6837
...
-
#4395 Na nagy nehezen megtaláltam hova kell bemásolni ezt és így már jó lett, megszűnt az akadály.
Köszönöm -
#4394 Elmondaná valaki, hogy a New Vegas GOTY verziójában melyik DLC-k vannak benne? Mert február 10-én jön az Ultimate Edition (amiben minden eddig megjelent DLC benne lesz) és kíváncsi vagyok a különbségekre.
Ja és itt egy New Vegas fanpatch is: New Vegas bugfix compilation 037 -
Hotomi #4393 Finalize Cell Navmeshes
GECK Wiki a barátod -
#4392 Ez a Lonesome road javításod (ha jól emlékszem te csinálgattál valami ilyesmit) vagy valami teljesen más?
@PiszkosFred: Elnézést kérek, valóban hülyeséget írtam, valamit nagyon félreértelmeztem, vagy nem olvastam elég figyelmesen. Ahogy írod a Skyrim járékmechanikájában tényleg olyan mint a NV. -
#4391 Egy-két kép a modomból
Aki tudja hogy hogy kell geck-ben navmesh cellákat összevonni az pls írja le :D
Mert azt tudom hogy két különböző cellában lévő végpontokat (azok a kis kockák) nem lehet összekötni. Akkor hogy érjem el hogy az NPC-k is úgymond áttudjanak menni az egyik navmesh cell-ből a másikba? Hogy kell egyesíteni magyarán? :D -
Hotomi #4390 Kérdezd a Bethesdát, az utóbbi időben kissé bekattantak. Nem csak az Interplay-t perelték be hanem a Mojangot is a Minecraft készítőit, mert az új játékuk címe a Scrolls, és ezért a játékosok összekevernék az ők The Elder Scrolls című játékaikkal -
#4389 Miért lenne törölve? -
Hotomi #4388 Már mint a perre Bethesda és az Interplay közt? A legutóbbi hírekben már a per végéhez értek de még nem világos, hogy kinek a szénája áll jól. Ha a Beth nyer akkor csak nevében lesz Fallout minden mást törölni kell ami kapcsolódik a fallout univerzumhoz (pl nuka-cola, BoS, szupermutánsok, ghoulok stb nem lehetnek majd a játékban), ha az Interplay nyer akkor marad minden változatlanul, és csak akkor lesz majd belőle Fallout MMO. -
#4387 Semmi baj draga baratom, majd egyszer megerted. De hagyjuk is, inkabb meselj, mit szolsz a fallout mmo hirehez? Teged hogy erint? Betara jelentkeztel mar? -
#4386 Nekem egy kicsit a stílusa a Stalker-hez hasonlít. -
ratgab #4385 Jól hangzik, ha lesz időm majd teszek vele egy próbát. -
lammaer #4384 Picit OFF, de hátha érdekel más Fallout rajongókat is, nekem nagyon bejött:
Fallen Earth: Itt a topikja
http://www.gamersfirst.com/fallenearth/
Stílusát tekintve olyan, mintha a Fallout lenne, csak éppen multiban. Grafikailag egy picit persze gyengébb, de cserébe:
- Free to Play (ingyenesen játszható, régen fizetős volt): Az ingyen játszóknak egyáltalán nincs elzárt tartalom, a limitációkkal bőven együtt lehet élni (gyakorlatilag csak az XP jön kicsit lassabban, de ez a program nem erről szól).
- Nincs olyan hogy a fizetős játékos szuperpuskát meg szuperpáncélt vehet amivel aztán hülye Pistike szénnégyalázhatja az ingyenesen játszókat.
- Online MMO, annak minden előnyével (csapattársak, kooperatív játék)
- Óriási bejárható, atomtámadás utáni világ
- Scifi Akció MMO (nem kardos varázslós cucc, itt távcsöves puskákkal lőjük a szörnyeket és PVPben a játékosokat)
- Komplex karakterfejlesztés
- Rendkivül részletes gyártási rendszer (szinte minden tárgy legyártható, kezdve a kezdő sapkától egészen a Dune Buggy-ig)
- Gyűjtögetés/harácsolás/kukázás orrvérzésig (rengetegféle nyersanyag van)
- Magasabb szinteken nyilt térképes PVP, területfoglalás (természetesen opcionálisan beállítható, ha vki nem szeret más játékosok ellen nyomulni, simán kikapcsolható)
- Végül de nem utolsó sorban, vannak magyarok is :)
Ha érdekel és kipróbálod, a játékban keresd a HunRaiders csapatot, illetve Szabberin/Szabi/Turul játékosok valamelyikét. Szívesen segítünk az újoncoknak. Meg persze lehet kérdezősködni a topikjában is.
/Reklám Vége -
#4383 Kösz ha megtalálom megpróbálom jó-e :)
Ne szomoríts el a Skyrim geck-el , remélem ha már ennyivel később adják ki nem lesz olyan bug-os.
De a Fallout Geck-et se hagytam fel, bár néha szüneteltetem kell a pihi.
Csak a Skyrim-ben van egy elképzelésem és azt szeretném megcsinálni. -
Hotomi #4382 Röviden és tömören: igen, működnek a warezolt dlc-k is.
Semmi másból nem állnak ezek a dlc-k mint egy esm és két bsa fájlból, ezért nem látom okát, hogy bármi hibát okoznának az eredeti játékban, nálam legalább is hibátlanul működnek (ellentétben a fallout 3 eredeti dlc-ivel, melyek csesznek rendesen működni , + még 1 jó pont az Obsidianak ezért) -
#4381 Valaki nyomja itt a játékot ezzel a kombóval? Steames New Vegas és steames Dead Money, Honest Hearts és Old World Blues dlc-k hozzá és warezolt (nem telepítős) Lonesome Road és Gun Runners Arsenal.
Annyira megvenném a játékot még úgy is hogy darabonként kéne a dlc-ket megvásárolni steamen de így nem móka hogy a Lonesome nem elérhető itthon.
Sőt gondolom hogy ha lesz teljes kiadás steamen az sem lesz elérhet mert úgy látszik a Bethesda gondolt egy merészet és a játékait nem teszi elérhetővé itt ebben a régióban. (Rage, Skyrim sem elérhető)
Szóval működne a warezolt LR és GRA?
Olyan verziók vannak meg ami nem telepítős hanem csak be kell másolni azt a 4-5 fájlt a játék mappába és bepipálni.
Szerencsére az OWB elött volt egy frissítés és azóta nem szóval elvileg ezeknek menniük kéne.
Láthatjátok hogy úgy megvenném de a Bethesdának az ebben a régióban élők pénze büdös, úgy látszik.
Ha nem, nem, eljátszok én warezzal is csak azért vicces ez a helyzet. Már a játékosoknak kell könyörögni hogy hadd vegyék meg a játékot.
lol komolyan pont fordítva kéne hogy legyen -.- -
#4380 Ahham, ettől még semmi köze a Skyrimnek a New Vegashoz... Akárhogyan is idézlek baromság... -
Hotomi #4379 És mi a helyzet a NV Geck-kel? Feladtad a harcot? Én nem bizakodnék annyira a Skyrim Creation Kitjében, amilyen bugosan másolták a játékot a CK is biztos ugyan olyan bugos lesz. -
Hotomi #4378 Talán ez lehet az: bBorderRegionsEnabled=1, próbáld ki, írd át nullára hátha utána már megszűnik a láthatatlan fal. -
#4377 Hja kerem, felmondatot kiragadni mar nem meno, csak a bulvarban. Keretik pontosan idezni. -
#4376 "inkabb nevezheto a New Vegas Tamrieli verziojanak"
Ha hasonlítana a New Vegashoz, akkor jó játéknak kéne lenni, de nem az szóval ez sem igaz :D -
#4375 Haha, es meg komolyan is gondolod... hihetetlen.
Koze nincs a Skyrimnek az Oblivionhoz, inkabb nevezheto a New Vegas Tamrieli verziojanak, mint a Oblivion 2-nek. Ez benne a szep, hogy a Bethesdahoz tartozo jatekok fejleszteseit folyamatosan felhasznaljak a kovetkezo cimben. Sok okossagot kitalalt anno az Obsidian az FNV-ben, ezek most jol jottek a Skyrim fejlesztese kozben. -
#4374 Ezt már én is írtam hogy sajna ua. az a motort kaptuk kicsit tuningolva, szerintem ez lesz a kivitelezés a Fallout 4-nél is.
De ezt lehet mod-olni legalább, és ez az ami engem leginkább érdekel .
A kód kilőve már átnéztem a Wiki-n, de nincs külön olyan mert a Tcl az amolyan falonátjárás kód, de a láthatatlan fal a Skyrim területe szélén így is megállít .
De valaki írta hogy ez az .ini-ben is kikapcsolható egy sornak az értékének átállításával, de én ezt nem találom hogy mi az és hol.
-
Hotomi #4373 Skyrim egy rakás lógané, Beth nem erőltette meg magát, csak egy új rókabőrt húzott az Oblivionra és ezt árulják Skyrim néven, bár az Oblivion 2.0 jobban állna neki. Nah kérdésedre válaszolva van egy konzol parancs ami kikapcsolja de nem tudom, hogy mi az. Keress rá a google-ben consol commands vagy cheats szavakkal. -
#4372 Látom a Skyrim nem érdekel téged, de motorja ua. így megkérdem , nem tudod hol keresgélhetnék az után hogy a láthatatlan falat hol tudom kikapcsolni a játékban?
Mert még a Tcl kóddal sem tudok átmenni rajta. -
Feared #4371 Azóta sikerült regisztrálnom, de sajnos nem nagyon értem ezt a modolást, azt hittem valami ini fájlt kell letölteni és bemásolni.
Végülis 20 órám volt a játékban, és most új rendszerrel sajnos minden mentésem eltűnt, amúgy se tudom lett volna e türelmem megint beleölni 20 órát, hogy ugyanoda jussak mint régen, és ráadásul tele fagyásokkal. Azt hiszem nekem ez a játék már a steam fiókomban fog megrohadni. :) -
#4370 Pedig csak úgy érdemes ha regisztrálsz, mert nem kell igy kéregetned dolgokat másoktól, föleg hogy mindegyik Nexusra beléphetsz vele. És jó dolgok vannak rajta.
Nem emlékszem hogy az én reg-emnél ilyen lett volna, mintha a forumra én késöbb regisztráltam volna mint a Nexusra. -
Feared #4369 Feltenném ezt a modot is, ami csökkenti a fagyásokat, de nem tudok regisztrálni ezen a nexus fórumon. Már vagy ezerszer beírtam az ellenőrző kérdés, de sose fogadja el.
Valakinek netán megvan ez, és át tudja küldeni mailban? vagy fel van töltve valahova? -
Feared #4368 Akkor ezt vehetem olyan válasznak, hogy a játék még most is hulladék szinten van kódolva, és leizzadhatok, hogy mikor fagy ki....
Csodás... -
gosumofo #4367 quicksave -
Feared #4366 Ma felraktam ismét a játékot, és sajnos kb. 1 óra után kidobott.
Pár hete van új vga a gépben (1GB GTX550Ti), és Win7 az xp helyett, de a régi karival és rendszerrel is kidobott folyton.
Van erre bármi megoldás, vagy szokjak hozzá és játék közben percenként mentsek, hogy ne dobjon ki sok elvesztett órával? -
Hotomi #4365 Elkészült J.E.Sawyers saját készítésű modja, itt letölthető. Ez afféle játékmenet változtató, nem javít hibákat, és nem ad új helyszíneket, küldetéseket, tárgyakat. -
#4364 Nem feltétlen mondható amerikainak a bizonyos jelenség, "más nemzetek" fórumain is tapasztalhatunk hasonló megmozdulásokat időnként. A legszebb a dologban, hogy mindez annyira szubjektív téma kinek mi mennyit ér...ha valaki a gameplay-ek/trailer-ek és egyéb promó anyagok alapján nem tudja eldönteni hogy szüksége van-e valamire avagy nem, az nem életképes egyed. -
szaszekk #4363 Egyiket sem..ill. azt nem találom, hogy melyik bunkerből, vagy melyik karavánnal mehetek oda. De az is lehet, hogy a DLC-ket újra kell tennem. -
Although #4362 Én annyira nem, megszoktam már itt a conanba. Meg a metacriticen is látni. És nem csak az amerikaiak..Másképp gondolkodnak, mindennek pontos értéke van és nagyon dühösek ha úgymond átverik őket...ez is megkülönböztet minket tőlük volt keleti blokkosokat. dettó ugyanez mikor a német habár vehetne drágább sört is megveszi a legolcsóbbat. Talán ez is benne van hogy mi vagyunk nagyobb szarba nem ők:) OFF bezár -
#4361 Hát amcsiknak a seggük is ki van nyalva az ottani árakkal. Amin még fel szoktam húzni magam, mikor steam fórumon topikot nyit egy amerikai, hogy "jaj ez a játék vajon megér 5 dollárt?" -
Although #4360 Melyiket? Egyébként kivételesen használtam torrentet, idestova hónapok óta várom hogy legyenek szívesek kelet Eus térségben is kiadni az utolsó két dlc-t. Ez a steam akkora szar hogy az nem igaz, nem is a steam hanem ezek a buzi amerikaiak. -
szaszekk #4359 Ezt a francos DLC-t még mindig nem sikerült betöltenem, ill. megtalálnom. -
szaszekk #4358 Köszi! Akkor csak igyak...:)
-
#4357 Magától iszik. Csak kiírja, hogy éppen ivott. Ennek HC módban van jelentősége. -
szaszekk #4356 A 13-as menedék kulacsáról írt, hogy igyak belőle? Nem iszik, mert a kellékek között van. Csak eldobni tudom. No sebaj.