Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És írták már valahol hogy lesz a Geck-nek javítása?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Az sem rossz játék, de a második részhez nem sok normális kinézetû mod van még <#gonosz3>#gonosz3>
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Kérdezem hogy a Geck-nél a Navmesh-ben az ugrás pontokat tudod már hogy kell megcsinálni?
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Csak úgy spoilermentesen megéri megkeresni az 50 kupakot?
THX
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
OFF. Azért a láthatatlan falak nagyon idegesítõek voltak, meglehetett volna csinálni profin rendes hegyekkel vagy valahogy, de number one a Cazador a nagy lepke vagy mi fenne volt. Az nagyon "kemény" volt. Mikor elõször megláttam mondtam elfutok mellette...ez ugye nem jött be..következõ ötlet ha már páncél az egész lepke lõjük szét a szárnyát, itt volt az a pont, mikor kb. 3 tárat kilõttem rá VAT-al, hogy elkezdtem nevetni.😊 De mindent összetéve tényleg egy szuper rpg-t kaptunk a pénzünkért. Amit lehetett volna mélyíteni még, de így is megérte a pénzét. Pláne ha akciósan vetted meg 😊És azért remélem a Dead Money nem lesz akkora csalódás mint írjátok. Bár az elgondolkodtató ha valamit konzolról kezdenek, fordítanak az ritkán jó.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ezt az Armour-t hol kapom meg? Hol szerezhetõ be?
A DEAD MONEY-t csak pénzért lehet letölteni,vagy ingyenes?
Üdv.:
Ani
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
"The trees move. Do you not see it?"
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
kapsz kemény két fegyvert, egy fajta ellenfelet, és egy bazinagy szürke, egyhangú, copypaste-elt helyszínt, valamint azt a rohadt csipogó nyakörvet és a "felhõket", amiknek legfõbb feladata h feleslegesen bosszantsák a játékost...
egyszerûen unalmas.
na meg én nem is enyhén megéreztem a felszerelés hiányát: Guns-ra gyúrt karakter esetén a legjobb móka a "minden helyzethez van egy megfelelõ fegyver", itt viszont ez elveszik - ami az egészet nem nehézzé, hanem szimplán elképesztõen unalmassá teszi.
szóval részemrõl Dead Money ennyi volt, nem olvasgattam eddig róla nagyon mások véleményét, de közel sem ér fel az alapjáték hangulatához - plusz megvan az a sejtésem, h ebbõl pár éve "ezt kidobjuk, ez szemét" lett volna, most pedig szimplán elnevezik DLC-nek...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.