311802
-
#310553 Ugyanakkor bizonyos ügyességi elemeknél - lásd, platformereknél a precízen kimért ugrásoknál - sokkal jobban működik egy analóg kar, mint a billentyűzet. Ugyanez a helyzet pl. autóvezetésnél is, a ravaszokkal. Az tény, hogy egy FPS-t, vagy RTS-t, vagy bármilyen managelős játékot sokkal jobb bill-egér kombóval vinni, de külső nézetes akciót, platformereket, verseny játékokat, és beat em upot kontrollerrel kényelmesebb, simább, jobb. -
#310552 Nyilván, ha a játék fejlesztésénél a kontroller az elsődleges irányítási forma és a legtöbbnél nyilván az a konzolok miatt, akkor azon jobb lesz irányítani. A bill+egér flexibilisebb, precízebb és jóval komplexebb rendszereket is jóval könnyebben tudsz vele kezelni, mint egy kontrollerrel.
Pár napja volt szó itt a JRPG műfajról, hát az egy jó példa erre. -
#310551 -
#310550 Semmi támadás, egyéni élményed az hogy neked a kontroller idegen, de....
Idézet Tinman-től.
"Nincs azzal semmi gond, hogy bill+egérrel erőlteted... a te dolgod, de ezt a baromságot, hogy PC + controller = "szaros konzol élmény", nem érdemes terjesztened, mert a valósághoz semmi köze."
Az nem szar automatikusan, ami neked nem tetszik.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.03.15. 18:35:36 -
ToxiMaxi #310549 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kettlebell meg kosarazás miatt nem gondolnám, hogy én lennék a szűk keresztmetszet
X1-es lesz az új célpont akkor. Ha találok valami olyan játékot, amivel az asszonynak is lenne kedve játszani, akkor már meg is lenne az indok a vásárlásra :D
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2020.03.15. 18:33:32 -
#310548 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Viszont soha nem gémberedtek még el az ujjaim controlleren. Most egy Gears 5-os X1 controllert nyúzok... fenomenális! Az X360-as után 2 lépcsővel feljebb van.Fogalmam sincs van-e összefüggés, de bármikor megcsinálok úgy 20 fekvőt, hogy csak a hüvelyk és mutatóujjamon támasztom magam. :-D
A Logitech F710 az X1 controllerhez képest Polski Fiat vs. Mercedes CLK :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.03.15. 18:21:32 -
#310547 Egyrészt bugos, amit 3 év alatt se javítottak ki, ugyanis a Square szarik bele az egészbe, másrészt nekem a 3rd party fix-el is kiakasztja a gépen és ha mákom van, csak a tálcára dob, ha bármilyen grafikai beállítást eszközlök. Igazi fosport. -
ToxiMaxi #310546 Végül is egy próbát megér, ha lesz majd akciósan valahol Xbox controller veszek 1et
-
#310545 A csere biztos segít, a régi Chillstream-emmel nekem is hasonló gond volt, vszleg neked is kicsi a kezedhez az F710. -
ToxiMaxi #310544 Én a Dead Cells-et akartam nagyon controllerrel nyomni, kb. 1 hónap alatt fel is hoztam magam, de mindig hamar elgémberedtek az újaim és elfáradtak, egyszer lemerült az elem aztán addig billentyűzettel nyomtam és elsőre sokkal jobb voltam vele. Próbáltam a Project Cars-t controllerrel, gondoltam sokkal jobb lesz mivel a ravasszal nagyon jól lehet a gázt féket nyomni és kanyarodni is könnyebb a stick-el, de nem, kb. 1 mp-et vertem a controllerre. Nálam valami miatt nem megy az átállás, bár hozzáteszem egy Logitech F710-esem van lehet ki kellene próbálni egy Xbox controllert, PS controllerrel néha szoktam havernál Soulozni, mármint Soul Caliburral játszani.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2020.03.15. 18:05:46 -
Rony94 #310543 Mi a baj a PC-s Nier-el a felbontás/Full Screen dolgon kívül, ami 3 perc mókolás után fixálni is lehet? Nekem tökéletesen tartja a 60 fps-t.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2020.03.15. 17:56:26 -
#310542 Nem akarok master race-t kiálltani, főleg egy Nier PC után, de a PC-nél imádom, hogy a legtöbb probléma megoldható tőkebeleöléssel... konzolon meg nem. Csinálhatok bármit a GoW-al, az akkor is vagy 30 fRÉM, vagy szaggatós 60 és az ember azt se tudja melyik lábába harapjon :-(
Meh... el is döntöttem most, hogy megveszem konzolra Nier-t, anyjukat! -.- -
#310541 Anno a DaS 1-et toltam bill+egérrel, nem voltam vele rossz, de csak sok gyakorlás után is ezt mondhattam el. Aztán X360-al controllerrel, sokkal jobb voltam vele, miután gyakoroltam pár órát... azóta, a hasonló gombkiosztások miatt, a souls-like cuccokban gyakran elsőre verem le azokat a bossokat, melyekkel még soha nem találkoztam. De u.e. elmondhatom platformer játékoknál, vagy verekedős játékoknál is. Van amire a controller sokkal jobb, ha képes vagy átállítani a fejedben 30 éves berögződéseket (nekem ilyen nem volt, C64 és NES nekem szinte egyszerre mentek).
Pl. controllerrel egy Call of Duty játszható, de na... nem egészen arra való és a bill+egeresekhez képest borítékolható az örök hátrány. U.e. igaz egy Divinitis Original Sin-re is. Próbáltam controllerrel és szenvedős volt, bill+egérrel csodás. De egy Ori és a vakerdő' az mocsokjó controllerrel. (4k 60 frémmel néztem rá hétvégén a Definitive Editonra ezen a QLED-en és besírtam... de szinte szó szerint... csoda!) -
Rony94 #310540 "Egyedüli bajom a géppel, h kicsit gyengus."
Ez igaz, de az is igaz, hogy egy megfelelő csapattal és minimális kompromisszumokkal remek portok is születnek a kicsikére.
-Metro Redux
-Hellblade
-Alien Isolation
Ezeket mondjuk én személy szerint PC-n játszom, de a lehetőség itt van.
Plusz ha kapunk még olyan LÁTVÁNYORGIÁT, mint ami a Breath of the Wild-ban tapasztalhatunk, akkor nem kell ide erős konfig...csak kellő kreativitás. Többnyire erről szólnak a Nintendo konzoljai, a KREATIVITÁSRÓL. -
Evoluti0N #310539 Az eredeti NES óta nem volt Nintendo konzolom. A Switch rengeteg remek játékkal rendelkezik. Én is imádom. Többnyire dokkolva használom. Ezért el tudnék viselni egy erősebb, akár nem hordozható verziót. Egyedüli bajom a géppel, h kicsit gyengus. -
#310538 Így segítheti a koronavírus elleni küzdelmet, ha jó PC-je van
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2020.03.15. 16:42:25 -
Rony94 #310537 Tavaly, március 6 óta van meg a Nintendo Switch. Habár utána néztem a dolgoknak, hogy milyen játékok kaphatóak rá és milyenek várhatóak a jövőben, mégis volt bennem egy kis félelem, hogy be fogok sülni a kis konzollal, hogy nem fog jönni rá semmi érdemleges program. Hát 1 év elteltével ez cáfolva is lett. Remek játékokhoz volt eddig szerencsém és van még mit pótolnom.
A hordozhatóságot szinte egyáltalán nem használom ki. Nyáron elvittem a nyaralásra, de sokszor ott is hanyagolva volt a konzol és inkább mással foglalkoztam (vagy inkább olvastam a Witcher könyveket :D). Itthon meg folyton a dokkolóban van és a Pro kontrollerrel kockulok a 4K TV társaságában. :)
Állítólag a Nintendonak még olyan 2-3 éves terve van a játékkonzollal. Meglátjuk, minden esetre én nem bántam meg a vételt.
Néha-néha szemezek a PS4-el, de az a szörnyű igazság, hogy gazdag nem igen vagyok, szóval be kell osztanom a pénzt. Így is van még egy középkategóriás PC-m, amikre szintén veszek néha játékot. Na meg beindult nálam egy Blu-Ray/DVD film gyűjtés is, szóval....elbaszott kis hörcsög vagyok, tudom. :D -
Evoluti0N #310536 This. A PC többek között azért master race, mert több irányítási módszer közül választhatsz. Esetenként a kontroller a legideálisabb.
-
ToxiMaxi #310535 Próbáltam pár népszerű platformert billentyűzettel aztán pedig controllerrel és sajna hiába célhardver a controller kb. 30 évnyi hátrányt és gyakorlást nem tud behozni nálam. Nincs olyan játék, amiben controllerrel ügyesebb lennék, pedig a szakmámban fontos a finommotoros mozgás és ezáltal a kézügyesség. -
#310534 A PC-s élmény attól az, hogy magasabb felbontásban, szebb küllemmel, gyorsabb betöltéssel, magasabb frémmel, jobb technóval tudod futtatni u.a. a játékot, amit a 100 ezres konzolon gyakran erős kompromisszumokkal. A PC-nek megvannak a maga klasszikus műfajai, amik egér+billre vannak eleve kitalálva, az Ori, az pont nem ilyen. Véletlenül sem klasszikus PC-s műfaj. Egy platformer, amit PC-re IS elkészítettek (meg XBOX-ra, meg Switchre.)
A billentyűzet szerepe a kommunikáció a géppel, a programozás, a szövegszerkesztés, a kommunikáció másokkal, etc. És mellesleg játszani is lehet vele. A controller ezzel szemben célhardver, játékra lett megalkotva és holt mindegy, hogy PC-hez, PS4-hez, vagy android telefonhoz van kötve. Nem mellesleg a MS 100 millió $-t fordított arra, hogy az XBOX controller tudja a dolgát... és qrvára tudja.
Az Ori controlleres cím. (A Moon Studios fejlesztő bagázs, az !!!Xbox Game Studios!!! szárnyai alatt tevékenykedik.)
Degradálás akkor történik, amikor ekével akar valaki wc-t merni... lehet, csak nem arra való. Ennek pedig semmi köze a PC-s élményhez, egy olyan világban, ahol a MS gyak. összemossa már a PC-t az XBOX-szal.
Nincs azzal semmi gond, hogy bill+egérrel erőlteted... a te dolgod, de ezt a baromságot, hogy PC + controller = "szaros konzol élmény", nem érdemes terjesztened, mert a valósághoz semmi köze. -
#310533 Vannak játékok, amik egyszerűen jobbak kontrollerrel. A platformerek ilyenek. Ezzel nem degradálsz semmit. -
#310532 Az a rész nekem is gyorsan sikerült. Nem is arról beszélek, hanem a lámpákhoz húzásról. Az kicsit nehéz. Amikor a megfelelő irányba kell magad felhúzni, hogy tovább ugorj a felette lévő platformokra. A másik a felszálló buborékok a vízből. Kicsit idegtépő megfelelően bepozicionálni az ugrást. Persze semmi se lehetetlen, de szerintem kicsit nehezebb, mint az első.
Amúgy soha nem volt gondom a billentyűzettel. Egész életemben mindent bill. + egér párossal toltam és tökéletesen nyomtam a legtöbb játékot. Sose degradálnám vissza a PC-s élményt egy kontrollerrel. Nem sz*ros konzol élményt akarok, hanem PC-st. Még akkor is ha csak vért izzadva tudom megcsinálni. Viszont ilyen gondom sose volt. Jobb vagyok ezzel, mint más kontrollerrel!
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2020.03.15. 10:13:00 -
#310531 Igazábol billentyűzettel nem csodálom, hogy nehéz, kontrollerrel sokkal könnyebbek az ilyen kilövős részek is.
Egyelőre nekem is könnyebbnek tűnik, mint az első rész, sztem kevesebbszer halok, mint ott.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nemrég volt az a rész, amikor menekülni kell egy szörny elől, miközben a víz is elönti a pályát, kb. mint a hírhedt vizes rész az első részben, csak itt nem lentről fölfelé tör a víz, hanem oldalról. Fostam tőle, de másodszorra sikerült, az első részben azon a részen elsőre vagy egy órát tököltem, sűrű káromkodások közepette.
Persze később lehet, hogy keményít a dolog. Mindenesetre nagyon tetszik, bitang jó játék lett szerencsére! -
#310530 Há mondjuk a "(elírások, hiányzó karakterek és magyartalan megfogalmazások)" nem egyenlő a régies megfogalmazással... :)))
//szerk: akarom mondani: régies szóhasználattal...
//hint: de még a beszédhibás, régiesen beszélő karakterek szövegeit is helyesen szoktuk írni, és csak látványos betűduplázással/triplázással, köztudottan helytelen írással és aposztrófokkal utalunk a szó/ejtéshibákra...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2020.03.14. 14:25:48 -
#310529 Könnyebb? Épp az, hogy sokkal nehezebb lett! Szinte még az elején vagyok, de már annyiszor döglöttem meg mint a Blind Forest végigjátszása alatt. Pedig én se vagyok az a béna fajta. Kifejezettem jó vagyok ezekben. Az első rész ehhez képest gyenge ujjgyakorlat volt. Pedig az se könnyű, főleg a vége felé nem. Elég jól lereagálom az izzasztó menekülési részeket. Ezek a lasszós odavonzások a lámpákhoz, igazi idegtépő ügyességi részek. Az se mindegy, hogy melyik irányba lövöd ki magad, hogy feljuss egy platformra. Aztán ezeket még kombinálni is kell más gombokkal (kilövés jobb klikkre és a megfelelő irányba lövés. Gyors suhanás CTRL-ra, a dupla ugrás után). Pedig én is sokkal ügyesebb lettem a Blind Forest-et végigjátszva, de szerintem ez sokkal nehezebb. Most a halott erdőben vagyok és ott SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!buborékokon kell ugrálni. Igazi agy*asz.
Nekem nem volt bajom akadással, M.2-es SSD-n. Szerintem semmivel se kell komolyabb gép neki, mint a Blind Forest-nek. Bár mivel az aláírásomban lévő gépem van, így lehet, hogy nem érzem. A magfogalmazás a régies szóhasználat miatt van.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gémesár tesztjéből idézek: Egyáltalán nem rossz a fordítás minősége, sőt a helyenként alkalmazott régies szóhasználat és a nem túl okos mokik szándékosan elhibázott mondatszerkezetei, nyelvtani és stilisztikai baklövései bájos zamatot kölcsönöznek a szövegnek. Csupán elvétve találkoztam elválasztási hibával vagy magyartalan mondatokkal, de egyik sem olyan, amit ne lehetne kijavítani.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2020.03.14. 13:31:23 -
#310528 Jó kis játék a második rész, bár a magyar felirat valahogy nem az igazi (elírások, hiányzó karakterek és magyartalan megfogalmazások) és apróbb technikai problémáim is vannak a játékkal (átvezetőknél némi akadás, bármilyen felbontáson, bármilyen grafikai szinten - SSD-ről és nem HDD-ről játszva). Lehet, hogy már kevés a PC-m hozzá, vagy majd patch-el javítják.
Illetve, mintha könnyebb lenne az első részhez képest, vagy csak én lettem ügyesebb 5 év alatt.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.03.14. 11:45:16 -
#310527 ...csak egy megjegyzés volt. Én meg a Borderlands mániát nem értem. -
#310526 :)
//otthon ránézek majd én erre az Ori-mániára (GOG). -
#310525 Valójában nincs semmi baj... a többséggel, sőt örülök hogy ennyire tetszik sok embernek az új Ori. Én maradok a favágásnál :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.03.14. 10:40:34 -
#310524 Amivel nem is lenne baj ("Itt evidencia sokaknál, hogy csak egy fajta ízlés létezik"), ha nem kellene külön emlékeztetni ennek ellenkezőjére az emberkéket :) -
#310523 Itt evidencia sokaknál, hogy csak egy fajta ízlés létezik. Lásd még az igénytelenezős vitát. (Nem, nem számít hogy igénytelen játékokkal is játszik az adott ember, vagy számára nem tetsző játékra is rásüti az igényes jelzőt, ez mind csak porhintés.) -
#310522 "Inkább az..."
Ízlések és pofonok, ugye.
Sokan vannak, akik nem ugri-bugri játszani akarnak balról jobbra, hanem lövöldözni 3D-ben, estébé. -
#310521 Ismerősök, elég sokan, úgy veszik steam-en ezt a Borderlands 3-at, mintha ingyen lenne. Fura azért, hogy megjelenés előtt -50%-al megy. Talán az EPIC-es botrány miatt, meg azért, mert ott nem fogyott eléggé? Inkább az Ori and the will os the wisps, 29.99€-ért!
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2020.03.14. 09:50:51 -
#310520 #307707
Igen, rajta a listámon régóta. Anal Crossing szerintem még korai... akkor vedd, ha nincs mivel játszanod. Ha van, akkor erősen ráérős. -
#310519 The Surge (1.) benyomások.
- Nem lenne ez rossz, ha nem menne el a játékidőm 40%-a azzal, hogy "hol a pcsba vagyok"? Nem erti ezt a Deck 13. Ha nincs térkép az nem baj, de csak akkor, ha jól beazonosítható "tájegységek" vannak. Hátbzmg nekem itt a waste disposal, meg a core, meg az assemby akármi ezek mind industrial cuccok, mindnél domináns a textúra recycling, így a nehézség abban merül ki valójában, hogy újra és újra feltérképezed ugyan azt, az utolsó szögig, amíg be nem tanulod és csak utána mersz tovább lépni. Rohadt szar, hogy tudod, hogy mi a célod, mihez akarsz eljutni, de jön a szenvedés, hogy akkor az most melyik sarkon túl is volt? És elmész tök másfelé... ahol meghalsz.
- 2 boss ment le eddig, nem voltak nehezek, de a 2.-at pl. nem is értettem, hogy miért kell kinyírnom. Már jóval előtte átjutottam egy tök más helyszínre (funpark), biztos ott folytatódik tovább a reszelés.
- A szintlépésnek semmi hasznát nem látom. Tudok betenni még egy implantot? És? 70%-a szarrakás... ellenben még eddig mindenhol csak max 15-ös szintet igénylő overchargolható helyeket láttam. Aztán vagyok 42-es szinten.
- A drónnak automatikusan kéne triggerelődnie és nem nekem kéne a legdurvább kapkodásban még arra is figyelni. 90%-ban akkor jön elő, amikor már a final blow-t beviszem. Boss harcnál meg who cares, ugyanis a sok evade miatt az energiám nem teszi lehetővé, hogy effektíve drónozzak.
- Embertelenül drágák a páncél fejlesztések, cserébe szart se érnek.
Eleinte tetszett, de a sok órányi kóválygás eléggé elvette a lelkesedésem. Ráadásul nem értem azt se, hogy lenyomtam két security-t, azok nem termelődtek újra, de bezzeg az idióta, pajzsos görény szerelő robotok (hátulról sebezhetők csak) azok igen. Nyilván letolom, de elég fárasztó egy cucc ez így :-/ -
Rony94 #310518 Szép!
Doom-ról jut eszembe, hogy egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy kell-e nekem az új Animal Crossing. Videók alapján nagyon jó chill játéknak tűnik és igazából az emberek 98%-a isteníti, mégis tartok tőle, hogy lehet nem tetszene. :-/ -
#310517 Mai szerzemények:
Illetve van egy nagyon komoly PC-s Doom Eternal előrendelésem, kockás füzetbe ceruzával felírva. :D -
Rony94 #310516 Ha vágysz még platformerre, akkor a Donkey Kong Country: Tropical Freeze is ajánlott. Alapból Wii U játék, de ugye megcsinálták Switch-re is. -
#310515 Yoshi's Crafted World lepergett.
+ Szó szerint KÖTELEZŐ minden olyan gyerkőcnek, aki már játszik játékokkal. Irgalmatlanul kiváló húzások vannak benne! Ha ez nem fejleszti akkor semmi!!! Konkrétan EZ a mostani gyerekek Super MARIO-ja, sőt ez még annál is több! Ha ez az első játéka, akkor a lehető legjobbat adtad neki!
+ Olyan szenzációs art, ezzel a carboardcraft és DIY témával, amire nyugodtan lehet díjakat osztogatni. De neeem, nem érted... sok helyen napi használati tárgyak digitális másai vannak átalakítva (szardíniás doboz, fogkrém kupak, chipszes doboz, etc.) úgy, hogy abból kishajó, rakéta, vonat, vagy lift, meg még ezernyi dolog replikája jön ki a maga gyermekien naiv módján. LE-HEN-GER-LŐ!
+ Meglepően sok különféle, egyedi, és rendkívül ötletes pálya!
+ Nagyon jópofa boss harcok.
+ Tartalmas, változatos... mikor már azt hiszed mindent láttál, húz egy újabbat!
+ A vivid színvilágtól még ilyen rom hardver mellett is lerepül a hajad!
+ Ahhoz képest, hogy ez egy kiddie játék, abszolút jópofa sztorit kanyarítottak hozzá... nagy kár, hogy a hidden hills-et gyak. lehetetlenné teszik elérni a kicsik számára.
+ Tipikusan az a játék, amit érdemes akkor tolni, amikor egy kis megnyugvásra vágysz, holott nem altató, inkább csak szelíd. Nálam is akkor pörgött főleg, amikor már az esti filmbealvás lett volna a következő pont.
0 - A zenékkel nem voltam mindig kibékülve. Néhány helyen kiváló, fülbemászó, néhány helyen szándékosan kiddie prüntyögés hamis fuvolával, ami KÁROS! Ha beszélsz egy profival, aki egész életében gyerekeket tanít/nevel, azt fogja mondani, hogy a gyerek nem hülye, nem kell hülyének nézni és mindig a HELYES választ, a helyes tónust, a helyes dallamot kell neki bemutatni, pontosan azért, hogy a hibás dolgok helyett, a helyesek rögzüljenek benne. Én értem, hogy ez itt szerintük a koncepció része, de a célcsoport a gyerekek, és ahogy anno mi sem hallgattunk, direkt hamis SMB theme-et, úgy a mai gyerekeknek se kell hamis Yoshi's dal.
0 - Nem jár semmiféle bónusz, azért, ha adott pályán több 100 aranyérmét összeszedsz. 100-nál jár, annyit kb. véletlenül fel is szedsz. 200, 300, 400? Semmi. (Na én pont, hogy ezért adtam volna extra virágot, hogy a végén ne kelljen már grindelni vaze. Lsd. első negatívum...)
- A Hidden Hills + boss megnyitása valódi pain in the ass, ugyanis zászlókat kell gyűjtögetni, ládákat kell nyitogatni, csetreszeket kell összeszedni... wait... nem... itt virágokat kell összeszedni, de úgy, hogy az egész játékot a rejtett pályák miatt 2x újratolatja veled. OMG! Ezek így nem jutalom pályák, hanem büntetések! Ráadásul a saját szabályait húzza át egyetlen tollvonással a Crafted World, ugyanis a Hidden Hills 3 + 1 részből áll, vagyis, mint bármely más boss-os pálya... de bárhol máshol elég egyszer nyitni virágokkal az adott "pályapakkot" itt viszont minden egyes kis állomás 30 virágba kerül, hogy aztán a boss-t meg ÖTVEN virágért nyisd ki! Ez összesen !!!140!!! virág, amit azon felül kell felszedned, hogy ugye előtte az egész játékot ezekkel nyitogattad fel (használat után eltűnnek). Szóval, ha látni akarod az EGÉSZ játékot, akkor az endgame átmegy egy undorító grindbe, amibe már semmiféle élvezet nincs, csak vergődés, hogy jajj, hol a pcsba hagytam el 1 virágot, mert az az 1 is kell!
- Nincs lefele nézés. Komoly gondnak éltem meg, hogy x helyen volt lefelé felszedhető vacak és platform, csak oda kellett ugrani, y helyen, nem és halál. Hiába húzod lefelé a kart, Yoshi csak lehajol, de a képernyő semmit nem scrolloz lefelé. Ez egy platform játéknál WTF???
Bonus: - Switch Joy-con gondok. De vagy n+1x nem érzékelte a gomb lenyomását, miközben a gép tőlem 3 méterre a tv alatt/mögött volt. Ezen aztán segített, hogy még közelebb tettem, de lassan a fejemre teszem. Kibaxott szar konstrukció. A PS4, XBOX 360 controllerek JÓVAL messzebbről is kifogástalanul működnek.
Hibái ellenére ez a játék a NAT szerves részét kéne képezze és qrvára nem viccelek! Egyrészt rajzórán a gyerkőcök építhetnének kartonpapírból, meg egyéb vackokból a játékból megismert részeket, másrészt játék során folyamatosan fejlődni fog bennük a kreativitásuk és a szépérzékük is, ahogy a fantáziára, a reflexekre és a gondolkodásra is kiválóan hat a Crafted World. Egyszerűen a világ legnagyobb igazságtalansága, hogy gyermekek millióihoz ez a játék SOHA nem jut el, mert Nintendo túsz, vagy azért, mert olyan szegénységben élnek, hogy kisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy nem tolhatják a Yoshi-t.
Ezzel a játékkal gyógyítani lehet! Viccen kívül mondom, hogy a kórházak gyermekosztályára el kellene helyezni olyan célhardvereket, amin ez a játék fut! Biztos vagyok benne, hogy rengeteg gyermek arcára lehetne mosolyt varázsolni. Nem is értem, hogy a Nintendo egy ilyen kampánylehetőséget pl. miért nem használ ki? Ott a Switch lite... a mennybe mehetnének!
9.5/10 instant alapmű. -
#310514 Lol WRC 7 0.33 euroért. Én meg agyaltam megvegyem-e 5.99ért steam walletbe. Te atyaég de jól tettem hogy nem vettem meg