...
-
CptXecutor #4299 Noodlee-hoz csatlakozva: igen! Nem kár szapulni az Interplay-t, mert a mostani Interplay már nem az a legendás Interplay, akik a Fallout 1-2-t csinálták. Ha jól tudom a régi brigádból már egyetlen egy ember sincs a programozók között, mivel megunták, hogy elpocsékolják az idejüket egy olyan cégnél ami már évek, lassan évtizedek óta csődbe ment, csak éppen még nem indították el a csődeljárást...A mai MMO-knál már igenis lényeg a grafika, mert a mai technológiákkal megoldható, és korántsem kell hozzá NASA gép, csak ügyesen megírt programkód, és játéktér. (Nem kell egész bolygót egyszerre betöltetni, elég 1-1 várost) Meg lehet nézni a NV-t, rohadt nagy játéktere van, egyetlen loadinggal betölti az egészet pár másodperc alatt, és nem kell neki NASA gép...Grafikára visszatérve meg lehet nézni a korábban említett Battlestar Galactica Online-t, nálam full grafikán szaggat, olyan szinten szép a grafikája, és MMO, ráadásul !!!böngészős!!! Nem kell hozzá több gigát letölteni, hogy meglegyen a kliens, és nem kell hetente több 100 megás updateket szintén letölteni a kliensel, csak regisztráció, és PLAY :D pár másodperc alatt betölt egy naprendszert....ennyi....Csak sokan nem képesek kicsit elrugaszkodni a talajtól. Bethesdáról annyit: Szerintem minden létezőt megtettek ahhoz, hogy "lemásolják" az eredeti Fallout-ot, én pl NV-ben még a legapróbb részleteken is észrevettem...Maga a feeling sokak szerintem nem ugyan az, sokan mondták, hogy a humor és az irónia kimaradt a Bethesda által készített Falloutokból. Szerintem egyáltalán nem, volt pár rész, ahol szó szerint elröhögtem magam, és azt mondtam LOL :D Persze érezhető, hogy ők egy kicsit komolyabbra fogták a dolgokat, de végül is sztm igazuk van. Egy ilyen történetben finoman kell bánni a humorral, mert az könnyen átbukhat ökörködésbe, és akkor már nem ilyen lesz az ember arca: :D hanem ilyen: -.- Szerintem jó munkát végeztek. Lehetett volna jobb is, bugmentesebb, de ha tényleg olyan szar lenne, ahogy páran lehurrogják a Bethesdát, akkor nem függenének rajta több 100 órát :) :P Nekem az az érzésem, hogy sokan már csak azért szapulják a Bethesdát mert még nem tudtak eddig semmi igazán ütőset felmutatni, és sokakban az van hogy: Csúnya gonosz Bethesda elvette az Interplay játékát. Nem árt elfelejteni azonban, hogy ha nincs a Bethesda, a Falloutot már rég elfelejtette volna mindenki, és elveszett volna a süllyesztőben, mint pár elődje, lásd Age of Empires, (amit az egész világ szeretett) és társai...