6837
...
-
#4115 Nagyon is minősíthető, van x idejük a fejlesztőknek egy kiegészítő elkészítésére, aztán vagy úgy döntenek hogy csinálnak egy lineárisabb, kevesebb lehetőséggel bíró de kidolgozottabb, kiforrottabb terméket (LR), vagy inkább egy sandbox felé kacsintgató, méretesebb, hosszabb, több, de ismétlődőbb, unalmasabb terméket - mivel akkor kidolgozni megfelelő minőségben a "sokat" már nincs idő (de akarat és kedv sem feltétlen, mert ócsóé' adjuk úgyis - OWB). A kiegészítők sajnos ilyen "félszemű" megoldások lettek a NV esetében. Érdekes ellenben, hogy a Fallout 3 kiegészítői is hasonló időközönként jelentek meg, de bármelyikre gondolok, tudott kidolgozott és tartalmas is lenni egyben. Lehet ennyit jelent hogy az Obsidian vagy a Bethesda készíti az adott kiegészítőt...az Obsidian kevesebbet tudott kihozni hasonló lehetőségekből, ugyanannyi időközönként mint a Bethesda annó. -
kissssss #4114 "máshol ennyi egy teljes single player"
elég baj az hogy idáig süllyedt a játék ipar.
"egy dlc-re szerintem nem rossz."
OWB képest ez hogy is mondjam.... minősíthetetlen kategóriában van. -
#4113 6 óra...nem tudom, máshol ennyi egy teljes single player, egy dlc-re szerintem nem rossz...a többit meglátjuk :D -
#4112 A Steam nálam is még a régiós szerencsétlenségnél tart, próbálkozz "más forrással"... :) -
#4111 A steamen miért nem látom a LR dlc-t? Azt írjátok, hogy már a végére értetek, én meg még csak megvenni sem tudom. -
#4110 Egy kis LR lol, azoknak akik már végigjátszották. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Majmok bolygója :D
-
#4109 Már el is kezdtem modosítani az LR-t :D
-
#4108 Na végigvittem a Lonesome Road-ot.
Hát mit mondjak, nem volt nagy durranás :(
A trailer nagyon ütősre sikeredet de sajna a DLC nem.
Inkább összefoglalom pro és kontra alapján:
Pozitívum:
- A szakadék kidolgozása hihetetlen, a félig eldőlt házakban mászkálni klassz főleg mikor a fal a padló.
- Ütős fegyverek minden mennyiségben. Leginkább a nagyobb csúzliké a főszerep.
- ED-E
- Néhol szép kilátás a tájra.
- Néhány helyen égészen szép kidolgozás.
Sajna ennyi a pozitívum. És most a negatívum:
- Extrem rövid. Nekem 6 órámba telt végigjátszani. Jah és egyhuzamban. Az OWB után igen sovány.
- Lineáris játékmenet.
- A térkép (ami a pipboyban van) megint hazudik. Jó hogy ha a terület 20 %-át bejárjuk.
- A város csak egy díszelem.
- Kevés új ellenfél. 2-3 fajta van és kész.
- A játékban teleportokon megyünk keresztül. Bemegyünk a térkép jobb szélén lévő helyszínre amin belül jó hogy ha 100 métert megyünk és mikor kimegyünk egy másik kijáraton, 5 km-el arrébb találjuk magunkat, a térkép bal szélén. WTF?
- Néhol elnagyolt pályák. (ergó felületesen van kidolgozva)
Sajnos a Lonesome Road elég soványka lett. Ez a DLC bizony nem éri meg a 10 €-t. Ezt egy erős közepesre pontoznám. Szerencsére már van egy ötlet a fejemben hogy hogy lehetne legalább a látványvilágot feljebb turbozni. -
#4107 Ha valaki segítene egy weboldal átültetésében Joomla rendszerbe, tehát ért ezen programhoz és grafikusi segítséget tud a weblap szerkesztéséhez nyújtani.
Az jelentkezzen nálam itt a fórumon vagy a weblap jelenlegi tulajdonosánál (ha olyan az illető át is adná az oldal szerkesztését) [email protected].
Tehát lehet több személy is, külön grafikus is.
Az oldalt nem kell egyedül vinni mert én is besegíthetek( tartalommal én töltöttem fel eddig) és ha többen jelentkeznek akkor több admin is lehet.
A weboldal: http://www.fallout.hu jelenleg PHP-Fusion alapú ezt szeretné a tulaj Joomla alapra áthelyezni. -
#4106 Úgy lesz, sorry, igyekszem nem megfeledkezni róla, korgó gyomorral elcsábított az ebédem, így postoltam ahogy volt, nem külalakoztam!
@Ryder: Várjuk! :P -
#4105 Nem baj ha nem tökéletes. Majd jönnek a modok [mutogat magára] -
ratgab #4104 Kösz a tesztet , de ha legközelebb írsz hasonlót légyszíves egy kicsit jobban tagold (pár bekezdés nem ártott volna), mert konkrétan kifojt a szemem.... -
#4103 Lonesome Road végigtolva. :) Összességében egészen látványosra, élménydúsra sikeredett, tisztességesen összreakták, bár nem feltétlen az eddigi - relatíve - legjobb, leghosszabb, legtartalmasabb NV kiegészítő. Végig lineáris, "csőben mész" érzésű, de nem kellemetlen mértékben, a környezet kidolgozása az egész idő alatt kárpótol, feledteti. Az előbbiből kifolyólag sajnos az elmászkálási lehetőség minimális, így mellékküldetések sincsenek. A +5 level cap nagyszerűen lett belőve, pontosan a játék végére értem el, mindent felfedezgetve. A "the divide" világa, helyszínei, ellenségei, háttérsztorival kellően megtámogatottak, van bennük fantázia, hihetőek. Az ezt megelőző 3 nagyobb kiegészítő ehhez képest számomra balanszolatlanabbnak hatott, a Lonesome Road-nál a mérleg nyelve kedvezően áll a minőség-mennyiség mutató tekintetében, a fejlesztők ezúttal nyilvánvalóan nem estek bele a sokat akar a szarka hibájába, mint a Honest Hearts esetében, ahol a bejárható hatalmas terület adott volt, de lehetőségeiben nem tudott felnőni hozzá, unalmassá, vontatottá vált hamar. Ez az utolsó kiegészítő érezhetően a nem adunk sokat, de azt a lehető legjobban kidolgozva elve köré épült, ez járja át végig a játékot - jót tett neki, ezért az "egynek jó" kategóriát bőven megüti. Persze megvannak a maga hibái. Ulysses-re a sztori előrehaladtával időnként rájön a beszélhetnék és akkor "nem lehet lelőni", fárasztóan hosszan beszél, kevés tartalommal, nehezen megrágható megfogalmazással, fájóan megszakítva a folyamatos játékmenetet. Igaz ez nem újkeletű gond, az Old World Blues-ban is voltak elnyújtott párbeszédek, de ott legalább a frappáns, mosolyogtató jól kitalált nyelvezet kárpótolt - amely itt hatalmas jóindulattal sincs jelen, Ulysses csak szónokol, hatalmas prófétának képzelve magát, közben csak egy s3gghülye törzsszülött. Igazán zavaró tényező talán ezen felül nem is volt számomra, amit még megemlíthetek az az időjárás - mivel az gyakorlatilag nem létezik. Többre számítottam az időjárási effektek tekintetében, szerettem volna néha el-elbújni amikor jön egy-egy hatalmas vihar, természeti csapás, aztán továbbállni ha elcsendesedett - amolyan Stalker-es "zónakitörésre" gondolok, ahol vagy meghúzod magad, vagy meghalsz. Ezen a területen szerintem többet is kihozhattak volna a játékból, főleg mert annyira hangsúlyozták a "the divide" szélsőséges környezeti hatásait. Sajnos a már alapjátékban is megszokott, helyenként magasabb sugárzási szinteken kívül itt sem ér bennünket más.
All-in-all a Lonesome Road megéri a vele tartalmasan eltölthető 8+ órát, kellemes csalódás így a nagyobb NV DLC-k idejének lejárta felé, minden Fallout fannak kötelező, amint lehetősége adódik kipróbálni. :)
Pár kép tőlem -
JohnAngel #4102 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy használ-e valaki 1.4.0.525-ös verziójú, német nyelvű játékot?
-
#4101 "Update: Bethesda US has contacted us to clarify that Lonesome Road will indeed go live on Steam today at 10AM Pacific time. No delay after all! Whoops! Lonesome Road has suffered a last minute delay and will now be available later this evening." by gamers-base.com
Nagyszerű, úgy néz ki hogy csak szept 21 hajnalban 3/4 óra után lesz elérhető steam-en a PC-s verzió... -
#4100 épp most akartam belinkelni:) -
#4099 Már a végigjátszást is csinálják egyesek... :D Ide vele most! :( -
#4098 "Fallout: New Vegas Lonesome Road DLC goes Live - Bethesda has published the latest wodge of Fallout: New Vegas DLC to Xbox Live. It's 800 MP, and a 451.39 MB file." by oxm.co.uk
Nem lett túl méretes a Lonesome Road. -
#4097 Kis azsiai szarmazasu bunkerbol szabadult baratainkat (aka boomers) sokan (szinte mindeni) utaljak, koszonhetoen az annak, hogy agyaggalamb loveszetet tartanak minden arra tevedo idegen eseteben. Elkepzelheto, hogy ez a gond. De lehet sima bug is, ha jol emlekszem en is joban voltam veluk miutan felhoztam a repulot a to fenekerol, majd ezutan az NCR/House sem nagyon ugatott, amikor vittem a hirt, hogy "megvannak" az agyuk.
Neha voltak random osszetuzeseim NCR rendeszekkel, de ezek altalaban ugy kezdodtek, hogy Veronica "visszalott" :) -
lerboy #4096 Sziasztok. Beszerveztem a Boomerst, hogy segítsenek, mikor az NCR oldalán kell harcba szállni, de amint visszatérek a nagykövethez és közlöm vele a jó hírt, kifele menet egy ncr-es mp (katonai rendész) nekem támad valami szar dumával, aztán meg az egész bázis és az utcán a robotok is...
Nem értem, mert a légióval állok harcban (hated), mindenhol szeretnek, emg elfogadott vagyok...
Hol ronthattam el? -
Although #4095 *várós -
Although #4094 Nos ez az első város dlc az FNv-hez. :D Mondjuk a többi se volt rossz. De ez ütős :) -
#4093 Mostanra elegge stabil lett a kezdeti kaoszhoz kepest, bar nagyban fugg meg mindig a rendszeredtol, nomeg a hasznalt modoktol. Csak az alapjatek es a hiv. dlck, megfelelo vassal es friss driverekkel szinte sosem fagy (max neha lassan tolt be nagyobb tereket zonavaltasnal, foleg ha korabban sokat garazdalkodott ott a jatekos) -
ratgab #4092 Húúú, de hangulatos trailer! Nagyon jónak ígérkezik! -
Feared #4091 Megjelenéskor vettem meg, de kb. 12-13 óra után uninstall lett, mert folyton kifagyott, és osszeomlott a rendszer tőle.
Kérdésem, hogy mostanra már került fel annyi patch, hogy nincsenek ilyen gondok? Érdemes nekiesni újból? -
#4090 Na végre! Újra is kezdtem a játékot csak a dlc-k miatt :) -
#4089 Letiltott hálózattal is volt fagyás. Amennyiben kihúzom a kábelt mennyivel lesz más? Véleményem szerint ugyanaz a kettő vagy tévedek?
Holnap megpróbálom még aztán ha úgy sem megy akkor feladom. Természetesen a drivereket frissítettem. -
kissssss #4088 -
#4087 Legjobb DLC lesz úgy érzem. A környezet meg egy kis csöpnyi fallout 3-at áraszt :) -
#4086 TRAILER
-
#4085 http://seoroot.com/blog/windows-xp/ndissys-blue-screen-error.html - vagy ez. -
#4084 http://www.vladd44.com/other/irq_error.php - hatha segit megoldani. Tobb otletem nincs, de mindenkeppen network kornyeken lesz a gubanc. Meg mindig javaslom, hogy egy friss alaplaphoz kapcsolodo drivert rakj fel.
Nalam win7 alatt sosem volt gond a jatekkal, talan vagy ketszer "fagyott", amikor videkrol vissza akartam menni Vegasba (a fokapu ele fast travellel), es ott leallt/behalt a toltes. De a gep nem fagyott, csak a program. -
#4083 Sajnos mégsem ez volt a probléma forrása. -
#4082 Működik is, egyelőre a harcnál is minden rendben volt. Köszönöm Nektek! -
#4081 Tiltsd le a helyi halot amig jatszol :) -
#4080 NDIS.sys file-ra volt most hivatkozása -
#4079 directx-em és a vga is rendben van.
60°C-ot ír a vga-ra és ez az oszáts negyedénél van.. nem láttam semmi olyat, hogy melegedne valami. -
#4078 Driverekre en rafrissitenek egyet, a directxtol kezdve akar az alaplapi drivereken at a vga/audio-ig, hogy up to date legyen.
Lehet banalis a kerdes, de a csatak elegge intenzivek tudnak lenni, grafikai es proci szempontbol is, nem melegszik ilyenkor nagyon tul valami? Mert hogy a proci keves, az oke, de attol meg mennie kellene, nem kekhalallal elszallni. Nezd meg window modeban, hogy a homerseklet hogy all a csata alatt. -
#4077 Nem vírus csak EVEREST-es txt, hogy minden benne legyen. -
#4076 http://www.sendspace.com/file/lzpfvf