6837
...
-
#4155 A legtobb kereskedo tart maganal par darabot ezekbol, de legegyszerubb a helyi dokikat felkeresni, ok biztosan arulnak ilyeneket, sot, meg is gyogyitanak (penz elleneben). -
szaboa #4154 Tudna segiteni valaki,hogy radaway-t vagy rad-x-et hol lehet beszerezni?Mert mire észrevettem sajna elég jól megfertőződtem :) -
#4153 Másabb fegyverek, másabb lehetőségek, eltérő élmény = esetleges újabb végigjátszás - mert olyan szépen beharangozták hogy a legtöbb meglévő fegyverhez is jönnek fejlesztések...ahhoz képest hogy mennyi fegyver van a játékban, nagyon kevéshez jöttek lényeges fejlesztések. Megint elkövették azt a hibát mint a Lonesome Road-nál hogy teljesen valótlan maszlagot állítottak a kiegészító promózásában, az elmondás - nagyotmondás - alapján azt hinné az egyszeri gamer hogy sokkal tartalmasabb lesz az adott kiegészítő, aztán jön a keserű felismerés hogy semmi nagy dolog, jó-jó, van egy-két értékelhető momentuma, de mégsem erre számítottam. Még jó hogy ez egy Fallout, és vannak lelkes modderek, akik többet adnak mint a fejlesztők maguk, és esetlegesen az általuk elkövetett szerencsétlenségeket is helyreteszik...de nézzük tényleg a dolog jó oldalát, ugyanennyiért értéktelen lópáncélokat is kaphattunk volna. -
#4152 "Nem erre számítottam. Új végigjátszás gondolata is elhesegetve."
Ezt nem igazán értem. Ez egy fegyver pakk. Ettől mért növekedne az újrajátszhatóság rátája?
Egyébként meg korrekt csomag. Egy játékot nem tudok felsorolni aminek 1-ik dlc-jébe ennyi fegyvert zsúfoltak volna. Általában kiszúrják az ember szemét 1-2 fegyver +1 ruha dlc-kel.
Egyet elfelejtettél: ez egy Fallout. A moderek gondolom rögtön ízekre kapják az új dlct és olyan modok jönnek majd ami pl javítja a bozar sebzését.
"Ráadásul a kari bugosan fogja, és lövéskor is a távcső szintje alá néz, mintha nem lenne távcsöve."
Ááá ismerős. Pont mint a Pimpboy 3billion esetében. Ha női karakterrel játszik az ember és megszerzi ezt a fajta pipboyt akkor a kezén bugosan, ferdén áll. De erre is van már mod ami fixálja szóval gondolom a fegyvertartásra is lesz egy mod ami fixálja.
-
#4151 Fílingesnek fílinges megoldás, elképzelem hogy működik, csak mennyi a realitás benne hogy egy ilyen hatalmas döghöz van tököd odalopakodni és lesből agyonverni? Másrészt sokszor nincsenek egyedül, így inkább tartom a tisztes távolságot, biztos ami biztos. -
Although #4150 Nem tudom, ha magas a kézi fegyver használat képesség akkor lv20 körül kb már egy sledgehammerel agyonütöm lesből támadva a deathclawot :D És izgalmas is közel menni hozzájuk mert tény egy szá nadrágba ne sokáig élnék ha nem végeznék gyorsan vele. A kiütés képesség nagyon jól jön ilyenkor. -
#4149 Hajnalban kipróbáltam a GRA-t. Sajnos ahogy lentebb írta morzsi fórumtárs, nem egy nagy etvasz amit csináltak ezzel a kiegészítővel. Nem erre számítottam. Új végigjátszás gondolata is elhesegetve. Lopakodós karinak igazából semmi használható új fegyvert nem adnak a kezébe - egyedül a 12.7-es SMG-re lehet tenni hangtompítót, lézercélzót és még valamilyen kevésbé látványos-eredményes módosítást. Lopakodás szempontjából ezen kívül nincs új a nap alatt, sőt ez sem mondható újnak, az alapjátékban a hangtompító már felszerelhető volt a fegyverre, a másik két módosítás pedig nem hoz lényeges változást. Aztán az anti-material rifle "majdnem hangtompítója" is röhejes, elnyomja valamilyen szinten a lövés zaját, immár nem kilométerekre hallja mindenki a hatalmas durranást, csak fél kilométerre. Viszont az új robbanó töltény illik hozzá. A pisztolyok között van egy új 5.56-os modell amely a "That Gun" sokszorosított másolata - modifikációkat nem láttam hozzá. Ha a "That Gun" megvan akkor az még erősebb is mint azok a kopizott változatok... Aztán a legendás Bozar...pontos, nagy tűzgyorsaságú, viszont harmatgyenge a sebzése per golyó szinten. A Fallout 2-ben gyakorlatilag bármit szétszedett, de itt egy DeathClaw/hasonlóan erős ellenfél ellen már nem hatékony. Ráadásul a kari bugosan fogja, és lövéskor is a távcső szintje alá néz, mintha nem lenne távcsöve. A legenda meggyalázva. Maradok én a jól megszokott sniper-emnél, amellyel egy fejes egy DeathClaw-nak egy halál - kis szerencsével - hollow point töltényt használva. Szerencsétlenül pedig két töltény.
További képek tőlem
-
#4148 De egy RPG-nek az a lényege, hogy beleéld magadat. Nem te irányítod a szereplőket. Hanem te maga vagy a szereplő. Na ezt elég nehéz elérni szerintem, egy női karakterrel, főleg aki úgy néz ki, mintha egy mangából ugrott volna ki :D
De ízlések és pofonok...
Egyébként valakinek megvan már a Gun Runners' Arsenal? Milyen? Érdemes beszerezni? -
#4147 Miert kellene "raizgulni"? Egyszeruen fogd fel ugy, hogy te vagy a rendezo, es ez az egesz egy interaktiv film, amelyben a szereplok egy resze a te utasitasaidat koveti. -
#4146 Én meg már unom a férfi karaktereket, mert a játékok 90%-ában csak azzal lehet menni. A maradék 10% az RPG ahol lehet nemet is választani. Elsőre ott is férfi karakterrel nyomulok de utána nővel. -
#4145 ha választhattam, sosem választok nő karaktert (férfiként), egyszerűen bele sem tudom élni magam, ha meg egy játék-csajra izgulnék...az már rég rossz lenne -
#4144 Szóval azt mondod hogy mindenki tagadja hogy type3 modokat használna? Hát én nem Ha már csaj karaktert indítok akkor nézzen is ki valahogy. Letöltök egy nekem tetsző savegame-t, haj modok fel meg egyéb karakter szépítő modok, és félig kész is az istennő. Aztán ott egy rakás type3 ruha, abból is lehet csemegézni. És igen, inkább nézegetek egy cicababát 100+ órán keresztül mint egy szakálas ürgét.
Az más kérdés mennyire reális egy topmodellel lődözni a fiendeket. Sztem kb annyira mint mikor a sivatagban minden út mellett van lámpa és persze világít is (electro city) -
#4143 Persze cicababa képek a profilon, persze senki sem használ ilyent csak tudnám miért ilyen nagy a letöltöttsége a Type 3 mod-oknak?
Persze nekem csak azért nincs mert fegyelmivel törölték, de a 3-ban még mindig ott vagyok a top 20-ban -
#4142 Akkor most könnyebb pl amit terveztél mododat megcsinálni?
Kíváncsi leszek az új motor menyire lesz modifikációs barát, bár elvileg már elkészült egy ilyen program mellé. -
#4141 SPOILER
A sztori szerint rakéták robbantak be a föld alatt. -
#4140 SPOILER
Csak az olvassa el és válaszoljon aki végigvitte a Lonesome Road-ot!
Szerintetek a szakadék hogy keletkezett? Mert az alján ép utak, épületek is vannak. Pl az az épület ami összeköti divede-t a rakéta kilővő silo-val az is sértetlen és a szakadék alján csücsül. Tehát nem omolhatott be mert akkor csak törmelékek lennének az alján és egy db fal sem lenne ép. Épp ezért arra tippelek hogy valahogy az a terület úgymond lecsúszott :D Amolyan szinteltolódásos rendszerrel. -
#4139 Lekéstél, épp azon vagyok XD
Már javában dolgozok a modomon.
Pár kép itt ni: Nexus profilom -
Hotomi #4138 Nem kell kétségbe esni! A Lonesome Road dlc-be mellékeltek rengeteg f3 épület modellt is, úgy hogy lehet saját romvárosokat is építeni. -
#4137 Hát én is azt hittem hogy ha nem is szabadon de járkálhatunk a város romjai között. De sajnos nem. :( -
Although #4136 Pedig hogy beleéltem magam itt is lesz egy nagy bejárható város még mint a Fallout 3-ba. New Vegas nem rossz de azért egy ilyen metroalagutakkal teli Nagyváros romja között lehet igazán jókat mászkálni :) -
#4135 -
morzsi555 #4134 Utána néztem, mégsem fog összeakadni, mert pl. a Plasma Defender mellé beraknak egy GRA Plasma Defender-t, ami tök ugyanaz, csak a GRA Plasma Defendert lehet majd modolni, a sima Plasma Defendert meg nem... Elég béna egy mod, a legtöbb fegyver nem is lesz új, csak más lesz a neve és lehet modolni, ennyi. Ami meg új, annak a nagy részét megcsinálták a modderek. A legtöbb "új" fegyver mod meg benne van a WMX-ben már ezer éve. -
#4133 Mivel a már meglévő fegyverekhez is jönnek újabb megvásárolható modifikációk, így esélyesen összeakadhat a gyári fegyver mod a közösségi moddal. -
morzsi555 #4132 WMX moddal vajon össze fog-e akadni? -
#4131 Pár új screenshot a Gun Runners' Arsenal DLC-ről -
Novotsik #4130 köszi! -
r4pt0r #4129 Igen az alagsoros kell, de ha nem találod akkor itt van fent a banerban a wiki link, ott beírod a quest nevet és meg fogod találni. -
Novotsik #4128 hi,elakadtam a dead moneyban amikor dog-nak kell lejátszani valami audio filej ott nem tudok továbbjutni bármelyiket berakom neki semmit nem csinál,nem tudom h melyiket kéne mert régen játszottam vele azóta újra raktam a win-t és elfelejtettem h melyiket kéne játszani a pit-boy-on tehát pls help. Mit kéne csinálnom és neki mit kéne csinálnia volt egy szalag amit felvettem az alagsorbva asszem a rendőrkapitányságon van bezárva az a mutáns de elfelejtettem h melyik az az audio logg amit felvettem ! Előre is köszi -
Belkar #4127 Az miért van hogy hiába veszem meg a kártyákat az árusoknál mégis csak az alap Karaván szettel tudok játszani? (nem bukkannak fel a megvett kártyák csak a Tops-osok amiket Ringótól kaptam) -
#4126 Van egy mod - egy idoben hasznaltam, de neve nem ugrik be igy -, ami megbuheralja (realisabba teszi) a fenyforrasokat a jatekban (varosi es utszeli lampak, neonreklamok, stb), valamint egyuttal az esti es a belteri nem bevilagitott termek fenyviszonyait is helyrerakja. Azt erdemes kiprobalni. -
#4125 FNV Enhanced Shaders
Ahogy elnézem az egyik legjobb elérhető grafikai mod, nem próbáltam ki még, de a mellékelt képek alapján ütős. :) -
morzsi555 #4124 Igen, nagyon jó mod. A mod nem tetsző részeit egyszerűen ki lehet kapcsolni a menüben. Jó dolgok vannak benne, pl ha utálod a vats-ot, akkor használhatod helyette a bullet time-ot, ami szintén ap-t fogyaszt. A google/sisak nézet is nagyon jó. Sprint is van benne, stb.
Melyek a legjobb grafikai modok? Eddig a Detailed Normals-t és a Western Sky-t használtam, de már meguntam, a western sky meg úgy néz ki soha nem lesz befejezve. -
#4123 hali, ez a mod ismerő vkinek? Jól hangzanak a tweakek, csak nem tudom feltegyem-e. Ha vki már próbálta írjon már róla ezt-azt, tegnap raktam újra a teljes NV-t :) -
#4122 Egy kis ízelítő a modomból:
-
#4121 Hát azt el kell ismerni hogy az RPG felületet jól kidolgozták. -
Although #4120 Van igazad, lehet a dlc-k nem lettek jók annyira mint vártad de maga a játék sokkal jobb rpg lett mint a lineáris egyoldalon végignyomható Fallout 3. Én is szeretem, de a Bethesda a Morrowind óta nem csinált olyan szintű rpg-t mint az FNV. Mert igaz felhasználták a Fallout 3 viszont csináltak belőle egy izig vérig élő jó rpg-t. Ebben az Obsidian tényleg jó. -
kissssss #4119 azért gondolom mindenki egyet ért abban hogy mindegyik dlc-nek megvolt a maga egyedi hangulata, e téren nekem a dead money jött be a legjobban. -
#4118 A LR linearitásának netovábbja - utólag észrevételezve - hogyha a területén az elejétől a végéig újra végigmegyünk, sok helyen csak ott vannak a hullák, és nincs semmi új spawn. A játék utolsó felében volt csak újra ellenség spawn, máshol semmi. -
#4117 az még hagyján, hogy nem tudnak pályát összerakni, de egy szájukba tett motorral is annyi bugot varázsolnak a játékba, hogy az már művészet :D -
#4116 A baj ott van hogy itt mindenkinek ugyan annyi idő végigjátszani az LR-t. Az OWB-t nem. Ott mindenki úgy játszotta ahogy akarta. Valaki végigszaladt a történeti szálon és 6 óra alatt végzett vele. Valaki (mit pl én) meg mindent felkutatva, bejárva, minden küldit teljesítve végezte ki az OWB-t. Nekem pl 20 óra volt. Szóval arra akarok kilyukadni hogy az OWB mindenkinek jó. Mert az esély megvolt hogy felfedezni Big MT-t. Csak rajtad áll. De az LR csak azoknak kedvez aki egy szó szerint pár órás dlc-re vágyik. Aki kutakodni, bejárni akar annak nem mert pislog kettőt és már végez is. Pl a pitt , személyes kedvencem ami nálam csillagos 5-s, is lineáris. Még a környezet, időjárás is hasonló. Hogy miért nem tetszik mégis az LR? Hát azért mert mintha egy sima fps-el játszanék. Nincsenek mellékküldetések, párbeszédek, a környezetedben mindenki ellenség stb. Egy csőben mész és mindenki lő rád ennyi. Egyszerűen fantáziálatlan.
SPOILER
A Divide, maga szakadék is szar. A térképet megnézve gondoltam ó dejó majd itt kell keresztül menni. NEM! A két szélét járhatjuk be és közepe ami a nagyobbik rész, ki van vágva. Azt szépen ki kell kerülni.
És igaz, a Bethesda-t 10X jobbnak tartom mint az Obsidiant. Egyszerűen nem tudnak MEGLÉVŐ elemekből, textúrákból, objektumokból egy rendes normális pályát összerakni. Az alapjátékkal is így volt. Nekem kellett kiegészíteni. Úgy csináltam meg ahogy szerintem alapból ki kellett volna néznie.
Szóval reménykedem hogy a következő Falloutot ismét a Bethesda fogja készíteni. Valszeg hogy a Skyrim motorját fogja használni. Ha viszont átpasszolják az Obsidiannak a motort hogy nesztek csináljatok falloutot előre bukásra számítok az 100. Mert hogy nem használná ki a motor nyújtotta adottságokat az biztos. Mert mint írtam, ha meglévő objektumokkal nem tud mit kezdeni az Obsidian nem tud egy normálisan kinéző pályát alkotni (mert mint tudjuk a new vegas 95%-ban F3-as modellekkel dolgozik) akkor mit várjunk ha nekik kéne nulláról mindent megcsinálni.