6837
...
  • Alexzel
    Köszi, majd akkor kipróbálom.
    Jelenleg úgy tűnik saját oldala van a MODnak (https://taleoftwowastelands.com/) ahol a FAQ-ban más MODokkal való kapcsolata le van írva ('patch'-ekkel), ill. a Nexus-on 'TTW' jelzéssel 100+ mod ill. mod-patch hozzá.
  • sata75
    nem rossz cucc, de én jobban örülnék neki ha végre megoldanák, hogy win10 alatt is fusson rendesen a game:(
  • SaGa
    Igen, próbáltam, amikor kijött. Elég jól összerakták. Vannak helyek, ahol át lehet menni egyik játékból a másikba, egy vasútállomásra emlékszem. Azt nem tudom, hogy le lehet-e szedni még valahonnan, mert anno szerzői jogi vitákba keveredtek a játékok készítőivel, hisz az egyik játékba be kellett építeniük a másik objektumait. Mivel még nem volt teljesen bugmentes, de már nem tudtam a javításokat megszerezni, mert hol itt, hol ott bukkantak fel rövid időre, meg a kedvenc modjaimat se lehetett beilleszteni sehogy se, kiszálltam belőle.
  • Alexzel
    Sziasztok!
    Játszott valaki 'Tales of Two Waslands'-vel (TTW)? Nem tűnik rossz ötletnek a Fallout 3 és Fallout New Vegas végigjátszása 1 karakterrel és a NV rendszerével, és érdekelne kipróbálta-e már valaki.
  • SaGa
    Az én értelmezésemben a sivataglakó embereknek a legjobb a Mr House feladatsor végig vitele a beépített csavarig. Akkor mind a légiótól, mind Mr House-tól megszabadul az ember, és az NCR-t is helyreteheti. A BOS itt nem akkora tényező, mint a korábbi, vagy a 4. részekben. Hülye dolog, de az emberek jövője szempontjából még mindig a a legjobbak.

Viszont tök mindegy mi a vége a bulinak, mert miután azt hiszed, valamelyik elnyomó, rabló, gyilkoló frakciót kivégezted, elég pár nap és kiderül, minden marad a régiben, csak a régi gazemberek helyére újak költöznek.
    Ahogy a sorozat alapgondolata is mondja:
    War... war never changes...
  • Fantusz
    Ez nem az a játék, ahol az összes lehetséges küldetés teljesítése a cél, sőt.... ha elkezdesz egy csoportnak dolgozni, tőlük olyan küldetéseket kaphatsz, amelyekkel a velük szemben álló csoportnak keresztbe teszel - nem lehetsz mindenkivel jó viszonyban egy bizonyos ponton túl.
    Semleges lehetsz kezdetben, úgy alacsony szinten nem leszel kitéve bérgyilkosok támadásainak, de ha elkezdesz dolgozni a CNR-nek előbb-utóbb összetűzésbe kerülsz a Cézár légióval, vagy fordítva (Légiónak segítesz, ellenségessé válik a CNR)
    A Légióval könnyű haragba lenni, elég, ha Boon veled van, és légiósok útját keresztezitek, a mesterlövész okkal gyűlöli őket, neked (főkarakter) el kell döntened, hogyan viszonyulsz ahhoz a rabszolgatartó bandához.
    A Puskaporosoktól is fel lehet venni küldetéseket, ha nem rúgod össze velük a port, s ez jó eséllyel már a kezdő faluban megtörtént olyan szinten, hogy ellenségessé váltak - nincs küldetésük számodra, támadnak, ha észre vesznek.

Az is a te döntésed, hogy a főszálon kinek az oldalára állsz.
    Egy lehetőség az is, hogy egyik szervezet csicskása sem leszel, te veszed kezedbe az irányítást, ehhez azonban Mr Houset félre kell állítanod.
    Egy határig lehet ugyan ügyeskedni a küldetésekkel, de minek? Ez egy szerepjáték, ha egy csoport, személy nem szimpatikus, miért járnál a kedvükben? XP-t lehet szerezni máshol, fölösleges egy unszimpatikus bandának dolgozva lerontani a megítélést egy másik, talán szimpatikusabb csoportnál.
    Nehezíti a helyzetet, hogy a csoportok nem fekete-fehér szín szerint választhatóak el jóra, rosszra, mindegyik szürke, megvan a fekete foltja a CNR-nek és a Testvériségnek is
  • Orpheus13
    Köszi a reagálást,nagy nehezen meglett a megoldás,a teszteket újracsináltam és akkor már jóváírta a küldetést.Ami most fejtörést okoz,hogy kinek az oldalára álljak? Van ez a vén fószer a pincéből,aki ki akar mindenkit írtani,meg vannak cézárék,meg ugye az acél testvériség.A régi barátság emlékére a testvériséget nem akarom felszámolni :D Viszont ha az öregnél firtatom a dolgokat,cézárékkal már össze is vesztem és bukok vagy 3 küldetést helyből.Ha meg kinyírom a vén majmot,akkor meg ott bukok egy zsák küldetést... :D tanácstalan vagyok :D
  • Fantusz
    Abba az épületbe elküldenek több küldetés miatt is, de a kinti részre, a robotkutyához csak az egyik miatt kell kimenned, ott az egyik sírból elvinned valami vackot (talán az is egy holokazetta?) a robotnak.
    A többi küldetés azért tud zavaró lenni, mert, amíg nem fejlesztetted fel a fegyvert, hogy az összes akadályt ("átlátszó falak") meg tudd szüntetni, a marker össze-vissza mutat rossz irányba.
    A fegyver felfejleszteni pedig "természetesen" nem ebben az épületcsoportban kell, hanem egy másik, szintén "hangulatos" helyen.
    Tehát, ha megvan a robotkutya bazárja, ott nincs több dolgod, a holografikus falakat kell kikapcsolnod, ha az még nem sikerül, akkor el kell menned felfejleszteni a fegyvert.
    Bocs, de nevekre már nem emlékszem, lentebb írtam, hogy nekem az egész Old World Blues küldetéssora idegesítően unalmas volt, a sorozatos holokazetta gyűjtögetés unalmát a "vicces dolgok" sem tudták ellensúlyozni.
    A lopakodó páncél jó bónuszokat ad, de a gyógyszeradagolása okozhat kellemetlen meglepetéseket.. Magas tudomány képességgel lehet készíteni auto-stimpackokat, a páncél nélkül is lehetséges az auto-gyógyítás, a páncél automatikus morfium adagolása az, ami kellemetlen mellékhatásokkal járhat (függőség). Kiraktam az összes morfiumot a hátizsákból :-)
  • Orpheus13
    Üdv mindenkinek!
    A Fallout New Vegas x-8 data retrieval test küldetésével jártam úgy ,hogy beletorkollott egy bugba valószínűleg.Van egy feladat,miszerint a teszteket csináljam meg,azokat egyszer meg is csináltam.De most másodszorra is ott van,hogy Enter the testing area és amikor a számítógépen kinyitom az ajtót,be tudok lépni.Amint beléptem,már újra az ajtó a megjelölt cél,hogy menjek ki.Így a küldetést hogy tudom lezárni? Csak toporgok egyhelyben. (A nagy kutyát kinyírtam már,kiástam az összes elásott cuccát,stb)
  • Although
    Zseniális de fárasztó :) De mutatja ez a banda milyen szinten képes hülyeséget csinálni :D
  • Although
    De a helyzet az. Őszintén a Bethnél még mindig a Fallout 3 a top. Nagyon nagyon pofás a Fallout 4, is de majd a kiegek után meglátjuk. Karakterek szempontjából és frakciók kidolgozottsága szempontjából jobb lett mint az F3.
    A skyrimról inkább most semmit. Az eladási számokra mennek sajnos. Persze érthető. Már az is meglepő némileg, bevállaltak némi rizikót a Fallout 4-el. Főleg olvasva a nyilatkozataikat a dlc-k kapcsán miszerint történetekben akarnak adni a játékhoz. Legalábbis erőteljesen ezt éreztem a leírtakból. tőlük ez is nagy szó. jelentősen változtattak a skyrimnál látott filozófián. A többit meglátjuk. Az obsidian viszont állócsillag :)

Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.24. 20:27:08
  • Although
    Mit tartasz fontosnak.
    A dead money egyes részei kifogtak rajtam, megleptek. Az elektromos puzzle-n mai napig nevetek vagy a "magnós" lejátszáson a nagy mukinak, meddig keringtem míg rájöttem nekem kell kitalálni mit kell csinálni. És a légkör? Na az ott van.
    A Honest heart érdekes lett.
    Az old world blues kieg az év legjobb kiegje lett, bár én betegnek tartom és a poénos kis robottal együtt rosszul vagyok tőle. De jól megírt kétség kívül.
    Az utolsó hát a boss harc trüközés nélkül jó lett.

A Fallout 3 kiegek?
    Igen azok se lettek rosszak. Sőt. Bár mindig ez lenne a gond melyik a jobb :) Kétségkívül a Beth nagyságrendekkel nagyobb cég. Míg az obsidian egy kis műhely csapat aki a túlélésért küzd a PoE-vel.:)
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.24. 20:16:20
  • Fantusz
    A Bathesda szándékosan adja ki úgy a játékait, hogy azok csak némi tartalommal feltöltött kerettörténetek, de nagyon jó alapot adnak a modolásokhoz.
    Tökéletes játék nem létezik, döntse el mindenki maga, hogy egy adott játékot tud.-e szeretni, ebben fölösleges győzködni a másikat.
    Véleményem szerint a New Vegas sok tekintetben veri a Fallout 3-t, kivételek a DLC-k, a Fallout 3 kiegészítői (számomra) klasszisokkal jobbak voltak.
    Közel sem tökéletes a NW, a lóti-futi "szaladj oda, hozd ide, vidd oda" küldetéseket valóban ki is hagyhatták volna, de az alapjátékban ettől sem sokalltam be (az Old World Blues DLC-ben lett elegem a holokazetta gyűjtögetésből, bosszantóan unalmas volt)

A casador nem légy, elég gyorsan rá lehet jönni, hogy veszélyes ellenfelek, alacsony szinten halálosak a mérgezés miatt - elég sok mérgezésgyógyító lötyit össze lehet szedni, szükség esetén használni kell.
    A kaszinóba is lehet fegyvert becsempészni,, ha legalább 50-es a karakter lopakodó képessége - tény, hogy a fegyvertelenségből lehet bent kellemetlensége, ha olyan küldetést kezd el....
  • Although
    Ez a régi fanoknak készült. sok olyan dolog van benne ami a Beth által készült játékokban sose lesz.
    Pl. Sokkal több féle karaktert el tudsz képzelni és eljátszani. Meg tudod oldani a questeket ésszel is és erővel is például.
    A társak színvonalasak, ezt mondjuk most a Beth is próbálta az F4-el lekövetni. Azért ekkora mert ez a kis csapat nem rendelkezik emberrel és anyagi erőforrásokkal mint a Beth. Például a Gamebansheen a mai napig ez a 2010 után készült legjobb rpg. Bár talán a W3 az jobb lett. De ez egyetlen létező próbálkozás a Beth szerű open world világot a régi szerepjátékosok számára is elfogadhatóvá tenni. zseniális karakterek mint House, Caesar, társak. Remekül megírt legalább 4x végig játszható sztori, hardcore mode. Sok sok apróság.
    Valóban! Nem volt idejük rendesen befejezni. Vannak zseniális modder patchek hozzá amik javítják. korábban feltettem egy alap cucc készlet listát amit mindenképp fel kell tenni! NVAC, 4GB mod, stb.
    Nagyon fontos, hogy pontosan lekövesd a leírásokat a 4GB-hez mindenképp.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.24. 16:53:58
  • wesker24
    Ahogy korábban is mondtam a Fallout New Vegas alapból MOD-ok nélkül elég sivár és gyenge, a New Vegas-nál a MOD-ok teszik igazán élvezetessé a játékot, nekem is fent volt kb 30-40 MOD ami tényleg kellett mert egyszerűen szükség volt rá.

Tessék szépen felmenni a Nexus MOD Fallout New Vegas oldalára és már válogathatsz a több 10 ezer MOD közül, ha full teljes játék élményt akarsz akkor neki kell állni szépen a MOD-okból csemegézni, és azt rakod fel ami neked tetszik. Persze ha nincs elég erös géped akkor nem szabad túlzásba vinni mert igencsak meg tudja fektetni a géped.

Ott van pl a vizuális Modok (Környezeti és Időjárás Modok) ami elég durván néznek ki és nem alapból az a sivár környezet van.
    Ott van az AI erre is van MOD ha kihívást akarsz akkor rakj fel egy pár Overhaul MOD-ot ne félj ott az AI eléggé bedurvul.
    Vannak profin megírt Questek is amik 1000x-szer jobbak mint az alapjáték Quest-jei, (Bounty Hunter Questek, stb..)
    Vannak már Bugfix patchek is amik nagyon sok hibát kijavítanak.
    Meg ugye vannak Már Monster Balance MOD-ok is ami egyensúlyba hozza a szörnyek szintjét.
    Meg sok más MOD is (Weapon Armor, New World, stb.)
  • Jana32
    Van igazság abban amiket mondassz (szerintem). Nexusmods.com a te oldalad, mint nem rég említették a NV önmagában nem nagy kaland. Modolva viszont elképesztő. Én személy szerint legalább 30-40-et raktam fel egyszerre (nem is bírta az előző gépem sajna), de egyszerűen mind kellett. Vannak sima bugokat kijavító patchek, van játékmenetet befolyásoló mod, új világok, végtelen fegyver, páncél, küldetés (melyekben van sima bounty hunter és akár full lore friendly küldik is). Tehát bármi amit hiányolsz, kivéve az ai butasága (bár még lehet az is akad). Nézz szét, tedd fel, hidd el jó lesz az! :D
  • DantesHUN
    Én próbálom tényleg megszeretni és nem negítívként hozzáálláni de nehéz dolog ez.
    A Fallout 3at pl: szerettem, jó játék volt. Meg szóval na nagyon sok RPG-t próbáltam.

De a New Vegas...
    Például. Értem, hogy egy atomtámadás után elpusztult világ. Romos, lepusztult. Oké, de a Fallout 3-ban is, például az Atombomba városa, egy nyüzsgő kisváros volt. Jöttek-mentek NPC-k. El lehetett hinni, hogy az egy település. Ahol van élet
    Itt meg azt értem, hogy hát...téblábol pár NPC, de...semmi élet. Egyedül a kaszinóknál van mozgás. Az nem magyarázat, hogy de jaj a többi az kis település, ott kevesen élnek. Attól még lehetne élettelibb. A Fallout 3-ban sikerült megcsinálni. De még a kaszinóknál is, olyan bágyadt , döglődő őszi légy mintájára, vannak csak az NPC-k. Mint akiket a programozó, na úgy tessék-lássék oda tett.
    Jó oké, lendüljünk ezen túl. És azt se hozom fel, hogy a Vegas után egy évvel a Witcher 2 mennyire mozgó életteli, lélegző kis település hangulatát volt képes megteremteni. (és nem az nem magyarázat, hogy de itt atomtámadás volt. azért ilyen. Az F3 is jobb volt. nincs rendesen kidolgozva ez a rész) Jó, megértem, van ez így.

Nézzünk mást. AI. Hát ez...fut felém három faszi, és a leghátul fotó, ledobta bombával az elől futót és felrobbantotta. Oké. Vagy többször előadtunk egy Benny Hill jelenetet, hogy futnak utánam jó sokan...ja. Ilyen volt anno az Oblivion-ban is, Skyrim-ben is...ott is nevetséges volt.

Ja, vagy amikor a tüzes hangyák egymást gyújtották fel...zseniális

Küldetések. Az a baj, egy csomó idő eltelik az érdekes küldetésekig. Az első pár óra: unalmas volt. Pedig egy játék fogjon meg már az elején. De, egy csomót kell menni, mire normális településhez érünk. Meg kapunk valami értelmesebb küldetést is. Ismét F3: egyből ott van az atombombás város. Azt is értem valahol, hogy nem dob egyből mélyvízbe a játék.
    Vannak kimondottan jó és érdekes megoldások. Ghulos küldetés. Meg a szupermutánsok városa. Ezek nagyon jópofák és tetszettek. Eredetiség, ötletesség.
    Csak sajnos az a baj , minden eredetibb küldetésre, jut egy olyan: menj el A pontba. Lőjj le mindenkit. Gyere vissza. Oké, más RPG-kben is így szokott lenni( bár itt meg ismét a Witcher 2 jut eszembe, ami erősen túllépett ezen a szinten, persze ott is voltak még ilyen küldetések, de arányaiban kevesebb volt belőle)
    No meg ez: ahhoz hogy megmondja egy szereplő ami téged érdekel, szerezz meg neki egy valamit, de ahhoz hogy megszerzed beszélj egy másik manussal, aki akkor adja oda, ha megölsz neki 5 patkányt és így tovább. Tudom, ez is így szokott lenni az RPG-kben. Csak van ahol ezt sikerül jobban tálalni. A Vegas-ban is vannak küldetés sorok ahol ezt jól megoldották azért. Összeségében nem rosszak a küldetések, csak...van pár unalmas, sok átlagos, és kevesebb igazán jó.

Bug az valahogy sok akad benne.

Aztán bosszantó hülyeségek. Van egy feladat, menjek be a kaszinóba. Oké, majd odabent nekem esik pár alak és agyon akar verni. Fegyverem nincs, nem lehet bevinni. Jó, szaladozok előlük. Visszafutok a kaszinóba, hátha a személyzet, aki szerint tilos fegyvert bevenni
    segít. Semmi. Nem is reagálnak az őrök ,hogy ott egy embert vernek!!
    A többi vendég viszont ijedten szaladgál. Oké, kimegyek az épületből, mondom majd követnek. Mert utcán vissza kapom a fegyvereimet...de nem jönnek utánnam Vissza a kaszinóba, az őr elveszi a fegyvereimet...miközben két pasas engem csépel tőle 5 centire!
    Miabúsfranckarika?!
    Na jó. Ismét ki mentem, újra be, nem adtam át a fegyvereimet. Erre mit tesznek az őrök? Rám támadnak. Az nem zavarta őket ,hogy két ember egy vendéget agyon ver...
    Nagyszerű. De legalább kezdődött egy Benny Hill show ismét futkostak utánnam...míg mindet le nem szedtem . Gratulálok.

Vagy pl: a szörnyek egyensúlya. Jön egy tetves nagy szörny, két golyó, megfekszik. Jön egy légy, egy nagyra nőtt légy!!!! és áh, mindegy mivel lövöm, alig sebez, bezzeg akkorát mérgez rajtam hogy még. Nem tudom nekem a 3 méteres szupermutáns ágyúval veszélyesebbnek tűnt mint egy légy...de tévedtem.
    Ja,vagy amikor egy sáska...leszedi a fél hp-t egy ütélssel...ja nagyobbat üt mint egy szupermutáns. Egy sáska.
  • Fantusz
    Az végülis bug, egy-két ilyennel találkoztam, pl a vegasi orvosközpontban a doktornő rohangált le-fel.
    Volt a közelben egy veszett brahmin, talán attól pánikolt be, de tény ez egy hiba. A bányászfalu közelében pedig falkában kóborolnak a halálkarmok, illetve az út túl oldalán lévő hegyek között vannak sugorpiók - nem mennek a településre, ott valóban nem kellene pánikolni az NCK-nek. Le tudod állítani őket, ha futás közben megszólítod, de ott most még nem sok dolgod akad.
    Azért érdemes oda tenni egy kitérőt, mert az egyik épületben van két képességnövelő könyv is (robbantás, javítás), ami 3 ponttal növeli az adott skilledet.
    A halálkamokat úgysem tudod még leölni, sőt valószínűleg a szuszogó földikutyát sem tudod meggyógyítani - itt talán ennyi feladatot lehet felvenni, s elkeserítelek: ezek is jelöletlen küldetések.
    Az utad ellenkező irányba vezet, amerre a föküldetés miatt irányba állítottak, Primmben már felvehetsz jelölt mellékküldetést (keress új seriffet), igaz ott én is furcsállottam, hogy ED-E megjavítása miért jelöletlen küldetés - a robot egy hasznos kísérő lehet, ha veled van a kiterjesztett érzékelés miatt lényegesen nagyobb távolságról észlelheted az ellenséget. (tudomány, javítás képesség híján alkatrésszel is javítható)
    A Fallout 3-ban sem felkiáltójellel a fejükön szaladgáltak a küldetésadók, itt sem változott a helyzet - nevesített NPC-kel elbeszélgetsz, és vagy adnak küldetést, vagy nem.
  • DantesHUN
    De nem jött senki. Várakoztam több órát, senki se jött. Aztán gyors utazással elmentem onnan, majd vissza...és most már a helyükön maradtak az emberek, és szaladoztak. Fene érti.
  • coolpet
    A kofejtoben ahol rohangasznak az emberek ott valoszinuleg kozelebb jot egy halalkarom.
    1db az egesz telepulest kiirtja, te meg csak annyit latsz hogy feledfordul, es mar toltheted is vissza az allast :)

20 alatt ne menj tul azon az uton a kofejto falucskajatol :)
  • Fantusz
    Tény, hogy nem bug nélküli a játék, vannak benne hibák.
    A Fallout 3 motorjára írták, a hibák egy része ismert onnan.
    A hibákkal együtt egy elég jól sikerült kalandjáték lett a New Vegas, de oda kell figyelni az NPC-k mondókáira - nem lehet a rövidebb úton Vegasba jutni, és alacsony szinten az utakról sem érdemes messze elkóborolni.
    A hosszabb úton is gyorsan Vegasba lehet érni, ha közben nem csinálsz küldetéseket, már 3.4. szinten elérheted, de a szándék az volt, hogy az utazás során "dolgozzon" is a karakter, néhány küldetést mindenhol fel lehet venni, ha szimpatikus az adott csoport, vagy a kapott feladat, vagy megcsinálod, vagy nem.
  • DantesHUN
    De mi a fenéért szaladoznak mint a bolond? Sehol egy ellenség. Ez bug vagy mi?
  • Fantusz
    Amúgy figyelsz is arra, mit az NPC-k mondanak neked?
    Igen, ritkák a jelöletlen küldetések, és ha nem csinálod meg abból sem lesz semmi gondod.
    A felsorolt feladatokat a kezdő faluban lehet összeszedni, s ha figyelsz az NPC-kre, ezekkel sok gondod nem lehet.
    A kocsmában beszélsz a nővel, a rádió ott van a pulton, azt kell megjavítanod...
    A gekkó vadászatra felkérő fazon picit már kacifántosabb, de a párbeszédben elmondja, merre kell indulnod ( a tábor szélén található rádió legyen jobb kéz felől, és fel a hegyek közé (ennek a küldetésnek sincs sok értelme).
    A kőfejtő előtti faluban figyelmeztetnek a bányászok, hogy ne menj tovább, mert a kőfejtőt elözönlötték a halálkarmok - ez a lényeg, arra vezetne a rövidebb út Vegasba, de a halálkarmok miatt kénytelen vagy egy nagy kerülőt tenni (mutatja a marker merre), esélytelen vagy alacsony szinten a rövidebb úton elérni Vegast.
    Valóban kapsz jelöletlen küldetést ott is, ki kell takarítanod a bányát a halálkarmoktól, vinni halálkarom tojást a konyhára, de ezt majd valamikor 20. szint körül-fölött próbáld, addig a "ne menj arra" utasítással érd be.

A kezdő faluban nem sok küldetést adnak, irányba állítanak a főküldetéssel kapcsolatban, legyőzheted a puskaporos galerit, és van néhány jelöletlen küldetésük, guberálhatsz az iskolában, keresheted az "eltűnt" nőt, de már ott is említik, hogy a Vegasba vezető rövidebb utat elözönlötték a vadállatok, Primm felé indulj tovább és ne hagyd el az utakat, mert az utaktól távolabb komoly ellenséges lényekbe lehet botlani...
    Érdemes figyelni az NPC-k mondókájára, a kezdő faluból a megadott útirány járható, ha Sloan felé indulsz, nem jutsz át a halálkarmokon, ha a hegyek között kanyargó utat követed, ott casadorok, sugorpiók, és más magas szintű lények közé keveredsz,.
    Primm - CNR bázis - Nipton - Novac kerülővel juthatsz el New Vagasba, s a főszál mellett ezeken a helyeken már jelölt melléküldetéseket is adnak
  • kissssss
    ".és utána meguntam és kiléptem"

nagy szerencsédre... mert ha jó a sejtésem akkor a "helyi vadvilág" gyorsan rózsaszirmot csinált volna a seggedből.
    (már ha ott vagy ahol gondolom)
  • DantesHUN
    Hát nos....bementem egy táborba ahol valami kőfejtők voltak...és az összes NPC elkezdett szaladni. Nem volt ott semmi...de mintha kergetnék őket...mindenki elszaladt. Mi folyik itt? Ezen egy pár percig elmélkedtem...és utána meguntam és kiléptem.

• DantesHUN
    Ritka?
    Azt mondja egy pasas avalakijét keressem meg mert a gekkók
    javítsam meg a rádiót
    szállítsak csomagot
    volt még valami
    és...volt egy párpeszéd ahol mondtam elvállalom...de...még a jegyzetek között se jelent meg. Na ez elég fura.
  • Fantusz
    Egy ritka, jelöletlen melléküldetést kaphattál, mert a küldetések zömét ugyanúgy jelzi a Pip-Boy, mint a FO3-ban.
    Vannak jelöletlen mellékküldetések, amelyekről csak a jegyzetek között találsz infót - megcsinálhatod, de ezekért sok jutalmat se várj.
    A McCarran táborban pl több jelöletlen melléküldetésbe is bele lehet botlani, némelyik nem is egyszerű, és jószerivel még annyit sem mondanak, hogy kösz...
    A küldetések többsége bekerül a küldetésnaplóba, jelzi a marker, a rejtett küldetések nem mondhatók gyakorinak, de léteznek.
  • zorrobomber
    Ez igaz, csak a kérdésre nem válaszoltál. Nem vagyok teljesen kompetens, de szerintem ez ilyen. Mod épp hogy olyan van ami bizonyos quest-eknél, ahol meg kell keresni valami leszedi a quest markert. Mi a konkrét quest?
  • wesker24
    A Fallout New Vegas alapból úgy pocsék ahogy van egy nagy kalap szar az egész :D

Az első dolgom az volt hogy felrakjam hozzá az alapvető Mod-okat és rendbe szedjem a játékot. :D, szó szerint szénné moddoltam a New Vegast volt is kb 30 GB az összes csak bírja a gépem xD, na akkor végre elmondhattam hogy ilyennek kellett volna a New Vegasnak alapból lennie. :D

A Fallout New Vegas MOD nélkül egy nagy semmi ennyi. :D
    Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.02.16. 19:29:59
  • DantesHUN
    Belenéztem a New Vegas-ba. Na most ez komoly? Szóval az F3-al sokat játszottam. Meg ezen kívül is nagyon sok RPG-t próbáltam.
    Na de. Itt mi van a mellék küldetésekkel? Például találkoztam egy fickóval, megbíz valamivel és...térképen nem mutat semmit.
    A pip-boyban, ,,jegyzetek" ( a magyarosítás így írja) név alatt szerepel ugyan a feladat , de térképen nem mutatja. Miért nem? Ez direkt ilyen? Még a leírás se ad semmilyen támpontot merre menjek némelyiknél. Hát ilyen hülye megoldást se láttam még.
  • Papa01 #5925
    Én vagyok. :D
    Egyébként nem a véleményed zavar, inkább a stílusod, ahogyan tálalod a dolgokat. Ha csalódtál a dolgokban lépj tovább, nem kell kelteni a feszültséget.
  • ElNano
    Nem, én nem leszóltam, de ne haragudj, nem tudok hálálkodni a semmire és esküszöm, nem szemétségből írom, hogy mulatságos a dolog, mert tényleg így érzek most már. Ez nem leszólás, egyszerűen csak röhögök az egészen. Az én véleményem az, hogy abszurdum, ami a NV fordítása körül megy vagy nem megy, mert lássuk be, öt év alatt azért talán-talán el kellett volna készülni. Tudom, magánélet, munka, tökömtudjamimég, de most keress már nekem még egy projektet, ami ennyi ideig tartott és révbe ért. Persze, ez egy nagyszabású dolog, de voltak még ilyenek, pl. Skyrim. 2012 májusától tartott 2013 novemberéig. A lefordított szövegmennyiség 6 millió 600 ezer karakter volt. (Megkockáztatom,hogy az NV-ben ennek a fele sincs.) A kiegészítőkkel együtt a Skyrim projekt tartott kb. 3 és fél évig, de mondom, az alapjátékot másfél év alatt megcsinálták. Másfél év. Ezek után nekem senki ne mondja, hogy az oké, ha fél évtized után sincs kész egy játék fordítása, ha hobbi, ha nem, mert ezrek várnak rá - aztán kerülnek évekig szopórollerre, mint akik egy frankó, értelmes, összeszedett, logikus Lost záróepizódot vártak. :D

Ennek értelmében nem hiszek abban, hogy a NV fordító csapat a "legjobb tudása szerint" melózott, meggyőződésem, hogy voltak itt olyan, hónapokig tartó "leszarom" időszakok, hogy csak na. Ami ennyi ideig elhúzódik, azt nem gondozzák megfelelően, és a hozzáállás sem megfelelő. Nekik és a Kingmakersnek köszönhetően én soha többet az életbne nem előlegezek meg támogatási összeget egyetlen fordító projektnek sem, legfeljebb utólag, amikor már a teljesen kész munkát tudom megtapasztalni Na, akkor igen. Pedig mekkora koldulások mennek! :D Na, csak ennyi így hirtelen, de szerintem túllihegtük.

Ez is csak egy vélemény, meg a tiedé is az, és mindenkié az. Akármennyiszer leírjuk, nem változik az égvilágon semmi - a vélemények sem. Ki az a "papa"? :D
  • Although
    Lehet még igazad is van. de senkit nem érdemes leszólni aki egyáltalán bele vág ilyenbe és ingyen idejét beleöli mégha nem is olyan tudású mint te :) Tényleg te már próbáltad? Bármilyen is lesz indulj ki belőle a legjobb tudása szerint próbálta, legfeljebb elküldhetsz neki javítás listát amit meg fog köszöni. Hidd el nem Papával van itt a baj.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.15. 13:51:53
  • ElNano
    Oké, örüljél még neki még 5-6 évig. :D Nem ez a legnagyobb problémám (bebaszna...), már csak röhögök rajta, meg azokon, akik fél évtized után is mosdatni próbálnak egy ilyen kamuprojektet. Meg kell nézni a Fallout 4-en dolgozó srácokat. Mérföldekkel korrektebb munkát végeznek. Mert ők akarják is, és becsülettel dolgoznak rajta, nem fél-egy évig rá se kukkantanak aztán behazudnak mindenféle hülyeséget. Meg kell nézni a többi szélhámost, pl. Kingsmakeres emberkék - na, a New Vegas "fordítói" kb. azt a szintet képviselik. Meg kell nézni egy LostProphetet, aki egymaga túlteljesít ezeken az arcokon. Tudni kell különbséget tenni, ennyi az egész és tudni kell felismerni, hogy mikor ki nézi az embereket hülyének. Avagy szeretné annak nézni. Ennyike. Én elvagyok az angollal, tőlem még csinálhatja 10 évig, de poénforrásnak most már kimondottan nagyszerű. Az is, ahogy a birkák éljeneznek még fél évtized után is egy még mindig totál hiányos fordításnak. :D Tényleg roppant szórakoztató. :)
  • Papa01 #5921
    Mindenesetre elég gáz ez a szapulás. :(
  • Although
    Ne foglalkozz vele, nem hiszem, hogy tudja mekkora munka egy ilyen fordítása. Még kisebbekét sem.
  • Papa01 #5919
    Inkább örülnél, hogy foglalkozik vele, még ha lassan is. Komolyan ez fordítás a legnagyobb problémád? Egyszerűen, nem értem miért kell provokálni, bántott téged, vagy mi? Ha Te már letettél erről a fordításról, akkor viselkedj is úgy. De nem szeretnék vitát generálni.
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.02.14. 11:53:41
  • ElNano
    Benyaltad? :D
  • Papa01 #5917
    Wooow, köszi szépen! :)
  • JohnAngel
    http://www.hunositokteam.hu/news.php?readmore=99
    Utoljára szerkesztette: JohnAngel, 2016.02.10. 18:15:26