311802
-
#310633 Wrong hole. -
#310632 Ezerszer inkább emberfüggő. Ha megtanulod a mechanikát, a mobok és a bossok patternjeit, akkor bármikor, bármivel bedarálod őket, kellő időelszabással, még a no hit run is menni fog. Pont ez benne a remek, ez volt mindig is benne a remek, hogy te fejlődsz, a karid fejlődése kvázi latens. Az, hogy egy 1000 HP-s boss-ba 30-at vagy 80-at csapsz papíron nagyon nem mindegy. A valóságban csak annyi, hogy tovább tart a táncotok, tovább kell bírnod koncentrációval és innentől ez már rég a te fejlődésedről szól.
Nézd meg Grebbert. Grebber nem nevezhető éppen tapasztalatlan játékosnak, irgalmatlan hosszú végigviteli listákat szokott ide betolni, de saját bevallása szerint se mennek neki ezek a játékok. És azért nem, mert bár biztosan tudna fejlődni, meg tudná tanulni, de nincs hozzá kedve, motivációja, türelme. Nincs ezzel gond, nekem meg a sportjátékok a halálom.
Asszem' csak a King's Fieldből volt vagy 5 rész a DeS előtt és akkor a rakat rouge-like cuccról még nem beszéltünk, melyeknek zöme fantasy témában lett elkövetve. Pl. akinek volt Sega-ja talán emlékszik a Fatal Labyrinth-re, de a DOS érából a Dungeon Hack, vagy később a Deathtrap Dungeon gondolom rémlik még neked is. (De a Diablo biztosan!) Lófaxt se talált fel a From... valójában közel 30 éve ezek kis túlzással mást se csinálnak, csak kiadják a King's Field egy újabb és újabb újragondolását. Nem véletlen, hogy aztán végül olyan remekművek állnak össze mint a DeS, vagy a DaS, hogy a From Soft Nioh-járól, a Sekiro-ról mér ne is beszéljek.
A Dec13 a Lords of The Fallennel egy souls klónt kívánt megalkotni és a lehetőségeikhez képest, ez elég jól sikerült is nekik, de a The Surge már olyan mocskosul messze esik a soul-klóntól, hogy arra szavak nincsenek. Ha most jön egy mecha-tech-disztópikus aRPG, nem a Dec13-tól, akkor az Surge-like lesz... ugye nem? -.-
Szóval, le lehet írni nyilván nyugodtan, hogy ez és az souls-like, de inkább csak a kompetencia hiányáról árulkodik a jelző... a Forza meg Pit Stop-like... lol. -
kjhun #310631 i2k és a többiektől kérdezem, akik ázsiai filmekben járatosak, hogy az alábbi részet, milyen filmből lehet vagy legalább, a főszereplőt tudjátok-e azonosítani? Kb. 1990-92 előtti lehet, úgy ~1980-85-ig visszamenőleg érzésre, ha behatárolnom kéne, hogy mikor készülhetett.
https://vimeo.com/399707253
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2020.03.23. 20:30:52 -
#310630 "szerk.: jackpot, bár erre elég kis odds volt"
Ezt mire érted? :) -
#310629 "Felszerelés függő? Még én is toltam low lvl játszadozást a saját szórakoztatásomra... törött karddal 1 szál faxban is elmentem k. messze, utána azért léptem ki, mert beláttam, hogy lehet ezt így is, csak minek... nyereg nélkül is lehet biciklizni."
Persze, pucéran, kard nélkül, guitar hero gitárral is végigvitték már többen is, de attól még tény, hogy fegyver és páncélfüggő, hogy milyen játékstílust követel meg, illetve fordítva, az embernek fekvő stilusra rá lehet segíteni a megfelelő felszereléssel.
"A Demon's Souls után nem kezdték el mondogatni, hogy souls-like, a DaS után kezdték el... remek indikátora a totális fingtalanságnak." Valószínűleg azért, mert a hasonló játékok jellemzően nem a DeS után kezdtek el jönni, hanem a DaS után. Ezért.
Olyan dolog ez, hogy a Survival Horror atyjának ma rengetegen a RE-t tekintik, pedig előtte ott volt az Alone in the Dark, ami megteremtette azt a bizonyost tulajdonképpen. De valóban felesleges ezeken a dolgokon rugózni. -
#310628 Nem is értem minek vered a billentyűket, itt másnak úgysem lehet igaza... ráadásul egy igazi tyúkszaros témában, hogy mit hogy hívnak :D Rá kell nyomni a Play gombra, és tolni, vagy nem. A többi csak finghegyezés.
szerk.: jackpot, bár erre elég kis odds volt
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.03.23. 20:15:05 -
#310627 Felszerelés függő? Még én is toltam low lvl játszadozást a saját szórakoztatásomra... törött karddal 1 szál faxban is elmentem k. messze, utána azért léptem ki, mert beláttam, hogy lehet ezt így is, csak minek... nyereg nélkül is lehet biciklizni.
A Demon's Souls után nem kezdték el mondogatni, hogy souls-like, a DaS után kezdték el... remek indikátora a totális fingtalanságnak.
Ezzel az erővel a Surge eléggé hasonlít a Deus Ex-re és a System Shockra, csak rogue-like elemek vannak benne. A felszerelés függőség viszont a Surge-ben sokkal inkább jelen van, mint a soulsokban! Előbbiben, egy rakat helyen nem tudsz továbbmenni, ha nincs elég magas core power értéked, ahhoz meg "XP-t" kell elszórni, azáltal meg kapásból nő pl. a fegyód sebzése is, van ahol drón nyitja az átjárót, a játék kb. felétől pedig szó szerint 1 ütés vagy mindenkinek, ha nem fejlesztettél volna (de igen, mert a továbbjutáshoz kell).
Az eleje nehézkes, nyögvenyelős az tény és rohadtul nem ajánlanám mindenkinek. Alapvetően csak nagyon keveseknek ajánlanám... de ők meg már letolták. -
#310626 Nem értek teljesen egyet. Az egy dolog, hogy a műfaj alapjainak a györerei sokkal messzebbre nyúlnak vissza, mint a DaS. Azonban Souls like az nem arra vonatkozik, hogy kvázi "akció RPG", hanem arra, hogy a nehézség főleg az adott felszereléstől függő stamina managelésről, különböző buildek specifikumainak kihasználásáról szól, light attack heavy attack, stb. Hasonló harcrendszer, a stamina fontossága, halálozáskor komoly következmények. egyebek.
A Souls like persze hivatkozhat a Demon´s Soulsra is, bár kétségtelen, hogy mindenki inkább a DaS -ra asszociál, ami nem is csoda, lévén sokkal többen játszották, mint az elődjét.
A Surge meg azért eléggé hasonlít sok szempontból a DaS-ra, ezt kár tagadni. Nilván én sem mennék addig, hogy klón-nak nevezzem, ezt a LotF-ra még rá lehetett fogni, a Surge-re azért már nem.
Én abbahagytam anno, mert valamiért nem fogott meg igazán, talán a monoton helyszínek sem tettek jót neki számomra, nem tudom. Még lehet, hogy egyszer előkapom, ki tudja. -
Rony94 #310625 Ok. -
#310624 A From Soft nem találta fel a spanyol viaszt. Ezek a játékok a mélyükön rouge-like-ok, csak a n00b 20 éves cikkírók azt sem tudják honnan ered a kifejezés, ezért souls-like-nak hívják, mintha a Dark Souls lett volna az első ilyen játék. Ami már csak azért is faszság, mert a Demon's Souls előbb kijött, a King's Field franchise-ról már nem is beszélve, mégis a Dark Souls óta nyomják nagytotálba a souls-like-ot. Persze, ha azt akarod, hogy kompetensnek tűnj a témában, biztos elpuffogtatsz egy souls-like kifejezést, nem számít, hogy le se toltad :-D
Voltam vagy 1 éves, amikor ennek az egésznek az alapja már létezett, a Rogue Exploring the Dungeons of Doom személyében és innen építkezik azóta kb. az összes, legyen az King's Field, Ninja Gaiden, Diablo(!) vagy éppen a Slay the Spire. A Dark Souls csak sokadik a sorban. Esküszöm, aki ezt a félrekúrt souls-like kifejezést először erre a világra okádta, annak élete első játéka a Halo lehetett. (Nem egy firkászt "ismerek", aki telefirkált pár oldalt a témában, de ezekben a játékokban nem túl messze jutott, soha nem vitte őket végig.)
A procedurally gen. pályák pl. a Remnantban jelen vannak (a Bloodborne-ban meg ott vannak a Chalice dungeonok, azok is proc. gen. pályák), de a Souls bagázs meg úgy döntött, hogy inkább maradnak a fix pályáknál. Részemről én is jobban kedvelem az igényesen megtervezett pályákat, mint a random generált témát.
A From Soft első nagy rogue-like játéka a King's Field sorozat volt, aztán jött a köztudatban elterjedt Demon's Souls, de a n00b-ok a Dark Souls óta souls-like-oznak mindenre, amiben meghalsz és 1 lövésed van visszaszerezni az XP-t. A King's Field gyakorlatilag egy dark fantasy aRPG, mely a Rogue-ból is merít (ami meg a tabletop RPG-kből (is) merített.)
Szóval, a souls-like az pont olyan, mintha nem akarnál tudomást venni King's Fieldekről, se a Rogue Exploring the Dungeons of Doom-ról, mely játékok az egész téma alapjai.
Ja és a The Surge nem souls-like, hanem a The Surge. Már maga a fogalom is egyébként egy korcsosulás, amit olyanok hoztak létre, akik végig sem játszották azt, amiről írnak. -
Evoluti0N #310623 A metroidvania kifejezés már 2001 óta létezik és azóta sem változott, ahogy a rouge-like/rogue-lite kifejezés is régi és még mindig használatos. Szóval a souls-like is könnyen megeshet, h marad.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.03.23. 17:25:49 -
Rony94 #310622 Igen, Soulsborne vagy Soulslike. Olyan ez, mint a Doom klónozás annak idején. Minden FPS-t Doom klónnak hívtak, míg végül elterjedt az First Person Shooter kifejezés. Itt is ez van, csak még nem találtak ki más elnevezést. -
Evoluti0N #310621 Souls-like (vagy soulslike) kifejezés kezd inkább elterjedni. Steamen még tag is. -
Rony94 #310620 Mert hasonlít rá vagy sem, ez attól még egy Soulsborne. (nincs még kitalálva más elnevezés erre a műfajra, szóval marad ez) -
#310619 Szerintem is jobbnak tűnik, bár ránézés alapján nagyon hasonlít a Dark Soulsra, annak a poszt-apokaliptikus verziója. -
#310618 The Surge lepergett.
+ The Good The Bad and The Augmented DLC is.
+ The Walk in The Park DLC is.
Együtt kb. 45 órányi kaland volt, lassú, felfedezős, nem achimaxolós tempóban.
+ Ez. Egy. Kiba. Jó. Játék!!! -> SEMMI köze a Souls szériához! Semmi. Nem Souls klón! Aki ilyet állít, az fingtalan idióta! Ez a The Surge és pont! Ha nagyon erőlködni akarunk a párhuzamon, akkor rouge-lite (szerencsére nincsenek procedurally-generated pályák), abból is a tökösebb fajta, ugyanis, ha meghalsz, nem elég, hogy egyetlen sanszod van felszedni az elvesztett "XP-t" (Tech Scrap), de 2p:30 mp van rá!!! Igen, bele fogsz szaladni, hogy 80.000-et vesztesz, mert nem értél oda időben! Kicsi könnyítés, hogy ha leversz egy enemyt kapsz + időt, illetve a liftek használatánál auto-pause van a számlálódra.
+ Ez. Egy. NEHÉZ. Játék!!! -> Leírás nélkül, a játékbeli tippek ellenére, souls-os arcként is lesz forgolódó J. Travolta, Mrs. Mia Vallace házában. Konkrétan a játék bőven 30-40%-ig az ember túlél, reagál a dolgokra és próbálja összerakni fejben a játék rendszerét, meg azt, hogy mit is akar, hová megy... sőt... hol van?! Mert nem elég, hogy első blikkre kissé komplikált a fejlődési rendszer, nem elég, hogy rövid idő áll rendelkezésedre az elveszett "XP" felszedéséhez, de még a pályák felépítése is mindfuck. Ugyanis totál industrial témákat kapsz az arcodba: vas, acél, kábelek, gépek, fém lépcsők, csövek, korlátok, szellőzők, szerviz alagutak, roncsok, kapcsolók, liftek, gőz, villódzó fények, szikrázó vezetékek, szerelő robotok, exoskeletonok, egyszóval fém, üveg és beton mindenütt. A helységek elnevezése is industrial, így olyan homogén az egész, hogy beszarsz! Mert az Assembly Line, Central Production, Armory Ventilation, Material Depot, Toxic Waste Disposal, Pump Station és társai az kérem bár lényegesen különböznek egymástól és logikusan is vannak megtervezve, de az egyszeri játékos azt sem tudja, hogy a saját farka megvan-e még a gatyájába, nem, hogy az olyan gondokat flottul és rögtön megoldja, hogy a Refinery-ből merre is kell menni a Biolabs részlegre.
***Komolyan mondom szeretnék egy emberkísérletet látni a témában: Adjunk egy controllert egy utcáról berángatott full non gamer középkorúnak és mondjuk neki azt, hogy van rá 1 hónapja, hogy végigjátssza. Baromi jó lenne megfigyelni, ahogy felépíti saját magát benne az illető és látni, hogy mennyit fejlődik, hogyan tanul, alkalmazkodik, majd jut túl a nehézségeken.
+ Ez. Egy. ADDIKTÍV. Játék!!! -> Hamar beütött nálam, a na még egy 20 perc, elmegyek, megnézem, vagy megpróbálom lenyomni, vagy felszedem, megnyitom ezt és azt. Egyetlen ezredmásodpercre nem unatkoztam és miután ráéreztem az ízére, semmilyen más játék nem érdekelt. Felnyaltam az alapjátékkal együtt a 2 content DLC-t is boldogan!
+ Harcrendszer. AZANNYA! Az egy dolog, hogy Bloodborne szerűen pörög az egész, fél pislantás és halott vagy, gyakran úgy one-hit killelnek, hogy azt sem tudod mi történt. És ez jó! Majd megtanulod, figyelsz és egyre gyorsabb és ügyesebb leszel és egészen hihetetlen megtapasztani, hogy mennyit fejlődsz óráról órára! Az egész dinamikán csavar egyet játék azzal, hogy RENGETEG implant tehető be a rigbe (exoskeleton), így egy rakat tulajdonság, effekt variálható, de annyi, hogy aki nem talál fogára való stílust, az valamit nagyon rosszul csinál! És akkor még egyet csavar a játék azzal, hogy az ellenfelek főbb testrészei levághatók! A levágott testrész magával hozza a rajta levő páncélt, amiből aztán az OPS részlegen (kvázi tábortűz), fejlesztheted a korábban szintén karral együtt levágott raklapnyi KÜLÖNLEGES ÉS EGYEDI fegyót és páncélt. És a páncél szetteknek van power igénye, az implantoknak dettó, így lehet szépeket menedzselni, főleg, hogy az "XP-vel" a power core növelhető, vagyis, hogy az exoskeletonod mennyi energiát képes leadni a ráaggatott cuccoknak az kulcskérdés.
... és akkor még ott a drónod, amit a harc hevében szépen ráküldhetsz az ellenfélre, vagy kinetikus pajzsot generál neked, vagy felgyújtja őket a gcibe, vagy pullol... OMG! Mocskosul jól össze van rakva ez a része is!
+ Core gameplay. Mésszölszlootolszfejlődikakaridéstemagad. Részben. De közben egy egész frankón kiagyalt sztori áll össze, amihez NPC-k infója, mellékküldik, audilogok és ami a legérdekesebb, egy bazi nagy kijelzőről egy hurrápozitív arc, szinte végig magyaráz, hogy de mennyire fasza helyen vagy, mennyire jó ez a cég, mennyire jó amit csinálnak és igazán kellemes, amikor meglátod a játék 3/4-él a tagot...
+ Fogalmam sincs hányféle ellenféllel találkoztam... 40-50? Nem tudom, de különféle páncélból és fegyóból is akad ennyi az is biztos.
+ Ebben az industrial témában, szerintem elég jól odatett boss harcok... a Sister, hát az egészen meghökkentő volt boss harcnak.
+ Zenék, hangok, atmoszféra. Zenéből nem sok van, ahol van ott kellően pumpálja a feszkót, a hangok, sőt a szinkronhangok is eléggé hitelesek és ez egy Deck 13-tól főleg meglepett. Az atmoszféra szerintem végig kimagaslóan jó. Nyomasztó, veszélyes és néha bizony frusztráló, amikor 1 db. HP injektorral vakarod a fejed, hogy hol lehet a shortcut.
+ Perfekt irányítás X1 controllerrel.
+ Frankó DLC-k! Főleg a Walk in The Park komoly és nagy content, de a G.B.A.-nek sincs szégyenkeznivalója.
0 - Pályatervezés. A homogenitás miatt, talán ez a játék legnagyobb nehézsége. Van egy rakat shortcut és leágazás, meg alternatív útvonal, de többnyire mind veszélyes. Nem kis rizikó, tudatosan letérni és felfedezni, de idővel az ember egyre bátrabb és menni fog, de észnél kell lenni rendesen. Ettől függetlenül a pályatervezés nem rossz, logikusan összerakott helyszínek sokasága, csak egy térképért nagyon tudna ölni az ember és ezen az sem segít, hogy néha egy pislákoló kijelzőn, vagy egy sarkon látsz némi utalást.
- Nem könnyű. És ezzel kapásból a gamer scene 80%-a ki is hullik, mint lehetséges vásárlók/játékosok. De ha könnyebb lenne, nem lenne ilyen finom a gesztenye. Mert ez a gesztenye 10 rétegű burokkal van ellátva, és rengeteg embernek a büdös életben nincs annyi türelme, hogy ezeket a rétegeket lefejtve képes legyen élvezni nem csak a termést, de magát a kihámozás folyamatát is.
- Homogenitás. Fentebb sírtam róla, fel kell kötni a gatyát, itt nincs zöld nyíl a fejed felett és k. sok felé el lehet menni, de annyira, hogy pár óra után tévedésből a DLC-ben kötöttem ki és egy 20 percig csak találgattam, hogy most jól teszem-e, hogy DLC-zek ilyen korán. És nem, nem tettem jól!!! A 2 db. DLC endgame content!!! Noha a Good Bad Augmented, egyes részei nyugodtan letolhatók korábban is, főleg a loot és a fejlődés miatt érdemes vele kacérkodni, de a Walk In The Park a Nucleus előtt, vagy NG+-ban érdemes.
- Mentési rendszer. Nem valami vicces, hogy 30 percig hős vagy, nincs már HP növelő cuccod, és akkor a játék betol még valami durvát xy shortcut elé és tudod, hogy esélyed sincs. Ezt párszor eljátssza és akkor kínodban megpróbálhatsz elfutni az ellenfelek mellett.
- Ebben is akad Super Mario-t igénylő ugrálás. Szerencsére jó kevés, de itt is szar, meg a DaS-ban is. Értem, hogy növeli a változatosságot, de attól még szar.
- Jobb a kamera, mint a soulsokban, de néha itt is mész a mélybe, mert pont úgy fordít és aktív a lock az enemyn és te ütsz, etc.
Első pár óra után én erre 6/10-nél nem adtam volna többet. Kellett hozzá bőven 10-15 óra, amikor kezdtem ráérezni erre az egészre és elfelejteni a souls-os berögzült baromságokat. Itt azok nem működnek, mert ez nem a souls, meg Nioh... talán dinamikájában a Bloodborne-hoz hasonlítható, de annyi téren különböznek, hogy kár a gőzért, ez a The Surge, az meg a Bloodborne.
Ilyen Ankh, meg Jack Keane-ekkel a hátuk mögött, ezt így letenni az asztalra? Ez pure zsenialitás! Ezek a középszar fosból kilépve csináltak egy mocsokjó játékot, de úgy, hogy annak a harcrendszere, fejlődési rendszere, univerzuma nagyon is eredeti és abszolút egyetlen percig se éreztem, hogy na ez most nyúlás lenne. Nyilván nano méretű párhuzamok, pl. a Deus Ex, System Shock címekkel felsejlenek, de kb. úgy, hogy neked is van a fiókodban kanál, meg nekem is, akkor ez egy közös pont ugye? A Lords of The Fallennel elég jól elindultak egy úton, de ez bőven 2 szinttel magasabb munka... nagyon belejöttek a német srácok, le a kalappal előttük!
Egyszerűen nem tudok rá 8.5/10-nél rosszabbat adni, mert ez egy mocskosul nagy kerek egész és ami munkát beletolt ebbe a Deck 13 ilyen souls címek árnyékában az DÖBBENET!
Bonus:
***The Good The Bad and The Augmented DLC***
9 pálya. Western-mecha feeling. Alapvetően challengek, meglehetősen különös pályákon, a DLC végén egy meglepő csattanóval. Kb. 3-4 órányi kihívás, amiből a 8-9. pálya kissé szadista lett már, eléggé endgame környékén illik velük találkozni. A pályák végén boss harcok, bár nem annyira nehezek, mint amit a játék a pályák közben rád tol, de ennek az az oka, hogy nem tudsz további HP feltöltést felszedni sehol sem! Amit viszel annyi van és azzal kell mindent letudnod.
7/10
+ The Walk in The Park DLC is.
4-5 órányi tartalom, boss harcok is akadnak, meg persze új ellenfelek, új fegyók, új páncélok és egy igazán különleges helyszín és egész korrekt mellékszál történet. Szerencsére szinte az egész egy látványos, színes, szagos helyszínen játszódik (szórakoztató park), jól esik kiszakadni az ipari környezetből és az ellenfelek is jópofák, az egész meg mellékesen egy "macska-egér" mókára is fel van húzva, váratlan fordulatokkal.
Remek DLC! Iskolapéldája annak, hogy egy DLC-nek mi is lenne a feladata és hogyan kell annak lekötnie a játékot. Komoly gond vele viszont, hogy alig pár €-val olcsóbb csak mint az alapjáték, ami meg ugye rögtön vicc kategória. Azért egy 40 órás alapjáték vs 5 órás DLC ne legyen már egyforma áron vaz!
Ehhez jön hozzá, az örök kín, hogy az alapjáték tulajaként, az egyedüli "gazdaságos" megoldás akciókor megvenni a teljes Augmented Editiont, vagyis újra lesz egy alapjátékod, amit a hülye üzletpolitika miatt persze elbuksz, nem ajándékozhatod el senkinek. Röhej.
8.5/10
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.03.22. 22:42:07 -
#310617 Nekem az volt vele a bajom (letoltam pedig), hogy untam, elég hamar és egész jól kitartott az unalom a végéig. A 2. részre már rá sem néztem. Fogalmam sincs a prioritási listámon hol lehet, de valahol a 250-be sincs benne :-(
Viszont a The Surge mocskosul berántott. Meg kell tanulni, nem könnyű cucc, és hál' égnek SEMMI köze a Souls témához... tök más, alma és körte, mind a kettő gyümölcs és ennyi. Már a végén végén mindennek... 2 db. DLC végén és a játék végén, majd ömlengek róla, mert látom a friendek 90%-nak megvan, de Pocokmesteren kívül más meg se merte piszkálni (érthető). -
#310616 Nagy itthonlétemben ismét elővettem a Darksiderst (most már ugye a Warmastered Editiont) és ismét rájöttem, meg eszembe jutott, hogy miért is hagytam abba anno. Fél órát harcolok, majd belepusztulok és a fél órás harc elejéről kezdi, pedig közben jelezte, hogy volt csekpont. Hát, ez ismét nem vált be. -
#310615 Ó, thx! -
#310614 Just Cause 4 + DLC 5.49€ (2066 HUF)
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2020.03.21. 14:31:51 -
#310613 Nekem se fog változni semmi. Örülök, hogy végre nincs munka, és tudok gamelni orrba-szájba.
#310598: No problem. Tökéletesen érthető!
#310607: Szintén kock!
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2020.03.21. 14:02:14 -
#310612 A Filament-nek került fel demója. Ez a játék valami brutális lesz. Rég láttam ilyen eredeti ötletet és a kivitelezés is nagyon jó lett.
A Superliminal sem rossz. -
Evoluti0N #310611 Ori and the Will of the Wisps végigjátszva 26 óra alatt. 100000/10.
Az első rész örök kedvenc és ez se okozott csalódást.
Több, nagyobb, szebb, hosszabb, mint az első rész, miközben hozza mindazt, amiért a Blind Forestet annyira szerettem. Megérte a többéves várakozást. Egyszerűen remekmű.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.03.21. 00:38:22 -
#310610 Ne viccelj, köszönjük a felajánlást, és a szándékot :) -
#310609 Ha sokat vagy bent, pláne napfény nélkül, akkor a játék hiánya lesz a legkisebb gondunk. -
xido #310608 Majd mindenki jól otthon marad..nem éri se friss levegő se napfény se mozgás..aztán kormányrendeletileg lelövik a netet,tévét,áramot és mindenkit kizavarnak a természetbe hajnaltól estig..akkor lesz nemulass a kockáknak :))
Utoljára szerkesztette: xido, 2020.03.20. 20:31:20 -
Evoluti0N #310607 Nekem a munkahelyem most 4 hétig zárva lesz. Kockulás ezerrel :D -
Rony94 #310606 Ez a Stay Home időszak most elég irónikus számomra. Nekem, mint kocka gyereknek. Szinte semmiben sem fog változni az elfoglaltságom. :D -
Evoluti0N #310605 El nem tudom, mennyire bosszantó, h a 2017-es bejelentés óta síri csend. -
#310604 Steamen ingyenes a Tomb Raider (2013) és a LARA CROFT AND THE TEMPLE OF OSIRIS -
Rony94 #310603 Bayonetta 2
Ez is lepörgött olyan 12 óra alatt. Gyakorlatilag ugyanazt hozta, mint az első rész. Annyi változtatás volt, hogy kaptunk egy új támadási formát (ami elég OP lett szerintem), meg úgy alapvetően az egész játék jóval könnyebb lett. Első részben vagy 30x meghaltam, itt csak 1x. A QTE valóban jobb itt, de még mindig nem szeretem őket.
Sokan ezt tartják etalonnak, de én valamiért nem éreztem azt az átütő erőt, amivel felül emelkedne az első résznek. Nagyon, nagyon jó játék, csak teljesen ugyanaz, mint az előző.
Jöhet a harmadik rész....majd ha megjelenik....valamikor.....remélhetőleg idén. :)
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2020.03.20. 18:09:55 -
#310602 Bethesda játék? -
#310601 Ha valaki még gondolkodna dobozos Doom Eternalon, az ne tegye. Nagyon gagyi kiadás, lemez helyett is csak egy papír korong van a dobozban a kóddal. -
#310600 Teljessen érthető.
Remélem minden rendben lesz nálad is meg mindenkinél is. -
#310599 Ne viccelj, semmi szükség a mentegetőzésre :) Szerintem sokan együtt tudnak érezni veled.
Amúgy ránéztem most cdkeys-en, csak nekem tűnik úgy hogy kulcsos oldalakon úgy általában is felmentek az árak? Logikus persze...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.03.20. 16:39:43 -
Evoluti0N #310598 Fiúk. Koronavírus okozta problémák miatt a Fallen Order giftet töröltem. Bocsi mindenkitől, de mától 1 hónapig kb. kénytelen vok spórolni egy kicsit és előfordulhat, h a félretett pénzemhez hozzányúlni. Ígérem, h amint visszaáll minden a rendes kerékvágásba, bepótolom a halasztást. -
#310597 Köszi, én is behúztam. Ennyiért ajándék, mégha rövid is (amit az értékeléseknél írnak, és az € az egekben). -
#310596 DOOOOOOOOM 6 perc -
#310595 Megtörtént! Köszönet a lehetőségért! -
Evoluti0N #310594 Jah. Tényleg. Vannak pontok. Olyan rég használtam már az oldalt, h szinte el is felejtettem, hogyan működik. :D