6837
...
  • coolpet
    Tehat akarmilyen perkem, armorom es drogom van, sugarfertozott teruleten 1rad/sec-el no a sugarzasi szintem, ezellen nem lehet tenni semmit se?

Nincs valami olyan perk ami countereli a sugarzast, vagy ha kierek a teruletrol, akkor szepen lassan vissza antiradol?

Olyant lattam, ami alvas eseten is normal modban megszunteti a sugarfertozottseget, de mast nem.
  • xFreex
    Ha sugárfertőzött helyen vagy akkor a legkisebb sugárzás amit kapsz/kaphatsz az a +1. Ezt nem felezi, és a ruhák nyújtotta + védettség sem befolyásolja. Radx meg a ruhák csak 1-nél nagyobb sugárzást adó területeken "használnak".

Sajnos ilyen a program...
  • coolpet
    miert van az hogy ha van +1rad/sec-es fertozesi zona amiben tartozkodom, es betolok egy Rad-x-et meg felveszek egy 30-as radresist gunyat, megis megy fel a sugarzas es tolhatom a radaway-okat?
  • Myselor
    oh értem,köszönöm.nem is gondoltam erre.kár hogy ezt nem írják sehol vagy csak én nem találtam :) nagyon hasznos infók ezek köszi tényleg ^^
  • xFreex
    A másik megoldás az ha erősebb fegyvert csempészel a zsebébe a hozzá való lőszerrel. Akkor az erősebbet választja, a másik meg megy zsebbe, de ki az aki erősebb fegyvert ad gyengébbért cserébe???? Esetleg ha unique.

Viszont páncéloknál csak az müxik ha előbb erősebbet raksz a zsebébe majd vársz és idővel azt fogja viselni. Utána le lehet tőle nyúlni a gyengébbet.
  • Myselor
    na már sikerült is.egyszer kellett ellopni a lőszerét aztán elment aludni másnap a zsebébe volt és kiloptam pár próba után :D köszi nagyon szépen,erről sehol nem írnak.
  • Myselor
    oh köszönöm.hát akkor nem egyszerű a dolog igen tudom nem elsőre sikerül.rendben próbálgatom akkor így.köszi tényleg remélem összejön :)
  • xFreex
    Ha az a baj, hogy az oldalukon látod, de a "zsebükben" nem akkor először a hozzá való lőszert lopd el. Majd várj pár órát játékban, utazz el, aludj, vagy valami. Ha nem talál hozzá lőszert az adott területen ahol van akkor be kerül a "zsebébe" és el tudod lopni.

Nekem volt hogy háromszor kellet kilopnom a lőszert az öreg fószer zsebéből a McCarran bázison, mert mindig talált valahol lőszert a La Longue Carabine-hoz.

Mielőtt megpróbálod elemelni tőle a fegyvert, vagy bármit, ments, mert nem biztos, hogy elsőre sikerül.
  • Myselor
    na jó srácok nem jövök rá.hogyan tudom kilopni a fegyvert az emberek zsebéből?70sneakem van 90 pickpocket.mi kell hozzá ?olvasom hogy lehet,meg én is úgy emlékszem.a vén faszitól akarom a ranger pisztolyt lopni.egyébként könyebb volt a ranger armort megszerezni mint hittem :) könnyű kulcsot kapni hozzájuk csak liked kellett már meg is van
  • Myselor
    na megvolt ma az első 5-6 db deathclawom :D nemvolt könnyű ki is fogytam a stimpakból.rá találtam egy fészkükre az egész környék tele van mondom jólvan majd még visszajövök xd NCR már accepted,csinálgatom a küldiket nekik rendesen.de ahogy olvastam miután megmentem a presidentet utána lehetek ranger és kulcsot is kapok a bázisra szóval az még odébb van :)
  • coolpet
    Goodspringben is van a general store mogott egy lakokocsi, abban van egy matrac meg 2 doboz. En abba stockoltam szinte mindent.

Nem tunt el semmi.
  • Although
    Így van!
  • Myselor
    akkor ha itt a szobámba telerakom a safet vagy a ládát ott marad a cucc véglegesen és nem kell félnem hogy elveszik?
  • Myselor
    köszi szépen meglesem :)
  • Myselor
    értem és köszönöm ^^
  • xFreex
    Többnyire megmarad. Kivétel ez alól amikor leadod valamelyik frakciónak hogy kinyerje belőle az adatokat. Na ha akkor van nála valami akkor annak integethetsz.

Tárolóhelyed? Novac. Old meg a Ghul problémájukat. Esetleg ha van elég kupakod akkor először ki is bérelheted a hotelszobát.
  • harras25
    Én mindig próbáltam nem elveszni abban hogy cipelek és kufárkodok, igyekeztem maradni a kiváló játékhangulatban.
  • harras25
    Amikor a főküldivel eljutsz egy bizonyos szintre (asszem akkor amikor időtlen idők óta te vagy az első aki bejut Mr. House-hoz) mindenki elfelejt minden rosszat amit tettél, csak dolgozz nekik. Úgy emlékszem ekkor jön a meghívó az NCR nagykövetének irodájába.

Mondjuk az a legjobb ha a légió és az NCR is utál, mindkét oldal halálosztagai rendszeresen megtámadtak, ha valaki vágyik az izgalmas és eseménydús gyorsutazás nélküli barangolásra ezt ajánlom, pláne könnyű ruhában kis fegyverekkel (szerintem a rangerekkel nehezebb volt mint a légiósokkal, persze ha épp leamortizálva leptek meg az utóbbiak, akkor is sűrű volt a reaload, de arangereknél csúcs cuccok voltak, megérte szenvedés ellenük).
    Utoljára szerkesztette: harras25, 2015.10.01. 08:29:58
  • harras25
    Használj a vats visszatöltésre drogokat.
  • Myselor
    azt megmondaná valaki hogy mikortól és hol lehet csatlakozni az ncr-ba?:)
  • coolpet
    A boltok mikor stocolodnak ujra? Mar vagy 3 jateknapbeli ido eltelt es meg mindig nincs penzuk se uj cuccuk.
  • Myselor
    tényleg.amit a kis repülő robot companionba rakok cuccokat az nem veszik el belőle?:) vagy hol lehet tárhelyem?
  • coolpet
    Okes, csak 2 vagy 3 lovest tudok VATS-al, aztan varhatok kb 15 masodpercet mig toltodik.
    Meg meg nincs AP lovedekem meg Hunting Rifle is csak az alap van meg nincs hozza modom meg.
  • bardocz
    Pedig a vats az pont deathclawok ellen nagyon jó, el kel lőni a lábukat, hogy ne tudjanak futni. Utána tele lehet lőni az arcukat.
  • coolpet
    Mar tele a lakokocsi 2 doboza Goodspringben es Novacban a szef :)

De az vagyok csak nem nagyon tetszenek a kosztumok :)

Meg nagyon hianyolom, hogy light armorban 65Kg sullyal is alig vanszorog az emberke. Marmint fut, es a valo eletben sem kocogok nala gyorsabban, de 1000 mas jatekban, meg a stalkerben is 2x gyorsabban mozog a karakter.

Egyebkent az MK2-es amcsi stealth armor az tetszik, de ahhoz a kieget kene csinalnom, es azokat a vegere akarom hagyni.

A VATS-ot sem hasznalom nagyon, max kozelre pisztolynal.
    Utoljára szerkesztette: coolpet, 2015.09.30. 20:52:11
  • kissssss
    nem vagy az a gyűjtögetős fajta igaz?
  • coolpet
    Ez a kinai stealth armor nem valami nagy szam, egyebkent a snow globeot lattam, de nem vittem magammal, egyebkent a 2000 kupak nem valami sok penz :)
  • coolpet
    Hat a kis tornyokban nem mukodik a lift, a kommand centerben meg azert nem masztam vegig mindent, az NCR baratsagoos, de kinyitni a dolgokat rossz karmat jelol, es felek megtamadnak :)
  • Although
    Na most miért kellett spoiler nélkül ellőni :)
    Utoljára szerkesztette: Although, 2015.09.30. 09:48:18
  • Although
    Van egy épület ott vagy több amibe be tudsz menni. Néz körül rendesen. Mondjuk lehet az épület egyes szintjei csak a végén lesznek elérhetőek.
  • xFreex
    "es nincs semmi loot benne..." ????

Akkor nem találtad meg a Hógömböt, meg a kínai álcázó páncélt sem? Igaz itt nem olyan a statja mint F3-ban, de legalább van.
  • coolpet
    Na megneztem ezt a Hover Dam-ot. Ez csak egy gat, es nincs semmi loot benne...
    Na meg vegigmentem a vault 11-en is, hat par szocsken es egeren kivul nemsok minden allt az utamba. De a mainframenel ert egy kis meglepi azert, de okosba megoldottam par masodperc alatt :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azert zart terben 8 loveget + 4 robotot a nyakamba akasztani...
  • Although
    Mondhatni :) A völgy teli halálkarmokkal. Persze ha jól tudsz rejtőzni akkor be lehet jutni lv 25 körül :)
  • harras25
    A Great Khanshoz csatlakozás azért nem egyszerű szerintem.
  • harras25
    Én mind a négyet megcsináltam, Yes Man oldala tetszett a legjobban. Az NCR-t meg csak muszájból, hogy meg legyen mind a négy, mert amúgy annyira konvencionális hogy nem szerettem csak ezért.
  • Myselor
    nem szeretem a módokat de azért köszönöm az infókat :)
  • Although
    Ha meg már nagyon belemerültetek a sztoriba. a FNV-nek igazán hard kis moder közössége van.
    Például ez az egyik minor-t, a börtöntöltelékek sztoriját upgradeli nagyon nagyon színvonalasan. Mondjuk főleg női karira kihegyezve.
    És még van jópár NCR CF
    Utoljára szerkesztette: Although, 2015.09.29. 14:02:45
  • Although
    Dr House, NCR, Caesar.
  • Although
    Van három nagy frakció amihez tudsz csatlakozni, meg pár minor mint a drogos kis indiánok, vagy a börtöntöltelékek. Ezenfelül a Yes man lehetőséget ad arra, hogy önállóan saját magad útját járd.
    Nem igazán van ehhez hasonlóan kidolgozott open world rpg ami sztori szinten ilyen szabadságot adna. És lehet nem is lesz már.
    Edit: Magam részéről csak az volt a gondom, hogy még ezt is keveselltem :D
    Utoljára szerkesztette: Although, 2015.09.29. 13:58:25
  • Myselor
    értem köszönöm akkor gondolom hogyha csatlakozok hozzájuk egy idő után lesz olyan páncélom köszi :)