6837
...
-
#4275 A francnak kell mmo meg multi egy ilyen játékból. A kotort is elk*rták legalább a fallout széria maradjon már meg singlének. Ráadásul ma már minden játékba bele erőltetik úgyhogy multis játékból nincs hiány. -
#4274 ha ezeket a játékokat nézzük, amik ilyen nyitott világgal rendelkeznek, akkor MMO jöhet szóba, de annak egy teljesen külön játéknak kellene lennie, nem lehet megcsinálni egy ilyen értékű és tartalmú single-t és egy hasonló színvonalú MMO-t is egyben. co-op-ot tudnék esetleg elképzelni, de az is pont a nyitott világ miatt problémás (pl. ha a két játékos két irányba megy el...). ott van pl. a rage, a co-op-ja néhány csőpálya, egyébként meg (elvileg) az is nyitott világú játék (meg bele van erőltetve az autós versenyzés, de az nem számít).
szóval szerintem nem lett volna reális kitűzés egy ilyen tartalmú single mellé még valamilyen multiplayert is beleerőltetni. egy ebben a világban játszódó MMO-nak már lenne realitása, ha minden igaz, az elder scrolls-ből készülget is egy. -
CptXecutor #4273 Ebben nem értek egyet. Egy jól összerakott multival akár a végtelenségig lehet játszani. Egyébként nekem nem gond, csak szerintem a marketinges és designer brigádot lecserélhetnék, mert baromira nem értenek a dolgukhoz :) Itt van pl az általam nemrég felfedezett Battlestar Galactica online. Unity-t használ a játék, a fejlesztők teljesen ki is használták a motor lehetőségeit, MMORPG-ről van szó, mégis meguntam azt is, mivel maga a játékmenet dög unalom. Kezdve azzal, hogy egy deka emberi hang nincs a játékban, ami eleve élettelenné teszi az egészet, egészen addig, hogy a játékosok lehetőségei nagyon korlátoltak. Egy Fallout vagy GTA szerű open world típusú játékot szerintem vétek kiadni multi nélkül. Ráadásul egy ilyen típusú játék + Multiplayer jóformán már egy MMO-val egyelnő, ha a játék képes akár több száz user-t egyszerre kezelni a játéktérben...(a helyesírásért pedig bocsi :)) -
#4272 kezdjük ott, hogy a bethesda eddig egy ilyen stílusú játékához sem készített multit (ismétlem: multit, nem multY-t, mert ezt a rövidítést semmi nem indokolja, de mindegy). másrészt, így is játszottál egy játékkal tippelek, 100 órát? akkor meg mi a gondod? egy multiplayert is meg lehet unni ennyi idő alatt. -
#4271 Hát nem tudom, mindig Hotomi-ra utalok ilyenkor mert mert ő jobban otthon van e téren.
De ezt megpróbálhatod néhány dolgot javít:
Nyisd meg a GECKCustom.ini-t és ott keresd meg a bUseMultibounds=1 bejegyzést (az elején van), írd át 0-ra, utána már működni fog mind a havok slim, a fények, és ismét láthatóvá válnak a cellákban eltűnő objektumok.
Ha van Lod hiba : bForceFullLOD=1 from 0 in fallout.ini -
#4270 Kiderült, hogy valami miatt ez a 2 DLC nálam nem müködött. A launcher-ben benne voltak, be is voltak pipálva, de a menüben a download contetnt-nél már nem jelentek meg. Újraraktam a DLC-ket + a patch-eket és most jó. THx -
#4269 A geckben miért ilyen szar a fizika? Az F3 geckben a tárgyakat csak kihúztam a játéktérre és benyomtam a havok sim-et és potyogtak is lefele. A new vegas geckben meg szenvedek vele mert néha megcsinálja néha meg nem. Ráadásul nem leesik hanem le teleportálódik. Idegesít mert nincs kedvem minden egyes konzerv dobozt, üveget egyesével beállítgatni. Ötlet? Vagy ez ilyen és nem lehet elérni hogy olyan legyen mint az f3 geck-jében??? -
#4268 Köszi, megkukkantom. -
#4267 Old World Blues: Niptontól délre van egy autós mozi, és ott egy lezuhant műhold.
Lonesome Road: Primmtől nyugatra, van egy földes út ami a Canyon Wreckage-hoz vezet. Ott kell átmenni a buszroncs ajtaján. -
#4266 Sziasztok!
Az Old World Blues és a Lonesome Road DLC hol indul, hova kell menni hozzá???? -
ratgab #4265 Fallout Ultimate Edition Európában Február 10-én! -
CptXecutor #4264 Na igen, de amikor már szinte az összes kereskedőnek kiürítettem a kasszáját, és még mindig 400-as a weight-em, mert tele vagyok fölös dolgokkal az már kissé dühítő :D Gun Runners-nek is ilyen 8000-es cap szokott lenni, az kissé picsafüst :D Egyébként megint kezdem megunni a játékot...megvan megint mindenem, egy rakás unique cucc, Hardcore-on very hard difficultyval szinte semmi sem tud megizzasztani, már ismerem szinte az összes questet, és ennél a pontnál értelmét veszti a további játék. A Bethesda történetének legrosszabb döntését hozta meg akkor szerintem amikor úgy döntöttek hogy az FO3-hoz és a NV-hez nem készítenek multy-t. Ha készítettek volna hozzá multy-t, szerintem mostanra már fossá keresték volna megukat...Fallout multy nélkül olyan mint a GTA multy nélkül. Végigjátszod 1-2-szer, aztán megunod és megy a levesbe...Kíváncsi leszek az MMO-ra, a demo screenshotokat elnézve a grafikája egy fos lesz (!mai viszonylatban!) És az Interplay tuti nem két fillérért fogja árulni szóval...én nem értek egyet a nagy Interplay fanokkal, szerintem ha az Interplay kezében maradnak a jogok, akkor mi playerek nagyot fogunk szívni minden értelemben.... -
#4263 detto :D -
Gruffersten #4262 Erre várok a játék megjelenése óta, azonnali vétel lesz. :) -
Although #4261 Remélem lesz egy lore friendly változat is :D -
Although #4260 Nem tudom vannak benne érdekességek. Egy pillanatra felbukkant a Metalica felirat a Pipboyon. Ez nagyon illúzióromboló. És szerintem az ilyen sminkezett karakterek is egy ilyen világban. De tényleg nagyon élő szinten van a grafika. -
Although #4259 Értettem. :) De pont az a lényeg hogy direkt nincs sok pénze és ahogy fejlődsz és eladsz dolgokat nekik aztán kezd el nőni a pénzeskéjük. És igen ha elfogy kell keresni másikat. A világ szegény és nyomorba döntött. :) -
#4258 Fallout: New Vegas Ultimate Edition - 2012.02.10 :) -
CptXecutor #4257 Nem magamnak adtam pénzt, hanem egy NPC-nek, csak azt hittem trükközni kell hozzá, de nem kell, csak nem szabad nekik túl sok cap-et adni. -
CptXecutor #4256 Brutál grafikai mod :) Grafikai modoknál egyébként szinte rögtön tekinthető végleges verziónak, nem sok mindent kell leteszteli bug szempontjából, mivel ha valahol akad a grafika, akkor 99%-ban azonnal kilép errorral. A videón sok midnent megmutattak, működött rendesen, én a helyükben kiadnám... -
#4255 Még annyit hogy elég megnézni a F3 Pitt dlc-t. Hogy milyen effektek vannak benne. Sztem ez mindent visz: Pitt sunshine
A NV-be is tehettek volna bele ilyen effekteket. De ott szinte tök mindegy hogy HDR-el vagy nélküle játszik az ember mert alig van különbség. HDR nélkül vegas nincs kivilágítva, vagyis távolról a sivatagból full sötétnek látszik a város. -
Hatalmas modnak ígérkezik ha egyszer kész lesz.
Van egy hasonló a fallout 3-hoz is de persze még az sincs kész.
Remélem hogy nem döglött be a projekt hisz már egész játszhatónak tűnik, dobhatnának egy bétát.
Jó lenne így tolni mert míg a fallout 3 még ma is szépnek nézz ki a new vegas környezete és kopársága miatt már nagyon elavultnak tűnik. Vicces mi? Pedig 99%-ra megegyezik a két játék. -
Although #4253 Tönkreteszed a játékélményt. -
CptXecutor #4252 De végül elég volt annyi hogy additem (npc kijelölése) 0000000f 10000 és úgy néz ki kezeli a dolgot. Cheat-elni nem szeretek, de muszáj volt több pénzt adnom az npcknek mivel ha csak 700 cap-jük van, vagy max pár ezer, én nem fogok rohangálni, hogy eladhassam a cuccaimat...így egyszerűbb :) -
#4251 jaj ne már :/ -
CptXecutor #4250 player.additem 0000000f 100000 :D -
#4249 Hogy sikerült annyit összeszedni? o.O -
CptXecutor #4248 Talán most sikerült...úgy tűnik 10 ezer cap-nél még nem bugol. A 100 ezer sok volt neki valószínűleg be van építve egy limit... -
CptXecutor #4247 Nem, mégsem működik....megőrülök -.- -
CptXecutor #4246 Közben megoldottam, elég hülye módon....adtam magamnak 100 ezer cap-et, aztán azt az alvó npc zsebébe csúsztattam O.o Kaptam egy kis karma loss-t de megérte, mert úgy tűnik így már működik :) -
CptXecutor #4245 Ó hogyaza....Sikerült végre 100 ezer cap-et adnom egy NPC-nek, de bug-os...hiába van az inventory-jában, amikor kereskedek vele és elfogy az eredeti cap mennyisége, egyszerűen nem adja át amit utólag bele tettem...a cuccokat elveszi, cap-et nem ad....esetleg erre tud valaki egy megoldást? -.- -
CptXecutor #4244 9 melletti "ö" tényleg 0-ra van állítva. Eszembe se jutott volna O.o Angol bill kiosztás...köszi a segítséget. -
#4243 1. válts billentyűzetkiosztást angolra
2. Autohotkey nevű program
3. de... alapból nem a 9-es melletti "ö" betű a nulla FNV-ben? mert mintha konzol angol billentyűzetkiosztást használna... -
CptXecutor #4242 Mellékesen, ha már mod-okról van szó, elméletileg multiplayer mod is készül a Vegas-hoz. :) Az igazán durva az lenne, ha csinálnának belőle egy MMO FPS/RPG-t. Én a fejlesztők helyében ezt tenném (habár még mindig hadakoznak a jogokért) De gondoljatok bele mekkora lenne egy ilyen full 3D-s MMO jó grafikai motorral, és egy GTA szerű játékmenettel. Megspékelnék még egy dinamikus economy-val, kibővítenék a craft system-et, csinálnának klán system-et és kész is... Tarolna mindent.... -
CptXecutor #4241 Sziasztok!
Elég idegesítő problémám van...szeretnék kicsit mahinálni konzolon belül, de az, hogy nincs numerikus billentyűzetem, és az FN gombokat a Vegas nem ismeri, lehetetlenné teszi olyan ID-ket beírnom, amikben 0 is van, mivel ezzel bezáródik a konzol. :@ Töltöttem le egy konzol mod-ot ami lehetővé tette, hogy ctrl+enter-el megnyissam a konzolt, de sajnos ez nem tiltotta le az eredeti 0-ás megnyitást, szóval nem értem el vele semmit. Borzalmasan idegesít a dolog, mert csak egy egyszerű additem parancsot szeretnék adni egy NPC-re, mert idegesít, hogy sosincs náluk elég cap, hogy eladhassam nekik a cuccaimat....Ha valaki tudna erre egy megoldást, annak örülnék. Egyetlen ötletem maradt: Felteszem a vegast és a mentésemet egy olyan gépre amin van numerikus bill, megcsinálom a modot, és a mentést visszamásolom magamhoz... -.- Hozzá kell tennem néha a golyóim kivannak attól, hogy a játékok konzolja 0-ra aktiválódik...legalább át lehetne állítani más bill-re vagy valami... -
Although #4240 Hallod jó fej vagy. :) -
kissssss #4239 erre én is kíváncsi lennék. :) -
#4238 Szia!
Iszom - iszom, de kicsi a hatása, inkább mást iszom - eszem :-)
! van Már NCR rádióm is :-)de jó, jönnek és lőnek ....
G. -
#4237 Te olvasod az erkezett valaszokat, vagy csak kerdezel? :) -
Noodlee #4236 http://fallout.wikia.com/wiki/Vault_13_canteen