MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legutóbb még mp3-al nyüstöltem, jó dolog hogy jobban adta a salvaget <#eplus2>#eplus2>
#1389 de nagyon is jól haladnak 😊
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Viszont az ER emlékeim szerint is klános cucc,egész pontosan a jobb célzószámítógép teszi lehetõvé a lõtáv növekedését,ER ugyebár az "Extended Range". Jobb "targeting computer" meg a klánoknak volt😊
Én is a több mech híve vagyok, nem azért hogy sok legyen egyszerre a hangárban hanem hogy legyen választék. De béta kezdésnek elég a 12.
A hangár 4 helyét nem lehet bõvíteni mint a Wot-ban?
"gondolom a Gauss Rifle korántsem lesz olyan könnyen elérhetõ"
Szomorú mert az a kedvencem😞
De a Pulse laser és az Er weapon nem Clan-os?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Cifu:tudod te is hogy voltak olyan helyzetek mikor a Yen Lo Wang nem állt a rendelkezésére és így kénytelen volt másik mechet használni😉
Nem mondtam,hogy nem vagy az de a mecheket hörcsögölni kell befele 😄 meg ismered ugye a népszerû dalszöveget "még még még ennyi nem elég"!😊))
am most 1 kicsit a wotra vissza térve,vannak olyan ismerõseim akiknek tonna számra áll a tank a garázsban,nem tudom minek...nekem ott az alap slotok bõven elegendõek.itt viszont nekem nem lesz elég az alap slot nekem az tuti!😊 ugyebár ha úgy lesz mint wotban akkor az nem kerül majd pénzbe ha porosodik a paci:p
10 Mech-et jelentettek be, és eddig az elsõ öt tûnt fel a Gameplay videókban... Szóval azért annyira nagyon gyorsan nem tûntek fel. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ehhez képest ugye az egyik legnagyobb gyõzelme egy Hatchetman-al érte el, nemdebár? 😛
De hangsúlyozom megint AZ IGAZI BT-SEKNEK(akik x éve imádják a világot olvastak x könyvet játszottak x BT játékkal) KEVÉS LESZ A 4 SLOT!
Ezek szerint én nem vagyok igazi BT-s? Afene vigye el, pedig már azt hittem legalább ezt mondhatom magamról...
és most nem a fent tartási költségekrõl beszélek hanem pl néha jó menni párat ritkábban használt de a játékos által kedvelt mechhel,és ehhez az kell hogy legyen hely ahol tárolod, hogy ne kelljen mindig megvenni ha épp kedved szottyan hozzá. nem tudom milyen megfogalmazásban írjam még le mire megérted mit akarok mondani😊
Pontosan értem mit akarsz mondani, én meg jeleztem, hogy nem úgy tûnik az eddigiek alapján, hogy így fog mûködni a dolog. Nyilvánvalóan azért fenntartható lesz több mech is, és MW-ért vehetsz további slotokat is a hangárba (hiszen látható, hogy négynél több kocka is van ott, elsötétítve). De miután itt egy Mechwarrior szerepében tetszelegsz, ügyelni kell a pénzügyeidre is, egy kis szerepjáték elem, ha lehet így fogalmazni. Ha harcolsz, kapsz pénzt, pénzbõl vehetsz és fejleszthetsz Mech-eket. De nyilván nem úgy lesz belõve a dolog, hogy a pénznek ne legyen értéke, különben mindenki max.-ra fejlesztett mech-ekkel rohangálna. Éppen ellenkezõleg, mindenért küzdeni, dolgozni kell... Ez benne a szépség.
Vagy gondolod, hogy a BT világában úgy szórták a Mech-eket, mint a konfettiket? 😊))
Amúgy a lõszer újra töltés szempontjából az energia fegyveres mechek nagy elõnyben lesznek. Lehet itt valami mech+fegyver karbantartási költséget kellesz fizetni szerintem.
Nem tudni még, de kétlem. A lõszerárak viszont láthatóak, és azért annyira nem tûnnek vészesnek a MEch-ek áraihoz képest.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
a mecheket meg gondolom nem a bejelentés pillanatában teszik be a játékba így érthetõ hogy hamar szerepelnek gameplay videokban😉
A devek sûrûn akarnak haladni majd az updatekkel tartalom meg van bõven. Amin én meg meglepõdtem hogy jöttek jöttek a bejelentett mechek és hogy milyen hamar viszontláttam õket gameplay videóban.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
ne a regénnyel gyere mert annak ehhez semmi köze,másrészrõl meg tudhatnád hogy Kai csak a Yen Lo Wanggal megy😛
De hangsúlyozom megint AZ IGAZI BT-SEKNEK(akik x éve imádják a világot olvastak x könyvet játszottak x BT játékkal) KEVÉS LESZ A 4 SLOT! és most nem a fent tartási költségekrõl beszélek hanem pl néha jó menni párat ritkábban használt de a játékos által kedvelt mechhel,és ehhez az kell hogy legyen hely ahol tárolod, hogy ne kelljen mindig megvenni ha épp kedved szottyan hozzá. nem tudom milyen megfogalmazásban írjam még le mire megérted mit akarok mondani😊
A Carebearland azért üdvös, mert azért itt nincs olyan, hogy kapsz egy noobshipet úgy is, oszt szépen lassan megint összefarmolsz pénzt egy nagyobb mech-re.
Ráadásul itt a WoT-hoz hasonló, max. 20 perces csaták lesznek, nem úgy van, hogy na, én most nem akarok PvP-zni, szóval nem vesztek hajót hónapokig... Itt bele van kódolva a játékba, hogy vesztesz, és az pénzbe fog kerülni.
Persze lehet, hogy a contract küldetéseknél el is lehet veszteni majd a Mech-eket, és csak a Quick battle-kban lesz carebearség, még nem tudni...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Elképzelem ahogy Kai Allard-Liao ott áll a hangár elõtt és tördeli a kezét:
-Na, mivel menjek ma harcolni, egy Atlassal? Egy Jennerrel? Vagy inkább vigyek egy Catapultot?
LoL! 😄
Örülhetünk, ha az elején egy Mech-et fent fogunk tudni tartani. Nemhogy még bespájzolni egy rakatot. 😊
Hát pedig 4 mech/slot hidd el rohadt kevés.Aki igazán Bt-s az tuti bõvíteni fogja mert 4 slot az semmi.
a pálya és az emberek lehet nem lesznek mindig ugyanazok de 12 start mechnél nincs nagy variálási lehetõség és nagyon sok csata ugyanazokkal a mechekkel lesz lejátszva ami rohadt unalmas lesz nagyon hamar,taktika meg megtippelem hogy kb szinte mindig az lesz hogy frontálisan nekimennek egymásnak a csapatok és max néha lesz 1-1 ninja scout aki betör majd a bázisra foglalni.ennyi.
Bárhogy is lesz én nem fogok fanyalogni az õ újradesignolt mechein legyen akármilyen is.
Ballistic:
AC/2, AC/5, AC/10, AC/20
LB 10-X AC
Ultra AC/5
Gauss Rifle
Machine Gun
Energy:
Flamer
Small Laser, Medium Laser, Large Laser
ER Large Laser
Small Pulse Laser, Medium Pulse Laser, Large Pulse Laser
PPC
ER PPC
Missile Weapons:
LRM 5, LRM 10, LRM 15, LRM 20
SRM 2, SRM 4, SRM 6
Streak SRM 2
Equipment:
Standard and Endo-Steel Internal Structures
Standard and XL Fusion Engines
Jump Jets
Standard and Double Heat Sinks
Standard and Ferro-Fibrous Armour
CASE
Artemis IV
Anti-Missile System
Active Probe
ECM Suite
Narc Beacon
TAG
Megjegyzik, hogy lesznek olyanok, amiket nehezebb lesz megszereni (pl. gondolom a Gauss Rifle korántsem lesz olyan könnyen elérhetõ, mint az AC/5).
Alapvetõ különbség az MWO és az MW3/MW4 között, hogy az MWO-ban meg kell venni a Mech-eket. Kétlem, hogy az idõ (és pénz) milliomosokon túl sok ember fogja hamar feltölteni az alapból 4 slotos hangárját. Szóval a dolog ott kezdõdik, hogy alaphangon nem lehet több, mint 4 mech-ed, és nem fogod õket folyamatosan cserélgetni...
Eleve nem ugyanazt a csatát játszák az emberek, mert egyfelõl rengetegen fognak játszani, másfelõl mindenki más mech-ekkel, és más taktikával...
Ha választani lehet hogy kijön a game 12-vel vagy még fél év és akkor mondjuk 30😊 na melyik a jobb😊
A. Look forward to a future announcement.
Nem nem lesznek benne hanem egyenlõre lehetséges hogy nem lesznek még benne. Alex (alisa FD) kicsit átplasztikázza õket simán mehetnek.
Továbbá valóban vannak fav mechek mindenkinél,de én se 10-15 mechet használtam mech4ben hanem jóval többet,és szerintem akik igazán imádják a BT-t se 10-15 mechet fognak használni hanem jóval többet,mivel mind1iknek megvan a varázsa meg elõnye(és hátránya is).
WoT-ról pedig ne beszéljünk mert ott a ballance alapjáraton szar,fos stb.
12 mech lehet elég elkezdeni a játékot de aki igazán ismeri a Bt világát az sír hogy ez rohadt kevés(mivel nem lehet kombinálni és kb állandóan majdhogynem ugyanazt a csatát fogják játszani az emberek ami rohadt unalmas lesz nagyon hamar),és ebben 100%ig biztos vagyok.
A gond az, hogy vagy egy hsz.-t linkelek be a fejlécbe (de akkor egy idõ után nehéz lesz elõbogarászni - mivel a közvetlenül linkelt hsz-eket nem lehet editálni), vagy valami más megoldást kell találni, hogy hol legyen a FAQ...
Ha lesz 12 mech az induláskor az untig elég szerintem. Mindenki igényét úgy sem lehet kielégíteni, ha valakinek nem jó az Awesome, az Mauler-t akar, ha belerakják a Mauler-t, akkor a következõ a Cyclops-t akarja, és így tovább.
Ráadásul a hivatalos fórumon is a "milyen mechet látnál szívesen a játékban" típusú topicokban minden harmadik hozzászólásban Unseen mech-et akarnak, mint Warhammer, Rifleman vagy Marauder. Azok pedig nem lesznek benne...
Amúgy arról tud valaki valamit hogy mi lesz a minimális rendszer követelmény? félek tõle hogy a video kártya miatt ki leszek lõve, az otthoni gépemtõl a video kártya az valamivel gyengébb a többi ugyanaz és a crysis 2õt vitte az otthoni gép :S
feel the difference😉
Klanok megint csak erdekes kerdes,errol haverommal folytattam eszmecseret es kicsit valoszinutlennek tartom/tartjuk hogy valoban megjelennek normal idopontban a klanok az uj mechekkel es felszerelesekkel,mivel addigra teszem azt havonta kiadnak 1 uj mechet IS-hez akkor legyen mondjuk 15-16 mech mire megjonnek a klanok,es akkor a klanokhoz is kell kb ugyanennyi hacsak az ismert klanos tamadasra hasznalt omni mecheket vesszuk(es akkor ott vannak a regi garrison unitok amik sima regi csillagligas mechek altalaban,nem omnimechek). + a felszerelesek...kicsit vallalhatatlannak tunik(hacsak mar nem most titokban dolgoznak tobb IS mechen es a klanosokon egyszerre!)
- Mikor lesznek Clan-ok a játékban?
A játék valós idõben méri az idõ múlását, tehát minden nap ott is egy nap telik el a hónap ugyan az, az év pedig 2012 az 3049. A Clan-ok 3050 márciusában indították el az inváziót. Tehát 2013 márciusától lesznek Clan-os mech-ek.
- Milyen mech-ek lesznek a játékban?
A mech-ek négy fõ osztályba sorolhatok Light, Medium, Heavy és az Assault. Ezen belül rengeteg mech van, most a következõk vannak benne a játékban:
Light : Commando, Jenner, Raven
Medium : Cicada, Centurion, Hunchback
Heavy : Catapult, Dragon
Assault : Awesome, Atlas
- Milyen típusú fegyverek vannak a játékban?
Három fõ fajtájú fegyver szerelhetõ a mech-re:
- Ballistic (Autocannon, Gauss rifle jellemzõje a nagy tömeg relatív nagy sebzés lõszer igény)
- Energy (Laser, Ppc jellemzõje a nagy hõtermelés és nem igényel lõszert)
- Missile (rakéták jellemzõje a nagy tárhely lõszer igény és van elhárító fegyvere az Ams)
- Mi az a Neg, Poz (ide lehet írni amit Cifu írt angol kifejezést)?
A Clan-os pozitív és negatív kifejezés igenlés és tagadás.
- Mi az és mire jó a Heat Efficiency?
Minden fegyver termel valamennyi hõt, ami melegíti a reaktort ami egy bizonyos érték után túlmelegszik és biztonsági okokból leáll. Ezt megelõzendõ Heat Sink (hûtõborda) építenek be a Mech-be, ezek számát te szabályozhatod.
Ez az érték mutatja milyen a mech hûtés teljesítménye.
- Mi a Firepower?
A mech általános tûzereje, a játék 100%-os tûzerejéhez méri az adott mech-ét.
- Mi a CB?
A játékbeli fizetõ nem, C-bill.
- Mi a MC?
A valódi pénzért kapható játékbeli fizetõ nem, Mechwarrior Credit.
- Mi az Ams?
Anti-missile systems, rakéta elhárító rendszer.
- Mi a Ecm?
ECM Suite, Electronic Countermeasure: Elektronikai zavaróberendezés ami zavarja az érzékelõk jeleit emiatt késõbb mérik be, magyarán közelebb jelenik csak meg a radaron.
- Mire való a Hardpoint,critical slot ?
Ide jöhet a leírás és képek amit õk leírtak.
- Milyen irányú fejlõdés van a játékban?
Minden mechnek van egy fejlõdési fája, és még van egy olyan hogy pilóta fa is.
Ide jöhetnek a táblázatok ezekrõl.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
es ertem mit mondasz de nekem akkor is keves ettol fuggetlenul a 12😊 Topicot nem olvastam vissza,van 1 par komment,csak eszembe jutott,probalok napra keszebb lenni😉
(Raven ofc Liao mech jo hogy elterjedt volt😊 )
Bucser:Annyira nem vagom a tablast,tavaly vettem az elso mechjeimet es az elso meccsemet is tavaly toltam(1 dbot),iden fogom a kov adagot,sajna nem valami elterjedt mert tul aprolekos es emiatt lassu.
Magahoz a jatekhoz pedig,a 12 nekem azert is keves mert en gyakran valtogatom hogy mivel megyek(ha csak a mech 3-4re gondolok vissza),es a light mechek kozul nem sok van ami tetszik az IS gepek kozul,klanos gepek meg most nem jatszanak ugyebar. Alapvetoen en 50 tonnatol erzem jol magam,alatta csak szenvedek/baromkodok. Szoval ebbol kifolyolag remelem hogy az utolso heavy es assault mech valami kedvelt tipus lesz pl:Highlander,Orion,Black Knight,Marauder ami most igy hirtelen eszembe jut(mondanam az Annihilatort is de az is 100 tonnas,meg 49-ben ha jol remlik meg mindig csak a Dragonyosoknak volt ra gyartasi monopoliuma).
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ráadásul a fõbb gyártott modelleken túl mindig voltak field modok amiket csatatérhez igazítottak, bár az abszolút custom mechek nem jelentek meg egészen a klánokig.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyébként visszatérve a 12 mechre. Aki valaha elkezdett játszani a táblás játékkal az tudja, hogy asszem az alapdobozban sem volt több az elején mint 12 fajta mech és ráadásul pont azok amiket itt kijelöltek az elején. (papírból kivégható cuccok, majd a citytech dobozban voltak elõször a mûanyag fröccsöntött mechek, és késõbb lehetett venni a fémbõl öntötteket.)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A Mech 3 és Mech 4 nem kifejezetten online játékra készült (ie.: jobban kell ügyelni a balancera), és ne feledjük, hogy egy "picit" több azért a poligonszám / nagyobbak a textúrák. Több velük a munka. Plusz azért itt összetettebb felõdési fával együtt vannak, ne feledjük.
Egyebkent meg bizonyos ertelemben ez a mech customizalas is 1 elbaszott dolog nem tudom ez eszebe jutott-e valakinek eddig.Mivel ugyebar a fegyverek tetszoleges helyre valo felszerelese a klanok utan terjedt el bizonyos uj konstrukcios IS gepeken,es a mar meglevo klanos gepeken(omni hard point). Azon kivul ugyebar csak a fix variaciok voltak amik nem customizalast jelentettek hanem adott variansra valo atszerelest(bizonyos ertelemben).
Még valahol a topic elején írtam errõl. A baj annyi, hogy a korábbi Mechwarrior játékok elrontották már ezt, mert hozzászoktatták a fanokat a customizációhoz. Ne feledjük, hogy az MW2-ben is lehetett teljes customizáció, pedig ott is voltak "fix" mech-ek (mint Rifleman IIC), de még az Omni-mech-eknél sem lehetne (lore szerint) például hozzányúlni a reaktor teljesítményéhez vagy a páncélzathoz - hogy az FF / ES váltásról már ne is szóljunk...
A Dragon eleg elterjedt volt a Kurita teruleten😉
A Raven is viszonylag elterjedt lehetett - a Liao területeken. 😊
Nekem keves a 12,foleg ha mech3 es mech4-hez nezem a szamot(kiadasnal levo szam nem a patchek/modok utan), es foleg ugy hogy a bent levo tipusok kozul parral csak konyvben talalkoztam. Sok altalam kedvelt tipus nem is fog emiatt bekerulni a kezedsnel vagy eppen a datum miatt nem johet szoba mert kesobbi konstrukciok vagy eppen 3049-ben kerult gyartasba es nem tul gyakori meg.
Egyebkent meg bizonyos ertelemben ez a mech customizalas is 1 elbaszott dolog nem tudom ez eszebe jutott-e valakinek eddig.Mivel ugyebar a fegyverek tetszoleges helyre valo felszerelese a klanok utan terjedt el bizonyos uj konstrukcios IS gepeken,es a mar meglevo klanos gepeken(omni hard point). Azon kivul ugyebar csak a fix variaciok voltak amik nem customizalast jelentettek hanem adott variansra valo atszerelest(bizonyos ertelemben).
Minden esetre varos,de a klanok erkezese nagyon bele fog kopni a levesbe(ekezet miatt sry de melo helyen csak angol/holland billentyuzet van).
Amúgy pedig szerintem nem feltétlen kevés. Mivel lehet customizálni õket (és nem csak olyan szinten, hogy jobb motort / tornyot / ágyút veszel rá), ezért én nem bánom, hogy ha inkább kevés, de jobban kidolgozott / jobban átgondolt desingok kerülnek be.
heavy-nek 1 black knight assaultnak meg 1 highlander jöhetne mondjuk😊
mechfactoryt mindig böngészem unalmasabb óráimban,phoenix wolf és a többiek sokat feccöltek bele,és még mindig sok minden nincs leordítva az a durva!😊
A Cicada sose volt kedvencem, de az újra gondolt desing korrektnek mondható. A 40 tonnás Cicada egyébként beleillik a 3-3-3-3 felosztásba, a 3 light mech már megvan (Commando, Jenner, Raven), a 3 med. mech is (Cicada, Centurion, Hunchback), még 1 heavy (a Dragon és Catapult mellé) és 1 assault (az Awesome és az Atlas mellé) várható szerintem.