MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mehet bannerbe 😊

Te csináltad a képet? 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

xblades
Erre gondoltál?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

No ez tényleg gáz. Ha ilyenek lesznek a játékban, valahogy tudat alatt mindigarra fogok várni hogy hirtelen vmelyik kamionná vagy tûzoltóautóvá válik 😊

Lol hülyén tettem fel a kérdést de igen azt akartam kérdezni.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

[NST]Cifu
Õõõ... ha arra vonatkozik a kérdés, hogy a Devek nyilatkoztak-e az Unseen mechekrõl, a válasz az, hogy eddig nem.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Devek nem mondtak semmit az unseen mechekrõl melyik?

[NST]Cifu
Én élek a gyanúval, hogy nem leszek az unseen mechek benne. Átdolgozva sem. Akármennyire is nézzük még az átdolgozott Mech-ek is alapvetõen annyiban különböznek az eredetitõl, mintha egy másik grafikus csinálta volna õket. Oké, másképpen néz ki pár részlet, de mindegyik mech, az Atlastól a Jennerig mindegyiket egybõl fel lehet ismerni.

Az Unseen Mech-eknél ennyi (szerintem) nem lesz elég. Szóval szvsz az Unseen Mech-ek nem lesznek benne a játékban...

Kénytelenek voltak átdolgozni õket a jogi hercehurca miatt de majd FB értõ kezei között újjászületnek ezek is 😊

[NST]Cifu
Nem véletlen, hogy én 3055-ig tartom számon a Battletech univerzumot. ^^

Ezek a ReSeen Mech-ek szörnyen néznek ki...

Hááát.
Ezek mind hivatalosak. Mindenki döntse el maga.
Archer
Warhammer
Valkyre
Phoenix Hawk
Thunderbolt
Wolverine
Rifleman
Stinger

Ez nem inkább transformers online?

A reseen hivatalos mechek nagy része is hasonlóan néz ki. <#vigyor>
Ha ez megvan meg is lehet õket tekinteni.

xblades
Jó 😊 de már inkább robot kinézete van néhánynak mint mech.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Yen Lo Wang <#vigyor5>

Imádom.
Kell.
Most.

[NST]Cifu
Kint van a 6. Mech, a Centurion.

xblades
Igaz bár akkor remélem lehet több pilóta is egy acc-al, hogy lehessen váltogatni és ne legyél megkötve túlságosan.
Írták hogy lesznek frakció specifikus dolgok de ugye az még rejtély mit fog takarni.

Egy frakció specifikus mechfelhozatal nagyon feldobná a játékot. Hogya pl XY utódállamhoz csatlakoztál ezek meg ezek a mecheket elérhetõek exluzívként még az általánosak mellé.

xblades
Hát ugy látom szerencsére másként csinálják az free Mmo-t nyugaton mint keleten😊
De olvasva valamilyen pilota Tree-t csinálnak a srácok és a kiegészitõk is befolyásolni fogják a mech-eket sõt ezekre is hatással lesz a pilota szintje.
Igy remélem a mech vásárlás csak a pénztõl fog függeni, és nem lesz ott is szintezés.
Bár az kissé nyugtalanitó hogy a rakéták domb mögül domb mögé is bemennek ha be van fogva a cél, kicsit arty szagú.
De minden mindenkinek elérhetõ lesz nem függ a pénztárcádtól.
És ha jól olvastam annak is lesz szerepe csatlakozol-e valamely frakcióhoz és hogy melyikhez.

Ezzel eggyet értek. Valami féle in-game képet vagy videót lassan mutathatnának, ha már pár hónap múlva ki akarják adni. Ne az legyen hogy egyik napról a másikra "tessék itt van lehet játszani". Meg ha jól olvastam akkor elkezdték tesztelni a játékot is, így elméletileg hamarosan kaphatunk képet,videót, vagy esetleg egy gép konfigot.

[NST]Cifu
Az még szvsz jóval odébb lesz. És ez az, ami egy kicsit zavar. Van mondjuk 6-7 hónap a hivatalos (tervezett) megjelenésig. Ezeddig 0 ingame képünk és 0 ingame videónk van, a 0 soundtrackról nem is szólva. Még a jelek szerint az sem kristálytiszta, hogy egyes elemeket hogy integrálnak a játékba (night/thermo/magnetic érzékelõ például).

Ilyen háttér mellett azt mondom, hogy én március elõtt nem várnék zárt bétát. Június elõtt open bétát. Ha a WoT-ból indulok ki, akkor két lehetõséget látok:

1.: Kihozzák a játékot erõsen bétás állapotban (a'la WoT az orosz nyelvterületen).
2.: Jelentõsen csúszik a megjelenés.

Majd meglátjuk, az ottani fórumot olvasva rengeteg spekuláció van de elõbb egy béta lenne jó ár végre.

xblades
Igen én is erre gondoltam 😊
persze én sem gondoltam rakéta vetõt a karba, hacsak nincs neki alapból mint pl az Orion. Inkább úgy vagyok vele hogy ahol csõ fegyver van felszerelve abban választható legyen hogy energia vagy ballisztikus is lehessen feltenni.

Erre nem tudok máshogy gondolni mint most van az ígérgetõ fázis hogy mi lesz ha, aztán kijön a béta ezen funkciók tizedével aztán jön a rajongótábor követelõzõ fázisa hogy tegyék bele ezeket 😄
Rossz vége szokott lenni xD (WoT)

Ez modulfüggõ lesz sztem. Mektek modba volt ez megcsinálva jól hogy voltak ésszerû kevert modulok is pl: Ballistic/Energy fegyver mehet rá vagy Energy/Missle és így tovább mert egypár mech hülyén néz ki és lehetetlen is lenne rakétavetõvel a karján pl Templar.

xblades
Az jó lesz ha a rakétavetõkbe nem lehet pl. Gauss-t beszerelni, de remélem a karba majd azt teszek amit szeretnék.

[NST]Cifu
Dev Blog #2

-Ha jól értem, nem a klasszikus tonna/critical megoldás lesz a mech-ek felszerelésénél, hanem modulszerûen, ami leírás alapján a Mechwarrior 4 megoldására emlékeztet.
-A modulok terén a "pilot tree" (fejlõdési fa?) tesz lehetõvé bizonyos modulok használatát, illetve annak hatékonyságát.
-Lesz Direkt (LOS, vagyis közvetlen rálátás az ellenfélre), Radar (LOS), Mûhold (térképnézet, fentrõl lefele LOS), UAV (mint a mûhold, de a Mech-ek indítják õket, és kisebb területen "lát"), érzékelõk ("eldobható" jelzõrendszerek) illetve nem-Battlemech egységek által nyerhetõ információk.
-Éjjeli (night vision), hõképalkotó (thermal, átlát a füstön) illetve magneto-rezonanciás érzékelés is várható, igaz nem biztos, hogy induláskor mindhárom benne lesz már.
-Battlegrid, egy térkép, amely a barát-ellenség jelzésen túl navigációs pontok (nav points) és parancsok kiadására is használható.
-Lesz adatkapcsolat (C3 master/slave?) illetve elektronikus ellentevékenység (csalik, amelyek becsapják az érzékelõket, zavarók, amelyek zavarják az adatkommunikációt, az azonosítást és befogást, illetve lehalgatók, amelyek az ellenséges kommunikációt illetve adatkapcsolatokat tudják lehalgatni).

[NST]Cifu
Amúgy a kísérõ szöveg alapján sejthetõ a 6. mech is, a Commando lesz az. Eleddig szépen kerülik az Unseen mech-eket...

Hát szerintem abszolút nem emlékeztet az eredetire, vaskosabb lábak, más a rakétavetõ elhelyezés, pilótafülkérõl nem is beszélve.

MarkBlade
Futurisztikus de jól néz ki, kíváncsi leszek a belsõre..
[NST]Cifu
Kijött az 5. Mech, a Catapult. Az újragondolt desing itt jött eddig a legkevésbé át szerintem. Én azt érzem, hogy igyekeztek minél jobban eltávolodni az eredeti pilótafülke-megoldástól, mert ugye az nagyon hasonlít a Mad Cat / Timberwolf pilótafülkéjére...

MarkBlade
Egyébként ez az egész tökre emlékeztet a MW4 League rendszerre. Bolygófoglalás és handicap rendszerre. Anno jó volt bár a hajnali csatákat nehéz volt összehozni az amcsikkal 😊 Csinálhatnánk egy S-s zsoldos egységet ha indul és jó lesz.
MarkBlade
A történelemben is ez volt.. aztán lassan feljöttek 😊
xblades
Ez igaz némileg, mert az elején a sok Clan-os IS-t gyõz volt a trend 😊. Utána meg már a Clan-os tech segítségével tudtak gyõzni, és akkor sem voltak feltétlen sokkal többen csak nem mentek bele a clanos 1v1 harcba.

De a lényeg ezt a játékba hogy ülteted át? A Clan oldalon 5 az Is oldalon 15 Mech lesz, és a clanos egyszerre csak egy ellenfelet lõhet?
Tudod hogy ez nem mûködhet egy ilyen játéknál.

Bucser
ugye alapvetõen 2050 után 2058-ig igazából az IS a sok lúd disznót gyõz elven harcolt. (na meg rendszeresen megsértve a klános ROE-t)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

xblades
Ez csak úgy fog menni ha vagy korlátozzák a Clan tech-et vagy teljes hozzáférés lesz hozzá. Az elsõ történelem hû szerû lesz a második nem de nem lesz eltolódás.

miért canonban nem az ment? 😄

[NST]Cifu
Én továbbra is attól félek, hogy a klántechel felfegyverzett játékosok lazán fogják alázni az IS-only játékosokat, és így noobszop@tás lesz a játék 2013 után...

xblades
Ezek az elképzeléseink csak akkor lesznek jók, ha lesznek ház (zsoldos) specifikus Mech-ek és a Clan-os technikologia lassan szivárog be, a történelmi helyszíneken. De ekkor könnyen kell hogy lépkedjenek a játékosok a házak között.(nyilván a játék érdekében)

Én arra tippelnék, hogy lesszenek mech-fák és ha csatlakozol egy frakcióhoz ott elérhetsz egy-egy specifikus mech. (kérdés ha távozol akkor megtarthatod vagy elveszted )

Viszont az is kérdés a Clan-okhoz hogy tudsz majd csatlakozni és a technologiájuk hol és hogyan lesz elérhetõ. És hogy kerülik el hogy mikor megjelenek ne akarjon mindenki azonnal át csatlakozni hozzájuk a jobb tech miatt.

Outreach 100% szerintem Core World lesz, de valóban érdemes a tech miatt a kláninvázió útjába kerülni 😄
baldes ha masakari vagy sunder kell akkor mindenképp kurita legyél, a warhawk füstjaguár mech csak õk gyártják és ugye õk mennek neki a szüvetségnek a sunder meg csak kurita fejlesztés 😄
de még nem tudni lesznek e házspecifikus mechek pedig az jó lenne válogatni így kicsit egyedibbé téve a frakciót

[NST]Cifu
Azt ne felejtsd el, hogy az északi területeken nem csak a Klánok inváziójával kell megbírkózni, de egyben itt lehet a Klános techhez a leghamarabb és legkönnyebben eljutni.

A Lore szerint amúgy a Wolf's Dragoons egy adag zsoldost képzett és fegyverzett fel a közeledõ invázióra készülve, szóval az Outreach is érdekes bolygó lehet jövõ év vége fele már. 😊

xblades
Na f...a beépített helyesírás ellenõrzõvel is be hibázok a szövegbe.

xblades
Ez azt jelenti hogy 2013 elején megjelennek a Clan-ok (jó kérdés ki fogja õket megjeleníteni?) Így az északi területekért nem éri meg komolyabban harcolni. (már ha ismerik a történelmét a játéknak, elképzelem azokat akik fél évig vért izzadva harcolnak ezen bolygókért majd a Clan-ok szépen sorba elfoglalják õket<#hehe>)
De azért jó lenne ott is lenni amikor belépnek a Inner Sphere területére.

Kiváncsi vagyok hány bolygót terveztek a játékba, mert amit leírtak az nem egy tucat bolygó.
Azért szerintem a nagy házakhoz csatlakozva nyugodtan lehet olyan csatákat is vívni (csatlakozva az ott lévõ sereghez) amihez nem kell folyamatos jelenlét mivel azon bolygók nem lesznek elfoglalhatóak.
Az is érdekelne hogy lehet-e más más ház szolgálatában ha több Mech-em van? Esetleg más más bolygón állomásoztatni?

Bár sajna én azt hiszem ezen dolgok alapján azt hiszem inkább ezzel fogok játszani mint a Wot-val. Én ott akarok lenni amikor beérkeznek és remélem a sors is megadja nekem akkor amikor kikergetjük õket<#bee1>

Hmm most így három ház között vacillálok
-Davion (elvileg késõbb õk kapják elsõnek az új Marik gyártású Omnimech-eket)
-Kurita
-Comstar (nem tudom lesz-e és játszhatóak lesznek-e a rég-tech Mech-ek? Egy Highlander vagy King Crab <#szeret> )

Bár az is kérdéses hogy lesznek osztályozva és elérhetõek a Mech-ek.
(nem tudom a Masakari és a Sunder a kedvencem, lesz-e egyáltalán amik ugye omni-k és a két tábór egy-egy Mech-je)

[NST]Cifu
Yupp, csak itt még nem ismerjük, hogy miként lesz a Match Making rendszer megoldva. Szemben a WoT-al, itt egy kicsit másképpen nézhet ki a dolog.

Kétlem, hogy lenne elég idõm a Faction ill. Merc war részre (pedig bitang jól hangzik az elképzelés), holt súlynak meg minek lennék ott...
A random battle viszont erõsen függeni fog a Match Making rendszertõl... Nem lenne szép, ha fullosra szerelt Atlas-sal, Awesome-okkal és hasonló Heavy illetve Assault Mech-ekkel terrorizálnák a "kicsiket" a "pro" játékosok.

Bár az elejtett információk alapján azt sejtem, hogy a "fog of war" keményebb lesz itt, mint a WoT-ban (nagyobb távolságok?), úgyhogy talán jobban rá lesznek egymásra utalva a játékosok.

Persze az is lehet, hogy ugyanaz lesz, mint a WoT-ban, mely viszont a kevés harcértékkel bíró játékosok gyûjtõhelye lesz, ami megspékelve egy rossz Match Making rendszerrel ugyanúgy kiábrándító lehet, mint a WoT...

ximix
Így elsõre a WoT jutott eszembe lesz a Clan War és te mint Magányos Farkas nyomhatod a random battle-t.
[NST]Cifu
Kezdek félni, hogy ha valamiért nem tudok idõt szakitani a játékra, akkor menthetettlenül le fogok maradni valami fontosról... 😊

A Loyality Points miatt az aktívabb játékosok mondjuk szépen tápolva lesznek.

Érdekes kérdés lesz viszont a Lone Wolf játékosok esete...

ximix
Tehetünk mi arról, hogy a WoT fejlesztõk a mikrouniverzumot egy garázsban találták meg 😊
Értem az érvelésed, egy idõben, egy helyen, egy térben bárki bárkivel bárhova kivéve insta.
A mi mikrouniverzumunk egy garázs kicsit el kell vonatkoztatni a szokásostól és a csere-bere a WoT nagy isten privilégiuma 😊 a szövegelés az mehet .
Hát, alapvetõen én sem tekintem a WOT-ot MMO-nak.

Nincs meg benne a Massive rész, kb tényleg olyan mint bármely más multis játék, ahol egy szerveren max 32 ember tud együtt játszani. Kb ilyen BF, csak itt van egy közös lobby. Én nem a lobbyhoz kötném az MMO-ságot, de ez egyéni dolog.

Mondjuk a clanwar az már inkább MMO irányba mutat, de mivel az egész játék egy szétinstancolt valami (csaták szerint), nem jön le igazi MMOnak