...
-
CptXecutor #4280 Nem értem az utolsó pár hozzászólást, mert a multiplayer sohasem zárta/zárja/fogja kizárni a single playert egy játéknál :) Teljesen külön álló dolog a kettő. Egy alapvetően single-re tervezett játéknál mindig a single rész készül el először, a multi pedig az "átirata" vagy "kiegészítése" :) NV-t is lazán át lehetne alakítani, pár dolgot ki kellene kapcsolni mint pl V.A.T.S. és kamerabelassítások, meg pár extrát hozzáadni, ennyi az egész...(És ez semmit sem változtatna a single részén....) Én magam a single játékokat 99%-ban az MI miatt unom meg. Lehet csak nekem van ilyen agyam, de egy mesterséges intelligenciának pillanatok alatt észre veszem a hibáit, és utána már nem tudom "nem kihasználni" ami azt jelenti, hogy legnehezebb fokon is végigtolok egy játékot max pár óra alatt. Pl.:Star Wars: Force Unleashed 2 reggelre letöltődött, délután már unottan néztem az outro-t, úgy, hogy napközben volt még ezer elfoglaltságom :D Az MI-k még mindig túl fejletlenek (szerintem) Rengetek példát tudnék mondani...egy ember esetében viszont nincsenek előre megírt akció-reakció ciklusok amik minden esetben ugyan azt a reakciót adják egy adott akcióra, csak lehetséges reakciókkal lehet számolni, azért egy ember ellen milliószor élvezetesebb játszani, mint bármilyen MI-ellen, és ezzel kár lenne vitázni :) Ezért nem értek egyet a single mániás emberkékkel (Isten bocsá')