Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Akarom írni,ps3-ra.
A Dead Money-t meg lehet szerezni os3-ra?
Üdv.:
Ani
Csekkolást holnap ajánlom, mivel a Shogun 2 demó miatt a Steam összesz..ta magát!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet !!
Üdv.:
Ani
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"The trees move. Do you not see it?"
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
2.) Ha a Weapon repair kit-re gondolsz az : ezzel tudod javitani a fegyvereket másik ugyanolyan fegyver megléte nélkül is.
3.)Damage Threshold: egy származtatott statikus érték, amely közvetlenül levonja a kárt minden egyes lövésnél, vagyis ha 20-at sebez a fegyver 10 a DT, akkor 20-ból 10-et levon.
4.) Ott van az csak az egyéb holmik között.
5.) az elõbbi kártyákat kell összegyûjtened ehhez.
6.) A Faq-ban van egy rövid leírás segítségül.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Elõször is köszönöm Calver tegnapi segítségét.Úgy volt ahogy mondtad.
Viszont,kb.én csak 1 hete játszom a játékkal,és még pár dolog nem tiszta:
1.-A FIXER "gyógyszer" mire jó? Angolul értem a jelentését,de nem látom a hatását.
2.-Ill. a WEAPONS CREATOR csomagnál is szintén ez lenne a kérdésem.
3.-A PIPBOY-on a HP mellett van a DT.Néha több,néha kevesebb.Ha jól tudom a ruha fajtájától függ a száma.
Mégis mit határoz meg ez az érték?
4.-Az árusoknál lehet venni kb.3 kupakért szerintem kártyákat.A pénzt leveszi,de sehol nem látom a megvett kártyát.Akkor mire jók ezek?
5.-Most jutottam be Vegas kaszinórengetegébe.
Jelenleg csak a Caravan kártyajátékot "tudok" játszani a többit nem (blackjack...).
Miért nem engedi?
6.-Néztem videót a YouTube-on,és nagyjából le is fordítottam az angol leírását a CARAVAN kártyajátéknak.Mégis folyamatosan veszítek. 😞
kb.1 hete játszom a New Vegas-al mégsem jöttem még rá arra,hogyan tudnék nyerni??Ti hogy játsszátok?
Erre a sok-sok kérdésemre remélem valaki meg tudja adni a választ,persze ha ideje is engedi.
Nagyon megköszönném az ismételt segítséget!!
Üdv.:
Ani
a lõszernek meg azért nincs valószínûleg súlya, mert kinyomtad a hardcore módot <#nevetes1>#nevetes1>
"The trees move. Do you not see it?"
Lenne egy kérdésem: - Nagyon drága "pénzért" lehet venni a fegyverekhez kiegészítõket,pl: hosszabb csövet,forgótárat a 357-es revolverhez,a lézerpuskához célzót stb... .
Hogy lehet ezeket használni? Semmi javulást nem látok a fegyvereken,amihez megvásároltam a kiegészítõt.
Tudtok ebben segíteni?
Ill. a 12.szinten már nincs súlyuk a lõszereknek,és nem vagyok sem éhes,sem szomjas,és fáradt.
Mibõl adódik ez?
Köszönettel:
Ani
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Köszi!
Valóban ketten vagyunk, akkor megyek egyedül!
Köszi!
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Most egy légiós erõdben vagyok, Caesar hoz kellene bejutnom, de ajtó zárva. az õr meg nem enged. Fegyvertelenül mit tudok kezdeni?
Segítséget kérnék!
A 34 -es bunkerben lekapcsoltam a reaktort, már csak el kellene mennem innen, de nem találok ki! (az már csak hab a tortán, hogy erõsen sugárszennyezett vagyok és egy sugárzás eltávolítóm van!)
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
DE már énis nagyonvárom a magyarítást😄, meg persze a DLC-ket
(de alapból elsõnek be kell tölteni a fallout fõ .esm fájl-t a file/data menüben tudod kiválasztani)
De ha esetleg van kérdés tegyétek fel a itt a fórumban.
Itt pedig a leírása: http://geck.bethsoft.com/index.php/Main_Page
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Mondjuk a fegyverek, páncélok modelljét?
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
A neve: FO3Archive.
Nem tudom, hogy egy segít-e neked, de jobbat nem tudok.
Szerinted ezek a k*csög angolok, miért nem raknak a magyar kézikönyvet a játékhoz?
te honnan vennéd a játékot? angol boltból 6K alatt postával vagy magyar boltból 10K fölött (kivéve most, mert cdglalxisban feb. 3-ig 6k)
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
anti hero
Azt azonban elmondanám, hogy lehet élõben is játszani, ami nagyon jó móka, ha már tisztában vagy a szabályokkal.
a caravan érdekelne, ha csak nincs valami extra a blakjackben.