...
-
Tele a dlc fel nem használt elemekkel: worlds edge tábla, hopeville military tábla, exit tábla, metro lejáró, metró lejáró épülettel, körforgalom stb. A többségük az f3-ból származik, vannak olyanok is ami ugyan megvan de nincs textúrája. Vannak újak, pl ezek a highway táblák de nem értem hogy miért nem használták fel őket.
Egyszerűen ez a dlc csupasz, semmilyen küllemileg. Alig van tereptárgy (főleg a high road-on) így annyira amatőrnek hat a kidolgozás hogy nem igaz. Persze az első pályán (military base) annyi autó van hogy még az épületek tetején is kamionok, autók sorakoznak de persze a sztrádák meg üresek. lol?
Én különbet csinálok és bazz ezeknek még fizetek is és ilyet tettek le az asztalra. No comment komolyan.
Egyébként itt olvastam valaki hozzászólását hogy a bethesda maradjon távol a falloutól és csinálja az obsidian. Gratulálok. Látható az eredmény hogy az obsidian mit tud letenni az asztalra. Mind az alapjátékon és a lomesone road-on tükröződik a tudásuk. A kidolgozás egy kalap szart nem ér. Vissza a Bethesdát mert ők legalább egy világot olyan szépen és részletesen ki tudtak dolgozni hogy még ma is ámulok bámulok.
Most nem azért de felőlem a játékmenet lehet űberkirály de ha nincs normális map normálisan kidolgozva akkor bizony csapnivaló. És bizony a new vegas ilyen.