Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
https://en.wikipedia.org/wiki/Emil_Pagliarulo
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.09. 17:49:00
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.09. 17:44:18
Igen, NPC-k hajlamosak ra, hogy megegyenek tarolokban felejtett kajakat, felvegyenek a foldrol fegyvereket, stb.
Igen, ha a hazukban hagysz targyakat a tarolo edenyekben, akkor sanszos, hogy megtalaljak, es ha jobb fegyver/pancel, mint a sajatjuk, akkor hasznaljak.
Megeszik a cuccokat?
Fegyvereket páncélokat ellopják?
Legpraktikusabb a Lucky 38 Vegasban.
Leggyorsabb Goodpringben az iskolaban a szefek (de csak azok, a tobbi respawnol) vagy Victor baratunk kunyhoja, ott nem spawnol ujra semmi, es meg nem is issza meg/eszi meg a cuccokat, mint mondjuk a doki a szomszedban :D.
Szóval HQ kéne. :)
Javaslat?
Az NCR-nek sokat segitettem, haverok lettunk, a legiosok meg utaltak, mert leapritottam oket. De mostanaban csak fenyegetoznek, es elsetalnak mellettem.
Van 2 hely: Dry Wells vagy Long 15, ami akkor elerheto, ha kilovom egyikre masikra az atomot. Melyikkel jarok jobban, hogy ne kelljen uton utfelen embereket olnom mert megtamadtak?
Illetve hol van minosegibb loot?
Koszi!
Battletag: coolpet#2467
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.10.23. 15:41:59
Az Ulysses elleni harcnál - valamiért nullázódott minden harci képzettségem És nem akar visszamenni normálra. Szintlépésnél azt mutatja hogy 100-as, de használatkor csak 0. Mit lehet tenni ellene?
Letöltöttem kiegészítőket. Így a perkeknél azt jelzi 50 a szinthatár, addig vannak perkek, de csak 35. szintig enged fellépni, utána belép e szintkorlát. Van még valami, ami nincs meg nekem és kéne?
Utoljára szerkesztette: gseldon, 2015.10.13. 14:57:35
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
If Ulysses is killed by the Courier, the Courier tears down his Old World flag and uses it as his shroud, although whether out of respect or anger is an interpretation "best left to history."
If Ulysses is convinced not to fight the Courier, by means of two Speech checks of 90 and 100 or by talking to him about his logs, or by obtaining all ED-E upgrades in the Divide and talking to him about ED-E's logs, he can be found sitting vigil above the Hopeville ruins, just at the entrance to the Divide.
Én a második lehetőséggel csináltam meg végül. Ha az elsőt választod akkor, ha jól fordítom az a legjobb a történelemnek?
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Később meg visszatöltöttem és simán megcsináltam. De ez megszokott ebben a játékban :)
Csak panceltoro loszer kell hozza meg par granat.
De egyebkent van fenn vidi a jutyubon, hogy lehet kivegezni par masogperc alatt par lovesbol, lereagalni nincs ideje. Persze ahhoz mar kellenek skillek es szerko is.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2015.10.12. 17:59:11
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Utoljára szerkesztette: Malachit, 2015.10.12. 17:37:50
En nort vegasban talaltam egy hajlektalan gyerekre a testverevel egyutt attol lehetettt valami energiafgyvert venni de ultragagyi volt, kb egyenerteku az oklommel.
amúgy tudjátok hogy lehet szerezn lőszert abba a lézer fegyverbe amit a kis gyerektől vehetünk meg vagy lophatunk el?:D helios one-ban nem választottam ki az archi II-t szóval más ?már rég kész a küldetés más megoldást nem találtam
Nem tudok masik futarrol vagy kuldoncrol.
Ott all a raketaindito elott hattal neked es akkor beszel ha kozelmesz hozza.
Panceltoro loszer kell hozza es kb annyi a dolog lenyege. meg ha elcsalod a terem elejebe akkor nem eleszti ujra a gyogyirobotjat.
Relative konnyen leszedheto, a DeathClawok nehezebb diok :)
De lövöldözhetsz azzal amit kapsz....