MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Ebben azért nem vagyok biztos. Fõleg ha megnézed, hogy mennyibe kerül pl egy Löwe és milyen gyakran találkozol vele.

A halál csupán a kezdet...

De még mindig jobb mint azok a F2P MMO-k ahol megveszed a csodakardot azt halomragyilkolod a ténylegesen free játékosokat.

A Typeosok már régen megtanulták hol a helyük (fõleg amióta a tierjükbe rakják õket, nem a kiscsoportba 😊 ), goldammo használat randomban sztem nem jelentõs... legalábbis sose éreztem olyat hogy most vki azt használ ellenem.

[NST]Cifu
Nem hiszem, hogy a prémium harckocsik adták a bevételt, szvsz az "arany" eladásból sokkal nagyobb bevételük származik.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
A WoT-ban is a gyorsabb fejlõdés (prémium) korrekt még. A Type-59 és a gold ammo már nem korrekt.

MarkBlade
Jó lenne egy olyan rendszer mint a wl liga volt. Clan,házak,kalózok,és zsoldosok. Területfoglalás stb. Egyébként lehet pénzért mech vagy skin lehet majd venni. Játékban az tényleg nem elõny.
Fenrir
Milyen szép volt a D&D Online-ban amikor szintezõ területet kellett venni pénzért, mert már nem volt hol fejlõdni 😛

Jakuza001
Nem veletlen, mert a hagyomanyos fizetos modnal haromszor nagyobb beveteleket hoz, az item mailes f2p megoldas, szinte minden MMO eseteben.

Fenrir
Ha nem lehet elõnyt venni rajta akkor senki nem fog érte fizetni. Nem véletlenül szedett össze a WG annyi pénzt, elég megnézni csak azt, hogy mennyi prémium heavy tank van.

xblades
Nos elvileg azt ígérték pénzért nem lehet majd semmi elõny a játékba. Õk nem WG így van arra lehetõség mivel nyugaton van erre jó példa f2p-ben.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Fenrir
Jah, majd lesznek gold missile-ok, meg duplán sebzõ ppc-k ropogós euróért 😊

xblades
De legalább nem egyed uralkodok lesznek mint a Wot. Aminek némileg lehetnek pozitívumai nekünk is.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Fenrir
Battletech-fanoknak nem opció az a játék.

xblades
tegnap 00:00 na ez pontos volt😊

Amúgy nem tisztán konkurencia tudom, de szerintem annak látják mert ahogy az megjelent egybõl léptek õk is.

[NST]Cifu
Sajnos egész pontosan nem lehet még tudni hogy mûködnek ezek. De ha az 5 nagy ház (plusz talán még a Free Rasalhague Republic) frakciókként szervezõdik, akkor nehéz lesz mindenkinek megfelelõ oldalt találni, vagy szabad zsoldos oldalnak menni. 😊

MarkBlade
Huh ez nagyon jól néz ki! 😊 Azt hiszem erre benevezek! Csinálhatnánk egy klánt majd.. Hells Angels.. Steel Hussars..Valami szép új néven.. 😊
Fenrir
Gondolom az ugri-bugris játékról, lejjebb van link a trailer-érõl.

[NST]Cifu
Most ti pontosan melyik "konkurenciáról" beszéltek? 😄

xblades
Lehet némileg más csapat de a kiadó ugyanaz, abból alakult ki ez a felállás mármint a f2p.

Fenrir
MechWarrior Reboot Reveal - Final

Ehhez mi volt a közük? Ez volt az a videó ami pár éve kijött és egy harcot mutatott be egy városban egy Warhammer és egy Atlas között.

Ezt nem teljesen más csapat csinálta volna?

xblades
Picit megijedtek a konkurencia videojától, mert feldobtak néhány régi videot és némi képet magukról.
De ez még mindig nem sok.

Jo. De azt hiszem, fokozna a mokat, ha a karok nem csak egy robbanassal eltunnenek, hanem olykor csak lefittyednenek, ha a szettrancsirozott izmok mar nem tartjak meg oket.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

De hogy megmarad a lézernek a nyoma ahol végighúzta, izzik utána rendesen a páncél.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Most akartam belinkelni. Nem is néztem van itt új komment 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

[NST]Cifu
A zene, az üt... keményen!

Kicsit taszított ez az mmo-ság eleinte, aztán a free2play modelre is húztam a szám, de még a végén lehet hogy egy jó játékot kapunk itt 😊

XenHai
egész pofásan néz ki.
Van benne gémpléj.

xblades
Nekem a mech szerkezeti állapot képe nem tetszik olyan spártai.
Ennél még a 3-ban is jobban ki volt dolgozva. És remélem a sárga szint is lehet változtatni majd saját ízlésûre.

Bucser

1 kimaradt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hmm hangulatosak. Csak legyen public alfa.

[NST]Cifu

Úgy tûnik alfa verzió lehet. Csak Atlas 7D látható, viszont már megfigyelhetõek az LRM rajok és a med lézer... 😊

Ez is várós lesz. Nemrég ismerkedtem meg az NTB-vel mondom de jó lenne mai gafikával feltupírozva egy jó kis körökre osztott mechelés, mert imádom a körökre osztott taktikai cuccokat. Hát most megkaptam. Ja és F2p.

[NST]Cifu
Nagyon úgy néz ki. Érdekes, hogy a Facebook oldala sokkal többet mutat, mint a hivatalos oldala.

BTW, ha már szóba került korábban: az MWT Atlas desingja viszont még a régi, TRO 3025-ös rajznál is kevésbé tetszik. 😊

Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[NST]Cifu
Az irányítás így leírva marad a Mechwarrior-okban megszokott. Ami új, az a test-kéz külön való kezelése (mintha rémlene, hogy erre is volt lehetõség az MW3-ban legalább is), illetve az, hogy a célpontról az információk "hullámokban" érkeznek.

Bucser
DevBlog részletek

Rengeteg info és egy ingame shot is.

[NST]Cifu
Az érdekessége a képnek, hogy egy elszólás szerint nagyon is a játékból "származik" a trailerben látható jelenet, tehát lehet egyfajta reinforce talán amit látunk?

[NST]Cifu
Direkt visszanéztem kiváncsiságból, tényleg írtam-e ilyet, de nem sehol sem írtam ilyesmit. Nekem az új desingok nagyon bejönnek, a Catapultot leszámítva.

Pfujj, tényleg sokkal jobb volt az elõzõ változat 😊

Bucser

Bucser
Az atlasra is ezt mondtad.

Hát, én csak neten néztem meg, de tényleg kell neki fel és leszállópálya (bár azt írják a leopardnak elég rövid kell, ami azért egy 2500 Tonás jármû esetén érdekes).

Fõleg hogy írják hogy makeshift (ideiglenes) pálya is jó... képzelem hogy ilyen kis futófelülettel megpróbálnának leszállni valami dózerekkel kialakítótt tisztásra vagy vmi autópályára... 😊

[NST]Cifu
A pár ezer tonnás Saturn V. és STS rendszert is "arrébb tudták helyezni" az indítóasztallal együtt, ha arról volt szó. 😊

De ha földön van kerekekkel tudják arrébb helyezni legalább a tojás alakú overlordokkal ellentétben.
Majd megnézem meló után source bookban hogy van ez.

[NST]Cifu
Word from Bryan Ekman: " demos start early tomorrow."

Vagyis az újságíróknak szánt demo verzió várhatóan ma délután kerül ki.

[NST]Cifu
Ha helybõl szállna fel- és le, akkor aligha veszõdnének futómûvel és gumikerekekkel.

Amúgy nekem valahogy az eredeti Leopard desing jobban tetszett... :\

Bucser

Annyira nem kicsik azok szvsz...

Igazából nagyobb kerekekre gondoltam, nem csúszótalpra.

Bár gondolom ez úgyis helybõl száll fel (nem repülõgép módján) ergó max csak a hangárból ki-be huzogatásra kellenek a kerekek.

Bucser
Bocsánat csak 1720 tonna

Bucser
Igazából az engem sokkal jobban zavarna, ha egy legalább 2.500 tonnás ûrhajó csúszótalpakon közlekedne vagy csak néhány keréken.