6837
...
  • szaszekk
    Köszi! Előbb megkeresem a bunkert, hátha meglesz. Bár egy ideje kiír valamit a 13-as menedékről, de olyat még nem találtam eddig. Pedig a felfedező plusz is begyűjtve.
    Egyébként a játék csodálatos, én nagy rajongója vagyok nemcsak a NV-nak, hanem a 3-nak is. Hihetetlen jó ez a nagy szabadság, és a romos puszta föld látványa. Annyi változtatást engedtem magamnak, hogy a 30-as XP-nél tovább fejlődjek, mert még direkt nem végeztem ki a játékot a főszálon, előbb a mellék küldetések, és a "népirtás". A 30-as xp-n azonban jóval tovább lehet fejlődni szerintem, mert kevésnek találom. Nem vagyok cheater, de ezt szükségesnek tartottam.
    Bár hozzáteszem, hogy ha kijön a magyarítás hozzá karácsonykor, akkor élvezetesebb lesz a játék, és végre belecsaphatok a lecsóba úgy igazán!
  • Although
    Próbáld felrakni a FOMM-t ez tényleg jól integrálja a modokat.
  • Although
    Pedig elvileg fixen jelöli a térképen a helyeket. Persze ne pont így keresd őket. A Honest heart az egy karavánal indul, a dead money az egy bunkernél kezdődik. A loneysome az egy átjárónál. De a legtöbbet minimum lv20-al érdemes. Kivéve a Honest heartot.
  • szaszekk
    A PipBoy-ban a data-Quest között kell lennie? Mert ott nem találok külön küldetést, ami DLC lenne. Pedig bepipáltam a DLC-ket, és a Downloadable menüben is megjelenik, igaz ha rákattintok semmi nem történik.
    DLC-k: Old World, Honest,
    Nem értem..
  • broman191
    Melyik DLC-vel szeretnél játszani? Mert mindegyik nagyobb DLC-nek más a kezdési pontja. Viszont egyiket sem kell keresgélned, mert amint a játék felismeri a DLC-t, felveszi a küldetés listába, és megjelenik a térképen hogy hová kell menned, hogy elkezdhesd! :)
  • szaszekk
    Sziasztok! Egy lámakérdésem volna. A F3-ban a dlc-t úgy tudtam betölteni anno, hogy a hajó elvitt a másik pályára.
    De a F4-ben hogyan tudok játszani a DLC-vel?
    Köszi a választ előre is!
  • xblades
    Ahonnan letöltötted nem volt leírás?
    Általában szokott lenni. Ezt sajna én se ismerem annyira.
  • Although
    Esetleg kaphatok egy kis segítséget az FNVedithez? Azt látom ha voltam szerencsétlen futtatni ezt a jópofa dolgot ami segít a hiányzó dogok kiderítésében de valami összegző fájlt csinálhat vagy nem tudom de eltnnek dolgok utána, pl vagy csak az árnyékát látom az npcnek. Esetleg lehet tudni hogy mit kell törölni utána vagy mi a teendő hogy ha csak a futási hiányokat nézzem meg vele és ne csináljon ilyen referencia összegzést?
  • xblades
    Na majd ez én is kipróbálom:)
  • Although
    Az NV error olyan szinten javított nekem hogy windows ablakra lépésnél is állva marad, egyszerűen nem lehet padlóra tenni így a Fallloutot. :)
    Persze nem mod okból adódó prog hibákról beszélek.
  • Although
    Nos ma csináltam magamnak egy kis szabadnapot és gondoltam összegzem itt ami eszembe jut amit érdemes használni.
    Nem lehet elégszer hangsúlyozni! Ezt kötelező feltenni!
    NV Error

Aztán ami most eszembe jut még és jópofa.
    iHUD
    Eltünteti a kijelzőket a képernyőről és így mindig meg kell nézni a pipboyt ha tundi akarsz valamit. Életszerű :D

És végül...
    unofficial community patch
    Ők csinálják egyébként a Lost road modot is. Reméljük elkészülnek vele valamikor. :)
  • Ryder62
    Köszi :) Bár azóta kalapálom mióta kijött a dlc de még messze a vége.

Jut eszembe, újabb adag :)

Merre van az Angyalok városa?

NCR Nuke - Az atombomba csak kicsit változtatta meg a tájképet. Én nem voltam ilyen elnéző :)

A 15-ös autópálya. Vigyázat, úthibák!

Bár és parkoló. Nyitva minden éjjel.

Divide utcái

P+R :)

Ahogy látszik néhány helyen teljesen átalakítom a pályát szóval nem holnap lesz kész az tuti.
  • Although
    Láttam raktál fel pár képet:) most tűnt fel jó kis mod amúgy. látom vannak páran akiknek tetszik!
  • Although
    Nos nem tudom látta e már valaki. :)
    Szóval régóta figyelem a delikvenst már a morrowind idején létezett, de igazából az Oblivionnál láttam elöszőr a dolgait.
    Realism tweak
    Szóval nagyon brutál. pl. vérvesztesség, trauma mint effektek megjelennek a vízben baktériumot számol ami betegséget okoz, etc,etc. Hát lehidaltam tőle és vannak kiegészítő dolgok med kit meg ilyenek mint mód. Elképesztő egy dude. :)
  • ratgab
    Én megvettem a jelenlegik complete editon-t (ugye lonesome roads még nincs) és majd az utolsó DLC-t külön begyűjtöm egy akciónál.

5 euróért meg kellett venni az alapjátékot, viszont akkor már dlc nélkül nem játszom.

Valódi completed edition (valójában ultimat edition néven fog futni á la Dragon Age origins) februárban érkezik és 7000 Ft-nál fog kezdődni az ára.

Véleményem szerint a mostanival járt jól, aki meg akarta venni (kvázi féláron megkaptad és ebben az esetben még a dobozos verzió nem is jelent többet... ugyanúgy steamre kell regelni szóval mindegy, hogy van lemez vagy nincs.) Lonesome roads-t meg már akár 5 euróért is be lehet majd gyűjteni.

Apropó utolsó DLC itthon mikortól lesz elérhető (előzőeknél is volt némi csúszás ugyebár... de már eltelt 1 hónap a megjelenéshez képest és még mindig semmi).
  • Ryder62
    Így igaz. Aki most akarja megvenni, a helyében várnék a completed editionra ami tél végén jön. Abban minden dlc benne lesz. Bár kérdéses milyen áron érkezik.
  • wesker24
    5 Eurorért csak az alapjátékot kapod meg !

A Fallout New Vegas DLc-ket külön kell megvenni hozzá ami kb 7,5 Euro !
  • tutituti
    steamen most potom 5 euróér meglehet venni!
    ja és dlc-k is benne vannak!
  • Although
    Van valami hír a lost roadról?
  • Although
    Nos elhiszem, te vagy a profi. :) De akkor sem "látom". Tehát lényegesen finomabb a motor mint a Falloutos akkár. Az obliról nem is beszélek mert az 2006-os verzió.
  • xblades
    "Ha megfigyeled végre eltűnt a nyakrész probléma. Valószínű egybe kezeli a karakter texturát végre."

Na utána néztem, nem kezeli egybe, ugyan úgy külön-külön van a test a fej és a kéz.
  • xblades
  • Ryder62
    Egyszer biztosan.
  • vk90
    Lesz Fallout 4?
  • xblades
    Én csak az engine hibáiról írtam véleményt a játék levezetésével és kivitelezésével nincs bajom :)

Hotomi

Nem láttad a hivatalos forumokon mikor akarják kiadni a Skyrim-hez a creator hit-et?
    Még mod manager progit sem láttam a Nexuson, pedig mod van már néhány:(
  • Although
    Nos nem tudom de nekem sokkal jobnak tűnik. igaz nem teljesen új de még a Fallout karaktereket is kenterbe veri. Ha megfigyeled végre eltűnt a nyakrész probléma. Valószínű egybe kezeli a karakter texturát végre. A programkódba meg olyan mennyiségű változtatást csináltak hogy beszartam. Tele van olyan apróságokkal ami még a Fallout New vegashoz képest is elképesztően élővé teszi a világot. A radiant story engine tényleg jól megy előzetesen ettől tartottam ez majd egymást ütő questeket is produkál, nos nekem még egy se volt. És hát igen végre story ba is felléptek az obsidian közelébe. Talán nincs annyi döntési szituáció adott helyzetben mint az FNV-be de végre nem egy full lineáris történetet pakoltak le az asztalra. És hát igen a karakterekhez rendelt animációk száma is ott van. tényleg a bandit üti a páncélját, fenyegetőzik, és körbetáncol ha kell támadási felületet keresve. Őszintén nekem csak a harcrendszer lett egy kicsit csalódás, sajnos amiről regéket írtam az bejött. Végtelenül primitív lett, de használható és jól funkciónál és mivel a világot 100 szinten *5-re fejlesztették így ez kap talán 3-4-est. Nem lenne rossz ha kicsit jobban átgondolták volna, de főleg a belekényszerítés probléma ha csak egy de az kifejezeten zavaró. Mivel érezték kevés a fejlesztési lehetőség kivették a fegyverjavítás képességét a fegyverkovácstól. Ezen tényleg érezni hogy kényszerítő megoldá máskülönben két skill fejlesztésével végig lehet nyomni a játékot. De ezt is be lehet nyelni az elmúlt 20 év legjobb játékától :D
  • xblades
    Ez jó meglátás.
  • CptXecutor
    Rossz embernek küldtem az előző kommentet, no mindegy :D Egyébként a hibákat amik vannak NV-ben tuti ki lehetne javítani, de némelyik olyan parányi, mégis idegesítő, nem is bug-nak, már inkább issue-nak minősül, hogy nehéz lenne a programkódból kihámozni, ráadásul lehet hogy több kissebb dolog összeakadása okozza a hibát, esetleg a hibák javítása újabb kissebb hibákat okozna, szóval sztm úgy voltak vele inkább hagyják úgy ahogy van, mert minél előbb ki akarták adni a játékot, hogy profitáljanak belőle...
  • CptXecutor
    havok.com-on van egy pár video, de ha jól tudom többek közt az Assassin's Creed is havok-ot használ :) Itt egy havok/euphoria tesztvideó, ez eléggé beszarás, pedig jó régi, ez azt hiszem a 2006-os havok. Nem értem miért nem használják pl ezt a motort, mert eddig még nem nagyon láttam ilyesmit egyetlen játékban sem, pedig a videó 2007-es...a fa összetörése durva nagyon...http://www.youtube.com/watch?v=3bKphYfUk-M
  • berlinboy6329
    Linkt,nem találom:C
  • xblades

Ezt az engine-t kaptuk újra ezen már nem lehet változtatni. Ugyanazokkal a hibákkal nyilván ez az alapban van belekódolva amit nem tudnak kivenni.
    Oké hogy tényleg jó a nagy részletes táj kezelésében és könnyen modolható ami egy Mass Effect 2 engine-ről nem mondható el.

Én egyszerűen azt az új engine-t hiányolom amit ígértek aminek az alapja megvan csak azt kellet volna felhasználni az újhoz és nem a régit kellet volna felújítani.

mike

Senki nem mondta hogy nem lehet jobbá tenni egy engine-t úgy hogy ezek a tulajdonságai megmaradjanak.

De mindegy reméljük egyszer megtisztelnek minket egy ilyennel.
  • CptXecutor
    Néztem videókat a legújabb HAVOK-ról, nagyon durva dolgokra képes :) Lehet még az Unreal 3-nak is oda fog verni...
  • Ryder62
    Azt meg kell jegyezni hogy ez nem új motor mint sokan gondolják hanem egy elég erősen átszabott, tuningolt gamebryo. Tehát az alapokhoz nem nyúltak ahogy látszik.

Fallout jöhet az új motorral. Amúgy vicces de volt időszak mikor egyszerre játszottam a f3-al meg a new vegassal és hát az f3-at még ma is szépnek látom míg a new vegast rondának, elavultnak. Hogy miért? Mert az f3 sokkal jobban kezeli az effekteket + jóval több tereptárgy van a pályán, sőt az egész 200-szor kidolgozottabb mint a new vegas.
    Úgyhogy azzal a motorral lehetne még aratni, mert képes rá, csak hát ....

.... nem 3 objektumot kéne egy cellába tenni azt jó napot . Ugye obsi?
  • Hotomi
    Egyet kell értenem veled, már én is a Skyrimet nyüstölöm, és ugyan ez a tapasztalatom. Sajnos én úgy érzem, hogy kissé visszalépés a New Vegas-hoz képest, az Obsidian jobban kezelte a Gamebyrot, stabilabb lett, a Skyrim pedig követi elődjeit és fél óránkét kivág az asztalra, ez volt Morrowindnél, Oblivionnál és a Fallout 3-nál is. A havok is finomabbra volt hangolva, New Vegasban nem találkoztam égből potyogó NPC-kel, Skyrimben meg összevissza pattognak, mintha gumilabdából lenne a testük.
  • mike01010101
    Közben lehet hogy hülyeséget irtam és te nem a skyrim-re gondoltál:) Már nagyon ráállt az agyam.
  • mike01010101
    Mindenben csiszoltabb mint a fallout és mivel 6 napja jelent meg még kevés a mod, de nézd meg fél év múlva.
  • steweee
    ez mennyivel szebb/jobb/kiforrottam mint a fallout3 volt ? még nem volt időm kipróbálni, de ha befejeztem az foa3-at, sor kerüól rá mindenképpen. azt láttam hogy sokkal kevesebb mod van hozzá
  • xblades
    Remélem, így lesz. Bár ezek a hibák már rég benne van és egy kicsit szúrták a szemem hogy újra és újra előjönnek, míg máshol ezt javították vagy legalábbis próbáltak egy értelmes engine-t készíteni. Máshol ment gondoltam itt is fog.
    De így jártam
  • mike01010101
    Nekem nagyon bejön a fallout játékmenet, pont emiatt a skyrim is jobban tetszik mint annak idején az oblivion. Én örülnék ha az új fallout-ot még (biztos lesz) erre a technológiára építenék. Ha annyit csiszolnak majd az egészen pluszba amennyit a fallout3-hoz képest a skyrim-en csiszoltak akkor nem lesz gond.
  • xblades
    Ha erre épül az új Fallout akkor nem lesz nagy változás.