Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koszi kiprobalom

anti hero

Na bejutottam vegasba,naon szép hely de remélem csak este vannak kevés emberek😊
Calver

"The trees move. Do you not see it?"

sziasztok,

nem akarom vegigolvasni mind a 3500 hozzaszolast, ha esetleg tud valaki csuklobol mondani valami biztatot az jo lenne

tradeeles utan, dialogok utan, vagy ladaba pakolgatas utan egesz gyakran (sztem ez igy jatszhatatlan) bereceg a kep amikro zoomol ki es gyakran ki is vagy, hogy a kepernyoilleszto leallt, helyreallt.. stb

ez most miert??!??? minden gtx-es tulaj szop vele, vagy van valami megoldas?
szinte szuz win7 64bit, 260.99 nvidia driver, i5proci, gtx285, 4gb ram
ez mekkora egy szopas : (((

anti hero

Már majd 1 hete, hogy kiadták a Dead Money dlc-t, és elég érdekes véleményeket lehet olvasni róla a fórumokon.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kedvencem azok a hozzászólások ahol azon sírnak, hogy a végén a menedékbõl nem tudják összeszedni az összes aranyrudat. Egy darab aranyrúd majd 10000 kupakot ér, a súlya meg 35 font, de a bökkenõ az, hogy nincs idõ összeszedni mert rád robban a menedék. Pont ezt akarták elérni a készítõk, a játékosok mohóságára épített az egész kiegészítõ, mint ahogy az elején is mondja: Nem megszerezni nehéz Sierra Madre kincseit, hanem elengedni azt.

Na végre vége ennek a vault 22 nek😊 Thx a helpet mindenkitõl. Végre szabadon kóborolhatok,de lassan ideje menni vegasba.
Oké. És hol ez a szellõzõ vagy mi amit felkel robbantani?
darth devil
A nálad lévõ fegyverrel is megoldható, csak ügyesen kell beugrani az egyik szobába és magadra kell csukni az ajtót.

War, war never changes.

Rendben,thx a biztatást,csak nemtudom,hogy szerezzek c4 et mert nincs nálam és ki se tudok menni mivel zárva az ajtó(vault22)
Calver
4. szinten (amikor az ember még épphogy kijött Goodsprings-bõl) én már az Atomic Wrangler-t "kirabolva", INT implanttal megspékelve, Plasma Rifle-el/La Longue Carbine-el a mancsomban rohangáltam, és csak azért nem mentem még be Vegas-ba h ne ugorjam át a fõ történeti szál felét, szóval azért lehet itt is ügyeskedni <#hawaii>

bár szerencsére annyit nem mint az elõzõ részekben... 3-ban 10 perc alatt megszerezhetõ volt INT bobblehead és a játék legjobb energiafegyvere, második részben hasonló idõbe tartott legjobb energiafegyver mellett adv. power armor-t szerezni, de még elsõ részben is ha akart a kétlábú, fél óra alatt Turbo Plasma Rifle-el futkosott - bár ezek mindegyike elég komolyan hajlamos volt megölni a játékélményt <#rolleyes>
(ettõl függetlenül azért tudom fejbõl h hogyan kell akármelyiket összehozni <#eplus2>)

😄
Nesze neked, kötetlen játékmenet! 😊)
Az 1-2-ben még lehetett soft-cheat-elni úgy, hogy elõrefutottunk a térképen pár helyszínt és - ha ez összejött, elhalálozás nélkül, akkor - az ott beszerzett cuccokkal (pl. karaván vs. raiders összecsapás utáni hullarablással, tolvajkodással) máris könnyebben ment a fõszál - mielõtt megköveznétek: ez a játékmód viszont mindig unalomba fulladt nálam, így kezdhettem elõröl az egészet, "rendesen".

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Elsõ próbálkozásra egy rettenetesen visszatöltögetõ játék volt nekem is, pedig én végignyomtam a Fallout 3-at. A lényeg az hogy amíg el nem jutsz Vegasba a fõszálon ne nagyon térj le az útról. Közbeesõ (pld Novac) küldiket meg lehet azért csinálni, aztán mire leszel kb 10-12. szintû, már próbálkozhatsz a mezõn is.
Vegyél vissza a nehézségbõl. Menni fog az, használd a célzórendszert, és okosan oszd el a skillpontokat. Nem egy nehéz játék ez, csak a hardcore fokozaton.

Én asszem abbahagyom ezt a game-et. Ezt egyszerüen nem nekem találták ki,még cheatelnem is kellett mert mindig kinyirtak meg nem volt kajám. Szánalmas vagyok😞
Se gránát se dinamit se c4 nincs nállam. Most akkor bukta?
Teppik Amon
<#eljen>
szintén.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Én ott dobtam egy gránátot, majd bezártam magam az egyik szobába😄
Teppik Amon
gránáttal is meg lehet oldani

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Remélem van nálad C4 és detonátor, mert ez az a rész ahol Kelly nem enged ki mivel elszabadultak a mikró organizmusok amik átalakították a 22-es menedéket is. Le kell menned az egyik szintre ahonnan gáz szivárog a szellõzõbõl, és elhelyezned a c4-et, más azért nem jó mert a robbanás kihat az egész szintre, és mire elérnéd az ajtót szénné égsz. Így kényelmesen lepakolod a c4-et, amikor a kijárathoz érsz megnyomod a detonátort, és kényelmesen elmenekülhetsz. Utána már Kelly kinyitja majd a kijáratot.

Vault 22 ben megtaláltam Kelly-t, találkoztunk is a 2.emeleten de kéri hogy valamit szedjek össze. Ráhagytam mivel semmit se találtam de ahhoz hogy kijussak kell egy kulcs mert bevan zárva az ajtó.
xblades
Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok!

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Úúúgy van!<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

És ezt te honnan szeded? Nem nem jön, csak még nem decemberben jön!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Késõbb jön PC-re és PS3-ra, Xboxosok csak azért kapták meg elõbb mert a Mikrófoss lecsengetett egy csomó pénzt a Beth-nek, hogy elõbb jelenjen meg az õ platformjukra.

xblades
Na igen láttam én is de nem sikerült kisilabizálnom hogy lehet létre hozni ilyent. Próbáltam négy pont közöt, meg úgy is ha megvolt a kitöltés az útvonalon.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

JethroHUN
Mert az is 😊 teljesen onnan van a történet

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Fallout NV SAW edition? <#fejvakaras> kicsit fûrészes beütése van ennek a dlc-nek.

legalábbis nekem a trailer megnézése után azonnal a jó öreg fûrész bácsi jutott eszembe.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Lehetõvé teszi, hogy az npc-k leugorjanak bizonyos helyekrõl. F3-ban nem használták sûrûn, de New Vegasban már sok helyen alkalmazták. Pl szikláknál navmesh nézetben len és fent is a háromszögeknek van egy rózsaszín élük, az jelzi az npc-nek, hogy ott leugorhat.

xblades
Egyszerû csak pepecselõs szerintem. Ugró pont alatt mit értesz? Az mi a játékban?

Ha ez lett volna az elsõ mondat, el se olvasom... <#wow2>

SötétBarom
😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Calver
- valamint nem jön PC-re

Némi infó a Dead Money DLC-rõl:
- 4-6 óra játékidõ
- Mint az alap játékban itt is mindhárom társnak van külön perkje, de csak egyiküket vihetjük magunkkal.
- Ha végeztél a DLC-vel Veronikának új dialógusa lesz, és a válaszaid függvényében kapsz majd új perkeket.
- Az Úgy nevezett Ghost people-ok (a trailerben a gázmaszkos, ugrabugra humanoidok) csak a fejük levágásával, szétlövésével lehet majd megölni, minden más sérüléstõl csak elkábulnak.
- A nightkin társunknak két személyisége lesz: Dog és God, mindkét személyiség más-más perket ad.
- A kopasz lányt Christine-k hívják, néma de intelligens társunk lesz.
- A ghoul társunkat Dean-bek hívják, és egy híres énekes akinek képét a betöltõ képernyõn láthatjuk.
- Új fegyverek: Holo-Beam és Beartrap Fist.

A navmesh egyszerû, abban egyedül csak az ugrópontokat nem tudom még megcsinálni. Az én modom még csak 615 kb, pedig rengeteg modellt importáltam.

xblades
Na néhány dolgot tényleg kihagytak.
Az én gépem sem valami erõs igy csak egy részét használom a területnek én is. Már csak azért is mert Navmes nincs a területen amit szopás csinálni, fõleg a terület szakaszok határánál. Most 1,5 megás csak a modom lod nélkül.

Az egy katonai támaszpont, mégis mit vártál? Megkínálnak egy kávéval, és végig vezetnek majd a fegyverraktáron? Az a minimum, hogy a gumibotot eltörik rajtad. Csinálj szépen NCR küldiket, érd el legalább az Accepted repultációt náluk, és utána már mászkálhatsz ott.

Ha bemegyek a Mccarran táborba miért akar mindenki megölni? Mert elloptam egy fixert? De senki sem látta. Most akkor mi lesz?
Rengeteg dolgot kihagytak, már pár hete csinálom a konvertálást és még csak a F3 alap modelleknél tartok, a dlc-kig még el sem jutottam. Elõször én is azt akartam mint te, az üres részeket kidolgozni, de az én gépem gyenge hozzá, és hatalmas területekrõl van szó. A talaj texturázás nagy mértékben növeli a mod méretét, nálam a GECK 25-30 mb-ig tölti be az aktív plugint, azon felül már lefagy az egész. Ezért inkább készítek egy külön területet ahova építhetek egy romos várost, a rengeteg romos épület eltakarja a talajt, így kevesebbet is kell texturázni azt.<#awink>

xblades
Ez azt jelenti hogy csak magadnak csinálod?
És mi nincs benne a NW. készletben hogy át kell konvertálni?
A nagyobb épületek mint a F3 városközpontjában. Mert mintha azokat nem látnám benne.
Bár szerintem városiasabb lenne ha több épületbe lehetne bemenni, bár ez a játék más területeire is igaz. Sok épülethez egyáltalán nincs beltér csinálva.

Van olyan hely ahol több questet ellehet fgoadni? Nekem van egy csomó csak ebbõl 3 new vegasba kell de a strips re nincs belépõm a többi meg nehéz.
Köszi. Megpróbálom valahogy.
Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt:Vault 22

Ebben a vaultban van egy barlangrendszer aminek a harmadik és az ötödik szinten van kijárata. Mivel a lépcsõház el van torlaszolva, ezen keresztül tudsz lemenni az ötödikre. De az is egy megoldás, ha kimész a vaultból, más küldiket csinálgatsz, és visszamész ha megvan a level 50 repair-ed, ami a lift kijavításához kell.

Képtelen voltam Cheatet használni. De még igyse találom sehol azt a gépet. Amugy lementem a common areas ba és ott van egy olyan h lower level. Megnéztem de ottse volt semmi. Aztán felmentem és láttam h van egy hely: Pest Control de oda se tudtam menni mert megkel javitani a liftet.
Most meg tovább menni se tudok mert az a zöld spore féleség kinyír. Már töltényem is alig van meg kajám. Szrencsére találtam vizet de kaját nem csak egy almát de azis 1 hp-t rakott vissza. Na asszem végképp elakadtam.
berlinboy6329
Azé mer vmi atriumba el kell menni,v hova nem tom,vmi kecinagy szoba meg pulpitus oszt ott van vmi holotape..Azon van a pass a opcióhoz a gépen.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Na lementem ott volt is egy gép de csak 2 dolgot engedett a harmadik at nemtudom mivolt de még igyse nyilik ki a zárt ajtó.
Ha lemész a legalsó szintre ott van egy sz.gép ahol kell valamit bütykölni ha jól emlékszem, és utána az a zárt ajtó nyitva lesz.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

A Vault 22 nél elakadtam. Egyszerüen nemtudom hovakell menni. Csak egy zárt ajtót találtam meg melette egy gépet a plafonon és egy másik gépet az aztalon. És ezenkivül még 2 sz gépet,ezeekt elolvastam de semmi.
Svenhassel
Na ezt gyorsan lekapták 😄

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Nem, nincs hozzá tutorial a GECK manualban, még azt sem frissítették a New Vegashoz. Egyenlõre még csak a F3 cuccok átkonvertálásánál tartok, szeretném New Vegast igazi várossá alakítani, nem pedig egy utcás kaszinó sétánynak.