Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem a ME2 önmagában nagyon jó. Az igaz hogy ott is lehúzásra megy a dolog. Ugye kiadnak egy ruhapakkot és vedd meg 300-400 Bioware pontért. De azért a mafia 2-t nem lehet alulmúlni.
Én most abban reménykedek hogy olyan dlc-k jönnek a New Vegashoz mint pl a point lookout. Azzal például legutóbb 17 órát játszottam mire mindent felfedeztem, minden questet teljesítettem. 17 óra kb két mai játék összesített játékideje. És ez meg csak egy DLC.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
50 szint... lehet ehhez mérten kapunk karaj ellenfeleket is....
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Persze ahogy írtad, van aki még pofátlanabb amit az EA a Mass Effect 2vel csinált az egyszerûen hihetetlen.
Szeretem a cicákat
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Amúgy fallout 3 dlc-k nagyban feldobták a játékot tehát remélem ezek is feltuningolják new vegast 😄 Bár azért az 50 szint durva lesz. Már a 35-t is soknak éreztem fõleg úgy hogy a 30. szintõl kínkeserves volt fejlõdni. Csak questekkel lehetett.
Szeretem a cicákat
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
<#vigyor2>#vigyor2><#crazya>#crazya><#hehe>#hehe>
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Valószínû, hogy az európai verzióhoz késik a patch.
Manuálisan torrent oldalról lehetne leszedni, de azokon egyelõre, csak vírusos verziót találtam, szóval várni kell.
Olvastam, hogy megjelent az 1.3-s peccs a játékhoz. A gomdom vele, hogy az istenért sem akarja pc-n felfrissíteni a Steam-en keresztûl. Az elõzõ pecseket automatikusan frissítette, de erre eddig nem reagált. Hogyan tudnám felrakni manuálisan a steam-rõl az új javítást?
Szeretem a cicákat
Elõnye hogy:
-Nincs LOD, egyszerre töltõdik be minden, nincs szaggatás mint kültérnél amikor a LOD modell vált a valós modellre.
-Az Npc-k, lények nem esnek ki a világból mint kültérnél, beltérnél bizonyos magasságú zuhanás után a játék vissza helyezi a szereplõt/tárgyat az eredeti helyére.
Hátránya:
-Nem lehet használni a világtérképet csak a helyit.
-Ezért nem lehet használni a térképjelzéseket sem.
-Nincs talaj, ezért nem lehet dombokat, hegyeket, gödröket csinálni.
-Lehet hamis talajt készíteni de csak egy textúrát lehet használni hozzá, nem lehet mixelni mint kültérnél.
Kisebb lenne a mod mérete is mert nem kellene hozzá LOD fájlokat csatolni, nem lenne "semmibõl elõtûnõ tereptárgyak/lények" mert beltérnél mindent egyszerre tölt be.
Már írtam, hogy ha túl sok mindent változtatsz meg már az is problémát okoz a játéknak, ha be kell töltenie miután a játék során sok minden variálodik.
De legalább már stabilabb remélem nem fagy ki annyit a Geck se és a játék se.
Vagy csak a hazavágásukat orvosolták?
Én amikor Lod-ot hozok létre a Geck-el csak textures mappát hozz létre amit mellékeltem. Nem adtam hozzá olyan épületet amit nem tartalmazott a játék.
Ezeket hogyan hozza létre?
Aki gondolja nézze meg: Area 5N1

Szeretem a cicákat
"The trees move. Do you not see it?"
"The trees move. Do you not see it?"
Bugfixekrõl mondtak vmi konkrétot is azonkívül hogy "csináltunk sok bugfixet"?
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
http://youtu.be/4v8qae11_-M
Azt nem tudod, hogy lehet az új társ rendszert csatolni valakihez? Mondjuk létrehoztam egy Npc-ét és azt felvehetõ társnak beállitani?
Mert láttam a Nexus-on akik társakat csináltak az új rendszer alapján készitették.