MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az Unseen Mech-eknél ennyi (szerintem) nem lesz elég. Szóval szvsz az Unseen Mech-ek nem lesznek benne a játékban...
Ezek a ReSeen Mech-ek szörnyen néznek ki...
Ezek mind hivatalosak. Mindenki döntse el maga.
Archer
Warhammer
Valkyre
Phoenix Hawk
Thunderbolt
Wolverine
Rifleman
Stinger
Ha ez megvan meg is lehet õket tekinteni.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Kell.
Most.
Írták hogy lesznek frakció specifikus dolgok de ugye az még rejtély mit fog takarni.
De olvasva valamilyen pilota Tree-t csinálnak a srácok és a kiegészitõk is befolyásolni fogják a mech-eket sõt ezekre is hatással lesz a pilota szintje.
Igy remélem a mech vásárlás csak a pénztõl fog függeni, és nem lesz ott is szintezés.
Bár az kissé nyugtalanitó hogy a rakéták domb mögül domb mögé is bemennek ha be van fogva a cél, kicsit arty szagú.
De minden mindenkinek elérhetõ lesz nem függ a pénztárcádtól.
És ha jól olvastam annak is lesz szerepe csatlakozol-e valamely frakcióhoz és hogy melyikhez.
Ilyen háttér mellett azt mondom, hogy én március elõtt nem várnék zárt bétát. Június elõtt open bétát. Ha a WoT-ból indulok ki, akkor két lehetõséget látok:
1.: Kihozzák a játékot erõsen bétás állapotban (a'la WoT az orosz nyelvterületen).
2.: Jelentõsen csúszik a megjelenés.
persze én sem gondoltam rakéta vetõt a karba, hacsak nincs neki alapból mint pl az Orion. Inkább úgy vagyok vele hogy ahol csõ fegyver van felszerelve abban választható legyen hogy energia vagy ballisztikus is lehessen feltenni.
Rossz vége szokott lenni xD (WoT)
-Ha jól értem, nem a klasszikus tonna/critical megoldás lesz a mech-ek felszerelésénél, hanem modulszerûen, ami leírás alapján a Mechwarrior 4 megoldására emlékeztet.
-A modulok terén a "pilot tree" (fejlõdési fa?) tesz lehetõvé bizonyos modulok használatát, illetve annak hatékonyságát.
-Lesz Direkt (LOS, vagyis közvetlen rálátás az ellenfélre), Radar (LOS), Mûhold (térképnézet, fentrõl lefele LOS), UAV (mint a mûhold, de a Mech-ek indítják õket, és kisebb területen "lát"), érzékelõk ("eldobható" jelzõrendszerek) illetve nem-Battlemech egységek által nyerhetõ információk.
-Éjjeli (night vision), hõképalkotó (thermal, átlát a füstön) illetve magneto-rezonanciás érzékelés is várható, igaz nem biztos, hogy induláskor mindhárom benne lesz már.
-Battlegrid, egy térkép, amely a barát-ellenség jelzésen túl navigációs pontok (nav points) és parancsok kiadására is használható.
-Lesz adatkapcsolat (C3 master/slave?) illetve elektronikus ellentevékenység (csalik, amelyek becsapják az érzékelõket, zavarók, amelyek zavarják az adatkommunikációt, az azonosítást és befogást, illetve lehalgatók, amelyek az ellenséges kommunikációt illetve adatkapcsolatokat tudják lehalgatni).
De a lényeg ezt a játékba hogy ülteted át? A Clan oldalon 5 az Is oldalon 15 Mech lesz, és a clanos egyszerre csak egy ellenfelet lõhet?
Tudod hogy ez nem mûködhet egy ilyen játéknál.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Én arra tippelnék, hogy lesszenek mech-fák és ha csatlakozol egy frakcióhoz ott elérhetsz egy-egy specifikus mech. (kérdés ha távozol akkor megtarthatod vagy elveszted )
Viszont az is kérdés a Clan-okhoz hogy tudsz majd csatlakozni és a technologiájuk hol és hogyan lesz elérhetõ. És hogy kerülik el hogy mikor megjelenek ne akarjon mindenki azonnal át csatlakozni hozzájuk a jobb tech miatt.
baldes ha masakari vagy sunder kell akkor mindenképp kurita legyél, a warhawk füstjaguár mech csak õk gyártják és ugye õk mennek neki a szüvetségnek a sunder meg csak kurita fejlesztés 😄
de még nem tudni lesznek e házspecifikus mechek pedig az jó lenne válogatni így kicsit egyedibbé téve a frakciót
A Lore szerint amúgy a Wolf's Dragoons egy adag zsoldost képzett és fegyverzett fel a közeledõ invázióra készülve, szóval az Outreach is érdekes bolygó lehet jövõ év vége fele már. 😊
De azért jó lenne ott is lenni amikor belépnek a Inner Sphere területére.
Kiváncsi vagyok hány bolygót terveztek a játékba, mert amit leírtak az nem egy tucat bolygó.
Azért szerintem a nagy házakhoz csatlakozva nyugodtan lehet olyan csatákat is vívni (csatlakozva az ott lévõ sereghez) amihez nem kell folyamatos jelenlét mivel azon bolygók nem lesznek elfoglalhatóak.
Az is érdekelne hogy lehet-e más más ház szolgálatában ha több Mech-em van? Esetleg más más bolygón állomásoztatni?
Bár sajna én azt hiszem ezen dolgok alapján azt hiszem inkább ezzel fogok játszani mint a Wot-val. Én ott akarok lenni amikor beérkeznek és remélem a sors is megadja nekem akkor amikor kikergetjük õket<#bee1>#bee1>
Hmm most így három ház között vacillálok
-Davion (elvileg késõbb õk kapják elsõnek az új Marik gyártású Omnimech-eket)
-Kurita
-Comstar (nem tudom lesz-e és játszhatóak lesznek-e a rég-tech Mech-ek? Egy Highlander vagy King Crab <#szeret>#szeret> )
Bár az is kérdéses hogy lesznek osztályozva és elérhetõek a Mech-ek.
(nem tudom a Masakari és a Sunder a kedvencem, lesz-e egyáltalán amik ugye omni-k és a két tábór egy-egy Mech-je)
Kétlem, hogy lenne elég idõm a Faction ill. Merc war részre (pedig bitang jól hangzik az elképzelés), holt súlynak meg minek lennék ott...
A random battle viszont erõsen függeni fog a Match Making rendszertõl... Nem lenne szép, ha fullosra szerelt Atlas-sal, Awesome-okkal és hasonló Heavy illetve Assault Mech-ekkel terrorizálnák a "kicsiket" a "pro" játékosok.
Bár az elejtett információk alapján azt sejtem, hogy a "fog of war" keményebb lesz itt, mint a WoT-ban (nagyobb távolságok?), úgyhogy talán jobban rá lesznek egymásra utalva a játékosok.
Persze az is lehet, hogy ugyanaz lesz, mint a WoT-ban, mely viszont a kevés harcértékkel bíró játékosok gyûjtõhelye lesz, ami megspékelve egy rossz Match Making rendszerrel ugyanúgy kiábrándító lehet, mint a WoT...
A Loyality Points miatt az aktívabb játékosok mondjuk szépen tápolva lesznek.
Érdekes kérdés lesz viszont a Lone Wolf játékosok esete...
http://mwomercs.com/news/2011/12/44-dev-blog-1-community-warfare
Értem az érvelésed, egy idõben, egy helyen, egy térben bárki bárkivel bárhova kivéve insta.
A mi mikrouniverzumunk egy garázs kicsit el kell vonatkoztatni a szokásostól és a csere-bere a WoT nagy isten privilégiuma 😊 a szövegelés az mehet .
Nincs meg benne a Massive rész, kb tényleg olyan mint bármely más multis játék, ahol egy szerveren max 32 ember tud együtt játszani. Kb ilyen BF, csak itt van egy közös lobby. Én nem a lobbyhoz kötném az MMO-ságot, de ez egyéni dolog.
Mondjuk a clanwar az már inkább MMO irányba mutat, de mivel az egész játék egy szétinstancolt valami (csaták szerint), nem jön le igazi MMOnak