MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó így már értem.
Pl: 1/2
elsõ érték a felhasznált hardpoint másik érték meg az összes hardpoint

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

[NST]Cifu

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Hiába van ott annyi Critical Slot, Hardpoint nincs. Szóval oda rakhatsz majd Ferro-Fibrous vagy Endo Steel critet, rakhatsz Heat Sink-et, de fegyvert csak annyit, amennyi Hardpointod van.

A képeken amúgy egy alap Hunchbacket pakol át, a két kézre és a fejre egy-egy MedLas kerül, a jobb torzóra pedig egy AC/5 és egy Machine Gun.

Na ezt nem értem.
Ahol írja hogy hard point restriction mindenhol 1/2 kéznél meg a torsónál is ahol van az AC20. De a kéznél meg még van 7 szabad hardpoint slot.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Aha ott van hardpoint restriction: energy ballistic missle
De miért pont a mosógéépeet? <#wilting>

[NST]Cifu

[NST]Cifu
Ez a kép alapján sokan az Urbanmechre tippelnek:

Lehet tippelni melyik mech jön 😊
A nyertes egy lekvároskenyeret kap 😄

[NST]Cifu
E héten várhatóak:

-Aktuális Q&A
-Battlemech 10
-Heti screenshot

xblades
Na ez a #1279 hozzászólásom lényege, hogy egy-egy variáns megadja a befogató hely típusát és azon belül variálhatsz.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

[NST]Cifu
Ez azért részigazság, mert az alap (CPLT-C1) Catapultból nem csinálhatsz tisztán energia-fegyveres Mech-et. A fejlõdési fában viszont lehetnek olyan verziók, amelyeknél a fõ fegyverzet energiafegyver, ilyen például a CPLT-K2K, amelynél a két vállon egy-egy PPC található - ez azért nem tisztán energia-fegyver változat, mert a rövid távú fegyverzete 2db Machine Gun...

Szerintem a képen ilyen PPC-boat verzió láthatható.

xblades
Én úgy olvastam hogy valamiképpen kötve lesz hogy nem csinálhatsz a Catapult-ból tisztán energia fegyveres mech-et és az Awesome-ból meg rakéta vetõt.
És ott szerintem nem írták hogy feltehetsz energia fegyver helyére rakéta kilövõt.

Nem is lenne értelme a különbözõ mech-nek ha nem lenne korlátozás.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Bucser
Olvasd el amit a mechbayrõl írtak. A fegyverek számában lesz megkötés és a critical slotok számában. Egyébként úgy variálsz ahogy akarsz. Csak ugye az pénzbe kerül, tehát a stock variánsokkal való kísérletezés drága móka lesz feltehetõen.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Valamennyi változtatási szabadságot azért sztem adnak csak gondolom ésszerû keretek között.

xblades
Hmm akkor olyan lesz mint a MMLL-ben hogy nem lesz specifikus egy adott mech fegyverzete, csak az adott variánsban.

Hülyén néz ki a K variáns 😄

Smithwarden
In-game catapult shotok:

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Bucser
En Battle armorra általában PPC-s battle armorral vadásztam😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

xblades
"külön öröm volt, ha TAG laser-es Battle Armor-ok jelölgettek"

De nem szeretem azt, volt hogy csak rájuk vadásztam Machine Gun-os kis mech-el.

xblades
Hát még nem tudom milyenek lesznek itt a fegyverek balanszai, de a Gauss és az Er PPc kombó (tudom Clanos) párti vagyok, de azért a 3 Annihilator-a is jó kis mech volt közelharcra😊

MarkBlade
Én 3 lightgauss és 2 llaser híve voltam. Snipa fun. Szétkapot szinte bármi közepét. 😊
[NST]Cifu
Nekem már a tabletop játékban is LRM boatjaim voltak (Catapult, Archer, aztán Vulture). Csak a CityTech alávágott ennek, ott AC/20 mániás lettem. 😛

xblades
Ha akkor már tudom ki volt aki hátul campelve szórta az áldást és ki az aki elõl sunnyogot <#idiota><#mf1>

[NST]Cifu
Nem is volt túl élvezetes hosszú idõ után. A nyilt pályákon a két oldal LRM-boatjai felálltak, aztán a TAG-es Raven-ek és hasonló scoutok TAG-eltek csak (külön öröm volt, ha TAG laser-es Battle Armor-ok jelölgettek...). :S

Fenrir
MWLL-ben játszottunk olyat, hogy én tag-eltem és Cifuék meg csak szórták az LRM-eket látótávon kívül 😊

A halál csupán a kezdet...

xblades
És ha lesz Tag, plusz ha elrepülnek a rakéták 1000 m felett akkor lesz "arty party" is 😞
De ezek valamelyikének korlátozása elég lehet a balanszhoz.

"Hát ennyit errõl, akkor lesz ECM, és "eltûnõ" scoutok"
"Úgysem fogjuk sokat látni. "
<#eplus2> elsõ dolgom lesz venni egyet

Bucser
"Amúgy sajnos szerintem is randa a Re-Raven. 😞"

Úgysem fogjuk sokat látni.

[NST]Cifu
Hát ennyit errõl, akkor lesz ECM, és "eltûnõ" scoutok. Reméltem kimaradnak, és legalább a Klánok érkezéséig megleszünk Beagle Active probe nélkül - hát nem... A fene vigye el...

Amúgy sajnos szerintem is randa a Re-Raven. 😞

Egy kicsit, elvesztett mindent amiért egy raven raven volt.

Cobra.
Kissé hosszóra sikerült a fülke, nem? <#confused>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

LOLWUT? O.o

Fenrir
Mindegy már, ebben benne van az összes eddig megjelent regény.

Fenrir
Egy próbát megér, esetleg e-book-ban megvan valahol?

Csak az elsõ 30 oldal a kemény. Aztán rááll az ember agya.
Ha megy az angol akkor mi akadálya?

Fenrir
Nem hinném, de eddig még nem kezdtem bele, hogy angolul olvassak el egy regényt.

xblades
Ha figyelmesen olvasol, írtam, hogy arra a kiadóra gondoltam aki megvette a jogokat tõlük 😊
Az hogy az új lát-e benne lehetõséget, majd kiderül. Ezt nem mi döntjük el hanem a piac.

[NST]Cifu
Bocs Fenrir, de nehogy azt mond már nekem, hogy Mission Impossible, hogy angolul olvasd el a könyvet... 😄

Fenrir
A baj, hogy még e-bookban sincs elfordítva :\

A Beholder abbahagyta könyvkiadást (nem csak ezt a sorozatot, hanem mindet). Szerintem jelenleg nincs olyan kiadó, aki ezt a szub-szubkultúra igényt kielégítené. (Nem kicsit bánom, de nagyon nem éri meg könyvet kiadni itthon, pedig van most olyan háborús sci-fi sorozat, amit tudnék ajánlani nekik (Honor Harrington).)
xblades
Nem biztos hogy nem lesz fordítása ha megjelenik ez a játék az új kiadó még láthat benne potenciát.

A listát egy ezzel a témával foglalkozó oldalon találtam, de Google-n, nem is figyeltem meg pontosan a webcímét.
A '48-as gyártási év nem ok, de valószínûleg nem a kezdéskor lesznek benne.

Nincs és sajnos nem is lesz, én elolvastam. Marha jó darab 😊 Ha tudod olvasd el angolul mert kihagyhatatlan még pár darabbal együtt.
#1246 Devastator is 3048-as, közvetlenül a kláninváziókor kezdték el gyártani, ugyanazon ok miatt nem lehet a listán mint a Mauler.
A shadow hawk pedig reseen de sztem új designt ad neki FD mert a reseen qva szar.

#1245 e a lista honnan mi alapján?

[NST]Cifu
Most felébresztettél, pfuj! 😛

Amúgy pozítivum, hogy hajlandóak a DPS/Sebzés, stb. dolgok terén balanceolni. Kiváncsi leszek rája... 😄

Bucser
látom mindenki alszik itt:

Q & A a Mechlabról.

Na megvan az elsõ lépés😊)))

[NST]Cifu
A Shadow Hawk Unseen, a Tempest 3055-ös, a Devastator 100 tonnás, mint az Atlas. Ezeket bátran lehúzhatjuk a listáról.

A Mauler nagyon új (3048-ban jelent csak meg), én ezt is kivenném a listáról.

Szóval Spector, Zeus, Daboku...

xblades
Ha igaz ezek lehetnek a többi mech valamelyike:

- Spector Light 35 tons
- Shadow Hawk Medium 55 tons
- Tempest Heavy 65 tons
- Zeus Assault 80 tons
- Daboku Assault 90 tons
- Mauler Assault 90 tons
- Devastator Assault 100 tons

Az Assault-ból még lehet választani😊

Fenrir
Pedig pont ez az egy hiányzik és érdekelne ennek az idõszaknak a vége :\

xblades
Ha szabad ismét zavarnom kicsit átvariáltam a bannert ha tetszik felhasználható😊