Rony94#310537
Tavaly, március 6 óta van meg a Nintendo Switch. Habár utána néztem a dolgoknak, hogy milyen játékok kaphatóak rá és milyenek várhatóak a jövőben, mégis volt bennem egy kis félelem, hogy be fogok sülni a kis konzollal, hogy nem fog jönni rá semmi érdemleges program. Hát 1 év elteltével ez cáfolva is lett. Remek játékokhoz volt eddig szerencsém és van még mit pótolnom.
A hordozhatóságot szinte egyáltalán nem használom ki. Nyáron elvittem a nyaralásra, de sokszor ott is hanyagolva volt a konzol és inkább mással foglalkoztam (vagy inkább olvastam a Witcher könyveket :D). Itthon meg folyton a dokkolóban van és a Pro kontrollerrel kockulok a 4K TV társaságában. :)
Állítólag a Nintendonak még olyan 2-3 éves terve van a játékkonzollal. Meglátjuk, minden esetre én nem bántam meg a vételt.
Néha-néha szemezek a PS4-el, de az a szörnyű igazság, hogy gazdag nem igen vagyok, szóval be kell osztanom a pénzt. Így is van még egy középkategóriás PC-m, amikre szintén veszek néha játékot. Na meg beindult nálam egy Blu-Ray/DVD film gyűjtés is, szóval....elbaszott kis hörcsög vagyok, tudom. :D