Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerk: az egész hibás volt, úgy, hogy kuka...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.06.03. 15:56:29
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
szerk: látom már van topikja...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.06.03. 15:57:07
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.06.03. 15:52:47
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.06.02. 18:02:02
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.06.02. 17:50:01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.05.26. 19:31:22
Én a pocok típust csináltam :d Annyi pénzem volt, hogy az egész játék valamennyi karakterének minden cuccát megvehettem volna zsebből. Fegyver meg annyi, hogy 2 hadsereget is kiállíthattam volna :D
Ott raktam le a játékot olyan 1 éve, hogy döntenem kellene akarok-e atomot, vagy csak egyik, másik esetleg mindkét frakcióra küldök, de istennek se tudok dönteni :( Rágja az oldalam a kíváncsiság, de a repumat meg nem szeretném bukni. Szerintem az lesz, hogy kap mindenki, megnézem az új két területet minden fűszálat nagyítózva, majd a no nuke verzióval megyek tovább.
A postás csákót valakinek sikerült leölnie a kieg végén? (beszélgetés adja a lehetőséget a harcra) Én próbáltam, de nállam lehetetlen szint. Valami 3 órát próbálgattam különböző taktikákkal, de úgy se sikerült, hogy rádurrantottam az egyik tárolt atomot, majd max speed és sebzés kokszolás + ami volt nálam 3 turbó ideje alatt arcba soroztam GA shotgun, rakétavető, Plazma, lézerrel de nem feküdt meg. Hihetetlen mennyiségű HP-ja és páncélja lehet + a gyógyító robot is mindig újra jött és visszahúzta. Legjobb eredményem valami 15-20% maradék HP csík volt. Csak kíváncsiságból csináltam volna (lehetőség miatt) :)
Talán még 1 kiegem maradt hátra, ha jól emlékszem. Moddok mennyit dobnak a játékidőn +ban? Már mindenhova bekukkantottam alap térképen és szinte az összes beszédlehetőséget kipróbáltam haladás közben. (valami 3-400 óra van a játékban). Korábban voltak moddok sorolva itt a fórumban. Valaki megismételné esetleg melyikeket érdemes felrakni? meg ha nem baj jó lenne egy leírás a telepítéshez is :) Kösz előrr is :)
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Edit: a rpg-ben ez bevett dolog volt régen. Csak az a győzelem szép amiért megszenvedsz ami az öledbe hullik az semmit nem ér :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.01.22. 08:30:59
mert ha az, akkor már a játék elején is úszol a pénzben, én nem is tudom hol hagytam abba, azon a településen talán ahol először jönnek a legionék, nem sokkal a börtönös után, már ott az volt a legnagyobb probléma, hogy az összes kereskedő pénztelen volt, jó mondjuk szerettem kártyázni. :)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ha a végét a leghosszabbra akarom húzni, akkor bemegyek househoz, kiirtom a robotjait, de őt még nem, utána csinálok ncr questeket, és csak utána fejezem be a wildcard küldetéseket?
Igazából olyan nagy értékű hogy nincs olyan kereskedő az egész játékban akinek el tudnád passzolni. Vagy kevesebbet kínál a valós értékénél vagy nincs elég pénze. (talán Gun Runners robotja akinél sok lóvé van)
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Mondjuk nekem annyira unszimpatikusak (ugye először amikor találkozunk velük éppen felégettek egy várost és keresztrefeszítettek mindenkit aki nem nyert a lottójunkon) hogy másodszori végigjátszásra se tudtam barátkozni velük. Maradt inkább az NCR...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.19. 15:14:38
Persze ehhez kel egy h arácsoló mentalitás, hogy lootolsz mindent és hordod haza, aztán meg javítgatod a cuccokat.
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
ClassicPack.esm
DeadMoney.esm
FalloutNV.esm
HonestHearts.esm
HUN v0.9.0.esm
LonesomeRoad.esm
MerceneryPack.esm
Oldworldblues.esm
TribalPack.esm
Sorrendben vannak felvéve !
A magyarositás a Honest Hearts ota nem müködik igaz azelőtt se volt 100%-os a forditás ! Nemtom mi lehet a probléma mi kavarodott össze vagy mi a baj ?
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018