Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2020.03.07. 21:18:12
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Immortal Marrionette nevű itemet kell equipelned, easy, very easy fokozaton alapból equipelve van, de akár azt is megteheted, hogy átteszed easyre és kiveszed ezt az itemet, ha szeretnél magadnak kombózni.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2020.03.07. 20:28:11
Ne is mondd! Agyfaszt kapok attól, hogy a teaser óta semmi videó és infó nincsen a játékról. Annyit kaptunk csak, hogy a játék elkészítése zavartalanul folyik. Ez ilyen nesze semmi, fogd meg jól infó. 😊
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Én úgy szoktam emlegetni, hogy a Bayonetta az "csak" egy remek játék, a második része viszont ott van a műfaj legjobbjai közt. Ezért is elég várós a harmadik rész. 😊
Ja és nem tudom, hogy van-e még aktív community, de a második részben van multiplayer is, szerintem eltöltöttem csak azzal vagy 30-50 órát.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2020.03.07. 19:56:19
Körülbelül 16-17 óra alatt játszottam ki Normal nehézségi fokon. De ezt a fokozatot úgy kell érteni, mintha Hard fokozat lenne. Nagyon kemény tud lenni a játék közepétől. Gyakorlatilag egyes harc szegmensek, annyira lefárasztottak, hogy majdnem görcsbe állt a kezem tőle. Szóval ez egy eléggé fast paced hack 'n' slash, nem való mindenkinek. Párszor én is elgondolkodtam rajta, hogy lehet ezt nem nekem találták ki. De végül sikerült a végére érnem, szóval boldogság van.
Vagyis csak félig van boldogság, mert egy-két eleme a játéknak nem teljesen jött be. Az egyik legmeghatározóbb dolog, az a Quick Time Event-ek sokasága. Én bevallom, nem vagyok a QTE híve. Szerintem az egyik legolcsóbb játékmeneti elem, ami létezik. (Ezzel most nem a Quantic Dreams játékait akarom leszólni, azok kompletten a QTE-n alapszanak, mert az ő játékaik egy interaktív játék)
A másik, ahogy elmeséli a történetet, illetve maga a sztori sem olyan combos. Vannak olyan átvezetők, mikor állókép van, de mellett ugyanúgy mennek a dialógok, mintha olyan képregény stílus lenne. Nekem őszintén szólva annyira nem jött be.
Maga a harc - a játék leglényegesebb része - az hihetetlenül komplex. Na most nem arra gondolok, hogy az ellenfél el tud fáradni, mert ilyen nincs a játékban. Én a kombókra gondolok. Ezekből a kombókból RENGETEG van és kurva nehéz mindet elsajátítani. Külön gyakorolni kell őket a gyakorló módban, hogy tökélyre fejleszd a harci tudásodat, különben a játék 90%-ában csak azt fogod csinálni, hogy random püfölöd a kéz és láb támadásokat, illetve néha-néha ugrasz és/vagy vetődsz egyet. (ebben a végigjátszásban én ezt csináltam)
A kombók nagyon fontosak, mert minél változatosabban harcolsz, annál több (úgynevezett) halo pontokat gyűjtesz, amik lényegesek, ha venni akarsz valami értékes tárgyat, amivel magadat segítheted a későbbi pályákon. Az én béna harci tudásommal épp hogy össze tudtam gyűjteni annyi halo pontot, hogy minden egyes fejezet elején tudjam pótolni a healing és power itemeket. A legspeciálisabb tárgyakra soha nem volt elegendő pontom, csak a játék legeslegvégére, ahol már amúgy is mindegy volt.
A soundtrack....az elején szokatlan volt. De a játék harmadánál kezdtem hozzászokni és utána már kifejezetten tetszett. A játék vége meg teljesen stílust vált és az is eléggé hangulatossá teszi a történéseket, szóval a zene szerintem nagyjából rendben van. Ez se mindenkinek való. Meg tudom érteni, ha egyesek borzasztó muzsikának tartják.
Maga a főszereplő pedig - Bayonetta - elképesztően COOL. Az egyik legmenőbb női karakter a videójátékok történetében. Egy kicsit lehet szexista és/vagy feminista, de nem érdekel, mert én imádtam a stílusát. Majdnem minden átvezető videó aranyat ér, amiben Bayonetta szerepel és beszél.
Úgyhogy én így éltem meg ezt a remek Platinum Games játékot. Nem tökéletes ez se, fentebb írtam mi a bajom vele, de összességében én kurva jól el voltam vele. Még letolok egy Hard fokozatú végigjátszást, utána pedig jöhet a második rész, ami állítólag legalább annyira jó, mint az első rész, csak talán még jobb. Aki még nem próbálta, PRÓBÁLJA!!!
szerk.: Oh, a Switch verzió gyönyörű 1080p-60 fps-ben futott, de ez el is várható, hisz egy 2009-es játékról beszélünk.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2020.03.07. 19:38:45
Nyilván azt is értem, hogy sok esetben a célplatform miatt lesznek nagyon körülményesek ezen játékok, de hát ez van. Engem pl a scroll down menükkel a világból is ki lehet üldözni.
A Nightwarról amiket olvastam, elég csalódás. Kicsit a Pyre-höz tudnám hasonlítani, még akkor is, ha stílusilag azért eltérnek, bár van egy kis közös rpg kapcsolódásuk is. Ez a visuel novelles jellem mindkét címnél az ami nekem igazán bejön, csak sajnos alig van ilyen stílusú játék, ami tényleg jól is néz ki és érdekes a story és jó a játékmenet. Ahogy olvastam a Nightwarn egy-két helyen elbotlik:S
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Nekem inkább úgy tűnik, hogy neked nem gyere be ez a fajta oldschool harcrendszer és ezért nem jön át a cucc. Abban viszont egyetértünk, ez a fajta harcrendszer ELAVULT és régen még elvitte a hátán az egészet a grafika, sztori, karik, látványosabb támadások, de ma már ez core gameplayben kevés.
A Nightwart pl. nagyon akartam szeretni, de 1 óra alatt képes volt eljuttatni odáig, hogy unjam, pedig 1 óra rémesen kevés.
Jól néz ki, de valami köpedelem a harcrendszer, ui, irányítás, maga a harc rosszul néz ki.
Sok ilyen jrpg szerű játék van ami elvérzik nálam ezen okok miatt.
pl a Battle Chasers: Nightwar is ha nem egy ótvar jrpg lenne. Én személy szerint fel nem tudom fogni, hogy lehet élvezni ezt a fajta körökre osztott harcrendszert.
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: FEARka, 2020.03.06. 19:08:19
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
My Friend Pedro - Ez rohattjó', alapvetés!
Planet Coaster + 1 DLC - Nem érdekel.
F1 2019 Anniversary Edition - Dettó nem érdekel.
Fell Seal: Arbiter's Mark - Wishen volt, amolyan Disgea/FF Tactics klón, de a jobbik fajtából.
Battle Chasers: Nightwar - Ez ígéretesnek tűnik, de én toltam és csalódás. Repetitív, unalmas.
EXAPUNKS - Hacknet szerű cucc... kinek van erre ideje?
Turok - Régen se érdekelt, toltam, de unalmas volt, most miért lenne jobb?
Death's Gambit - Wishen volt, Castlevania + Souls keverék, erősen ígéretes.
198X - Arcade őrületek egy játékban, érdekesnek tűnik.
Niffelheim - Wishen volt, már többször majdnem megvettem, erősen érdekel.
AI War 2 - Űrstratégia... sok ilyen van.
Etherborn - PS3-as N++ feeling... nem írnám le, de annyi minden más van.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.03.06. 19:11:07
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Készül egy Last of Us sorozat az HBO-nál, ráadásul a Chernobyl írója fogja ezt is írni. Nagyon remélem ebből lesz valami, mert az Uncharted filmet már vagy 6 rendező passzolta és maga a film elkészülése csak botladozik. (forrás)
Írtam PÜ-t.
Egyik sem az én stílusom, a pixelháborús játékoknak meg végképp nem vagyok nagy rajongója. Van pár olyan (pl To The Moon), amit a kinézet ellenére szeretek, de nagy erőfeszítés kellett azokhoz is, hogy egyáltalán elindítsam őket.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Pedig végigtoltam az alap történetet és belenéztem az endgame-be a virágboltban, aztán meg is vettem, mert nagyon rákattantam és a legutóbbi patch-ig minden "rendben" is volt, de most játszani is alig tudok. Mások crash-röl, arany illetve tárgyak elvesztéséről számolnak be. Crash-nél az derült ki, hogy ha van egy bizonyos képességed berakva, akkor ha kijössz az expeditionről (endgame tartalom) és megmozdulsz instant crash jön, aminek köszönhetően mindent elvesztesz, amit az expedition során szereztél, ami akár lehet több órányi játék eredménye.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2020.03.05. 19:12:14
A maga idejébe azért volt annyira nagy szám, mert letette a köveket, amiket aztán mindenki követett és fenoménná vált.
Ma már viszont kevés lenne a klasszikus half life stílus és azt nem nézem ki a Valve-ból, hogy valami olyat tudna letenni, ami újradefiniálná vagy új trendeket teremtene az fps műfajba.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem "sajnos" megvan. Ha javítják a hibáit (tonnányi, de tényleg), akkor egy jó játék lehet, jelenleg szó szerint játszhatatlan.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2020.03.05. 18:30:43
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A RE7-et kis darabokban szoktam tolni, mert bár PC-n végigvittem, de itt konkrétan fosok tőle, egy idő után az idegeim felmondják a szolgálatot 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A többi mondjuk tényleg az, de ez a 2... azért ne túlozzunk kérem. Mondd úgy, hogy nem tetszik.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A másik, hogy félek. A VR-rel továbbra is az a gondom cirka 2 év után, hogy félek használni. Elég érzékeny a gyomrom, nekem anno a Descent, sőt később a Mirror's Edge is betett rendesen, így nem vagyok egy nagy VR rajongó, így mindig amikor van gaming időm, ránézek és inkább tolok mást. Gáz :-/
Mondjuk éppen a héten ajánlotta fel egy ismerősöm, hogy ha Alyx-et le akarom tolni a Questjével csak szóljak odaadja, de visszautasítottam, nem érzem a tüzet, nem vonz különösebben, nem ezt várom a Valve-tól.
Eagle Flight-ot próbáltad már? Nekem abban a játékban az a nagy döbbenet, hogy 1 óra után sincs semmiféle sickness, pedig brutál kemény fordulók és kanyarok vannak benne később, nagyon kedvelem, jó cucc.
Egyébként értem én, hogy rosszul van tőle az ember, hát a nézelődést is rettenet volt nézni.
Epicen megnyílt:
Offworld Trading Company
GoNNER
Jövő héten:
Anodyne 2: Return to Dust
A Short Hike
Mutazione
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.