Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.02.27. 15:41:22
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Hivatalos Link kábel még mindig nincs, de találtam egyet, amivel működik."
Erről linked van?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.02.26. 20:55:10
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Amúgy az. :-)
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Why so serious?
r.SceneColorFringeQuality=0 -> Chromatic aberration kikapcs.
r.Tonemapper.GrainQuantization=0 -> Nem film grain! Kicsit bonyis lenne elmagyarázni ezt 1 mondatban, de a lényege annyi, hogy általa a valósághűbb színeket/képet kapsz, mivel az adott megjelenő képen eltérő dinamikatartományban levő jelenetek vannak. (Pl. felhők mögött bujkáló nap, miközben lejjebb egy erdős rész van.)
r.Tonemapper.Quality=0 -> Az előbbi minőségén teker.
Erről beszéltem. Kikapcsolsz olyan utófeldolgozásokat is, melyektől viszont egyértelműen szebb képet kapsz. Egyedül a nyomorult CA-t kell kikapcsolnod.
Így vittem be őket és működik <#eljen>#eljen> :
r.SceneColorFringeQuality=0
r.Tonemapper.GrainQuantization=0
r.Tonemapper.Quality=0
Why so serious?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Csak szuperlatívuszokban tudok a játékról beszélni és el nem tudom mondani, h mennyire örülök annak, h ugyanez a csapat készíti a valamikor idén nyáron megjelenő Desperados 3-at, a tinédzser éveim egyik kedvenc játékának folytatását.
Igazából a Desperados első része óta nem játszottam ilyen stílusú játékkal (hallottam, ha 2. rész nem lett igazán kimagasló) és hiányoltam is őket, mivel mind a Commandos játékok, mint az előbb említett cím, nagy kedvencek voltak.
Szóval a Shadow Tactics ezeknek a játékoknak a nyomdokain halad tovább:
izometrikus kameranézet
5 különböző karakter, különböző képességekkel, erősségekkel és gyengeségekkel
lopakodásra kihegyezett játékmenet
az ellenségekre kattintva látjuk a látómezejüket
nagy szabadon bejárható pályák
Minden pipa, pipa és pipa.
A sztoriról röviden annyit, h az Edo-kori japánban segítünk egy Shogunnak kinyomozni, h ki a titokzatos Kage-sama, aki ellene áskálódik és a hatalmát próbálja a kezébe kaparintani.
Ami korábbi ilyen stílusú játékokban nem volt és remek újítás, az a shadow mode, amivel egyszerre több karakternek is kiadhatunk egy-egy parancsot, amit aztán egy gombnyomással egyszerre teljesít mindegyik. Erre sokszor szükség van, mivel a játék nem könnyű. Kevés az olyan ellenség, akit ne látna egy másik, sőt sokszor, ha úgy is iktatunk ki valakit, h azt senki nem látja, a járőröző őröknek feltűnik a hiányzó társ és a keresésére indulnak. Több fajta ellenség van, akik másképp reagálnak vagy éppen nem reagálnak a hiányzó társakra, valamint az elterelő képességekre. Emellett az is megbolondítja a játékmenetet, h bizonyos pályákon hó van, amiben lábnyomokat hagyunk, ami nem kerüli el az ellenségek figyelmét, vagy bizonyos pályákon este van, ami megint más játékstílust kíván a megváltozott fényviszonyoknak köszönhetően. Emellett fontos részt képez a játékban a vertikalitás is. Az 5 karakterből 3 szabadon tud felmászni különböző helyeken, ami szintén új színt hoz a játékmenetben. Mindegyik pályánál megvan, h az 5 karakter közül melyik elérhető. Természetesen van olyan is, amelyikben mind az 5 egyszerre. A pályák sokféleképp teljesíthetőek, mindig ad a játék több opciót egy-egy feladat teljesítésére és rendszeresen kell használni a karakterek képességeit ahhoz, hogy sikerrel járjunk. Egy karakternek egy olyan képessége se volt, amit feleslegesnek éreztem volna és ne használtam volna rendszeresen.
Egyszerűen imádtam, imádtam. El nem tudom mondani, h mennyire tetszett.
Desperados 3 felugrott az idei év egyik legjobban várt játékává és megjelenés napi vásárlás lesz.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.02.25. 18:39:17
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
STEAM-es fórumról:
"Dirty Dan ha Hellblade: Senua's Sacrifice 8 ago 2017, ore 21:02
Hellblade Fixes - Depth of Field, Chromatic Aberration, FOV, Mouse Smoothing
so here is a bunch of fixes ive seen people asking about
go to localappdata\HellbladeGame\Saved\Config\WindowsNoEditor
open up Engine.ini
for higher fov put this. ive noticed some issues with FMV not fitting right but if you are getting sick the game feels so much better with this fov than vanilla
[/script/engine.localplayer]
AspectRatioAxisConstraint=AspectRatio_MaintainYFOV
and if you want to disable DOF or Chromatic Aberration put this
r.DepthOfFieldQuality=0
r.OneFrameThreadLag=0
r.MaxAnisotropy=16
and for mouse smoothing put this in Input.ini
[/script/engine.inputsettings]
bEnableMouseSmoothing=False"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Redditről / PCGamingWikiről:
Some PC Graphics Setting Tweaks For HellBlade Senua's Sacrifice.
In order to increase the FOV:
Go to the configuration file(s) location.
%LOCALAPPDATA%\HellbladeGame\Saved\Config\WindowsNoEditor\
Open Engine.ini in notepad (backup it first as always)
Add the following to the Engine.ini and save.
[/Script/Engine.LocalPlayer]
AspectRatioAxisConstraint=AspectRatio_MaintainYFOV
To disable chromatic aberration:
Open Engine.ini.
Add the following and save.
To Disable Film Grain:
Open Engine.ini.
Add the following and save.
r.Tonemapper.GrainQuantization=0
r.Tonemapper.Quality=0
If you want to get rid of the motion blur and color fringing:
Open scaleability.ini.
Add:
r.MotionBlurQuality=0
NOTE: In the file scaleability.ini (the @3 is the quality setting you have it set to in gameusersettings.ini, 3 is the very high ingame setting).
Source PCGamingWiki.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2020.02.25. 15:37:56
Nem akarok belemenni a japán kultúra (ide értve most a rajzfilmeket, képregényeket és videojátékokat) elemzésébe, de ahogy a miénk idegennek tűnik nekik, a legtöbb európai embernek ugyanúgy idegennek, érthetetlennek, blődnek, ráadásul túl egyszerűnek tűnik minden Délkelet-Ázsiából származó hasonló jellegű alkotás.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy köszcse. Most lecsekkolom.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2020.02.24. 19:05:47
Pedig notepad++-al nézem. Nem is értem. Akkor hol tárolja a beállításokat?
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2020.02.24. 18:59:07
%LOCALAPPDATA%\HellbladeGame\Saved\Config\WindowsNoEditor\
Ott megkeresed az engine.ini-t és megnyitod szerkesztésre:
Ennyi.
Aki kitalálta, hogy játékokba bekerüljön, annak egy olyan szemüveget kéne ráadni az ostoba fejére, mellyel egész életében mindent CA-val lát.