Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
A következõt tapasztaltam: Xonar kártyám van, ha bekapcsolom a GX-t, akkor érezhetõen jobban pozicionáltak a hangok, viszont idõnként hibát generál. A GX az EAX-ot jeleníti ill. emulálja. Ha viszont ott ahol a GX-t is kapcsolni kell, a Game gombot nyomom meg, akkor szerintem az OpenAL kapcsol be, vagy valami olyan szerû; teljesen kinyílik a világ hangok tekintetében, pl. a kezemben lévõ plazmapuskának tökéletesen hallani a zúgását és hang irányok is sokkal jobbak. Viszont itt talán még többet generál leállást. Természetesen ezek csak akkor mûködnek úgy, ahogy leírtam, ha a játék könyvtárában a fallout.ini-ben átírom a bEnableEnviroEffectsOnPC értékét 0-ról 1-re. default értéke 0.
Tehát a kérdés az, hogy milyen 3D-s hangrendszert használ, és vajon miért nincs élbõl bekapcsolva? Próbálta ezeket a dolgokat valaki?
(tegnap este szedtem oket ossze, ez valahogy teljesen kimaradt.
kar hogy a 3rd personben tok hulyen nez ki a mozgas allandoan igy tolnam...
anti hero
Ebbe a küldibe már nincs öröm, csak szenvedés, hogy sehol se találtam 😊
de így már meglesz...csak itt az ideje aludni is egy kicsit 😊
köszi még1x
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
thx <#worship>#worship>
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
elõre is köszi a segítséget!
Az autóvezetést se egy 400 lóerõs hátsókerekes vadállaton kezdni tanulni az ember.
FNVEdit programmal valamit tolt a gép, és régebbi mentéssel müxik.
Nem tudom, mit tett a fileokkal...
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
nekem általában betöltött simán, aztán random fagyott, lehet 5 perc, lehet egy óra után... úgy tûnik akkor egy ideig még nem fogok vele játszani.
Per Aspera Ad Inferi.
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Ja és kép a hibaüzenetrõl, hátha segít:

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
😊
Kéne 1 kis help!
Black mountainba van a ház 2. szintjén kívül az ajtó... ( ahol a küldi van ), de nem tudok bemenni, kulcsot kér, de sehol nem találom. eddig sehol nem találtam róla hsz-t.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Raul questjét akarnám beindítani de sehogy sem sikerül. 😞 Ranger Andy után nem akar csak beszélni. Próbáltam konzol parancsot, hogy vissza állítom az összes dialógust vele. Sikerült is. Raul nem beszél. Van még két konzol parancs de " jelet sehogy sem sikerül beírnom. Ötlet, hogy kell elõ hozni?
Ezt kéne elviekben használni
set "000e61a5".MetRangerAndy to 1 vagy set "000e61a5".MetRangerAndy to 2
Tényleg olyan, mint egy túlélõ horror és az Ocean's 11 keveréke 😄, tele van érdekes újdonságokkal a játékmenet tekintve (köd, hangszórók, hologramok).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most ott tartok, hogy megvan a csapat és elkezdeném felfedezni igazából a környéket. Az egyetlen gáz volt idáig a nagyon sablonos kezdés (gázosítás/cucc elvesztés. visszatöltöttem és pucéran mentem vissza, bár valószínûleg úgyis visszakapom a végén), de valahol érthetõ volt, mert ûbertáp felszereléssel nem lenne nagy kihívás.
Újdonság / érdekesség a játékmenetben:
A vörös köd sebez, ha belemész.
Aludni nem lehet csak zárt helyen és ahol ágy is van, eddig ez csak a rendõrségen tudtam megtenni. Vécékbõl szoktam inni, hogy visszanyerjem az életerõt (a gyógyító cucc is ritka), szerencsére a sugárzás szintem magától lemegy egy idõ után.
Ha rádió, hangszóró közelébe mész, felrobban a nyakörved. Ezeket ki lehet iktatni.
Az õr-hologramok megtámadnak, ha meglátnak, de el lehet lopózni mellettük és ki lehet iktatni a sugárzójukat (õket te nem tudod sebezni).
Természetesen kevés a fegyver és a gyógyító cucc. Magas szint nem árt (32-diken kezdtem), lopakodás/zárnyitás/szájensz 😊 jó ha magas.
Egy szóval eléggé érdekes hangulata van a Dead Money-nak, egyelõre nagyon bejön, érdekes és úgy tûnik nem is lesz rövid. <#eljen>#eljen>
Még írok a tapasztalatokról, ha végigtoltam.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
köszönöm! 3 napja szoptam vele.. <#worship>#worship>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
nincs hangja a karaktereknek és a lövéseknek, a másik topikban írták, hogy itt volt valakinek hasonló gondja..
3 napja keresem a hszt meg bújom a fórumokat..
köszi!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Crack onlyval fut, de még nemnéztem meg h hibás e.
Van olyan hogy update 4,és elég azt felrakni,és a benne lévõ cracket használni
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Pedig köze nincs a Steamhez...
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Érdekesség, h gyorsmenteni tudok ahol betöltöttem, de maptravel után már fagy. Akármilyen mentésnél, tehát nem a mentés, és nem is a játékállás, valamint nem az inventory a probléma.
Szóval, vmi help?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Mentéskor kifagy a játék. A hiba újkeletû, és legutóbbi mûködõképes állapota óta nem történt változás.
Quicksave és menüs save esetén is kifagy, hibaüzenettel. Wtf van?
+ Mi a pontos kódja a Legion repu csalásnak?
<#eljen>#eljen>
anti hero