...
-
Az végülis bug, egy-két ilyennel találkoztam, pl a vegasi orvosközpontban a doktornő rohangált le-fel.
Volt a közelben egy veszett brahmin, talán attól pánikolt be, de tény ez egy hiba. A bányászfalu közelében pedig falkában kóborolnak a halálkarmok, illetve az út túl oldalán lévő hegyek között vannak sugorpiók - nem mennek a településre, ott valóban nem kellene pánikolni az NCK-nek. Le tudod állítani őket, ha futás közben megszólítod, de ott most még nem sok dolgod akad.
Azért érdemes oda tenni egy kitérőt, mert az egyik épületben van két képességnövelő könyv is (robbantás, javítás), ami 3 ponttal növeli az adott skilledet.
A halálkamokat úgysem tudod még leölni, sőt valószínűleg a szuszogó földikutyát sem tudod meggyógyítani - itt talán ennyi feladatot lehet felvenni, s elkeserítelek: ezek is jelöletlen küldetések.
Az utad ellenkező irányba vezet, amerre a föküldetés miatt irányba állítottak, Primmben már felvehetsz jelölt mellékküldetést (keress új seriffet), igaz ott én is furcsállottam, hogy ED-E megjavítása miért jelöletlen küldetés - a robot egy hasznos kísérő lehet, ha veled van a kiterjesztett érzékelés miatt lényegesen nagyobb távolságról észlelheted az ellenséget. (tudomány, javítás képesség híján alkatrésszel is javítható)
A Fallout 3-ban sem felkiáltójellel a fejükön szaladgáltak a küldetésadók, itt sem változott a helyzet - nevesített NPC-kel elbeszélgetsz, és vagy adnak küldetést, vagy nem.