6837
...
  • Darun
    Szerintem ismeri őket.
    Ami az igénytelenséget illeti, egyszerűen csak átalakult a piac. Régen a csak gémerek voltak, a mi véleményünk, a mi izlésünk számitott. Mára kisebbségbe kerültünk, a piacot nagyrészt a kazuár játékosok tartják el, tehát most már az ő igényeikhez igazodnak a kiadók/fejlesztők. Ez a tendencia nekem se tetszik, de nincs mit tenni. Végképp nem védeni akarom a Beth-et, mert azért a F4-el szemben nekem is elég sok fenntartásom/kifogásom volt, de a statisztikám egyelőre őket igazolja, hiszen az egyetlen végigjátszásban kb annyi játékidőm van, mint két New Vegas + összes DLC-ben, ami igazából engem is meglepett. És lényegében az egyik fő oka annak is, hogy pl a STALKER nem vált be nálam. Ott ugye nincs gyors utazás. A F4-ben több mint 500 órám van úgy, hogy ebben rengeteg farm kör volt és rengeteget gyors utaztam. A Zóna is hatalmas, nem szeretnék csak a futkosással meg a loot elhordásával több száz órát elbohóckodni, ugyanakkor ingame is hörcsög vagyok, engem zavar ha nem tudok minden szart magammal vinni hogy eladhassam. Igy viszont többet futkároznék, mint amennyit ténylegesen a feladatokra forditok.
  • zorrobomber
    "Igénytelenség és a butítás korát éljük."

OFF, de erre válaszolni akartam. Én inkább úgy vélem, hogy a piac bővül. A Beth és más nagy cégek szeretnének egyre több embert elérni, ehhez pedig kell a butítás (bár a F4 szerintem is túlzás már). Ha keresünk, azért van még más, kicsit gondolkozósabb RPG. Tudom ajánlani az alábbi kettőt:
    Divinity: Original Sin - Enhanced Edition
    The Age of Decadence
  • Darun
    Tény hogy a történethez semmit nem tettek hozzá, de részemről nem volt bajom velük (annak ellenére sem hogy még az alapjátéknál is bugosabb volt néhány) mivel a játék illetve a világ hangulatát hozták. Kivéve talán Op A. De nekem pl az UFO is tetszett, meg az F3-as "elátkozott sziget" is. De az tény, hogy mig azokon néha tényleg inkább csak az érződött, hogy még egy kis pénzt le akarnak húzni a játékosokról, addig itt valódi tartalmat (értsd: történet) kapsz.
  • Although
    OFF:
    PERFECT :) A jó mindig felszínre tör. :)
    Edit: tegyük hozzá ha jól látom ez a második csapat az Obsidiannal. Ez van ha az EA nem vásárol fel. :)

Utoljára szerkesztette: Although, 2017.08.21. 21:46:23
  • Although
    Végül is nekünk maradnak az emlékek. DA:O és előtte. A BG és társai. Ma nem az az igény ha körbenézünk és összerakjuk kirakóst nem is lepődünk meg rajta. Igénytelenség és a butítás korát éljük. :) A többi rajtunk múlik.
    Edit: És persze a kickstarte mint a Tyranny :) Oké Obsidian munka de rengeteg egyéb is. :) Élvezzük amíg van. :)
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.08.21. 21:42:19
  • Although
    Milyen jó nézni mikor korunk ikonjait összehasonlítjátok egy szerényebb képességű csapattal. Az F3 a Beth egyik legjobb alkotása. Minden szinten hozza a jó szintet. Harcrendszer, történet, stb. Nem kiváló de ők nem is voltak sose azok a morrowind volt ami kilógott de ott összeálltak az öreggel. Egyébként meg leszarják mit gondolunk mert szarrá keresik magukat a mára középszerre süllyedt játékaikkal. Éltek a lehetőséggel. Míg a Bio eltűnt. A számomra is példaértékű Obsidian meg sokáig a túlélésért küzdött. Ez is egy szempont nem?
  • Micsu
    f3 dlck közül 2őt vagy 3at toltam de sok szart nem ért egyik se
  • Darun
    Azért Obszidiánék megdolgoztak a pénzükért. Az F3 és a F4 DLC-i között semmiféle összefüggés nincs, bármelyik kihagyható tetszés szerint. Itt viszont, még ha csak lazán is, de a történetek egymásra épülnek. Ez igazából egy kicsit azt is befolyásolja, hogy milyen sorrendben érdemes végigmenni a DLC-k során. Mivel ez nekem is csak játék közben derült ki, ezért én se tartottam be a sort, a történet persze igy is összeáll, de azért belátható, hogy nem véletlen van sorrend. Ha minden DLC meg van, akkor mindet próbáld is ki. megéri, itt tényleg tartalmi DLC-k vannak, nem úgy mint a F4-ben. Ezek minden szempontból hozzátesznek a játékhoz és a játékélményhez.
  • Micsu
    köszi a választ ;) valami ilyesmit vártam
  • Micsu
    megvan az összes de a szarokat nem erőltetném
  • Darun
    Ha már az egyik kevésbé jó mint a másik, akkor igazán mondhattál volna egyet, amelyik nem kevésbé jó volt, és akkor releváns választ adtál volna a kérdésre :P
    Én azért nem neveztem meg egyet sem, mert a másik Curier miatt három DLC is lazán összefügg egymással és bár lehet csak egyet is játszani, igy nem állnak össze az apró utalások. Illetve történet szempontjából ott van a Burned Man, aki a Légióhoz kapcsolódik, de igazán hatása a fő történetre annak a DLC-nek sincs. És akkor azt még nem is mondtam, hogy mindegyik DLC-nek más a hangulata, tehát attól is függ hogy kinek mi jön be. A Hones Heart pl hangulatilag hozza az alapjátékot, egy rezervátumban kell rohangálni, a környezetek kb úgy néz ki mint Vega körül. A Lonesome Road inkább a F3 hangulatát idézi, az atombombák által szétszaggatott vidék, a gyilkos környezet miatt.
    A Dead Money helyszine egy gyilkos köd lepte faluból és egy Kaszinóból áll, előbbi inkább a F4 Far Harbour-jára emlékezetet a Fog miatt. Végül az Old World Blues meg egy Holdbéli tájon játszódik, inkább sci-fis hangulatot kelt a sok robotskorpió meg a lobotomizált kisérleti alanyok miatt.
    Ha esetleg a loot miatt lenne érdekes valamelyik, az OWB-ben van egy beszélő lopakodó páncél, ami sztem vicces, a DM végén több tonna aranyat lehet kibányászni, ami elég komoly anyagi előnyt jelent (bár ha nincs Gun Runner Arsenal, akkor nem igazán tudom, mire lehetne költeni a pénzt, ráadásul van egy glitch a játékban, amivel szintén nem lehet gond a pénz, illetve nem rossz a holopuska. A LR-ben meg ott van az Elit Ranger armor, ami a legjobb páncél a játékban és elég menőn is néz ki.
  • Malachit
    Mindet érdemes, csak egyik kevésbé annyira jó, mint a másik, de mind szórakoztató lesz. :)
  • Darun
    Történet szempontjából mindegyiket érdemes megvenni. Bár... nem értem a kérdés, kb 8 euró szokott lenni az UC akcióba.
  • Micsu
    dlck közül melyiket érdemes végigtolni? melyik a legjobb?
  • PiszkosFred
    alakul, alakul :)
  • xFreex
    Erről van szó. . Szerintem próbáld meg megjavítani vele az ágyút. Talán átlépi a küldetés azon részét
  • Fantusz
    Légiós küldetések

Többet nem tudok, soha nem csináltam azt a küldetést
  • derboy
    Sziasztok.Lenne egy kis problémám egy küldivel.

[spoiler] A légios táborban fel lehet venni egy küldetést amiben az ágyút kell megjavítani.
    Felvettem.Elmentem a Neils táborba beszéltem az öreggel,majd ki kellett volna vennem a műhelyből az alkatrészt.
    De én már előzőleg kivettem mikor ott jártam.Azaz jelzi a küldetés jelölő de nincs a szekrénybe semmi,mert már nálam van.
    És itt nem megy tovább a küldi.Van valami konzulparancs amivel meg lehetne javítani a küldetést.
    Köszönöm

Utoljára szerkesztette: derboy, 2017.02.16. 08:58:05
  • derboy
    köszi.találtam fent északnyugaton egy bányába
  • Fantusz
    A másik "biztos" C4 forrás a Cézár légió bérgyilkosai.
    Ehhez persze el kell érned azt, hogy rendszeresen megtámadjanak, ami, ha nem haverkodsz velük, nem is olyan nehéz, és az egyik támadónál C4 is van (bár valószínűleg szinthez is kötött, milyen a loot)
  • Fantusz
    C4-et főleg bányákban találhatsz. Hagyd a küldetést, ha nincs elég plasztikod, majd lesz...
  • Kisssssss
    akkor passz, erre már én se tudok mit mondani.
  • derboy
    Ilyen nekem is van fent csak amd vga-hoz.Ha ez nincsen feltéve el sem indult win10 64bit alatt.
    Nekem minden jól működik nem fagy csak a mentés zavar be néha.
    10 helyre mentek egyből.valamelyik jó szokott lenni és visszatölti..
    Tiszta Fallout 2 .ott is mentések zavartak be.

Utoljára szerkesztette: derboy, 2017.02.10. 10:07:48
  • Kisssssss
    nekem ez megoldotta a problémát.
    (de óvatosan vele)
    link
    Utoljára szerkesztette: Kisssssss, 2017.02.09. 21:57:49
  • derboy
    igen,de ugyan úgy forog a rulett.
  • Papa01 #6011
    Akkor nekem mákom van... kb 10 betöltésből kettőnél elhasal... de így mindig vissza tölteni a mentéseimet... :)
  • Kisssssss
    nekem is volt ilyen problémám de nem oldotta meg a gondot ez a megoldás, végig kellet túrnom a netet valami épkézláb megoldásért, végül nexus-ról kellet leszedem egy filet amit hiányolt a játék... miután bemásoltam már működöt újra.
  • Papa01 #6009
    Szívesen! Pedig működnie kell... nálam is gond volt az amit korábban írtál...
    Tehát:
    Játszani szeretnél, elindítod a NW-t, majd betöltéskor csak forog a rulett?
    - Újra elindítod a játékot, új játék.
    - Majd amikor minden betöltött, kezdhetnél kalandozni, akkor
    - Esc - Betöltés - kiválasztod a kívánt mentést és betöltöd

Így csináltad?
  • derboy
    A mentés dolog nem oldótót meg,de köszi a segítséget.
  • Papa01 #6007
    Egy köszönöm, vagy valami hasonlót - szerintem - illene írnod...
  • derboy
    Sziasztok.
    Egy kis segítség kellene.
    Van egy küldi hogy fel kell robbantani egy kénbarlangot.
    Hol lehet találni, venni c4 plasztikot hozzá.
    1db van.de min 3 kell .
  • Papa01 #6005
    Szia !

Indítani kell egy új játékot, és vissza tudod tölteni a korábbi mentéseket.
  • derboy
    Sziasztok.
    Valaki segítsen hogy lehet megoldani hogy ne sérüljön a mentés.Azaz visszatöltésnél csak forog a rulett.
    Amire rájöttem.Kikapcsoltam a az összes autómentést.Csak pusztába mentek.Ujjat is hozok létre és a meglévőket felül szoktam írni.
    Steam a felhőmentést kikapcsoltam.Alt+F4 zárom be a progit mert ha normál kilépésnél hibával áll le.
    Valami fix vagy 5let???
    Windows10 64bit-et használok.Játék közben nem fagy,jól müködik.
  • Papa01 #6003
    Ez mekkora! :D :D

Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.01.02. 16:02:52
  • Papa01 #6002
    Én is a teherbírása és a fizikai ereje miatt választottam.. Bone annyira nem volt szimpi... E-DE pedig a nagy kedvenc! :)
  • Fantusz
    Tudomásom szerint csak az alapjátékot magyarítják, a DLC-et nem.
    Az év elején fölraktak egy majdnem teljes béta verziót, de azóta sincs véglegesített változat (ez nem szemrehányás, ellenszolgáltatás nélkül senkinek nincs joga eredményt követelni a hobbi szinten dolgozó fordítóktól, de jó lenne tudni miért akadt el a célegyenesben a munkájuk)
    A magyarítással játszható az alapjáték azok számára, akik nem értik az angol szöveget, a Pip-Boy információk teljesen magyarítva vannak, küldetések szempontjából ez a legfontosabb, a párbeszédek között viszont még vannak angol mondatok, de többségében már azok is le vannak fordítva.
    A DLC-ket érdemes használni a szinthatárok megemelése miatt, sajnos az új perkek is angol leírással jelennek meg a szintlépésekkor, ezért figyelmesen kell perket választani annak, aki nem érti az angolt, illetve a DLC-k végig játszhatók ugyan angol tudás nélkül (kövesd a nyilat stílusban), de a karakter körül zajló eseményből úgy nem sokat fog megérteni a játékos.
  • genndy
    Ami megvan belőle, az működik. Kár, hogy az kb. a teljes szövegmennyiség 8%-a.
    Mi a fene, ez úgy tűnik frissült. Csak nem meglenne a teljes szöveg? Hm, remek lenne.
    Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.11.29. 13:29:51
  • Scooter
    Működik a New Vegas magyarítása? (steam-en játékom van). Én amikor utoljára próbáltam akkor hiába magyarítottam, angol maradt. Azért kérdem, mert most vennék pár DLC-t hozzá.
  • Fantusz
    Lily-t valahogy soha nem sikerült annyira megkedvelni, hogy magammal vigyen :-)
    E-DE bónusza (tovább fejlesztett érzékelők) a leghasznosabb a kísérők bónuszai közül.
    Lövésznek a másik hasznos bónuszt Bone speciális képessége (kiemeli, vörössel megvilágítja az ellenséges lényeket), de a mesterlövész légiós utálata olyan erős,. hogy vele együtt kalandozva képtelenség semlegesnek maradni a légióval szemben, barátkozás pedig kizárt.
    Lily számomra idegesítő karakter, hasonlóan a robotkutyához, sokszor akadályozott a mozgásban, főleg szűk barlangokban vannak láb alatt (Lily-ből elég is volt az "ismerkedős" küldetés a barlangban, a Stealth Boy utáni nyomozás alkalmából)
  • Papa01 #5997
    Köszönöm, nálam is OK! :) Nekem is E-DE az egyik társam, a másik pedig Lily.. :D