Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Fallout 3 motorjára írták, a hibák egy része ismert onnan.
A hibákkal együtt egy elég jól sikerült kalandjáték lett a New Vegas, de oda kell figyelni az NPC-k mondókáira - nem lehet a rövidebb úton Vegasba jutni, és alacsony szinten az utakról sem érdemes messze elkóborolni.
A hosszabb úton is gyorsan Vegasba lehet érni, ha közben nem csinálsz küldetéseket, már 3.4. szinten elérheted, de a szándék az volt, hogy az utazás során "dolgozzon" is a karakter, néhány küldetést mindenhol fel lehet venni, ha szimpatikus az adott csoport, vagy a kapott feladat, vagy megcsinálod, vagy nem.
Igen, ritkák a jelöletlen küldetések, és ha nem csinálod meg abból sem lesz semmi gondod.
A felsorolt feladatokat a kezdő faluban lehet összeszedni, s ha figyelsz az NPC-kre, ezekkel sok gondod nem lehet.
A kocsmában beszélsz a nővel, a rádió ott van a pulton, azt kell megjavítanod...
A gekkó vadászatra felkérő fazon picit már kacifántosabb, de a párbeszédben elmondja, merre kell indulnod ( a tábor szélén található rádió legyen jobb kéz felől, és fel a hegyek közé (ennek a küldetésnek sincs sok értelme).
A kőfejtő előtti faluban figyelmeztetnek a bányászok, hogy ne menj tovább, mert a kőfejtőt elözönlötték a halálkarmok - ez a lényeg, arra vezetne a rövidebb út Vegasba, de a halálkarmok miatt kénytelen vagy egy nagy kerülőt tenni (mutatja a marker merre), esélytelen vagy alacsony szinten a rövidebb úton elérni Vegast.
Valóban kapsz jelöletlen küldetést ott is, ki kell takarítanod a bányát a halálkarmoktól, vinni halálkarom tojást a konyhára, de ezt majd valamikor 20. szint körül-fölött próbáld, addig a "ne menj arra" utasítással érd be.
A kezdő faluban nem sok küldetést adnak, irányba állítanak a főküldetéssel kapcsolatban, legyőzheted a puskaporos galerit, és van néhány jelöletlen küldetésük, guberálhatsz az iskolában, keresheted az "eltűnt" nőt, de már ott is említik, hogy a Vegasba vezető rövidebb utat elözönlötték a vadállatok, Primm felé indulj tovább és ne hagyd el az utakat, mert az utaktól távolabb komoly ellenséges lényekbe lehet botlani...
Érdemes figyelni az NPC-k mondókájára, a kezdő faluból a megadott útirány járható, ha Sloan felé indulsz, nem jutsz át a halálkarmokon, ha a hegyek között kanyargó utat követed, ott casadorok, sugorpiók, és más magas szintű lények közé keveredsz,.
Primm - CNR bázis - Nipton - Novac kerülővel juthatsz el New Vagasba, s a főszál mellett ezeken a helyeken már jelölt melléküldetéseket is adnak
nagy szerencsédre... mert ha jó a sejtésem akkor a "helyi vadvilág" gyorsan rózsaszirmot csinált volna a seggedből.<#nevetes1>#nevetes1>
(már ha ott vagy ahol gondolom)
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Azt mondja egy pasas avalakijét keressem meg mert a gekkók
javítsam meg a rádiót
szállítsak csomagot
volt még valami
és...volt egy párpeszéd ahol mondtam elvállalom...de...még a jegyzetek között se jelent meg. Na ez elég fura.
Vannak jelöletlen mellékküldetések, amelyekről csak a jegyzetek között találsz infót - megcsinálhatod, de ezekért sok jutalmat se várj.
A McCarran táborban pl több jelöletlen melléküldetésbe is bele lehet botlani, némelyik nem is egyszerű, és jószerivel még annyit sem mondanak, hogy kösz...
A küldetések többsége bekerül a küldetésnaplóba, jelzi a marker, a rejtett küldetések nem mondhatók gyakorinak, de léteznek.
Az első dolgom az volt hogy felrakjam hozzá az alapvető Mod-okat és rendbe szedjem a játékot. 😄, szó szerint szénné moddoltam a New Vegast volt is kb 30 GB az összes csak bírja a gépem xD, na akkor végre elmondhattam hogy ilyennek kellett volna a New Vegasnak alapból lennie. 😄
A Fallout New Vegas MOD nélkül egy nagy semmi ennyi. 😄
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.02.16. 19:29:59
Na de. Itt mi van a mellék küldetésekkel? Például találkoztam egy fickóval, megbíz valamivel és...térképen nem mutat semmit.
A pip-boyban, ,,jegyzetek" ( a magyarosítás így írja) név alatt szerepel ugyan a feladat , de térképen nem mutatja. Miért nem? Ez direkt ilyen? Még a leírás se ad semmilyen támpontot merre menjek némelyiknél. Hát ilyen hülye megoldást se láttam még.
Egyébként nem a véleményed zavar, inkább a stílusod, ahogyan tálalod a dolgokat. Ha csalódtál a dolgokban lépj tovább, nem kell kelteni a feszültséget.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ennek értelmében nem hiszek abban, hogy a NV fordító csapat a "legjobb tudása szerint" melózott, meggyőződésem, hogy voltak itt olyan, hónapokig tartó "leszarom" időszakok, hogy csak na. Ami ennyi ideig elhúzódik, azt nem gondozzák megfelelően, és a hozzáállás sem megfelelő. Nekik és a Kingmakersnek köszönhetően én soha többet az életbne nem előlegezek meg támogatási összeget egyetlen fordító projektnek sem, legfeljebb utólag, amikor már a teljesen kész munkát tudom megtapasztalni Na, akkor igen. Pedig mekkora koldulások mennek! 😄 Na, csak ennyi így hirtelen, de szerintem túllihegtük.
Ez is csak egy vélemény, meg a tiedé is az, és mindenkié az. Akármennyiszer leírjuk, nem változik az égvilágon semmi - a vélemények sem. Ki az a "papa"? 😄
Je suis blanc et européenne!
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.15. 13:51:53
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.02.14. 11:53:41
Utoljára szerkesztette: JohnAngel, 2016.02.10. 18:15:26
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.04. 08:33:47
Ha van köztetek grafikus, aki szeretne segíteni a játék angol textúráinak lecserélésében, akkor várom a jelentkezését.
Még fordító is jöhet, ha esetleg az hamarabb lenne.
A játék fordításának utolsó béta verziója a héten fog felkerülni a HUNosítók Team oldalára, majd onnan tölthető lesz.
És a kispajtásai se kutyák, stealth boy nélkül azonnal halok, ha van akkor meg addig kergetődzünk míg kifogyok mindenből. Kicsit elfáradtam ebben, elvből sosem gyorsutazok, de most el kéne menni lőszerért, a 600 db Electron Charge Pack meg a két tonna robbanóanyag kevés volt ami nálam volt és a Super Stimpackok is elfogytak.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2015.12.04. 20:11:51
http://www.ceder.net/recorddb/lyrics_viewsingle.php4?LyricsId=3006
<#awink>#awink>
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
Ad valami HP-t, de melle radiation-t is.
Ellenben a Sunset Sarparillaval ami csak HP-t ad.
De mindenhonnan azt hallom hogy Nuka kola Nuka kola
Battletag: coolpet#2467
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.15. 08:39:22
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
ehhez kell ez kiveszi a töltéseket a városból és egy terület lesz az egész de kell hozzá a 4Gb patch különben kifagy.
És rengeteg mindent visszaállít. Meg ad npcket is.
De lehet már leírtam, ha tudsz angolul akkor találsz anyagot.
Ami must have!
- 4GB mod.!!!!!!!!!
- Valamilyen patch ami a hibákat javítja! van pár. Mission mojave,
Én ezt használomYuki patch
- MCM mod configuration menu
- NVAC !!! must have ezzel nekem szinte nem volt kifagyás.
- Vannak érdekes karakter kinézet modok válasz kedvedre, Fallout character overhaul New Vegas redesign mindkettő nagyon jó
-UIO
-Ihud ezzel ki be kapcsolható a hp és egyéb kijelző
Én a Projekt Nevada fejbe helyezhető implantátumát használom ami állítható (normál látás, hőlátás, éjjel látó, ill. egy negyedik mód amit nem tudom hogy neveznek), csak még kell keresni mivel nem vásárolható (a leírásban szerepel hol található).
Előtte:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utána:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Találtam egy ilyet is, talán elég lesz nekem ez is:
Hectrol FX DUSTSTORM Deluxe HighRes Retex
Fél-OFF: a Fallout 3 topikban felvetett fagyásos problémámra nincs valakinek itt ötlete?
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.11.13. 08:07:33
Project Nevada - Jó pár módosítás van benne, nekem nagyon bejött
Nevada Skies - viharok, esők,... és hatásaik (pl. homokviharban erősen lecsökkent Perception, de megnövelt lopakodás)
Run The Lucky 38 - üzemeltesd a saját kaszinódat
Willow - A Better Companion Experience - Ez egy companion mod, Willow sokat beszél, énekel, saját questje van. fent volt ez is a Nexuson, de most nem találtam meg ott.
The Weapon Mod Menu - ezzel nem csak felrakni, hanem visszavenni is lehet a fegyvermódosításokat
Weapon Mods Expanded - WMX - minden fegyverhez vannak weapon mod-ok, saját magad is készíthetsz pár modot,...
Más helyszín más szereplők más vault.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.11.11. 14:18:50
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,