311802
-
#310433 Az a bajom a jrpg harcrendszerrel, hogy egyrészt baromira körülményesek és sokkal kevésbé szórakoztató, mint egy nyugati rpg, legyen az a régi Fallout vagy akár egy modern Divinity:OS vagy Wasteland 2 vagy akármi.
Nyilván azt is értem, hogy sok esetben a célplatform miatt lesznek nagyon körülményesek ezen játékok, de hát ez van. Engem pl a scroll down menükkel a világból is ki lehet üldözni.
A Nightwarról amiket olvastam, elég csalódás. Kicsit a Pyre-höz tudnám hasonlítani, még akkor is, ha stílusilag azért eltérnek, bár van egy kis közös rpg kapcsolódásuk is. Ez a visuel novelles jellem mindkét címnél az ami nekem igazán bejön, csak sajnos alig van ilyen stílusú játék, ami tényleg jól is néz ki és érdekes a story és jó a játékmenet. Ahogy olvastam a Nightwarn egy-két helyen elbotlik:S
-
Evoluti0N #310432 Asszem a február után március is marad szünetelve. -
#310431 Amíg nem próbáltam erre nem tudok érdemben reagálni, de a látottak alapján ez FF Tactics és Disgea klón, amik viszont bejönnek azoknak, akik szerettek ezt a stílust. Elnézve az értékeléseket elég jól áll a játék szénája... nem is tudom, hogy kapott-e valahol 8/10-nél rosszabb értékelést komolyan vehető helyeken.
Nekem inkább úgy tűnik, hogy neked nem gyere be ez a fajta oldschool harcrendszer és ezért nem jön át a cucc. Abban viszont egyetértünk, ez a fajta harcrendszer ELAVULT és régen még elvitte a hátán az egészet a grafika, sztori, karik, látványosabb támadások, de ma már ez core gameplayben kevés.
A Nightwart pl. nagyon akartam szeretni, de 1 óra alatt képes volt eljuttatni odáig, hogy unjam, pedig 1 óra rémesen kevés. -
#310430 Valójában a következő hónapra járó, 2$ kedvezmény, az EZ a hónap, ha most veszed az ehavi choice-ot, tehát most 10$. -
#310429 Ez a Fell Seal: Arbiter's Mark a világ legnagyobb trapje.
Jól néz ki, de valami köpedelem a harcrendszer, ui, irányítás, maga a harc rosszul néz ki.
Sok ilyen jrpg szerű játék van ami elvérzik nálam ezen okok miatt.
pl a Battle Chasers: Nightwar is ha nem egy ótvar jrpg lenne. Én személy szerint fel nem tudom fogni, hogy lehet élvezni ezt a fajta körökre osztott harcrendszert. -
#310428 Köszi. Most meg felajánlotta, ha nem szüneteltetem, a következő hónap 2 dollárral olcsóbb lesz :D Amúgy végiglépkedve a legvégén írja, csak ki melyik hónap lesz szüneteltetve. Azt hittem egyből szünetelteti, ha rámegyek és nem próbál marasztalni :) -
#310427 Na ez a szar, nem a februári a 2 nagyágyúval :/ -
#310426 Igen... ha most szünetelteted, akkor ezeket, amiket írtam nem nyithatod meg. -
#310425 Én havi fizetésben vagyok és március 27-t ír következő levonásra. Ha most szüneteltetem az a márciusira fog vonatkozni, igaz? Mert, ha rámegyek a szüneteltetésre, nem írja melyik hónapra vonatkozik, csak hogy mikről maradok le. (10 játék, -20%, meg a TROVE)
Utoljára szerkesztette: FEARka, 2020.03.06. 19:08:19 -
#310424 Humble Choice március... nem túl acélos :-(
My Friend Pedro - Ez rohattjó', alapvetés!
Planet Coaster + 1 DLC - Nem érdekel.
F1 2019 Anniversary Edition - Dettó nem érdekel.
Fell Seal: Arbiter's Mark - Wishen volt, amolyan Disgea/FF Tactics klón, de a jobbik fajtából.
Battle Chasers: Nightwar - Ez ígéretesnek tűnik, de én toltam és csalódás. Repetitív, unalmas.
EXAPUNKS - Hacknet szerű cucc... kinek van erre ideje?
Turok - Régen se érdekelt, toltam, de unalmas volt, most miért lenne jobb?
Death's Gambit - Wishen volt, Castlevania + Souls keverék, erősen ígéretes.
198X - Arcade őrületek egy játékban, érdekesnek tűnik.
Niffelheim - Wishen volt, már többször majdnem megvettem, erősen érdekel.
AI War 2 - Űrstratégia... sok ilyen van.
Etherborn - PS3-as N++ feeling... nem írnám le, de annyi minden más van.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.03.06. 19:11:07 -
#310423 Alapvetés... a DLC-k még a legkeményebb arcoknak is feladják a leckét, de rohattjók' :-D -
#310422 Nioh: Complete Edition / 仁王 Complete Edition 14,99€ -
#310421 Szerintem is, de hát kinek mi. Akárki akármit mond, felejthetetlen játék. -
#310420 Nem azt mondom, hogy rossz lenne egy HL3, sőt biztos jó játék lenne és szépen nézne ki, viszont maga a felhajtás és hype ami körülveszi már több mint egy évtizede az emberekbe olyan elvárásokat és reményeket indíthatott el, amit a játék nem biztos, hogy megtudna ugorni.
-
#310419 Mai napig időnként újratolom az összes HL részt, amikor időm engedi. Ma is megállja a helyét az összes játék. A Black Mesa meg egyenesen új szintre emelte. -
ToxiMaxi #310418 De, hogy jót is mondjak róla, ha működne, tökjó játék lenne. Összetett és sok lehetőséggel kecsegtető passzív fája van, a képességeket is egész jól testre lehet szabni, grafikailag szép, a bossok kellően nehezek endgame is sok órányi játékot ígér. Mondjuk a story erős jóindulattal is csak közepes. -
Rony94 #310417 Kicsit OFF:
Készül egy Last of Us sorozat az HBO-nál, ráadásul a Chernobyl írója fogja ezt is írni. Nagyon remélem ebből lesz valami, mert az Uncharted filmet már vagy 6 rendező passzolta és maga a film elkészülése csak botladozik. (forrás) -
#310416 Talán a Frostpunk az egyetlen, amit valószínű aktiválni fogok, de lehet, hogy sosem fogok vele játszani.
Írtam PÜ-t.
Egyik sem az én stílusom, a pixelháborús játékoknak meg végképp nem vagyok nagy rajongója. Van pár olyan (pl To The Moon), amit a kinézet ellenére szeretek, de nagy erőfeszítés kellett azokhoz is, hogy egyáltalán elindítsam őket. -
ToxiMaxi #310415 Virágboltit érdemes kipróbálni. A legnagyobb gondok az online részével (is) vannak. Konkrétan a szerver nem regisztrálja, ha rálősz valamire így nem találod el. Nem vicces Íjász karival játszani. Van persze még számos nem működő passzív és aktív képesség és ehhez társul egy olyan francia fejlesztői brigád, akik a kommunikációt egyáltalán nem tartják fontosnak, konkrétan lapítanak, mint szar a fűben.
Pedig végigtoltam az alap történetet és belenéztem az endgame-be a virágboltban, aztán meg is vettem, mert nagyon rákattantam és a legutóbbi patch-ig minden "rendben" is volt, de most játszani is alig tudok. Mások crash-röl, arany illetve tárgyak elvesztéséről számolnak be. Crash-nél az derült ki, hogy ha van egy bizonyos képességed berakva, akkor ha kijössz az expeditionről (endgame tartalom) és megmozdulsz instant crash jön, aminek köszönhetően mindent elvesztesz, amit az expedition során szereztél, ami akár lehet több órányi játék eredménye.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2020.03.05. 19:12:14 -
#310414 Én magát a HL tartom középszerűnek.
A maga idejébe azért volt annyira nagy szám, mert letette a köveket, amiket aztán mindenki követett és fenoménná vált.
Ma már viszont kevés lenne a klasszikus half life stílus és azt nem nézem ki a Valve-ból, hogy valami olyat tudna letenni, ami újradefiniálná vagy új trendeket teremtene az fps műfajba.
-
#310413 WRZ-scene-t nézegetem, és amikor megláttam a 4+ GB-os patchet hozzá, tudtam, hogy nem stimmel valami :) -
ToxiMaxi #310412 Elírtam a nevét és lejárt a szerkesztési idő :(
Nekem "sajnos" megvan. Ha javítják a hibáit (tonnányi, de tényleg), akkor egy jó játék lehet, jelenleg szó szerint játszhatatlan.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2020.03.05. 18:30:43 -
#310411 Nekem ott van a figyelőlistámon. -
ToxiMaxi #310410 Aki esetleg gondolkozott a Wolcen: Lords mayhem ARPG játék megvételén az jobb ha vár még pár hónapot. Jelenleg a játszhatatlanság határát súrolja. -
#310409 Skyrim-et? Dehogy. Időről időre előveszem, mert lenyűgöz a VR élmény, de nincs az az isten, hogy ebbe alsó hangon 50-60 órát beletegyek így.
A RE7-et kis darabokban szoktam tolni, mert bár PC-n végigvittem, de itt konkrétan fosok tőle, egy idő után az idegeim felmondják a szolgálatot :D -
#310408 Frostpunk, Pathfinder :D
A többi mondjuk tényleg az, de ez a 2... azért ne túlozzunk kérem. Mondd úgy, hogy nem tetszik. -
#310407 A legkínosabb kérdés: Végigtolod/toltad? Én nem bírnám.
A másik, hogy félek. A VR-rel továbbra is az a gondom cirka 2 év után, hogy félek használni. Elég érzékeny a gyomrom, nekem anno a Descent, sőt később a Mirror's Edge is betett rendesen, így nem vagyok egy nagy VR rajongó, így mindig amikor van gaming időm, ránézek és inkább tolok mást. Gáz :-/ -
#310406 Rohadtul naiv lehetek, de hiszek benne, hogy a HL-t a Valve nem tudja elszúrni, csak kérdés, hogy megérjük-e mire végre lesz belőle valami. A látottak alapján az Alyx is jóféle, talán az egyik legjobb VR cím lesz, de nincs kedvem a PSVR-t ráhaxorolni a PC-re. Pontosabban szólva már megtettem, de olyan volt, hogy trábölsútoltam' fél napokat.
Mondjuk éppen a héten ajánlotta fel egy ismerősöm, hogy ha Alyx-et le akarom tolni a Questjével csak szóljak odaadja, de visszautasítottam, nem érzem a tüzet, nem vonz különösebben, nem ezt várom a Valve-tól. -
#310405 Én a Pathfinderre szívesen cserélek valamit, ha gondolod. -
#310404 Megvan nekem is, szeretem is, de nagyon fura érzésem van, miközben azt játszom, és ez furán fog hangzani... Szóval mintha nem lenne teljesen VR az élmény. Nem tudom ezt jobban megfogalmazni, más az érzésem, mint mondjuk a RE7 alatt. Full gömb effektus nyilván megvan, de a fene tudja, nem tudom igazán megmagyarázni, valahogy nem úgy 3d, mint a többi. Tudom, nagyon hülyén hangzik, de nem vagyok képes ennél plasztikusabban szavakba önteni... Attól még persze nagyon fasza cucc. Meg kíméletesebb is a gyomornak és a szemnek, mint az átlag. Lehet, hogy csak ennyi :) -
#310403 Frostpunk, Pathfinder, Okami HD azért nem a gagyi kategória, de valóban, ezek inkább az elmélyült játékról szólnak, sem mint a dinamikus akcióról. Néha ilyen is kell... egy biztos, kategóriájukon belül eléggé igényes darabok. -
#310402 Nagyobb a füstje, mint a lángja. Ha most jönne a HL3, mindenki sírna, hogy nem ezt várták, meg ez nem hozza azt amit annó a második/első rész hozott a maga idejébe. Egy középszerű fps lenne szvsz, de biztos hatalmas eladásokat produkálni, igazából nem is értem a Valve miért nem állt már neki csak emiatt. -
#310401 Igen, amit írsz az nem rossz, de nekem ezek a Skyrim szintű cuccok VR-ben, azok amikkel simán meg lehetne ölni.
Eagle Flight-ot próbáltad már? Nekem abban a játékban az a nagy döbbenet, hogy 1 óra után sincs semmiféle sickness, pedig brutál kemény fordulók és kanyarok vannak benne később, nagyon kedvelem, jó cucc. -
#310400 Kb. 0.75%-on áll jelenleg Steam-en. Szokásos Valve üzleti döntés, a csodás Steam Machine, Steam OS, és az Artifuckt után :-D -
#310399 Na igen, de addigra már kinyomtam.:D
Egyébként értem én, hogy rosszul van tőle az ember, hát a nézelődést is rettenet volt nézni. -
#310398 -
Epicen megnyílt:
Offworld Trading Company
GoNNER
Jövő héten:
Anodyne 2: Return to Dust
A Short Hike
Mutazione
-
#310396 Steamtrades... pár hétig kelendőek szoktak lenni a cuccok. Tudom hogy macera, de egész jól menthető egy-egy hónap. -
#310395 A Humble Monthly-t elfelejtettem erre a hónapra szüneteltetni és most van 10 választásom, amiből egy sem érdekel... Borzasztó gagyi lett ez a hónap. -
#310394 A sima mozgás engem nem zavar VR-ben, jobban szeretem, mint a teleportálást. Amit nem bírok az esetek többségében, az a folyamatos fordulás. Na, attól fordul felfele mindenem :D Ami nekem bevált, az az a verzió, amikor a fejeddel nézegetsz körbe, és az egyik gomb megnyomásával oda pozícionálja a kamerát is, vagyis az lesz a középpontban, oda fordulsz. Ez van a Skyrim VR-ban, meg a RE7-ben is, nekem ez vált be a legjobban. Szokni kell, de utána nagyon kényelmes.