6837
...
-
#5875 Hol van beköltözhető üres ház amit be lehet rendezni mint FO3-ban? Én eddig csak épkézláb megoldásnak csak a Wolfhorn Ranch-et (vagy ilyesmit) találtam, de az egy vityilló, és nincs hűtő, meg polcok, csak fémszekrények.
Szóval HQ kéne. :)
Javaslat? -
#5874 Nekem is lenne egy kerdesem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Lonesome road vegen valaszthatok, hogy kicsinalom ED-E-t, vagy kap egy atomot az NCR/Legion
Az NCR-nek sokat segitettem, haverok lettunk, a legiosok meg utaltak, mert leapritottam oket. De mostanaban csak fenyegetoznek, es elsetalnak mellettem.
Van 2 hely: Dry Wells vagy Long 15, ami akkor elerheto, ha kilovom egyikre masikra az atomot. Melyikkel jarok jobban, hogy ne kelljen uton utfelen embereket olnom mert megtamadtak?
Illetve hol van minosegibb loot?
Koszi!
-
harras25 #5873 A Sierra Madre után volt fura szitu nálam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mivel látta a Boss hogy én is fasírtban vagyok az NCR-ral, megegyeztünk, hogy együtt pusztítjuk őket. Aztán valami olyan kiírás volt hogy ketten lángba borítottuk a Mojavét, majd visszadobott a kaszinó trezorjába, hogy ez mégsem játszható opció -
harras25 #5872 Nem kezdtem vele beszélgetni, hanem mindjárt hátba lőttem. -
harras25 #5871 Yes Man..... -
harras25 #5870 Amennyiben nem gyúrtál rá az energy weapons képességre a legjobb energiafegyver is gagyi. Ez a képességfejlesztés lényege. -
Although #5869 :
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.10.23. 15:41:59 -
Neliel #5868 Nincs mit. csak a karakterlapon a képzettségeknél jelzi azzal, hogy ki van húzva az adott képzettség. -
#5867 hát ha elmész egy dokihoz az nem tudja leszedni neked?mutass már egy képet az effectekről ami rajtad van -
Neliel #5866 Káros hatás lehetett az a gránát, de játékidőben napok teltek el azóta. Akkor hogyan lehet leszedni? -
#5865 nincs rajtad valami káros effekt?vagy korábbi mentés visszatöltése? -
Neliel #5864 Lenne pár -lehet röhejes - kérdésem
Az Ulysses elleni harcnál - valamiért nullázódott minden harci képzettségem És nem akar visszamenni normálra. Szintlépésnél azt mutatja hogy 100-as, de használatkor csak 0. Mit lehet tenni ellene?
Letöltöttem kiegészítőket. Így a perkeknél azt jelzi 50 a szinthatár, addig vannak perkek, de csak 35. szintig enged fellépni, utána belép e szintkorlát. Van még valami, ami nincs meg nekem és kéne? -
gseldon #5863 Nem jól fordította. A szöveg szerint annak a megítélését, hogy a holttest zászlóval betekerését tiszteletből vagy gyűlöletből tette jobb a történelemre hagyni (értsd: mindenki döntse el maga)
Utoljára szerkesztette: gseldon, 2015.10.13. 14:57:35 -
#5862 igen jól fordítod.nekem amúgy hiába volt 100as a speech meg ed-e logok.akkor sem lehetett békézni vele.bár nem is akartam xd csak megnéztem lehet e -
Malachit #5861 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Effects of player's actionsEdit
If Ulysses is killed by the Courier, the Courier tears down his Old World flag and uses it as his shroud, although whether out of respect or anger is an interpretation "best left to history."
If Ulysses is convinced not to fight the Courier, by means of two Speech checks of 90 and 100 or by talking to him about his logs, or by obtaining all ED-E upgrades in the Divide and talking to him about ED-E's logs, he can be found sitting vigil above the Hopeville ruins, just at the entrance to the Divide.
Én a második lehetőséggel csináltam meg végül. Ha az elsőt választod akkor, ha jól fordítom az a legjobb a történelemnek?
-
#5860 én simán megöltem csak kikapcsoltam a robotjait és agyon lőttem,előtte anélkül is csak nemvolt nálam a robot így visszatöltöttem :) -
Malachit #5859 Akkor nekem csak bebugolt, mivel nem lehetett lenyomni 46-os szinten :D
Később meg visszatöltöttem és simán megcsináltam. De ez megszokott ebben a játékban :) -
#5858 Le lehet nyomni en lvl25-on toltam le.
Csak panceltoro loszer kell hozza meg par granat.
De egyebkent van fenn vidi a jutyubon, hogy lehet kivegezni par masogperc alatt par lovesbol, lereagalni nincs ideje. Persze ahhoz mar kellenek skillek es szerko is. -
SaGa #5857 Az stimmel, hogy ő a fő boss, de ő Ulysses a korábbi courier. Ajánlott olvasnivaló…
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2015.10.12. 17:59:11 -
kissssss #5856 ez a fő boss, nincs másik courier.... -
Malachit #5855 Na róla beszéltem. Nálam nem lehetett lenyomni, mivel hiába vittem el a terem végébe, a robotok ott is előjöttek. Csak megdumálni tudtam vele, hogy legyen rendes és ne piszkálja azt a rakettát :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2015.10.12. 17:37:50 -
#5854 okés várjuk :) -
Malachit #5853 Ma belépek és csinálok pár képernyő mentést az érintett személyről, akit emlékem szerint lehetetlen volt lenyomni és nem a főellenség volt a kieg végén. -
#5852 Az a kedves Robot az Yes Man volt én az ö oldalán fejeztem be az alap játékot. Mr. House-t kinyírtam Caesar légiósainak is kampec az NCR-al meg Neutral viszonyom volt ők nem támadtak engem én nem támadtam őket. -
#5851 ja értem.hát akkor mindegy,ez akkor kimarad most.kipróbáltam volna de annyira nem lényeges :) de azért kár hogy nincs alternatíva. különben nem is emlékszem mire nyomtam már ott.na nembaj köszi :) vannak más jó fegyvereim elég az ^^ -
#5850 Szerintem azt csak úgy lehet, én aktiváltam, de nem volt semmi gondom az ncr-rel. Ugyan azzal a karakterrel be tudtam fejezni az ő oldlukon is a játékot, mr house odlalán is, meg azzal a kedves robottal akinek nem jut eszembe a neve. -
#5849 Ja a Helios ONE questet en is megcsinaltam es en sem oltem meg az NCR-t :) Azthiszem AMXnek hivtak akivel en is talalkoztam de az a fegyverkereskedo melletti epulet elso szintjen aludt a noverevel. -
#5848 vegas előtt ,2 kis gyerek rohangál az utcán és egy lézerfegyver van a kezében max-nek hívják.igen hajléktalanok aztán megtudod venni tőle vagy ellopni.nincs hozzá töltény de ha megcsinálod az old lucky sun questet és aktiválod az archimedes II-t a gépben feltöltődik naponta 1x használható.de mivel én már azt rég megcsináltam és nem azt választottam,mert az megölné az ncr-t így nekem ez bukta.de akkor máshogy nem lehet? ez a kérdésem végülis :) ARCH II Charge kellene bele -
#5847 kicsit konkretizlhatnad milyen kis gyerektol milyen lezerfegyver :)
En nort vegasban talaltam egy hajlektalan gyerekre a testverevel egyutt attol lehetettt valami energiafgyvert venni de ultragagyi volt, kb egyenerteku az oklommel. -
#5846 tuti :D nincs másik
amúgy tudjátok hogy lehet szerezn lőszert abba a lézer fegyverbe amit a kis gyerektől vehetünk meg vagy lophatunk el?:D helios one-ban nem választottam ki az archi II-t szóval más ?már rég kész a küldetés más megoldást nem találtam -
#5845 Szerintem te a foellensegrol beszelsz :)
Nem tudok masik futarrol vagy kuldoncrol.
Ott all a raketaindito elott hattal neked es akkor beszel ha kozelmesz hozza.
Panceltoro loszer kell hozza es kb annyi a dolog lenyege. meg ha elcsalod a terem elejebe akkor nem eleszti ujra a gyogyirobotjat.
Relative konnyen leszedheto, a DeathClawok nehezebb diok :) -
Malachit #5844 A rakéta indító teremben, mielőtt ED-E-vel meghekkeled a rendszert és választhatsz a deaktiválás és a kilövési célpontok között. Mivel rég volt lehet rosszul emlékszem, de lehet beszélni a másik küldönccel akit követsz az egész kieg alatt úgymond. Na vele volt olyan opcióm, hogy beszóltam neki, vagy csak simán rálőttem, akkor betámadott és megölhetetlen volt. Hiába lőttem le a repkedő robotjait és robbantottam rá nuke-ot, full táraztam arcba riot sörétessel és plazmával összes gyógyszert növényt gyorsítót felszippantva, elrágva, bedobva leszedhetetlen volt. Visszajött a gyógyító robotja és felrántotta. Legjobb értékem valami 20% volt amire le tudtam nyomni.. -
#5843 dehogy a hentelés érdekel csak,de egyszerűen nem jött be az old world blues nem szeretem ezt a robotos baromságot:) a lone some road bejött így utólag az nagyon is jó volt.de ez nem.a másik 2 remélem jobb lesz :) -
harras25 #5842 Sierra Madre egészen kiterjedt sztorival bír, a horror hangulaton kívül attól jó.
De lövöldözhetsz azzal amit kapsz.... -
harras25 #5841 Ha csak a hentelés érdekel akkor elhiszem, de a sztori meg a hangulat szerintem nagyon jó. ha ilyen gyorsan haladsz akkor megkockáztatom, ezekkel a dolgokkal nem törődsz. -
#5840 na vége.elég volt belőle :D talán a többi se lesz jobb ahogy néztem -
#5839 na ez engem is erdekelne milyen futar -
#5838 hát ez az old world blues nagyon nem jön be nekem.de lassan vége már remélem.:) 1-2 fegyver tetszik belőle de ennyi -
#5837 milyen másik futár és hol? -
Malachit #5836 A boss után a másik futárral is össze lehet akaszkodni, de őt nem sikerült lenyomnom. Valakinek esetleg siker? :)