6493
MechWarrior Online
-
#12 Remélem a legjobbakat, valóban jó lenne, ingame alapján nagyon ígéretes. -
Thanatos #11 /fav
remélem ennek azért több köze lesz a battletech-hez mint a 4-nek :) -
#10 Neked tényleg nem volt gyerekszobád...:) -
#9 Szerintem ha hőképre vált, lehet látná vagy valami ilyesmire :D -
#8 Nem rossz, csak kissé hatásvadász.
Képzeljünk el egy csúcstechnikájú Mech-et, ami nem lát át a felszálló füst és porfelhőn ^^ -
#7 uhhhhhhhh :D
tetszik :D -
#6 Hát ha ez tényleg ingame akkor várom ezerrel!!! -
#5 Csatlakozom!!Amúgy nem is igazán értem, hogy eddig miért nem jutott eszébe senkinek felturbózni ezt a játékot.Imádtam én is a régieket. -
kiskorúbézoltán #4 Hmm, mintha olyan lenne mint a 4. és nem lehet a karokat a torzótól külön mozgatni... A 3. jobban bejött irányítás szempontjából, bár ott meg a mech összepakolása volt kssé elszúrva. Remélem nem csak a grafixot nyomatják hanem szánnak egy kis időt a "szimulációra" is. -
#3 Ennek nagyon örülök!
Csak a gépem nem...mire kijön talán beújítok, gondolom egy kétmagos proci minimum kell majd neki...na mindegy, a gépigényre azért még kíváncsi leszek, mert igencsak szép a grafika + a rombolható környezet sem rossz. -
#2 3-ast nyomtam multiban,mára annyi maradt meg hogy kihasználtuk azt a bugot, hogy az összes lézert el lehetett lőni, ha lábat találtál egyből vége az ellennek, de ha testre céloztál akkor sem kellett több 2 lövésnél :) -
#1 A méltán híres széria újra felélesztése.
Bejelentve a Smith & Tinker and Piranha Games által, egyenlőre megjelnés nem ismert, de remélhetőleg minél előbb harcba indúlhatunk kedvenc Mechünkel :)
Kedvcsináló!