6837
...
-
#5915 Szia! Van infód a publikálással kapcsolatban? Köszi! :) -
#5914 Fallout New Vegas co-op mod needs beta testers
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.04. 08:33:47 -
#5913 Wow, ez nagyon jó hír, köszi! :) -
JohnAngel #5912 Sziasztok!
Ha van köztetek grafikus, aki szeretne segíteni a játék angol textúráinak lecserélésében, akkor várom a jelentkezését.
Még fordító is jöhet, ha esetleg az hamarabb lenne.
A játék fordításának utolsó béta verziója a héten fog felkerülni a HUNosítók Team oldalára, majd onnan tölthető lesz.
-
Although #5911 Úgy néz ki pénteken kijön a Frontier is . -
Although #5910 Szint függök a dolgok ez akkor fordul elő ha nagy a különbség a a karid meg köztük mivel a használat képességeid nem elégségesek.
-
harras25 #5909 Ez a Dry Wells durva hely. 100-as az Energy weapons és az Explosives skillem, de a főmufti gyorsabban gyógyul mint ezekkel a fegyverekkel sebzem (legalábbis a közepes erejűekkel, a többihez nincs lőszerem). Százával lövöm bele a laser ECP-t (+ lézersebző perkekkel) és tucatjával küldöm alá meg rá az aknákat és gránátokat (szintén + perkekkel) de csak jön előre és gyógyul vissza.
És a kispajtásai se kutyák, stealth boy nélkül azonnal halok, ha van akkor meg addig kergetődzünk míg kifogyok mindenből. Kicsit elfáradtam ebben, elvből sosem gyorsutazok, de most el kéne menni lőszerért, a 600 db Electron Charge Pack meg a két tonna robbanóanyag kevés volt ami nálam volt és a Super Stimpackok is elfogytak.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2015.12.04. 20:11:51 -
steweee #5908 https://www.youtube.com/watch?v=TSwjZHr1hCo -
steweee #5907 https://www.youtube.com/watch?v=cYX1ewPJrFU
http://www.ceder.net/recorddb/lyrics_viewsingle.php4?LyricsId=3006
-
Jana32 #5906 Ez a Project Brazil vlalóban komoly, meg minden, de tényleg ennyi (eddig) az egész, hogy kijutsz a vaultból és kész? Utána olvastam és most még év vége előtt jön a mod 2. része. -
Although #5905 Nem gyűjtöttem de ritka dolog. A sunset meg gyakori :)
-
#5904 valaki mondja meg miert is jo a nuka kola?
Ad valami HP-t, de melle radiation-t is.
Ellenben a Sunset Sarparillaval ami csak HP-t ad.
De mindenhonnan azt hallom hogy Nuka kola Nuka kola -
Although #5903 A 4GB mod meg a NVAC és MCM ezek mindenképp kellenek. Különösen az első kettő mert a Fallout NV alapból 2G használ csak ha jól tudom.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.15. 08:39:22 -
Although #5902 Talán a Fallout character overhaulnak van hozzá texturája. -
Jana32 #5901 Fallout 3 év New Vegas is már fejenként 3x ki lett véve anno, szóval vágok mindent. :D Csak most kellene vmi új ezért kértem tanácsokat, ezt a projekt brazilt szedtem le, először ezt viszem ki. És akkor ehhez viszont semmi egyéb mod nem ajánlott gondolom. -
Although #5900 Van a new vegas uncut sorozat ezen belül Freeside open
ehhez kell ez kiveszi a töltéseket a városból és egy terület lesz az egész de kell hozzá a 4Gb patch különben kifagy.
És rengeteg mindent visszaállít. Meg ad npcket is. -
Although #5899 Ha lesz időm leírom, hogy kell jól beállítani a 4GB patchot meg az NVACot. Mintha kicserélnék a játékot.
De lehet már leírtam, ha tudsz angolul akkor találsz anyagot. -
Although #5898 Ha tudsz kicsit angolul vágj bele a fallout NV-be. Sok mindenben érdekes nagyon bele tudsz folyni a történet alakulásába, nagyon jó társak vannak, nagyon jó történet. Ez obsidian mű ők meg etalon. Ha rákapsz akkor nem olyan könnyen jössz le róla. De kell azért angol hozzá. A fallout 3 is nagyon jó.
Ami must have!
- 4GB mod.!!!!!!!!!
- Valamilyen patch ami a hibákat javítja! van pár. Mission mojave,
Én ezt használomYuki patch
- MCM mod configuration menu
- NVAC !!! must have ezzel nekem szinte nem volt kifagyás.
- Vannak érdekes karakter kinézet modok válasz kedvedre, Fallout character overhaul New Vegas redesign mindkettő nagyon jó
-UIO
-Ihud ezzel ki be kapcsolható a hp és egyéb kijelző
-
Jana32 #5897 Jajj ne haragudj, figyelmetlen voltam, nem néztem csak Alexzel hozzászólásától. :) Hát nem tudom akkor melyikkel kezdjem, csak most a nagy fallout 4 lázban megjött a kedvem újra, gépem meg ahhoz sajnos nincs. -
Although #5896 Mondom az független a vegastól teljesen új sztori ha nem tudsz angolul fel se tedd. Mert sztori alapú. -
Although #5895 Yamamoto patch is jó. Érdemes feltenni mert csak hibát javít nem ír át dolgokat. -
Jana32 #5894 Köszi! És ezek működnek együtt is? És erről a projekt brazilról nem hallottál, vagy nem jó? -
Alexzel #5893 Van egy konfigurációs menü hozzá (ha jól emlékszem a ruhák között az inventoriban? ) , de nem tudom hogy az éjszaka sötétség állítható vagy sem.
Én a Projekt Nevada fejbe helyezhető implantátumát használom ami állítható (normál látás, hőlátás, éjjel látó, ill. egy negyedik mód amit nem tudom hogy neveznek), csak még kell keresni mivel nem vásárolható (a leírásban szerepel hol található). -
#5892 Nevada Skies-t hogy tudom konfigurálni? Csak a weather effect-ek kellenének belőle, az éjszaka túl sötét, a Nights are darker(+electro city) megoldása jobban bejött... Ha már itt vagyok mutatok képeket is..
Előtte:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utána:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Találtam egy ilyet is, talán elég lesz nekem ez is:
Hectrol FX DUSTSTORM Deluxe HighRes Retex
Fél-OFF: a Fallout 3 topikban felvetett fagyásos problémámra nincs valakinek itt ötlete?
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.11.13. 08:07:33 -
Alexzel #5891 A Fallout New Vegas Nexust ajánlom körülnézéshez, van ott vagy 16000+ mod. Személy szerint és a következőket ajánlom:
Project Nevada - Jó pár módosítás van benne, nekem nagyon bejött
Nevada Skies - viharok, esők,... és hatásaik (pl. homokviharban erősen lecsökkent Perception, de megnövelt lopakodás)
Run The Lucky 38 - üzemeltesd a saját kaszinódat
Willow - A Better Companion Experience - Ez egy companion mod, Willow sokat beszél, énekel, saját questje van. fent volt ez is a Nexuson, de most nem találtam meg ott.
The Weapon Mod Menu - ezzel nem csak felrakni, hanem visszavenni is lehet a fegyvermódosításokat
Weapon Mods Expanded - WMX - minden fegyverhez vannak weapon mod-ok, saját magad is készíthetsz pár modot,...
-
Although #5890 Ez egy független mod ha felteszed ne nagyon tegyél fel mást. Teljesen új sztori egy komoly csapat csinálta. Ütős lett.
Más helyszín más szereplők más vault. -
Jana32 #5889 Sziasztok! Tervezem újrajátszani a játékot, ám megmodolnám! :D Ti miket használtok? moddb.com-on néztem, pl. a projekt brasil nevezetű mod elég jól néz ki. -
#5888 Nekem a Fallout New Vegas minden DLC-vel együtt volt kb 20 GB persze agyon moddolva úgy ahogy alapból lennie kellett volna a játéknak, de csupaszon úgy kb 9-10 GB körül van. -
kissssss #5887 9,12GB nekem. (minden dlc-vel együtt)
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.11.11. 14:18:50 -
#5886 5 db DLC-vel kb 10 Gb nektek is? -
#5885 FNV mekkora helyet foglal a vinyón? -
#5884 Ok, kosz. Igy konnyebb, ha tudom, kit ertesz a "kis olasz" alatt. -
Although #5883 Persze nem titok. Sokan így hívják, még talán ebben a topicba is volt valaki. Aztán már én is így hívom. Te is ismered.
https://en.wikipedia.org/wiki/Emil_Pagliarulo -
#5882 Ki az a "kis olasz", akit hetek ota emlegetsz, azt lehet tudni? -
Although #5881 Hát az obsidian feladta a leckét a Bethnek és úgy néz ki a kis olaszunk most próbál felnőni hozzájuk :) És ezzel mi csak jól járunk. Gondolom kapott üzenetet , még a moderek is jobbak nálad :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.09. 17:49:00 -
Although #5880 Na akkor az alternatív verzió is
:
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.09. 17:44:18 -
#5879 Azannyjukat. -
#5878 "Respawnol" - minden tarolonak van egy default tartalma (par apro szarsag, semmi extra cucc), amelyeket ha kiveszed, akkor uresse valnak. Na most ezek a tartalmak a jatekban toltott X ido utan ujra megjelennek, es ilyenkor, ha korabban sajat cuccaidat raktad bele, akkor azok a cuccok eltunnek - "felulirodnak" az eredeti tartalommal.. Vannak biztonsagos hazak es tarolok, amelyek nem termelodnek ujra, ezekre irtam peldat (ilyenek a sajat hazak, bunkerek, szallasok pl.), amelyekben biztonsaggal tarolhatod a cuccaidat.
Igen, NPC-k hajlamosak ra, hogy megegyenek tarolokban felejtett kajakat, felvegyenek a foldrol fegyvereket, stb.
Igen, ha a hazukban hagysz targyakat a tarolo edenyekben, akkor sanszos, hogy megtalaljak, es ha jobb fegyver/pancel, mint a sajatjuk, akkor hasznaljak.
-
#5877 Mi az hogy respawnol?
Megeszik a cuccokat?
Fegyvereket páncélokat ellopják? -
#5876 Legegyszerubb Novacban egy motelszobat berelni.
Legpraktikusabb a Lucky 38 Vegasban.
Leggyorsabb Goodpringben az iskolaban a szefek (de csak azok, a tobbi respawnol) vagy Victor baratunk kunyhoja, ott nem spawnol ujra semmi, es meg nem is issza meg/eszi meg a cuccokat, mint mondjuk a doki a szomszedban :D.