Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem, sajnos nem. Maguk a fejlesztõk erõsítették meg a hivatalos fórumon.

Ryder62
"Persze ahogy írtad, van aki még pofátlanabb amit az EA a Mass Effect 2vel csinált az egyszerûen hihetetlen."

Sztem a ME2 önmagában nagyon jó. Az igaz hogy ott is lehúzásra megy a dolog. Ugye kiadnak egy ruhapakkot és vedd meg 300-400 Bioware pontért. De azért a mafia 2-t nem lehet alulmúlni.

Én most abban reménykedek hogy olyan dlc-k jönnek a New Vegashoz mint pl a point lookout. Azzal például legutóbb 17 órát játszottam mire mindent felfedeztem, minden questet teljesítettem. 17 óra kb két mai játék összesített játékideje. És ez meg csak egy DLC.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Hát pont a mafia 2 dlc-k az értelmetlenség netovábbjai....

50 szint... lehet ehhez mérten kapunk karaj ellenfeleket is....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Most csak viccelsz ugye!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Oblivionnál még elhittem hogy tényleg egy fantasztikus alapjáték UTÁN, csináltak még UTÓLAG két dlc-t (amikhez mondjuk még így se volt szerencsém). Itt már halálbiztos hogy ha fejlesztés közben jött valami jó ötlet, azt "hagyjad, majd berakjuk az egyik dlcbe".

Persze ahogy írtad, van aki még pofátlanabb amit az EA a Mass Effect 2vel csinált az egyszerûen hihetetlen.

Szeretem a cicákat

ne is emlegesd azt a szutyok mafia 2... szerencsére már sikerült el adnom.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Ryder62
Üdvözlet a valóságban. Manapság már ez a divat hogy kiadnak egy játékot és egy rakás dlc-t jó pénzért. Csak nem mindegy hogyan teszik: A falloutoknál rendben van mert az alap játék is ütõs, hosszú és élvezetes. És a dlc-k csak mégjobban kibõvítik. De viszont ott a másik véglet mikor kiadnak valamit teljes játékként úgy hogy az szétvan darabolva hogy majd dlc formályában megvehesd a játék másik felét (mafia2 vki?)

Amúgy fallout 3 dlc-k nagyban feldobták a játékot tehát remélem ezek is feltuningolják new vegast 😄 Bár azért az 50 szint durva lesz. Már a 35-t is soknak éreztem fõleg úgy hogy a 30. szintõl kínkeserves volt fejlõdni. Csak questekkel lehetett.

Nem 'tom ki próbálta a dynavision-t a shaders lite programmal. Nekem nagyon jól teljesítenek.

jesszusom mi lett a játékiparból

Szeretem a cicákat

Mindegyik dlc +5-tel növeli a szinthatárt, így az utolsó dlc-el elérhetõ lesz az 50-es szint.

xblades
Hát ahhoz még jobban kéne tudnom az angol nyelv szórendszerét hogy értelmes modatokat írhassak.<#zavart1>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Ez a 4 DLC lesz csak a játékhoz vagy készítenek majd többet is?

Nah akkor már beszélni is fognak az enklávés emberkéid?<#vigyor3>

xblades
Tudom önzõ dolog de kikivánkozik belõlem, hogy tudom hogy kell dialogot csinálni (úgy hogy más ne használja, bár a MyFirstDialogTutorial leírásban a srác azért kicsit értelmesebben is írhatott volna már rég tudnám hogyan kell) és hogy lehet árust és javító Npc-t kreálni.
<#vigyor2><#crazya><#hehe>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Na feltöltöttem a lod-os verziót is.

Köszi a választ. Akkor várunk 😊
Nekem is ez a gondom.
Valószínû, hogy az európai verzióhoz késik a patch.
Manuálisan torrent oldalról lehetne leszedni, de azokon egyelõre, csak vírusos verziót találtam, szóval várni kell.

Sziasztok!

Olvastam, hogy megjelent az 1.3-s peccs a játékhoz. A gomdom vele, hogy az istenért sem akarja pc-n felfrissíteni a Steam-en keresztûl. Az elõzõ pecseket automatikusan frissítette, de erre eddig nem reagált. Hogyan tudnám felrakni manuálisan a steam-rõl az új javítást?

Szeretem a cicákat

xblades
Igen 3-hoz csináltam ilyen mod-ot ami fel is tetem a Nexus-ra, bár én csak lemásoltam egy meglévõ területet és azt alakitotam.

Nem, nem, félreértettél, én nem a nv világokat akartam másolni hanem a sajátjaimat. De már más módszeren gondolkozom, azt hiszem inkább a belteret használom fel. Persze ennek is vannak elõnyei és hátrányai.
Elõnye hogy:
-Nincs LOD, egyszerre töltõdik be minden, nincs szaggatás mint kültérnél amikor a LOD modell vált a valós modellre.
-Az Npc-k, lények nem esnek ki a világból mint kültérnél, beltérnél bizonyos magasságú zuhanás után a játék vissza helyezi a szereplõt/tárgyat az eredeti helyére.

Hátránya:
-Nem lehet használni a világtérképet csak a helyit.
-Ezért nem lehet használni a térképjelzéseket sem.
-Nincs talaj, ezért nem lehet dombokat, hegyeket, gödröket csinálni.
-Lehet hamis talajt készíteni de csak egy textúrát lehet használni hozzá, nem lehet mixelni mint kültérnél.

Kisebb lenne a mod mérete is mert nem kellene hozzá LOD fájlokat csatolni, nem lenne "semmibõl elõtûnõ tereptárgyak/lények" mert beltérnél mindent egyszerre tölt be.

xblades
Nem tudom képes leszel-e valaha is egész világot másolni. Amit láttam ilyen törekvést az mind új map amit az alapjairól építenek fel.

Már írtam, hogy ha túl sok mindent változtatsz meg már az is problémát okoz a játéknak, ha be kell töltenie miután a játék során sok minden variálodik.

De legalább már stabilabb remélem nem fagy ki annyit a Geck se és a játék se.

Ehh csak a hazavágást <#buck>, bár már elmenti rendesen a változtatásaimat kültéren/beltéren, de még mindig összeomlik ha megpróbálok másolni világokat, és a wiki sem lett frissítve <#gonosz3>

xblades
Na és valamit javitotak is rajta?
Vagy csak a hazavágásukat orvosolták?

Nah fent is van az új 1.3-as Geck<#taps>

XBlades! Mielõtt meglepõdnél, az új 1.3 patch hazavágja a Geck-et, de viszont a készítõk ígérete szerint ma már elérhetõ lesz hozzá egy update, idõnként nézd majd a fallout hivatalos oldalát vagy a steam kellékeket a frissítésért.

Hehe nálam a kibontott eredeti wasteland lod változat 190 mb <#zavart1>. Darabold fel és töltsd fel darabokban. Ezért nem szeretek babrálni az eredeti világon, túl nagy, inkább kisebb világok, kisebb LOD, kisebb méret <#vigyor3>

xblades
Na ez megvan de így jó nagy lett😞 majd 75 MB és nem bírom ezzel a nettel feltölteni.

Amikor generálod a LOD-ot három mappában generál fájlokat: Data/LOD Settingsben, Data/Meshes/Landscape/LOD/WastelandNV/mappában, és végül a Data/Textures/Landscape/LOD/WastelandNV/mappában. E három mappa tartalma kell, hogy mindenkinél legyen LOD.

xblades
Hopp mire gondolsz pontossan?

Én amikor Lod-ot hozok létre a Geck-el csak textures mappát hozz létre amit mellékeltem. Nem adtam hozzá olyan épületet amit nem tartalmazott a játék.
Ezeket hogyan hozza létre?

Egész pofás, a navmesh jónak tûnik, nem találkoztam tereptárgyakba beakadó npc-ket. De elfelejtetted mellékelni a LOD Settings mappát és a meshes/Landscape/LOD/ mappát, így az épületek a semmibõl tûnek elõ.

xblades
Na hellosztok, nagy idõ után sikerült befejeznem a modomat ami egy új területet ad a játékhoz.
Aki gondolja nézze meg: Area 5N1

Hardon nyomtam anno, bár nem mentem végig nem volt komolyabb bug. De nagyon nehéz volt, az épp utolsó patch nekem sokat javított reálisabbak lettek az ellenek. Ami nagy gond volt, szinte csak questekkel tudtál nagy mennyiségû xp-t gyûjteni. Most egy kicsit jobb lett. Legalábbis nekem élvezhetõbb az erõs ellenek erõsebbek mint pl New Cal. republic de több pontot is kapsz, ha jól láttam. Meg sok apróság. Több lett a loot is. 😊

Sajnos most olyan szituációban vagyok hogy nem tudok patcheket felrakni a játékhoz, szóval 1.0val tolom. Ez késõbb nagyon durva bugokhoz vezet vagy azért játszható ?

Szeretem a cicákat

Calver
hoppá, tévedtem. ez pont h buff, mert egy elõzõ patchben már durván megtépázták szegényeket...

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
uhh, Sniper Rifle és Gobi kaptak egy istenes kiherélést, x5 crit chance-t levitték x2-re, de még .308 JSP-t is megtépázták hozzá... kicsit túlzásnak tûnik nekem.

"The trees move. Do you not see it?"

Nem, csak annyit, hogy jelentett hibák egy részét kijavították. Ez lehet bármi: küldetés, animációs, vagy modell, textura hiba javítás.

Igaz, az elejtett mondat kimaradt.. bár stabilitással nem volt gondom...

Bugfixekrõl mondtak vmi konkrétot is azonkívül hogy "csináltunk sok bugfixet"?

xblades
Hát már ráfér a játékra😊

Már nem azért de elolvastad alaposan amit írtak? Legfontosabb része a patchnek az optimalizálás és stabilitás, utána a bugfixek, éééés kisebb részben fegyver balansz.

Hát, ez nem valami sok, inkább csak egy halom finomhangolás amit kb 4 nap alatt összerak bárki aki hozzáfér a forráskódhoz. Semmi értelmes bugfix (pl bugos küldetések javítása v ilyesmi).

Hétfõn érkezik a patch.

Ryder62
Nagyon sok hasonlóság van. Szinte minden megtalálható a való életben is. Sõt nézegettem Las Vegas és környékérõl google térképet és még a települések, utak is úgy helyezkednek el ahogy a valóságban. A Fallout 3-ban egy két emlékmûvet, épületet leszámítva minden kitalált illetve máshogy van. Max egy két település név még azonos mint pl Bethesda és Pittsburgh.

akkor szerintem el is felejthetitek a javításokat a programhoz.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

xblades
Nem nincs több hiba az alap néhai lefagyásnál. Igaz az én .esp fájlom csak 1.5 Mb-os a többit a textura tartalmazza. Azóta egész jól megy hogy írtad azt az beállitás modosítást.

Nem, nem merültem annyira bele a társ rendszerbe. Nézd meg, hogy a készítõk hogyan csinálták, én általában ezt a módszert szoktam alkalmazni. Vagy nézz meg egy olyan modolt társat, abban biztos nincs annyi script meg dialógus. Néha egészen jó dolgokat tudnak összehozni a moderek. Amúgy nálad nincs mentési hiba amikor külsõ vagy belsõ tereken dolgozol?

xblades
Na az sem rossz.
Azt nem tudod, hogy lehet az új társ rendszert csatolni valakihez? Mondjuk létrehoztam egy Npc-ét és azt felvehetõ társnak beállitani?
Mert láttam a Nexus-on akik társakat csináltak az új rendszer alapján készitették.

Még az elején Josh Sawyer írta, hogy tudomásuk van bizonyos hibákról a Geckben, és hogy dolgoznak rajta, ezt úgy 6 hónappal ezelõtt írta.<#buck>