6837
...
-
#5835 a lényeg az volt hogy ne észnélkül menj neki kiiktatod a robotjait,leszeded a többi nyomit majd közben őt is ledarálod tényleg nem volt nehéz nem kellett stimpak sem.viszont ha csak úgy rá rontasz és a medic bot regenerálja a hpját még nuke-al sem tudtam megölni :D bár egyszer így is szarrá lőttem de akkor még ed-e nem volt nálam így visszatöltöttem. -
harras25 #5834 Szerintem se volt könnyű az a Boss-harc, én úgy csináltam meg hogy duma nélkül mindjárt hátba lőttem. Persze lehet hogy te egy született FPS-tehetség vagy, itt meg az kellett. Nekem viszont ez a játék másról szól :P. -
#5833 Hal a Lonesome road vegen a harc minden csak nem kemeny. lvl20-on letoltam a vezirt :) Az igazan nagy dontes az hogy mi legyen ED-E-vel vagy a vilaggal :)
-
Although #5832 Lonesome az a sztori befejezése így lesz kerek egész és nagyon jó boss harc van a végén.
Ja a Sierra Madre nagyon pszicho :) Van benne jó pár nagyon kitalált fejtörő, vannak akik csak a videoval jutottak túl rajta. :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.10.07. 13:52:42 -
#5831 köszi :D szerintem következőleg az old world blues lesz ,utána a maradék -
harras25 #5830 "a lonesome road-ot.nemvolt valami nagy szám igazábó"
Én is úgy emlékszem hogy olyan mint egy sima FPS.
A karavánoson szép a környék, a Grand Canyon, de szintén úgy emlékszem, hogy a sztori nem nagy szám.
Ha szórakoztatót akarsz akkor Old World BluesSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pl a kenyérpiritó aki fel akarja égetni a világot, aztán csalódik amikor megtudja, hogy már felégették
Ha keményet és pszichósat akkor Sierra Madre.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2015.10.07. 07:18:07 -
harras25 #5829 Lily nagyon kemény, alig hal meg, nem kell miatta reload.
A légiós és NCR halálosztagokat is simán túléli ha jó az összhang köztünk, úgy hogy le is ver közülük egyet-kettőt. -
#5828 jo 5let volt a terminal, leadtam Boone-t es utanna fel tudtam velli ED-E-vel egyutt ujra. -
xFreex #5827 Boone mellé valóban EDE a legjobb. Az ö perkjével lehet érzékelni az ellent messzebröl. Esetleg próbáld meg a Gunruners boltnál a terminált. Küldj el minden csatlóst és utána próbáld meg felvenni EDE-t.
Közelharchoz Veronika a (volt BoS-os) az egyik lehetöség.Szervókesztyüvel operál. A második pedig Lilith a nightkin. ö meg azt hiszem szuper pöröjt használ
Utoljára szerkesztette: xFreex, 2015.10.06. 21:34:08 -
#5826 én is boone-t viszem meg ed-e-t nekem a többi nem jön be talán még az a csukjás ribanc jó lehet vagy a cowboy cuna :) aasszem a csukjás az melee.nemtudom a nevét bocsi :) -
#5825 na letoltam ezt a lonesome road-ot.nemvolt valami nagy szám igazából a riot armorok miatt mentem csak,de azért a kés is nagyon fasza ami ott volt :D felrobbantottam a 30 warheadet megöltem a buzi-t jó volt.az vicces hogy dupla lootot kapsz tőle ha ki lootolod és a végén a ládában is megkapod xd na mindegy szar szóval jó lesz eladni megvannak ed-e upgradek is szóval fasza most odaadom neki majd :) 37 lettem a végére 7 levelt fejlődtem ott -
#5824 Egyebkent melyik a legjobb csatlos sniperes karakter melle?
Boone-t cipelem, egesz jol lo, de meele-ben nem eros :)
Lehet le kene cserelnem valami kozelharcosra, de mik a lehetosegek? -
#5823 nincs velem, csak Boone.
Meg nem is mentem be Freeside-ba most.
Egyebkent ED-E megkapta az enhanced armort a paladinoktol, de csak csipog es ha dumalni akarok vele csak logokat hallgathatok meg... -
harras25 #5822 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nah nekem is ez volt az első női karakterem bármilyen játékkal, és persze egy másik, a brutál hentes karakteremmel a supermutant segítőmmel meg a robotkutyámmal seperc alatt szétvertük mindenki fejét a Top kaszinóban egyetlen szó nélkül aki csúnyán nézett ránk. Az egy olyan karakterem volt. Egy másik, az osonós, az meg úgy csinálta mint te, csak én beloptam a fegyvert a táborba. Mondjuk nem tűnt fel senkinek kifele se: D. -
#5821 igen egy karakterrel :D és lol én nem szeretek annyira nővel lenni,vagyis de csak nem így.hogy megdugjanak áh nem xd még pasival se kurvázok. :DD egyébként elég jól lehet szerintem fejleszteni az 50 szint bőven elég hogy kifejlessz mindent amit akarsz :) 31 szint vagyok jelenleg.bennyt amúgy régen ceasar-nál öltem meg,most viszont nem igazán volt úgy kedvem,mivel nagy a karizmám így bevihettem a fegyvert,elbeszélgettem vele fent a lakosztályban,majd elkezdett csicskáztatni és át akart baszni akkor már láttam hogy golyót kap a fejébe.nem mintha nem úgy mentem volna eleve xd szépen kapott egy ranger revolver töltetet a fejébe és elhasalt a safe előtt.előtte persze azrét én is átvertem hgoy segítek neki :p hehe így sem volt gond senkinek nem hiányzott sőt még örültek is neki és bókokat is kaptam :D -
harras25 #5820 Egy karakterrel csinálsz mindent ? oO
Én egy karaktert hamarább eluntam, jobb volt kipróbálni minden harcmodort és stílust (jólelkű/gonosz/üzleties/karizmatikus/utálatos/energia fegyveres/puskás/hentes/tolvaj stb) ehhez négy karaktert kellett elfogyasztanom, ennyit nem lehet egyszerre fejleszteni.
Utolsó karakteremmel nő voltam, el sem tudtam képzelni hogy erre képes leszek, szexista perkkel. Sűrűn megdugtak. De ebből is nyertem. (SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bennyt pl szex utáni alvás közben nyírtam ki, a legegyszerűbb legsimább megoldás volt az összes közül, senki nem vett észre semmit, senkinek nem hiányzott később se -
xFreex #5819 Rex veled van? Ha igen akkor azért nem. -
#5818 értelek majd eljutok oda is most a lonesome roadot tolom kellenek a riot armorok :)) aztán bele lesek abba is,meg folytatom a vanillát:) -
harras25 #5817 Az OWB marhára jópofa, igazán fantáziadús (bár a kissé monoton idővel) én végig röhögtem.
A Sierra Madre meg az ellenkezője, nagyon kemény túlélőharc, horrorba hajló hangulattal.
A másik kettő nem hagyott annyira mély nyomot bennem mint ezek.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2015.10.06. 07:09:29 -
harras25 #5816 Ehhez küldetés is van, egy kőfejtő munkás adja, már amennyiben nem állsz háborúban az NCR-ral.
Egyébként szerintem nem pont erről szól a game. -
#5815 Egy kerdes:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ED-E upgrade megvolt, de miutan visszatert Primmbe nem tudom ujra felvenni kovetonek csak az audiologokat jatsza. Tennivalo?
-
#5814 Ahol nem jártál azt máshogy jelzi. Én felvettem, hasznos volt. -
#5813 annyira nem,nem mániám minden kavics alá benézni,de azért szeretek felfedezni kb mindent:) -
#5812 ez így van igaz :) akkor ezt így kihagyom -
#5811 Azt az utolsó szinteknél érdemes felvenni, hogy tudd merre nem jártál. Persze ha maximalista vagy. -
kissssss #5810 teljesen felesleges így is úgy is mindent meg fogsz találni ha szeretsz felfedezni/barangolni mindenfelé, + szerintem még idegesítő is.... perk után próbálja az ember fejben tartani hol járt és hol nem -
#5809 az explorer szerintetek jó perk?egy kicsit vonz de különben jobb magamtól felfedezni mindent:) ti használtátok? -
#5808 baszki én is pont ezt tettem az előbb kiírtottam midnet :D hehe -
#5807 Na ma este tettem egy kis rendet a DC-k sorai kozott kb 40 hullott el. a Quarry es a 19-es vault kornyeken rengetegen vannak.
Az All americannak nincs burst modja csak single shot? -
#5806 értelek,az lesz az bizony :D bár nem találtam róla semmit és azt a videót sem.majd ha eljutok odáig,amúgy régen kimaradtak a dlc-k már nem játszottam mire megjelentek most új nekem mind :) -
kissssss #5805 old world blues-ban lehet egyszer cserélni ha jól tudom, meg van egy perk amivel szintén lehet változtatni egyszer valamelyik trait-at.
(ne kérdezd owb-ben mikor lehet mert már nem emlékszem rá.(már ha lehet) -
#5804 ja értelek,akkor nemtudom mi volt az amit láttam de végülis mindegy igazából valami kéken világító hely volt talán az old world blues-ban.nembaj annyira úgysem tetszik nekem nem kellenek olyan ökörségek :) -
xFreex #5803 Játék közben? Sehol. Csak az elején a dokinál lehet amíg faggat. Utána a menü inaktív. Új játékkal lehet csak. -
#5802 srácok új trait-et hol lehet felvenni?pl wild wasteland,láttam egy videón de már nem találom. -
#5801 az van,kupak.állóképesség az elfogyott épp :D -
:D -
xFreex #5799 Van csak legyen elég kupakod, meg elég magas állóképességed a beültetésükhöz. -
xFreex #5798 Éppenséggel van egy perk ami szép lassan idővel leszedi a sugárfertőzést.
Mondjuk a sugárfertőzött helyen tartózkodásban nem nagy segítség az ha 20 másodper alatt csak 19 rad-ot kapunk. -
#5797 amúgy kurva jók ezek az implantátumok.nem is tudtam hogy van ilyen :) -
#5796 hát én sem tudom sajna,tegnap jártam a vault 34ben ott eléggé megszívtam vele azt össszes radaway elment :D és épp hogy kijutottam