6837
...
-
#5995 Sziasztok! Ha egy társamat haza küldöm, akkor a nála lévő cuccaim később megmaradnak, ha újra felfogadom őket? Köszönöm a választ! :)
-
kissssss #5994 -
#5993 Köszönöm szépen sikerült (mentettem is gyorsan 1-et...)! :) A honosítás is fent van, remélem sokat segít majd a játék során! :) -
#5992 Igen, ez történik, most húztam újra... köszönöm a linket, megnézem! :) A honosítás nem kavarhat be?
Ugyanakkor most el sem indult, ebben a témakörben EZT találtam.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.10.31. 12:39:25 -
kissssss #5991 az intro videó után a töltőképernyő közben kifagy? mert velem épp most fordult elő néhány nappal ez előtt.
rajtam ez segített. -
#5990 Sziasztok! Nem tudjátok mi az oka annak, hogy a játék (Steam-es, a honosítást feltettem) összeomlik W10 alatt, ha új játékba kezdek? Köszi a válaszokat! :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.10.31. 08:56:12 -
Darun #5989 Én mondjuk a hh-nak is felszerelés nélkül vágtam neki, amikor HC-ben toltam, igaz hogy merőben gyakorlatias okból: igy tisztán látszott hogy mennyi loot-ot gyűjtöttem a kiegben. A DM-ban meg valóban elveszik a felszerelést, de az is bőven megteszi amit ott lehet találni.
A marker tényleg jelöli, de azért egyszerűbb oda teleportálni, ha már fel van deritve. És ha nappal megy oda, emlékeim szerint hiába a marker, nem nem fog tudni átmenni. -
kissssss #5988 azért a dead money dlc-hez nem kell felszerelkezni, sőt! inkább érdemes csupaszon menni mert az öreg úgy is elfogja venni az összes cuccot az inventoryból. -
#5987 A DLC-k, ha megfelelően vannak telepítve, rövid idő elteltével üzenet formában bekerülnek a Pip-Boy-ba.
Nem kell tehát az átjárókat "vakon"megkeresni, a megfelelő küldetést aktiválva mutatja a marker.
Ha a kiegészítők a karakter indításakor már telepítve vannak, a doktor házából kilépve aktiválódnak is, más kérdés, hogy fejlődni, erősödni kell, megfelelő felszereléssel, munícióval érdemes, sőt lehetséges csak átmenni. -
kissssss #5986 de csak akkor fog működni ha éjszaka mész oda. -
Trucker01 #5985 Köszi! :)))))))) -
Darun #5984 Ha jól emlékszem, lenn délen van egy autós mozi, annak a falunak a szomszédságában amit a Legion elpusztitott. Ott van egy műhold vagy mi, ahhoz kell elmenni, onnan fogsz az OWB helyszinére "teleportálni". -
Although #5983 Egy bizonyos helyen fog aktiválódni. -
Trucker01 #5982 Tudja valaki, hogyha feltelepítem az Old World Blues kiegészítőt, akkor azonnal ahogy kilépek a pusztaságba fognom kéne a rádiójelét, vagy el kell valahova menni? -
#5981 Ez a Falloutok/skyrim-ek problemaja ez a mentegetos hiba dolog, korrupt lesz a mentes file.
Van egy mod, ami x percenkent keszit egy nagy auto mentest, es tarolja az utolso 10 db-ot. majd idosorrendben felulirja mindig.
En is szivtam ezzel. -
#5980 Minden kilépés előtt ments egyet, és ilyen esetben kezdj egy új játékot, majd ott töltsd be a régi mentésed, nekem ez segített. Vicces, hogy amíg a törttel játszottam, soha nem volt ilyen gondom, megvettem, és nekem is ez volt folyamatosan :) -
Beornmaci #5979 Sziasztok!
Kellene egy kis segítség, mielőtt kitépem a maradék ősz hajszálaimat is! :)
A Fallot New Vegas játéknak most vettem meg az Ultimate Edition verzióját. Leszedtem a régi sima verziót, és feltettem az újat. Felpakoltam mellé a magyarítást is, ahogy az a magyarítás mellékletében le van írva. A játék indításakor az adatfájlok menüben beállítottam, bepipálgattam az összes magyar magyarítás fájt.
Gyönyörűen fut a program, maxra húzott grafikával. Mentek, visszatöltök, kilépek a játékból, visszalépek, visszatöltöm.
Másnap újból elindítottam a játékot, de egyszerűen egyik utolsó mentésem (se a gyors, se a manuális, se az auto) nem tölt be, pörög-pörög a töltőképernyő, és ugyan azt a 3 jótanácsot ismételgeti a végtelenségig.
Az első esetnél még arra gondoltam, hogy ez biztosan azért volt, mert közben bekapcsoltam a magyarított adatfájlokat is az adatfájl menüben. Új karakter indítottam, hiszen csak egy pár órányi játék volt benne. Másodjára már vigyáztam, hogy semmit ne módosítsak az adatfájl menüben. Többször kiléptem a játékból, és vissza próbaképpen, minden probléma nélkül.
Most viszont (másnap) ugyan az a történet, nem tölt vissza a játékállás. Kissé (?) bosszantó. Mindezt úgy, hogy a sima Fallout New Vegas verziót minden gond nélkül végigjátszottam magyarítva.
Valakinek van valami ötlete, hogy merre kellene elindulnom a probléma megoldásához? Mert szeretném a DLC-kkel is végig vinni, ha már megvettem.
Köszönet!
-
#5978 Koszonom a tippeket! -
Although #5977 Nem érdemes kikapcsolni. Mindegyik plusz tartalmakat ad hozzá. Új területeket a szintezésben is segítenek. Ráadásul jelzi a szükséges szintet is ha odaérsz. Ez a két cucc mindenképp kell mert alapból elégé instabil cucc az FNV
Yukichigai Patch
NVAC
Régebben írtam róluk részletesebben is.
Valamint van egy 4GB RAM patch -
#5976 Nevada Skies - Weather Effects
MTUI -
#5975 Sziasztok!
A F3-at mar jatszottam, de a Vegast meg nem. Most akarom elkezdeni. Az Ultimate verzio van meg, de arra gondoltam hogy a jatek elejen meg letiltom a mindenfele DLC-ket es csak az alapjatekkal kezdenek. Gondolom jatek kozbe barmikor bekapcsolhatom a kiegeszitoket. Vagy van olyan DLC amit erdemes mar az elejen bekapcsolni?
Nem nagyon akarom MODolni se a jatekot, de valami grafikai vagy idojarast javito cuccot beletehetnek ha erdemleges lenne a javulas. Tudtok ajanlani?
Es ha szerintetek van meg valami egyeb "kihagyhatatlan" mod, mi lenne az? -
#5974 Nem jó régiós DLC-t próbálsz rá aktiválni, az a baja. NV-nél híresen nagy kavarás volt a régiókkal. -
Trucker01 #5973 Sziasztok!
Egy olyan problémába van, hogy aktiválni akarok egy DLC-t a játékhoz de állandóan azt írja ki, hogy "aktiváljam előtte az eredeti játékot", pedig az már aktiválva van. Érti ezt valaki? Lehet az a gondja, hogy frissen telepített alapjátékra lehet csak DLC-t telepíteni, vagy mi lehet még a baj???
Utoljára szerkesztette: Trucker01, 2016.09.09. 16:58:53 -
Alexzel #5972 Ha megvan a Fallout 3, akkor esetleg kipróbálhatod a Tale of Two Wastelands-t. A New Vegas rendszerével a Fallout 3-at és a New Vegas-t egy karakterrel végig lehet játszani.
Hátránya, hogy sok mod nem működik vele együtt, de soknak van TTW-s verziója is - a FAQ részben vannak ezzel kapcsolatba leírások.
Fel lehet esetleg rakni a Practice Makes Perfect-t. Főleg akkor érdekes, ha kedveled a Elder Scroll-hoz hasonló fejlődést (a skillek használattal és nem pontosztással fejlődnek), de azt is lehet hogy a skillek használattal fejlődnek, de a karakter a kapott XP szerint fejlődik. -
#5971 Akkor kezdj egy szuz jatekot, modold "szet", majd konzolparancsokkal gyorsan "teljesits" par olyan kuldetest/frakciot, amelyeket semmi kedved ujra megcsinalni, de a hatasa kell - es igy kezdj bele! Tobbszor is vegigjatszottad mar a jatekot, ezek szerint tudod, mi az ami tetszik es mi az, ami nem, igy a keves idodet is az altalad optimalisnak tartott kornyezetben tudod majd eltolteni. -
Jana32 #5970 Ismerem a játékot, többször kijátszottam már. Csak azóta felnőttem és munka mellett nincs sok időm azért szeretném. Azért gondoltam egy "50%"-ra mert ott még talán nincs meg az, hogy melyik frakciót választja az ember. De mind1, lehet akkor leszedek egy 100%osat, mert végülis szét akarom modolni (anno nem volt erre lehetőségem régi config miatt). -
#5969 ez egy RPG esetében, ahol a questek nagy részét tök random sorrendben végezheted el, eldöntheted, hogy mit végzel el és mit nem, plusz a döntéseid is hatással vannak a világra, a végkimenetelre, tényleg elég fura kérés...
szerintem jobban jársz ha :
- újrakezded, cheattel végigrohansz az első "50%-on", ahogy szeretnéd
- újrakezded, legkönnyebb fokozatban, és akkor elég gyorsan haladsz
- újrakezded, és teljesen más döntéseket hozol, mint elsőre, más koncepcióra építed a karaktered, és eleve más lesz az élmény..
és ezeket még tetszés szerint kombinálhatod is..
egy kapott mentésnél nem olyan a karaktered, mint amit szeretnél, nem úgy hívják, ahogy szeretnéd, nem azokat a döntéseket hozta, amiket szeretnél, azt se tudod elsőre, hogy mit csinált meg és mit nem, stb.. csak problémásabb lenne, mint az újrakezdés
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2016.09.07. 09:04:19 -
Jana32 #5968 Sziasztok! Újra nekikezdenék a játéknak, de nincs kedvem most az elejétől játszani, viszont 100%-os mentés se kell, úgyhogy olyan furcsa kérdésem lenne, hogy úgy egy jó 50%-os mentést tudnátok-e küldeni. Válasz jöhet üzenetben is. -
Although #5967 Újabb Frontier video
-
kissssss #5966 ne várd, nem fáj. -
#5965 Készül még egyáltalán a fordítás? Nem úgy volt, hogy abbamaradt? -
experto11 #5964 játékos karakter szövegei már 100%
Utoljára szerkesztette: experto11, 2016.08.21. 06:37:57 -
experto11 #5963 Sziaztok
Ezt elsősorban a fordítóktól kérdezném
Valaki nem gondolkozott már azon hogy esetleg besegít John Angelnek a Fallout New Vegas fordításába?
Steamen ismerősöm és ott tudnám jelezni Angelnek hogy van aki segítene neki.
-
Darun #5962 Pedig itt az inverntory még istenes a F4-hez képest ;) Az egy borzalom. Vagy csak én szoktam el nagyon.
Ha jól emlékszem, akciósan olyan 7-8 dollár körül beszerezhető az Ultimate. Én még itthonról vettem meg a lemezes változatot 3 v 4 éve, az volt az utolsó ilyen vásárlásom. Mondjuk szerencsére már az is Steam-es kóddal volt. Pont most egyébként Beth-es leárazás, de Falloutot nem láttam köztük. De ha máshol nem, sztem G2A-n be lehet szerezni normális áron. -
#5961 Sajnos nem az ultimate edition van meg:(
(De ezek tudatában majd mindenképp megpróbálom beszerezni őket)
Nekem is az F3 volt az első open world rpg-m, plusz a szériát is azzal ismertem igazán meg.
Pont azért jön már be most is nagyon, mert hozza ugyan azt amit annó nekem hozott a 3.rész és még rá is tesz erre azzal, hogy már az elején érezhető, hogy egy rpg-vel van dolgod és nem egy rpg elemekkel telerakott mélységeket azért mellőző játékkal.(erre mondjuk az is rájátszik, hogy az elejétől fogva hardcore módba játszok legnehezebb fokozaton, így eleve jobban ki jön egy ilyen játéknak a mélysége, főleg ha van is neki és nem modokon keresztül kell beleerőszakolni mint a skyrimba pl)
(egyedül az inventory menedzselés idegesítő benne)
-
Darun #5960 Remélem a DLC-kkel együtt vetted meg. Azok még egy lapáttal rátesznek az amúgy is szinvonalas játékra, és a F3 kiegészitőivel ellentétben történetük is van, méghozzá lazán összefüggő. Én egyébként nem vettem észre hogy a Vegas térképes kisebb lett volna. Ennek a fő oka az, hogy úgy van megcsinálva a térkép, hogy körbe kelljen járnod az egészet. Szerintem nem kevésbé változatos mint a F3, mindkettő alapja egy puszta. Igaz hogy a DC körüli jobban adja a poszt-apokaliptikus hangulatot. Rám igazából a F3 volt nagy hatással, mivel az volt az első fps open world játékom. A mai napig emlékszem, mikor először kiléptem a Vault-ból és percekig csak álltam. Egyrészt lenyűgözött a látvány, a pusztulás, másrészt akkor éreztem először, milyen kis apró pont vagyok a Wasteland közepén. Engem a Vegas eleje nem igazán nyűgözött le, sőt, kicsit nehezen zökkentem bele a F3 után. Viszont ha neked már most tetszik, akkor később imádni fogod. Az Obsidian meg megérdemli hogy az Armored Warfare-t fikázzuk, ha egyszer nem elpazarolják a tehetségüket. -
kissssss #5959 DLC-ket is próbáld majd ki, igen csak sokat dobnak a játékon. -
#5958 Még csak most kezdtem kb 11 órám van benne(mondjuk én kezdésnek very hard/hardcore-on játszom)
Igazából csak feltűnt a térképen, illetve sokkal jobban be is vagy határolva a falakat képező átmászhatatlan dombok miatt.
Az F3-ban azért ilyenek nem voltak csak tényleg a térkép szélén és jóval nagyobb volt+több minden volt a világba.
De hát eleve érdekesebb washington dc környéke a sivatagtól azért.
Viszont cserébe jóval mélyebb mint az f3.
-
Although #5957 Igen az Obsidian az nem Beth. És tartalomra mennek nagyon nem mennyiségre :) Max annyi a bajod, hogy ilyen kevés ? :)
Viszont nem is fogyott olyan számban. De az érzés, hogy tényleg open worldbe vagy, ha akarod megölöd ha akarod megegyezel vele, ha akarod meghackeled :) Ez egyedi még a Witcher 3 sem ez a szint :)
Edit: Jó ott ez nehezebb is lenne, talán. De ettől ez még egyedi ilyen nincs másik. :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.05.25. 19:45:35 -
#5956 Tegnap felraktam a játékot.
Bennem a F3 emlékei elég élénken élnek még, pedig már jó sok éve volt mikor azt játszottam.
Pontosan ezért bennem iszonyatosan nagy benyomást tett a játék már a kezdetével is.
Eddig nem teljesen értettem, hogy miért lenne ez annyival jobb a 3-tól, de már az elején megmutassa, hogy miért is.
Amilyen atmoszférája van a játéknak az zseniális, hát én nekem még csak nem is rémlik, hogy a 3-ban helyszíneken a hideg futkosott volna a hátamon.
A terület kisebb és az igaz, hogy Washington DC környezete alapjáraton hangulatosabb.
Ez után meg még rosszabb látni, hogy a fallout 4 merre ment el:'(