• Tinman #310519
    The Surge (1.) benyomások.

- Nem lenne ez rossz, ha nem menne el a játékidőm 40%-a azzal, hogy "hol a pcsba vagyok"? Nem erti ezt a Deck 13. Ha nincs térkép az nem baj, de csak akkor, ha jól beazonosítható "tájegységek" vannak. Hátbzmg nekem itt a waste disposal, meg a core, meg az assemby akármi ezek mind industrial cuccok, mindnél domináns a textúra recycling, így a nehézség abban merül ki valójában, hogy újra és újra feltérképezed ugyan azt, az utolsó szögig, amíg be nem tanulod és csak utána mersz tovább lépni. Rohadt szar, hogy tudod, hogy mi a célod, mihez akarsz eljutni, de jön a szenvedés, hogy akkor az most melyik sarkon túl is volt? És elmész tök másfelé... ahol meghalsz.

- 2 boss ment le eddig, nem voltak nehezek, de a 2.-at pl. nem is értettem, hogy miért kell kinyírnom. Már jóval előtte átjutottam egy tök más helyszínre (funpark), biztos ott folytatódik tovább a reszelés.

- A szintlépésnek semmi hasznát nem látom. Tudok betenni még egy implantot? És? 70%-a szarrakás... ellenben még eddig mindenhol csak max 15-ös szintet igénylő overchargolható helyeket láttam. Aztán vagyok 42-es szinten.

- A drónnak automatikusan kéne triggerelődnie és nem nekem kéne a legdurvább kapkodásban még arra is figyelni. 90%-ban akkor jön elő, amikor már a final blow-t beviszem. Boss harcnál meg who cares, ugyanis a sok evade miatt az energiám nem teszi lehetővé, hogy effektíve drónozzak.

- Embertelenül drágák a páncél fejlesztések, cserébe szart se érnek.

Eleinte tetszett, de a sok órányi kóválygás eléggé elvette a lelkesedésem. Ráadásul nem értem azt se, hogy lenyomtam két security-t, azok nem termelődtek újra, de bezzeg az idióta, pajzsos görény szerelő robotok (hátulról sebezhetők csak) azok igen. Nyilván letolom, de elég fárasztó egy cucc ez így :-/