6837
...
-
#4235 Majd próbálok felrakni képeket, de több Megásak, és itt csupán 200k lehet...
-
#4234 hova mennél el? canteen jelentése jelen esetben kulacs, ha megnézed, ott van az cuccaid között. büfét/kantint is jelent, de itt nem így használják.
Vault 13 az első két részben szerepel, a Fallout 1 főszereplője onnan származik, de New Vegas-hoz semmi közé, mivel az jóval odébb játszódik. -
Although #4233 De furcsa hogy a Falout new vegas wikiben sem találom ezt a vaultot a valut listán. -
Although #4232 Nos én sem jártam abba még :( -
Although #4231 A Fallout new vegassal játszol? -
#4230 Igen, innék...tudom... -
Although #4229 *menj -
#4228 Aki tudja merre van ez eldugott 13-as menedék, az írja meg esetleg melyik ( a térképen jelölt ) helyszínek közelében, s merre van?...
Illetve egy érdekes falu (nincs jelölve !) a térkép bal közepén a hegyen belül egy völgyben.
-
Although #4227 Ah neked valószinű a megvan neked a nosztalgia csomag :) Nem azt írja hogy meny valahova hanem hogy igyál egy kicsit a Vault 13 canteenből :) -
#4226 Hali:
Ezt írja ki mindig: you take a sip from your trusty Vault 13 canteen.
Én elmennék, de nem tudom hova...
Illetve a Wiki is írja...: Vault 13
stb...
Illetve kérdezem: kinek melyik-egy vagy több kisérőt kedveli, s használja?
Köszönöm az infókat.
G. -
#4225 a Fallout 1-2-ben :)
illetve helyileg: egy másik államban. New Vegas többé-kevésbé a mai Nevada területén játszódik, míg első-második rész Kalifornia és környékét veszi célba. -
Although #4224 Nos nem találom a Vault 13-at ez a Fallout 2 ben lehetett szerintem. Azzal még nem játszottam de sort kerítek a jövőben rá . :) -
Although #4223 Lehet nem gondolom jól melyik az, de van egy oldalról ahol gold gyíkok vannak meg felülről, mindenütt a környékén magas a sugárzás ha ez az a dolog. Az oldalsó bejárat egy teherautó rom közelében van ami tele van radioaktív hulladékkal. -
#4222 Üdv Mindenkinek!
Lenne egy kérdésem: Hol van a Menedék 13-rom ? azaz:" A Vault 13 valószínűleg a Whitney-hegy alatt található, ahogy az a térképen behatárolható." a Wiki szerint....
de a térképen nem találom, ha lenne egy kis iránymutatás, hol és milyen helyszínek közt van a térképen????
Illetve ha kész ez a küldi, akkor vége van vagy nincs, mert még a DLC-ek is le akarom játszani...
Köszönöm. -
Although #4221 Nos nekem hibamentesen fut szinte, mondjuk nem használok sok modot. De még a kilépésnél jelentkező felugró hibaüzenetek is szinte megszűntek. És eddig egy darab gyors halál sem volt váratlanul. -
#4220 Pedig azt mondták nem lesz olyan mint a 3-nál volt:) -
#4219 De ha jól olvastam más modokkal nem nagyon akar együtt működni, nem? -
Although #4218 A fallout nev vegas nexuson a hónap modjai között van egy hibajavító valami error, feltettem és azóta nem volt kifagyásom és mintha jobban futna. -
Although #4217 Húú akkor a Skyrim mellett ezt is nehéz lesz letenni, mert ezek a német bandák nagyon jó dolgokat csinálnak, ugye ők csinálták az Oblivionhoz a Nehrimet. Ami sokak szerint jobb mint az eredeti. Nos várós dolog ez is remélem lesz angol is hozzá mert a némettől falnak szaladok :) -
ratgab #4216 Ez nagyon hangulatosnak és ötletesnek tűnik! Külön pirospont a fast travelért, habár én ezt lekorlátoznám a Mohave-n kívüli területekre, amik eleve nincsenek benne a játékban. -
#4215 Ezt már láttam vidin. Rengeteg van youtube-n. Hatalmas lesz ha kijön. Kb 1 terület akkora lesz mint Zion vagy nagyobb. És lesz vagy legalább 10 új ilyen helyszín és kocsival lehet majd utazgatni közöttük.
Itt van a kedv csináló:
2011-et írnak megjelenésnek de nem hiszem hogy idén kiadják. De ha kijön akkor a legnagyobb modot üdvözölhetjük majd. -
Noodlee #4214 Nem, nem végigrohanok, hanem a régi mentésemet tettem fel, és arra rá a DLC-ket.
Amúgy mindenhol elxarakodok, mindenhova bemegyek, mindenkivel beszélek, stb, stb... -
Although #4213 de így nem fog menni hacsak le nem szedsz valami modot ami fps-t csinál belőle. Ez más mint a Fallout3. Itt beljebb már minden ellenfél ízekre szed alapszinten. -
Although #4212 *city -
Although #4211 A honest heart az a cit másik oldalán van egy szorosban vár a caravan. :)Látom te csak végigrohansz rajta :) -
Noodlee #4210 Most tettem fel a játékot újra, a DLC-kel együtt.
A kérdésem, hogy így elsőre nem látom az összes DLC-t, és nem tudom melyiket hol/hogy tudom elérni.
Egy elhagyatott BOS bunkert már találtam, ha lemegyek, akkor nincs visszaút, így azt későbbre halasztom. Találtam egy arénát is, ahhol lények küzdenek egymással, és ha minden igaz, akkor én is beszállhatok harcolni, és ennyi.
A többit nem tudom hogy érhetem el. -
Although #4209 Hát nagyon várom :)) -
Although #4208 Nos találtam valamit amit már nem modnak nevezek hanem dlc-nek. És a német csapatokat ismerve ez valószínű a legjobb dlc les za játékhoz. :) Lost road -
JohnAngel #4207 Kivéve, ha az utolsó patch is rajta van a játékon.
Itt a bizonyíték!
-
Although #4206 :9 Ja ezt is jelenti egy rpg. :) nem mindig csak nagy fegyverekkel boldogulsz. :) -
Nos #4205 Kitaláltam, hogy egy tudóskával kezdek, aki később bármi lehet.
A science és a repair skill 50-60-as, míg a fegyveresek 30 alatt, a sneak, lockpick 20 közelében vannak. (még a good hearted perket is felvettem)
De milyen jó lett így. Elég gyorsan megtaláltam ED-E-t és fel is tudtam éleszteni. Így a játék elején nagyon durva társ. Folyamatosan van mellettem egy munkapad és sokkal jobban harcol, mint én :)
Nem ismertem a storyt, nem tudtam, hogy lesz ilyen, de nagyon stílusosan jött ki :) :) :) -
#4204 Nem ha főküldetést befejezted vége a játéknak Game over nincs tovább !
Erre figyelmeztet is a játék hogy nincs tovább ha egyszer belekezdtél ! -
#4203 Ha befejezem a fő küldetést, azután lehet még folytatni a játékot? Pl a dlcket. -
#4202 Es igen, annyiszor veszed fel, amennyiszer akarod oket, kiveve ha nagyon nem haragidottad magadra oket a tetteiddel, bar ekkor ok maguk lepnek le. -
#4201 Visszater oda, ahol talalkoztatok eloszor (illetve kesobb kijelolheted, hogy hova menjen - de ehhez dolgozni kell picit). A targyak nala maradnak. -
#4200 Helló!
Azt kérdezném, hogyha egy társat elküldök akkor mi történik?
A nála lévő dolgokkal mi történik utána és később újra fel lehet venni a csapatba? -
#4199 Biztos jól szét lesz modolva :)
Azt hiszem ha másért nem ezért én is felteszem és majd modolgatom azt is.
Remélem nem változtatnak nagyon a mod-oló progin. -
#4198 Sajat szobad lesz tobb is. Eleinte, a kezdes utan nyugodtan tarold a cuccaidat Goodspring iskolajaban, a szekrenyekben, azok a cuccok nem fognak eltunni. Kesobb lesz sajat motelszobad Novacban, illetve idovel Vegasban is lesz millio lehetoseg sajat szoba berlesere, illetve kapsz egy egesz lakosztalyt is, amely fohadiszallaskent funkcionalhat. -
#4197 New Vegasban lesz saját lakosztályod, Snowglobe-okat is ott tudod majd leadni és tárolni. Bobblehead figurák nincsenek ebben a részben.
Egyébként ajánlom figyelmedbe a falllout.wikia.com oldalt. Szinte mindent megtalálsz ott. -
#4196 Szia!
Hát nem igazán igazodtam el rajta..., nem találtam rá sajna...
Gábriel