Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemtom h megkaptam-e de Faimed van ki irva,de mást nemis tudok emgcsinálni mert a csajnak kell rakéta a fickónak meg scrap metal de azt mondjuk tudok neki vinni de rakétát nem. A többi q meg már kész,de Pearl nél nemtok semmit se beszélni csak 2-t de azok már voltak.
A boomerek fõnökével. De csak ha megkaptad a questet.

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

Lehet kaptam nemtom,kivel beszéljek?
Azt hiszem kapnod kéne azután egy olyan feladatot a légiótól, hogy vedd rá a boomereket, hogy a hoover gát támadásánál segítsenek bombázni.

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

Hali. A légióval vagyok,és teljesen össze barátkoztam a boomerekkel mivel ez volt a quest,de most mit kéne csinálnom?
Kihagytam az oprendszert: Win7.
Meg tudná mondani valaki, hogy a játék (és a Fallout3) milyen 3D hangrendszert használ?
A következõt tapasztaltam: Xonar kártyám van, ha bekapcsolom a GX-t, akkor érezhetõen jobban pozicionáltak a hangok, viszont idõnként hibát generál. A GX az EAX-ot jeleníti ill. emulálja. Ha viszont ott ahol a GX-t is kapcsolni kell, a Game gombot nyomom meg, akkor szerintem az OpenAL kapcsol be, vagy valami olyan szerû; teljesen kinyílik a világ hangok tekintetében, pl. a kezemben lévõ plazmapuskának tökéletesen hallani a zúgását és hang irányok is sokkal jobbak. Viszont itt talán még többet generál leállást. Természetesen ezek csak akkor mûködnek úgy, ahogy leírtam, ha a játék könyvtárában a fallout.ini-ben átírom a bEnableEnviroEffectsOnPC értékét 0-ról 1-re. default értéke 0.
Tehát a kérdés az, hogy milyen 3D-s hangrendszert használ, és vajon miért nincs élbõl bekapcsolva? Próbálta ezeket a dolgokat valaki?
kegyetlen jol nez ki a fallout2-s enclave armor (Remnant armor+sityak)

(tegnap este szedtem oket ossze, ez valahogy teljesen kimaradt.
kar hogy a 3rd personben tok hulyen nez ki a mozgas allandoan igy tolnam...

anti hero

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Köszi!
Ebbe a küldibe már nincs öröm, csak szenvedés, hogy sehol se találtam 😊
de így már meglesz...csak itt az ideje aludni is egy kicsit 😊
köszi még1x
AnarchoiD
most vegyem el a felfedezes oromet ? 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
arrafele nezelodjel ahol fullromos a varos es amerre elmaradnak az npc-k is ... feluljaro alatt koszalj...egy kis zsakutcaban lesz (de arra keszulj hogy a robit elobb az oldaladra kell rantani, szl kell majd egy kis kill )

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Köszi... akkor keresgélem a házat... és vmi kiidulópont, h pontosan merre van? a két városrész közti átjárónál a szélén? 😊 de csak holnap mert most melózni kell menni...
thx <#worship>
AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
nem szamitogepre hanem egy robotba /ra ami bennvan a varosban egy elfeledett epuletben sok patkany kozott... 😉

nekem olyan gondom lenne, hogy írják itt páran h egy számítógépre kell feltölteni a sexbot holodisket, na de melyikre mert én nem találom...
elõre is köszi a segítséget!
Nyugodtan játszhatsz vele, olyan sokszor nem fagy le, leokézom és folytatom tovább. Én is úgy játszom. Viszont szerintem nem a xonar-ral és a meghajtóval van a baj, hanem a játékkal. Ugyanis már játéknál is bekapcsolom a GX-t és megy normálisan, nem fagy le.
Akkor mi a fenéért indítottad hardcore fokozaton? Még direkt figyelmeztet is a játék, hogy az nagyon nem piskóta. Aztán idejössz hogy nem neked való a játék, mert túl nehéz. Hát ebben a képletben nem a játék a hibás. Tessék normalon indítani, hardcore nélkül, és akkor rögtön menni fog.

Az autóvezetést se egy 400 lóerõs hátsókerekes vadállaton kezdni tanulni az ember.

RoyalPredator
Bethesda fórumon segítettek!
FNVEdit programmal valamit tolt a gép, és régebbi mentéssel müxik.
Nem tudom, mit tett a fileokkal...

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Ryder62
Ez egy nagyon instabil játék sajna.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

RoyalPredator
És én mirét fagyok, ha máshol mentek, mitn ahol betölt a játék??! 😮

RatBaG
ezek szerint, a xonar-om miatt fagyott ki állandóan <#duma>
nekem általában betöltött simán, aztán random fagyott, lehet 5 perc, lehet egy óra után... úgy tûnik akkor egy ideig még nem fogok vele játszani.

Per Aspera Ad Inferi.

GP2100
na most kikapcsoltam a GX-et és elindul, hát hihetetlen, hogy néha ilyen apróságokon múlnak a dolgok... <#vigyor2>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Azt hiszem egy cipõben járunk. Nekem D2X-em van és hasonló probléma szokott elõfordulni. Amit én bekapcsolok a kártya kezelõjében, az a GX, 8channel és dolby headphone. Megpróbálom visszavenni a csatorna számot, ha úgy is lesz probléma, akkor visszalépek egy drivert.
GP2100
Na kezdek idegbajt kapni... Már beletettem a játékba 60+ órát, nem is volt vele baj, de múlthéten vettem egy hangkártyát(asus xonar d1, ami az alaplapit váltotta le) és azóta nem megy a játék. A menü bejön meg minden, de amikor a játékot töltené(forog lent a rulettes töltésjelzõ), akkor kb 1 fordulat után leáll és jobb esetben kidob egy hibaüzenetet, rosszabb esetben feladatkezelõbõl kell kilõni, de ekkor még el is kezdi "recsegtetni" a hangfalakat amit csak egy reboot old meg. Kipróbáltam azóta néhány játékot és mindegyik megy, ma újrainstalláltam ezt is, de a hiba megmaradt. Azért gyanús, hogy a hangkártya miatt csinálja, mert amikor csak az alaplapi volt, akkor ment a játék. Ha valaki találkozott ezzel a problémával és tud megoldást, akkor plz help, mert már... <#falbav>
Ja és kép a hibaüzenetrõl, hátha segít:

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Na megtaláltam az egyik hsz-t ami leírja hol van

😊
Hali!
Kéne 1 kis help!
Black mountainba van a ház 2. szintjén kívül az ajtó... ( ahol a küldi van ), de nem tudok bemenni, kulcsot kér, de sehol nem találom. eddig sehol nem találtam róla hsz-t.
Nálam is történt olyan, hogy mentéskor és gyorsutazáskor összeomlott a program. Újrainstalláltam és mûködött. A mentés nem veszik el.
Miért van az, hogy akármit csinálok a Return to sender küldetésben, állandóan lefagy, amikor Hanlon öngyilkos akar lenni? Azt, hogy szabadon elmegy, nem tudom elfogadni.
Svenhassel
Hi! Nem tudjátok volt-e már valami bejelentés, hogy mikor jön pc-re az elsõ dlc?

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

RoyalPredator
Nekem is segítsetek =(

Üdv emberek!

Raul questjét akarnám beindítani de sehogy sem sikerül. 😞 Ranger Andy után nem akar csak beszélni. Próbáltam konzol parancsot, hogy vissza állítom az összes dialógust vele. Sikerült is. Raul nem beszél. Van még két konzol parancs de " jelet sehogy sem sikerül beírnom. Ötlet, hogy kell elõ hozni?

Ezt kéne elviekben használni
set "000e61a5".MetRangerAndy to 1 vagy set "000e61a5".MetRangerAndy to 2
Elkezdtem játszani a Dead money-val, elsõre nagyon bejön.
Tényleg olyan, mint egy túlélõ horror és az Ocean's 11 keveréke 😄, tele van érdekes újdonságokkal a játékmenet tekintve (köd, hangszórók, hologramok).

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Most ott tartok, hogy megvan a csapat és elkezdeném felfedezni igazából a környéket. Az egyetlen gáz volt idáig a nagyon sablonos kezdés (gázosítás/cucc elvesztés. visszatöltöttem és pucéran mentem vissza, bár valószínûleg úgyis visszakapom a végén), de valahol érthetõ volt, mert ûbertáp felszereléssel nem lenne nagy kihívás.

Újdonság / érdekesség a játékmenetben:
A vörös köd sebez, ha belemész.
Aludni nem lehet csak zárt helyen és ahol ágy is van, eddig ez csak a rendõrségen tudtam megtenni. Vécékbõl szoktam inni, hogy visszanyerjem az életerõt (a gyógyító cucc is ritka), szerencsére a sugárzás szintem magától lemegy egy idõ után.
Ha rádió, hangszóró közelébe mész, felrobban a nyakörved. Ezeket ki lehet iktatni.
Az õr-hologramok megtámadnak, ha meglátnak, de el lehet lopózni mellettük és ki lehet iktatni a sugárzójukat (õket te nem tudod sebezni).
Természetesen kevés a fegyver és a gyógyító cucc. Magas szint nem árt (32-diken kezdtem), lopakodás/zárnyitás/szájensz 😊 jó ha magas.

Egy szóval eléggé érdekes hangulata van a Dead Money-nak, egyelõre nagyon bejön, érdekes és úgy tûnik nem is lesz rövid. <#eljen>
Még írok a tapasztalatokról, ha végigtoltam.

nm

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

wwááááááááistencsászárkirályfáraóvagyamitakarszazlehetsz!!!

köszönöm! 3 napja szoptam vele.. <#worship>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bocs ez © madmanic-nak szólt

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

ezt a hsz-t nézd meg #2069

üdv! segítsetek lécci a warez topik kihalt..

nincs hangja a karaktereknek és a lövéseknek, a másik topikban írták, hogy itt volt valakinek hasonló gondja..

3 napja keresem a hszt meg bújom a fórumokat..

köszi!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

SötétBarom
És mennyi idõ alatt jutott el ide? 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Pedig jó lenne ha hamar kész lenne😄
A magyarosítás már 4% nál tart 😄
RoyalPredator
Igen, továbbra is fagy mentéskor....

RoyalPredator
Ahoz Skidrow csak a mappát rakta be, tartalmat nem.
Crack onlyval fut, de még nemnéztem meg h hibás e.

Minek felrakni az összeset?
Van olyan hogy update 4,és elég azt felrakni,és a benne lévõ cracket használni

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

RoyalPredator
Felraktam zsinórban mind a 4 Skidrow patchet, most STEAM error van.
Pedig köze nincs a Steamhez...

Sajnos vegas mindig ilyen "kihalt" a játékban, szerintem ez a játék leggyengébb pontja, a többi rész zseniális.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

RoyalPredator
Nálam is Win 98 felület dübörög ha játszok, a maximális performansz miatt. Nem az AERO a hibás.

Érdekesség, h gyorsmenteni tudok ahol betöltöttem, de maptravel után már fagy. Akármilyen mentésnél, tehát nem a mentés, és nem is a játékállás, valamint nem az inventory a probléma.

Szóval, vmi help?

A játékban van sniper? És ha igen hol lehetne szerezni?
Az utóbbi patch,ezt javitotta már.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

RoyalPredator
Üdv! Problémával fordulok hozzátok.

Mentéskor kifagy a játék. A hiba újkeletû, és legutóbbi mûködõképes állapota óta nem történt változás.
Quicksave és menüs save esetén is kifagy, hibaüzenettel. Wtf van?

+ Mi a pontos kódja a Legion repu csalásnak?

nagoyn szuper, sokkal jobb lett!
<#eljen>

anti hero