Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xblades
Itt azért egy kis változás van a 3-hoz képest, kezdetektõl magas szinten tudsz javitani amit a skill szint emelésével elérsz az hogy egy adott dolgot ua. dologgal javitva nagyobb %-ban javitasz meg.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Akarom írni,ps3-ra.
Sziasztok!

A Dead Money-t meg lehet szerezni os3-ra?

Üdv.:
Ani
Úgy láttam, hogy a Steamen a mai napon megjelent az elsõ DLC pc-re is!

Csekkolást holnap ajánlom, mivel a Shogun 2 demó miatt a Steam összesz..ta magát!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kedves Blades!

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet !!

Üdv.:
Ani
Shiwo
kaszinóban csak az adott kaszinó zsetonjaival tudsz játszani rulettet, félkarú rablót, black jacket....általában egy (golyóálló) üveggel elhatárolt ürgénél lehet átváltani a manidat zsetonra

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Calver
érdemes. repair az egyik legjobb pénztermelõ, jury rigging és hand loader perkek pedig nem is kicsit ászok.

"The trees move. Do you not see it?"

repair skill-t miért érdemes magasra fejleszteni? hiszen 30-as szinttel is a megfelelõ fegyverekkel 100%-osra tudom javítani.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

xblades
1.) Átmenetileg eltávolítja a meglévõ függõséget

2.) Ha a Weapon repair kit-re gondolsz az : ezzel tudod javitani a fegyvereket másik ugyanolyan fegyver megléte nélkül is.

3.)Damage Threshold: egy származtatott statikus érték, amely közvetlenül levonja a kárt minden egyes lövésnél, vagyis ha 20-at sebez a fegyver 10 a DT, akkor 20-ból 10-et levon.

4.) Ott van az csak az egyéb holmik között.

5.) az elõbbi kártyákat kell összegyûjtened ehhez.

6.) A Faq-ban van egy rövid leírás segítségül.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Sziasztok!

Elõször is köszönöm Calver tegnapi segítségét.Úgy volt ahogy mondtad.

Viszont,kb.én csak 1 hete játszom a játékkal,és még pár dolog nem tiszta:

1.-A FIXER "gyógyszer" mire jó? Angolul értem a jelentését,de nem látom a hatását.
2.-Ill. a WEAPONS CREATOR csomagnál is szintén ez lenne a kérdésem.

3.-A PIPBOY-on a HP mellett van a DT.Néha több,néha kevesebb.Ha jól tudom a ruha fajtájától függ a száma.
Mégis mit határoz meg ez az érték?

4.-Az árusoknál lehet venni kb.3 kupakért szerintem kártyákat.A pénzt leveszi,de sehol nem látom a megvett kártyát.Akkor mire jók ezek?

5.-Most jutottam be Vegas kaszinórengetegébe.
Jelenleg csak a Caravan kártyajátékot "tudok" játszani a többit nem (blackjack...).
Miért nem engedi?

6.-Néztem videót a YouTube-on,és nagyjából le is fordítottam az angol leírását a CARAVAN kártyajátéknak.Mégis folyamatosan veszítek. 😞
kb.1 hete játszom a New Vegas-al mégsem jöttem még rá arra,hogyan tudnék nyerni??Ti hogy játsszátok?

Erre a sok-sok kérdésemre remélem valaki meg tudja adni a választ,persze ha ideje is engedi.
Nagyon megköszönném az ismételt segítséget!!

Üdv.:
Ani
Calver
rá kell rakni elõször a fegyverre - PipBoy-nál megtalálod, talán X a mágikus gomb.
a lõszernek meg azért nincs valószínûleg súlya, mert kinyomtad a hardcore módot <#nevetes1>

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: - Nagyon drága "pénzért" lehet venni a fegyverekhez kiegészítõket,pl: hosszabb csövet,forgótárat a 357-es revolverhez,a lézerpuskához célzót stb... .
Hogy lehet ezeket használni? Semmi javulást nem látok a fegyvereken,amihez megvásároltam a kiegészítõt.

Tudtok ebben segíteni?

Ill. a 12.szinten már nincs súlyuk a lõszereknek,és nem vagyok sem éhes,sem szomjas,és fáradt.
Mibõl adódik ez?

Köszönettel:
Ani
Bakker! Tényleg! Így sikerült! Köszi!

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

Próbáltam, de egyedül sem enged be Hozzá! Hogy lehet ezt megoldani?

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

Oh!

Köszi!

Valóban ketten vagyunk, akkor megyek egyedül!

Köszi!

Ryder62
Van társad? Mert ha van akkor mond neki hogy dekkoljon ott ahol van. Caesarhoz csak egyedül tudsz bemenni.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Köszi! Sikerült! Kimentem arra, amerre bementem! 😊

Most egy légiós erõdben vagyok, Caesar hoz kellene bejutnom, de ajtó zárva. az õr meg nem enged. Fegyvertelenül mit tudok kezdeni?

xblades
Nézd meg itt : Vault 34

Sziasztok!

Segítséget kérnék!
A 34 -es bunkerben lekapcsoltam a reaktort, már csak el kellene mennem innen, de nem találok ki! (az már csak hab a tortán, hogy erõsen sugárszennyezett vagyok és egy sugárzás eltávolítóm van!)

Teppik Amon
Nah, végig vittem. Ennyire iszonyat hosszú stáblistát még nem láttam! Még a fórum adminok is fel voltak tüntetve. Baaaa, volt vagy 20 perc 😄

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

szép lenne ha lenne szinkron😄
DE már énis nagyonvárom a magyarítást😄, meg persze a DLC-ket
xblades
Persze azt is, meg rengeteg más dolgot is tudsz benne variálni. (szinte bármit megváltoztathatsz)

Lenne hozzá magyar szinkron én magam alá hugyoznék 😄
Na már a magyarosítás 10%-nál jár. 😄 Halad a dolog 😄
kösz szépen, de lehet csinálni benne rejtett szobát vagy valami ilyesmit?
xblades
Ott a leíráshoz is a link.
(de alapból elsõnek be kell tölteni a fallout fõ .esm fájl-t a file/data menüben tudod kiválasztani)

kitömörítettem,de mit kell vele csinálni hogy tudjak vele varjálni?
xblades
Könnyû megtanulni a használatát kevés angol tudással is.
De ha esetleg van kérdés tegyétek fel a itt a fórumban.

xblades
Innen tudod letölteni: http://fallout.bethsoft.com/eng/downloads/geck.html
Itt pedig a leírása: http://geck.bethsoft.com/index.php/Main_Page

de ha van valami jó kis kiegészítõ vagy progi vagy valami én szívesen kipróbálnám úgyhogy ha adnátok pár tippet azt megköszönném😄😄
honnan lehet letölteni, és hogyan kell használni a geck-et
Ryder62
thx 😊

Február 22.-én pc-re, és ps3-ra is letölthetõ lesz a Dead Money DLC. A további DLC-k már egyszerre fognak kijönni mindhárom platformra.

xblades
Persze a Geck, amit a hivatalos oldalról le is tölthetsz.

Ryder62
Hali. Van olyan mod vagy program amivel a játékban szereplõ objektumokat (pl szekrény, asztal) tudom letenni valahova? Pl a puszta közepére 😊

xblades
Köszi neked is remélem bele fogok jönni. Az elején úgyis csak meglévõket alakitok át.

Igen. Ez egy professzionális 3d modellezõ, animáló, renderelõ alkalmazás.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

xblades
És ezzel a programmal tudom variálni a játékok meshes fájljait? (3D studio max)
Mondjuk a fegyverek, páncélok modelljét?

xblades
Köszi

A FO3Archiv-val ki tudod csomagolni a mesh file-okat is, ezek .3DR fileok, ez a nativ mesh formátuma a Gamebryo engine-nek. 3D studio maxhoz van plug-in, azzal be tudod importálni és módosítás után visszaexportálni 3dr formátumba.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

A Fallout 3-hoz készítettek egy progit, ami nagyon szépen ki tudja bontani a textúrákat.
A neve: FO3Archive.
Nem tudom, hogy egy segít-e neked, de jobbat nem tudok.

Ami azt illeti, én ezt úgy oldottam meg, hogy elõfizettem egy évre a GameStar-ra és így INGYEN választhattam két játékot egy adott listából és szerencsére a New Vegas is választható volt.

xblades
Te és kis csapatod erre nem tudtok válaszolni? #3634

xblades
F.A.Q.-ban is le van írva😊

"... akinek eredeti a játéka, annak van magyar kézikönyve ..."
Szerinted ezek a k*csög angolok, miért nem raknak a magyar kézikönyvet a játékhoz?
te honnan vennéd a játékot? angol boltból 6K alatt postával vagy magyar boltból 10K fölött (kivéve most, mert cdglalxisban feb. 3-ig 6k)

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

pc-re milyen jó keegészítõket, modokat lehet letölteni?
elso caravan jateknal azt hittem eleg lesz a magas luck a ajtek ismerete nelkul ;D nem volt ;d

anti hero

Ezt a warez oldalon kérdezd meg, mert akinek eredeti a játéka, annak van magyar kézikönyve, amiben le van írva a Karaván játékszabálya.

Azt azonban elmondanám, hogy lehet élõben is játszani, ami nagyon jó móka, ha már tisztában vagy a szabályokkal.

még csak az elején vagyok. nem tudtam, h 2féle is van.
a caravan érdekelne, ha csak nincs valami extra a blakjackben.

Calver
melyik kártyajátékra gondolsz? Blackjack (avagy a legjobb pénzforrás) vagy Caravan?