6837
...
-
#4195 Hali, és Üdv Mindenkinek!
Bladbs nek a "2278" ban jól néz ki a szobád !
Kérdésem, hogy hol rendezted be???
Illetve kérdés, hol lehet saját lakása, szobája az emberkének a sima játék mezőn, mint a régiben a Megatherm-ben?
Mert ugyan lenne egy kis szoba a Novac-ban, de az nem az igazi...
Illetve hol lehet gyűjteni a figurákat, és hol lehet őket lepakolni?
Köszönöm
-
#4194 Lehet hogy van rá itt mod: Nexus -
#4193 Sziasztok !
Igaz, nem lehet leszedni a csuzliról a távcsövet, meg stb.., az öreg hiba...
Biztos van valami lehetőség...
Gábriel -
Belkar #4192 Elbuktam a Don't Tread on the Bear questet és az érdekelne hogy meglehet-e csinálni azt hogy az NCR ne haragudjon rám. Akár csalással vagy mod-al esetleg? -
#4191 Nem lehet leszedni a fegyvermodokat.
De azt nem egészen értem, hogy van egy jobb lézerfegyver. Mert maximum az állapota lehet jobb, de akkor meg csak simán meg kell javítani az eredetit (amin a modok vannak). Vagy ha egy különleges lézerfegyvert találtál, akkor azt meg úgysem lehet módosítani. -
#4190 Üdv Mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy lennének jó fegyvereim, s azokra sikerült kiegészítéseket rátenni a PIT-BOY ban az "X" funkcióval,
de, hogy lehet levenni a fegyver kiegészítéseket,
és átteni egy másik jobb fegyverre, amire rá lehet tenni.
(azaz, van egy lézer stuki távcsővel, meg stb, s lenne egy jobb lézer stuki...)
Hol, és hogy lehet átrakni, mert már próbálgattam a padokat, de ott nem lehet, vagy van valami más pad, vagy módszer...?
Köszönöm az infókat.
Gábriel -
#4189 Ellentetben veled, en barmikor elfogadnek - akar a regi motorral is - egy New Vegas szintu folytatast :) Minden percet elveztem, barmikor johet ugyanez a rendszer, persze mas helyszinen. -
Although #4188 Hát nagyon sokminden jó lesz benne a világ nagy, nagyon fog élni. Random questgenerátor fog futni alatta ami ha nem lesz beizzítva rendesen akkor mókás is lehet :) Ami ugye Bethsedáról lévén szó eleinte tutira vehető :D. A karakterlap az egyszerű lesz még a falloutokhoz képest is. Mivel az attribokat teljesen törölték. Tehát tömegjátékot akarnak készíteni nem réteg rpg-t. De itt jól jön majd a módolási lehetőség. Valaki reméljük visszarakja az Obi karakterlapját :D -
#4187 Hát igen, de az még egy kicsit távol van. És inkább dolgozzanak rajta, nem akarok még egy new vegast. -
#4186 Kérdés menyire lesz hű az elődeihez, mennyire lesz szerepjáték.
De reméljük ez a motor fog dübörögni az új Fallout alatt:) -
#4185 Á az zsír :)
Amúgy nem vagyok oda a fantasy játékokért, túl képen még eggyel sem játszottam úgy igazából. De talán a skyrim lesz az első amire benevezek. A motor egész jónak nézz ki, szép tájat tud megjeleníteni. Ráadásul ha lesz ilyen creation toolset akkor azt is ki akarom próbálni. Maga a játék ... hogy is mondjam ... nem várok tőle semmit hisz nem játszottam ilyennel és valahol el kell kezdeni :) -
#4184 Itt: skyrim creation toolset -
#4183 Sajnos a steam-en kívül nem tudok egy helyet sem ahol meg lehetne venni, letöltési lehetőség persze van megvétel nélkül, keresd a kiegészítőt például a torrentz.eu-n, rögtön az első találat megfelelő. A New Vegas esetében a kiegészítők nem védettek, nem igényelnek semmiféle törést, tehát nem fog bekavarni semmiképp a letöltött kiegészítő, ha eredeti játékkal játszol! Sajnos a NV DLC terjesztés ennyira bajos a régiónkban, ha mindenképp támogatni szeretnéd pénzzel az Obsidian-t, akkor küldd el nekik a kiegészítő árát paypal-on, vagy amilyen elérhetőségük van esetleges közönség általi támogatásra... :) -
#4182 Alternatív elérési út
Amúgy meg én is néztem steamen 1 héttel a megjelenése után és nekem is azt írta ki hogy a régiómban nem elérhető. Így vásároljon az ember eredeti játékot hogy egy rohadt dlc-t nem képesek elérhetővé tenni. De nem csak ez az egyetlen fekete folt, volt már probléma az első dlc-vel is, a dead money-al. Még pedig az hogy valaki megvette de nem steamen és nem tudta sehogysem a játékához csatolni. Így elveszett 3000 pénze.
Ha még nem vettél dlc-t a játékhoz akkor ne is vegyél mert valószínűleg év végéig megérkezik a completed edition amiben minden dlc benne lesz. A másik hogy a lonesome road-ot elég összecsapottnak vélem, a fórumokban is vegyes kritikákat olvastam róla. Ha elérhetővé válna a dlc steamen biztos hogy a szokásos 9,99 €-s áron adnák, annyi pénzt meg sztem nem ér. Az Old World Blues a legjobb dlc a játékhoz hiszen ezért a pénzért egy kisebb nyitott világot, rengeteg felfedezni valót, érdekes ellenfeleket és végül akár 20 órás végigjátszási időt is kapsz -
karnokd #4181 Üdv! Hogy tudtátok megvenni a Lonesome Road-ot? Nekem azt írja ki, hogy a régiómban nem elérhető. De ugyanez van a két ezt követő DLC-vel is. (De mellékesen a Rage sem látszik). A Bethesda-Steam játékokkal gond van mostanában? Mintha az 1C-s terjesztésű játékok problémáznak? -
Although #4180 Szerintem elsősorban x-box-ra fejlesztik jól látható nagyon preferálják a kapcsolattartásban őket. És az egyszerűsítések is ebbe az irányba mutatnak. Ettől ez egy jó játék, de én se törném magam a kalózkodással agyonterhelt pc-re. Kapnának egy szimpla clone-t. -
r4pt0r #4179 A Bethesda felvásárolta (pontosabban a ZeniMax) az IDt, az id5 motor meg az ID tulajdona. Szóval most már használhatnák. :D -
#4178 Én úgy tudom hogy a RAGE esetében a Bethesda csak kiadó.
Ha esetleg mégis felhasználhatnák az id5 motort valszeg nem teszik mert ott van a skyrim motorja amit tényleg ők fejlesztettek. De majd meglátjuk hogy melyik lesz.
A lényeg hogy jól modolható legyen. A játékélményt is felemeli de az újra játszhatóságot is. Pl a new vegasban sok minden nem tetszett és így olyan modokat tettem be ami szerintem csak feldobják a játékot (szebb égbolt és felhők, több növény, szebb vér effekt, realisztikus nap sugarak és lencse izé meg persze a saját modom
Nálam így nézz ki a játék napfelkeltekor :)
Xblades:
"ráadásul könnyen és jól modolható (már kész hozzá a program)."
Ez hol olvastad? -
#4177 Ne felejtsd el, hogy felvasaroltak az ID-t is, igy a Skyrim motorja (Creation Engine) mellett ott van a Rage (ID Tech 5) motorja is mint lehetoseg. -
#4176 Nyilvánvaló, mivel az az új saját fejlesztésű motorjuk, ráadásul könnyen és jól modolható (már kész hozzá a program).
Ha szerencsénk van már hegesztik és akkor talán nem lesz kapkodó munka belőle. -
#4175 Sztem a skyrim motorját fogják felhasználni. És olyan két év múlva várható egy új fallout. -
#4174 Igen lesz elvileg talán ebben a hónapban.
Sajna ez a motor hibája, de az új már készen van reméljük a következőt már arra fejlesztik. -
#4173 Faq és ott a társak menü. (Ha nem ezek akkor mod) -
szaboa #4172 Láttam a youtubon a vault22-őn lévő küldetést az emberünk egy felpáncélozott kutyás katona segitségével csinálta meg,ezeket honnan szerezték? -
#4171 tárgytalan, legközelebb körbenézek kérdezés előtt.
mentésfájlokban simán meg lehet találni, szép sorban le vannak egymás után írva, ha az ember rákeres az "esm"-re. -
#4170 valahol meg lehet nézni egy aktuális mentéshez melyik modok vannak benyomva? nemrég volt oprendszer újrarakás, és most azon kellemetlen helyzetben vagyok, hogy elvesztek beállításaim (mod fájlok megvannak), viszont farkam tudja mentésemhez melyikek voltak bepipálva a 20 modfájl közül -
Although #4169 Ez jó :) -
ratgab #4168 Vegasban inkább a futóhomok gyakori! Főleg a tűzhangyák és rad skorpiók hajlamosak belemászni egy-egy futóhomokba. VAn olyan futóhomokmező, ahol még térkapu is találhat, ami összenyomja, összekeveri a beletévedők testrészeit.... -
#4167 Mintha javítottak volna bármit is a patchek. Ugyan úgy fagy, sőt az OWB óta már töltés közben is de most új karaktert indítva talán mintha már legalább hibaüzivel szállna el a játék. Egyébként várható valami GOTY/Completed Edition vagy valami ilyesmi? Amiben benne van az összes dlc? Remélem igen. -
#4166 Elvileg a GRA megjelenése előtt pár nappal jelentették be, hogy azzal együtt megszűnik a NV támogatása részükről, szóval én nem számítanék semmiféle hivatalos patch-re ezután... -
Although #4165 Azért emberek ez tényleg egy nagy világ rengeteg npc-vel iszonyat mennyiségű programozási igénnyel. Bizonyos tekintetbe ami hasonló volt és ráadásul ennyire nyitott világ nélkül, jó nyilván bizonyos területen erősebb, Dragon Age 5 évig készült ez meg kb. 2 évig. És még mindig csak 3 éves. Azért persze gyorsabban is javíthatnák a dolgokat. :)Remélem nem hagyják abba a patchelést. :) -
#4164 Na az viszont tényleg minden napos. :D A fallout 3-ban rengetegszer láttam hogy itt-ott szálldos egy-egy radscorpion, protectron. A new vegasban kevésbé bár ott is láttam. Itt inkább bújocskázni szeretnek az NPC-k. Ha rosszul áll egy csata rájuk nézve, elbújnak egy sziklában vagy a föld alá. :D Eme képességüket még nem tudják teljesen kihasználni hisz sokszor csak félig sikerül nekik, így a sziklába ragadt deathclawokon, fiendeken, scorpiokon már nem lepődöm meg. -
kissssss #4163 és akkor a repülő radskorpiókról még nem is beszéltünk :))) -
ratgab #4162 Sőt, még a gravitációra is hatott, lásd 2 fejű brahmin és a lépcsőforduló esete.... -
#4161 Ez mindennapos a falloutokban. A sok nukleáris anyag teljesen eltorzította a világot, ezért van az a sok bug is XD -
#4160 Ma éppen Novac-ban jártam, mennék fel a lépcsőn a lakásomba erre...egy 2 fejű brahmin fut egyhelyben és nem tud lejönni a lépcsőfordulóból. :D
-
#4159 Novac mellett mászkál egy, meg azon kívül #4156. vagy: errefelé nézelődj -
szaboa #4158 Esetleg 1-2 dokit tudnál mondani hogy hol található? -
#4157 "Lonesome Road-nál hogy teljesen valótlan maszlagot állítottak"
Nem tudom hogy mit állítottak annál a dlc-nél de én is másra számítottam. Az ütős trailer után arcon csapás volt a 2 új ellenfél (amiből az egyik szinte nem is új, csak más) és a béna, értéktelen pálya kidolgozás. Ráadásul rövid. És valahogy nem volt meg a hangulata.
Szvsz ebből a dlcből sok mindent ki lehetett volna hozni de hát...
Egyetlen nagy pozitívuma annak a dlcnek a fegyverek: minden fegyó ultrabrutál. :D
-
#4156 Orvosoknál érdemes vásárolni ilyesmiket de sajna a radaway elég ritka. Leginkább a new vegas clinicen meg a old mormon fortnál érdemes körülnézni.