss Rifle-k, XXL engine...
Egy Assault Battle Armor pedig annyit tudott, mint egy 3025-ös Light Mech... szóval nagyon durván elszabadultak a dolgok.
Elismerem, durva volt a Dark Age elgondolása, de nekem jobban tetszett a "makeshift" világa, mint a teljesen elvadult technológiáktól megrészegedett 3060, 3070 és 3080-as évek...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
#1137 akkor szerencsés vagy nagyon, azok nagyon ritkaságba mennek manapság
#1138 teljes mértékbe egyetértek kivéve amit a harcos trilógiáról írtál 😄
#1139 Nagyon sok van benne a házak között perpatvarokból, nekem is 3. vagy 4. elolvasás után sikerült megérteni mindent anno. Abszolút nem beginner friendly az a trilógia 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
válasz #1138
"A Harcos trilógia csak egy egy kis történet és helyszín."
Most nézem lehet butaságot írtam még nem tartok ott az újra olvasásnál, nem is emlékeztem mennyi minden van benne a Házak közti harcról.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A Harcos trilógia csak egy egy kis történet és helyszín.
A Clan-os világ bemutatására meg a Jáde fõnix trilógia a legjobb.
Ja és a beholderes kiadási sorrend érdektelen és baromság, mert csak összezavarja az embert.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A halál csupán a kezdet...
A a Jáde Fõnixel kezdtem de lehet azt nem is lehet már kapni.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Mert amit én linkeltem is sokkal olcsóbb, de volt amit 60% olcsóbban rendeltem meg most mint ott van ár.
De belépõnek elég ez is Kerenszkij vére trilógia ez a kezdet, újra kiadót formában és az alapokat megismered belõle. (megrendelni meg találd meg hol éri meg neked)
Engem igazán a Sötét Korok részek már nem is érdekelnek, tehát nem is veszem figyelembe õket, mert ott már annyira mélypontra süllyedt a világ szerintem ahol már lassan középkori szintet érnek el.
Súlyosan megrongálódnak a Hiperpulzus átjátszok, elszigetelõdnek egymástól a világok sok helyen kiskirályságok, egyéni diktatúrák jönnek létre. Még mélyebb szintre süllyed a technológia , a Mech-ek már szinte nem is használják a fegyvereiket csak egymásnak esnek mech méretû fejszével meg karddal <#ticking>#ticking>
Az ugróhajók az egyetlen most már nem csak utazási de kapcsolat tartási lehetõség (hm a javítás nem lehetséges mert elveszett a technológia meg hát sok idõbe telik, bezzeg a szabotázst egy idõben mindenütt megcsinálják<#fejvakaras>#fejvakaras> és a fekete doboz technikát sem lehet használni megfelelõen meg hát nincs is annyi stb.<#nemtudom>#nemtudom>)
És persze pusztítják õket a megszerzésük vagy megtartásuk érdekében. De új nem lesz javítani nem lehet stb stb stb.
A magyar nyelvû regényeknél a Battletech címszó alatt keresd õket.
Itt egy lista, hogy a regények idõrendben hogyan követik egymást.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Én pont most kezdtem elolvasni megint, anno 18 könyvet vettem meg, de kb még egyszer ennyi van lefordítva.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Na, itt kezdõdik a probléma.... egész addig amíg valaki a prémiumságából "csak" gyorsabb fejlõdést/több creditet kap de ez effektive a csatában nem jelenik meg (tehát prémium béla Atlasa ugyanolyan mint nemprémium jenõé) addig nincs gond. De ha már vannak csak pénzért megvehetõ modlok, az már baj, az a lejtõ kezdete.
Remélem inkább szerencse ez és nem balszerencse.
És nem tudom hol olvastam itt vagy más forumon.
De a Clan invázió már 3049 év végén megindult, számos perifériai világot elfoglaltak, úgy mond elõkészítve a terepet a Belsõ szférás világok lerohanására. Amolyan elõõrs szerepet töltöttek be.
Ami igaz a Belsõ világokat '50 márciusában kezdték meg elfoglalni így nyilvánvaló a játékban is kevesebb mint egy év múlva jelenek meg Clan-os mech-ek.
- Valóban a fizetõs részt leginkább valamilyen prémium elõfizetéses rendszerrel képzelik el (több Xp és C-bills) tudják hogy a más model ronthatja a minõséget és ez fájhat a pénztárcájuknak ami nagy szó.
Persze lesznek megvehetõ dolgok is, ami nyilván valamilyen modulok formájában lesz elérhetõ, ami nyilván némi elõny de mégsem arany ammo.
Ha csatlakozol egy "Házhoz" vagy Zsoldos csapathoz annak lesznek elõnyei és hátrányai, ez nyilván át lehet építeni a prémium rendszerbe is.
-Szeretnének hallgatni a véleményünkre, és ténylegesen tenni valamit a probléma ellen.
- A srácok "tudnak" a WOT-rõl (úgy mond sikereirõl), és szerintem a leírások alapján konkurenciát látnak benne.
Magyarán szeretnék elcsábítani a játékosokat😊
- Ha minden jól megy Áprilisban lehet Béta teszt. Zárt béta (vagy Alfa mindegy) már megy a szokásos játék újság tesztelõivel.
Ennek ellenére én már szívesen látnék néhány mech variánst, hogy melyiken mi lesz.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
De ez végre egy olyan energiaalapú mech ami érdekel.
Az lézerfegyvereknél figyelembe lehetne venni hasonlóképpen a füstöt / ködöt, hogy ezeken áthaladva gyengüljenek. Ez is csak egy fizikai jellemzõ, mint a lepattanásra való hajlam a kinetikai lövedéknél.
20-ban megvan a négy és az öt is, tehát ha nem akarják nagyon megalázni a világ dotrináit jó alap elképzelés csak hát kérdés mennyire bírná a 40 mech-et a rendszer.
20 Clán mech vs. 20 IS mech 3050-ben fix 1-es. 😊
A lepattanó ott valóban jó biztonsági tényezõ, de itt az energia fegyverek miatt nem kivitelezhetõ plusz nem nagyon van olyan felület amin megpattanhatna.
20-ban megvan a négy és az öt is, tehát ha nem akarják nagyon megalázni a világ dotrináit jó alap elképzelés csak hát kérdés mennyire bírná a 40 mech-et a rendszer.
Elég csak az Exterminatort megnézni az még csillagliga idõbõl való. Chameleon Light Polarization Shield és a Null Signature Systemnek köszönhetõen vizuálisan nem láttad, infrán nem láttad, magrezen nem láttad mert az elektronikus jeleket is blokkolta. <#eplus2>#eplus2>
Klánoknak megvan a technológia de õk meg nem használják elvi okokból.
De a Guardian ECM csak a szenzorokat blokkolja vizuálisan nem szabadna. Csak a befogást és a radarral történõ felderítést kellene megnehezítenie amit egy Beagle Probeal ki lehet küszöbölni.
De ha jól tudom egy másik kiadó átvette a dolgot így lehet folytatni fogják majd.
Remélem hangulatott is adnak neki nem csak a 16v16 meg társai lesznek. Foglalható bolygók, Tonna limit csatánként és társaik.. 😄
Teljesen beindultam 😄
1 Point -> 1 Mech (vagy egy raj Elementál)
1 Star -> 5 point (5 Mech)
1 Binary -> 2 Star (10 Mech)
1 Trinary -> 3 Star (15 Mech)
Érdekes lesz jövõ áprilisban, ha megjönnek a klánok. Mert vagy bõvíteni kell az IS oldalt (4x Lance -> 16 Mech) vagy max. 1 Binary lehet a klán oldalon. Vagy pedig nem létszám alapú lesz az oldalak felosztása. 😛
Persze azt még pontosan nem tudjuk, hogy is néz ki a Match-making majd. Erõsen remélem, hogy nem szúrják el.
Jaaa, igen, nem lesz tier felosztás, ez igaz. A lepattanó lövés érdekes kérdés, és játékmechanikai elem. A WoT egy bizonytalansági tényezõt is beleiktatott ugyanis, ami nem biztos, hogy rossz dolog, ráadásul van valóságalapja. Az MWO más kategória, itt a random faktort minimalizálják, és nem érdekli õket a realitás.
1200 m-nél radarral önmagadtól úgysem látsz távolabbra, de nem fog eltûnni 50 vagy 100 méterre elõtted.
El kell keserítselek, de a Raven már 3025-ben rendelkezett egy ECM rendszerrel, 3050-ben pedig már a Guardian ECM is szépen elterjedt a Belsõ Szférában, szóval én korántsem merném kizárni, hogy legalábbis a radarról / befogásból bizony el fognak tûnni a Mech-ek.
A klánok az 5-ös számokat kezelték ha jól emlékszem nem?
A Mech4-ben olyan szinten elcseszték a PPC-t.. szégyen volt.. viszont a light gauss.. 3-at raktam a Thanatosra meg 2-Large laser-t. Az volt a mesterlövész kompozició. Nem sokan jöttek közel.. 😄
Méghogy nem olyan mint a WOT... MW Living Legendsben is az a legjobb, amikor a térkép két oldalán leállnak LRM boattal, azt próbálj meg valamit csinálni. Vagy odakúrnak longtommal ahol mozog vmi.
Játékosok kempelõ stílusa ellen nincs mit tenni...
És nem érteted amit mondtam ugyan úgy tehetsz ppc egy med-re mint a heavy-re max kevesebbet, nem fog kevesebbet sebezni egy-egy fegyver. És nem lesz pattanó semmit sem sebzõ lövés.
1200 m-nél radarral önmagadtól úgysem látsz távolabbra, de nem fog eltûnni 50 vagy 100 méterre elõtted.
Amennyire én követni tudom nem. Lesznek elõre összeállított fegyverzetû verziók, és te csak bizonyos keretek között változtathatsz azon, pl. leszerelhetsz egy-két fegyvert, némileg kevesebb vagy több páncélt raksz fel a tömeglimiten belül, vagy heat sink-ekkel játszhat, stb.
Nem fogsz egy Catapultra két AC/10-est szerelni, például...
(Ráadásul nem lesz olyasmi hogy valaki Klingon álcát kapcsol és szétlõ a "semmi")
Ugyanaz lesz, amikor beszpottol egy Jenner, majd a semmibõl hirtelen négy rajnyi LRM indul meg feléd...
Kis prémiumos gyerek felpakolhatja az Atlas-át energiafegyverekkel egy sivatagos pályán vagy csak egyszerûen Catapult-ját Lrm-ekel könnyedén szétszeded.
Aki hülyén játszik egy Löwe-vel, az ugyanígy jár. 😊
Kíváncsi leszek milyen harc típusok lesznek a játékban, vagy hányan lehetnek egy-egy oldalon.
Ha jól rémlik TDM-nek tekinthetõ játék lesz.
Egy oldalon 12 Mech lesz, vagyis a pályán max. 24. A szám amúgy az IS katonai doktrínájából következik.
1 Lance -> 4 Mech
3 Lance (12 Mech) -> 1 Company
Mostanában nem jelent meg könyv fordítás igaz?
Utoljára két vagy három éve jelent meg és akkor sajna abba hagyták. Bízom benne hogy fojtatják mert ott félbe maradt a történet emiatt 😞
Remélem tényleg jó csapatalapú játék lesz ahogy elsõre tünik.
(Ráadásul nem lesz olyasmi hogy valaki Klingon álcát kapcsol és szétlõ a "semmi")
Plusz számítani fog milyen fegyvert teszel fel, a különbözõ idõjárásnál, mennyi hûtõt az energia fegyverek mellé, Lrm mellé közelharci fegyver stb. Picit összetettebb lesz ez annál.
Kis prémiumos gyerek felpakolhatja az Atlas-át energiafegyverekkel egy sivatagos pályán vagy csak egyszerûen Catapult-ját Lrm-ekel könnyedén szétszeded.
Szóval oké, hogy nem lesz csak pénzért megvehetõ 'mech, de viszont aki áldoz rá, az (feltehetõen) egybõl beleülhet egy alap Atlas-ba. Az "ingyenélõk" a kezdõtõkébõl ezt nem tehetik meg, õk rengeteg könnyû vagy közepes (esetleg nehéz) 'mech-el vívott csata után engedhetik csak meg maguknak ezt a luxust.
Ezen felül persze valóban lesznek fizetõs skinek, logók.
Most lehet azon vitatkozni, hogy mi az eltérés. Egy Löwe és egy KT között nincs olyan eszeveszett eltérés, és az utóbbit ingyen is ki lehet farmolni...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ez is egy Wot topik lett?
Tényleg sok aranyat vesznek a WG-nél hogy futotta egy külön prémiumról szóló topik nyitására.<#mf1>#mf1>