Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nemsokára elérek arra a szintre hogy megnézem mit lehet vele kezdeni.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Én se használtam a Fast travelt. (Max ha kifagyott a gém és elfelejtettem menteni, akkor oda ugortam ahol kb voltam fagyás elött) Abban egyet értek hogy sok olyan küldetés volt ahol a játék rángatott több pont között. De sose cél írányosan mentem. Mindig elkalandoztam más merre, felfedeztem új helyeket stb. És valóban a Mafia 2 a legszánalmasabb játék mert a játékidõ 80%-ka unalmas autókázás és csak rángatja több pont között a szerencsétlen játékost.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Mondjuk abban legalább vannak jó párbeszédek. Konkrétan a játéktörténelem két legepicebb jelenete a ME1-ben van. Az egyik amikor elõször dumál shep a reaperrel, a másik meg a prothean ai-s.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
War, war never changes.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
engem legutóbb csak a mafia 2-ben zavart az, hogy minden egyes nap végén haza kellett autózni, hogy nyomj egy gombot és befeküdj az ágyba, na AZ igazi idõhúzó baromság.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Fallout2ben is legalább ennyi üresjárat volt.
War, war never changes.
De ha soha nem nyomtál fast travelt, nem kaptál hülyét amikor már 20. alkalommal jöttél ki a striprõl freesideon keresztül? Engem már az is rettenetesen irritált, hogy ha fel akartam menni a kérómba, az minden egyes alkalommal volt vagy 2 perc. Ami egy teljesen felesleges üresjárat. Ugye nem HC-n nem nagyon kell ilyesmit csinálni, de nekem minden feladat elõtt végig kellett gondolnom, hogy milyen fegyvert vigyek, és mennyi ammot (ezeket meg a szobában tároltam a fegyveresládákban).
De halálra irritáltak a társak is, ugyanis nem egyszer kellett bûvészkednem a konzollal, hogy elhárítsak valami ordas nagy bugot (ebbõl a legirritálóbb az volt, amikor nem tudtam bemenni Cézár sátrába, mert nem tudtam szólni Edének, hogy kint várjon, mivel órákkal azelõtt köddé vált..).
A láthatatlan falas megjegyzésed fura, igaz hogy én is találkoztam ilyesmivel, de minden esetben valamilyen hegyvidéki rész volt, ahol egy darabig engedett felfelé majd egyszercsak nem. Tehát olyan, hogy hirtelen láthatatlan fal a sík terepen, olyan nincs, legalábbis én nem találkoztam ilyennel.
Érdekes módon a fallout 2-vel nem voltak ilyen gondjaim.. Téged kielégítenek a 10 mondatos párbeszédek. Nekem ez sajnos primitív, és roppant unalmas helyenként.
De ez a "neked ez túl bonyolult" duma olyan szinten kinyitja a bicskát, hogy élõben pofán is basználak érte.
Na ezt sikerült össze raknom:
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ez elég furcsán hangzik.
Áhhhh. Nem mérgelõdök inkább, mert csak idegesebb leszek. Hatalmas potenciál vérzett el apró sebeken keresztül.
Lehet hogy a miatt van hogy a határon kivül készitettem? Oda ahol te is jelezted hogy nincs semmi.
Már annak is örülök, hogy így sikerült.
Én az Fallout - AII-FNV!.bsa-ba raktam a textúrámat, és így elfogadta.
Mi ezzel a gond?
De ami úgy istenigazán kéne a frencsájznak, az egy új, valamire való engine. 😄D
Nekem csalódás lett a végére. Mégegyszer max akkor fogok nekiállni, ha nagyon unatkozom 😞 Geci szomorú vagyok, mert amúgy imádom a világot, meg a feelinget, de se a fallot 3, se ez nem tudta azt, ami miatt megszerettem.
Annyi volt a hiba, hogy a textures mappát kihagytam az elérési útból.
Köszönöm Hotomi <#eljen>#eljen>
A célom az, hogy a játékban található vit-o-matic gép egyik textúráját lecseréljem (gyakorlatilag az egyik oldalát).
1. A Fallout - Textures2.bsa-t kibontottam a gépre.
2. A terminals almappában található vitomatic_page_0-t lecseréltem az enyémre (mind a két helyen, mivel az english mappában is vagy egy).
3. A Fallout - AII-FNV!.bsa-ba beletettem az egész terminals mappát (természetesen a lecserélt textúrával).
+1: Ez idõ alatt a ArchiveInvalidation aktív volt!
+2: A Fallout - AII-FNV!.bsa-ba az FO3Archive nevû program segítségével tettem bele a textúrákat.