6493
MechWarrior Online
  • JohnnySmith
    Remélem a legjobbakat, valóban jó lenne, ingame alapján nagyon ígéretes.
  • Thanatos
    /fav
    remélem ennek azért több köze lesz a battletech-hez mint a 4-nek :)
  • MerlinW
    Neked tényleg nem volt gyerekszobád...:)
  • JohnnySmith
    Szerintem ha hőképre vált, lehet látná vagy valami ilyesmire :D
  • Tinman #8
    Nem rossz, csak kissé hatásvadász.
    Képzeljünk el egy csúcstechnikájú Mech-et, ami nem lát át a felszálló füst és porfelhőn ^^
  • Vaxi
    uhhhhhhhh :D
    tetszik :D
  • grebber
    Hát ha ez tényleg ingame akkor várom ezerrel!!!
  • LeonSilver
    Csatlakozom!!Amúgy nem is igazán értem, hogy eddig miért nem jutott eszébe senkinek felturbózni ezt a játékot.Imádtam én is a régieket.
  • kiskorúbézoltán #4
    Hmm, mintha olyan lenne mint a 4. és nem lehet a karokat a torzótól külön mozgatni... A 3. jobban bejött irányítás szempontjából, bár ott meg a mech összepakolása volt kssé elszúrva. Remélem nem csak a grafixot nyomatják hanem szánnak egy kis időt a "szimulációra" is.
  • DaemoonHunter
    Ennek nagyon örülök!
    Csak a gépem nem...mire kijön talán beújítok, gondolom egy kétmagos proci minimum kell majd neki...na mindegy, a gépigényre azért még kíváncsi leszek, mert igencsak szép a grafika + a rombolható környezet sem rossz.
  • Palinko
    3-ast nyomtam multiban,mára annyi maradt meg hogy kihasználtuk azt a bugot, hogy az összes lézert el lehetett lőni, ha lábat találtál egyből vége az ellennek, de ha testre céloztál akkor sem kellett több 2 lövésnél :)
  • JohnnySmith
    A méltán híres széria újra felélesztése.
    Bejelentve a Smith & Tinker and Piranha Games által, egyenlőre megjelnés nem ismert, de remélhetőleg minél előbb harcba indúlhatunk kedvenc Mechünkel :)
    Kedvcsináló!