...
  • Fantusz
    Abba az épületbe elküldenek több küldetés miatt is, de a kinti részre, a robotkutyához csak az egyik miatt kell kimenned, ott az egyik sírból elvinned valami vackot (talán az is egy holokazetta?) a robotnak.
    A többi küldetés azért tud zavaró lenni, mert, amíg nem fejlesztetted fel a fegyvert, hogy az összes akadályt ("átlátszó falak") meg tudd szüntetni, a marker össze-vissza mutat rossz irányba.
    A fegyver felfejleszteni pedig "természetesen" nem ebben az épületcsoportban kell, hanem egy másik, szintén "hangulatos" helyen.
    Tehát, ha megvan a robotkutya bazárja, ott nincs több dolgod, a holografikus falakat kell kikapcsolnod, ha az még nem sikerül, akkor el kell menned felfejleszteni a fegyvert.
    Bocs, de nevekre már nem emlékszem, lentebb írtam, hogy nekem az egész Old World Blues küldetéssora idegesítően unalmas volt, a sorozatos holokazetta gyűjtögetés unalmát a "vicces dolgok" sem tudták ellensúlyozni.
    A lopakodó páncél jó bónuszokat ad, de a gyógyszeradagolása okozhat kellemetlen meglepetéseket.. Magas tudomány képességgel lehet készíteni auto-stimpackokat, a páncél nélkül is lehetséges az auto-gyógyítás, a páncél automatikus morfium adagolása az, ami kellemetlen mellékhatásokkal járhat (függőség). Kiraktam az összes morfiumot a hátizsákból :-)